Benim bir arkadaşım da olumsuz gördü hatta fincanı nda olumsuz gördüm kendim kart seçtim ordan da olumsuz gördüm dedi. Yani geysu olumsuz konusuyor4 aylık fal diyetimi Nehir, Geysu ve Aura ile bozdum :)))
Nehir : 8. gidişimSanırım bundan mütevellit çok yüzeyseldi.
Geysu : Efsaneydi. 7 ay sonra gittim tekrar. Muhtemelen bundan sebep efsane oldu. Çünkü 7 ay evvelki son falını pek beğenmemiştim. Suyunu çıkarmadığım içindir bence.
Aura : İlk gidişimdi. Yorumunu beğendim. Enerjisini sevdim. Harcıalem bir kadın... Öyle bir tespiti vardı ki karşı taraf için.
Ancak bu kelime ile ifade edilir deyip güzel bir güldüm.
Ve soru : Geysu ve Aura bende sonu pembeye bağlamadı/olumsuz konuştu diyen var mı ?
Geysu bende çok olumluydu. Küçük kırmızı kalpçikler döke döke gezdim tüm gün. Şaka bi yana gelecek beklentim yok, yaşayıp göreceğiz. Biscolata olmasa da olur, kaportacı Hasan ustaya bile razıyımBenim bir arkadaşım da olumsuz gördü hatta fincanı nda olumsuz gördüm kendim kart seçtim ordan da olumsuz gördüm dedi. Yani geysu olumsuz konusuyor
Olumlular cıkmıyor olumsuzlar cıkıyorkizlar kizlar ben geldim. eski sevgili dönse de eski haliyle dönüyor, yani olumsuz ve degismemis dönüyor.. bütün fallar patlamis durumda, olumlu konusan hepsi patladi.. siz siz olun kendinizi fallara kaptirmayin.. ve sadece ic sesinize güvenin ve yol gösteren rüyalariniza.. Allah hepinizin gönlüne göre versin, ve hayirli insanlar kapinizi calsin insallah :)
Gizem Hatun dönecek dedi, hatta yüzük olayiniz olacak dedi bu yaz, yani bu durumda imkansizin imkansizi cünkü ben karsi taraftan sogudum ve güvenmiyorum..
Olumlular cıkmıyor olumsuzlar cıkıyor
Munhani aynı şeyi yaşıyoruz bana da dönecek dediler iletişim var dediler o adım atacak dediler her şey çok güzel olacak dediler evet o adım attı evet o aradı
Sonuç ne mi oldu üç gün üç gün sonra yine terk etti ve şimdi başkası var eéee nerde o o tüm olumlu fallar gel de güven artik galiba yürekten seven erkek yok sanırım aryik
Aynen canım amin amin aminmaalesef canim, insallah bizim kiymetimizi bilenler calsin kapimizi. Allah yardimcimiz olsun.. ve anladim ki, hic kimseye gereginden fazla ilgi göstermiyeceksin, ve fedakar da olmayacaksin.. Allah'a havale ettim canimizi yakanlarin hepsini.. bin pisman kapimiza dayanirlar insallah. ve ozaman cok gec olur. benim de güvenim sarsildi. büyük konusanlardan sakinin kizlar.. sizlere büyük bir tavsiyem.
Aynen canım amin amin amin
Yaa nasıll? Arıycak dediler aradı ama dmi?? Tmm sonuc cıkmıycak gbi evet de bu arıycagı bilen anı bilen olmuştur elbet dmi cnm?buradaki iyi kalpli ve beni bir ara hedef almamis herkesi temiz dualarima katiyorum. Allah hepinizi selamete cikarsin tez zamanda, beni de :)
Benim adamın bana geri döneceğini ama zamanla benim ondan soğuyup başkasına gönlümü kaptıracağımı söyledi ki bence olumlu. O hıyar la bi gelecek asla düşünmem peşimde sürünsün beni süründürdüğü gibi yeter. O yüzden olumlu kabul ediyorum.4 aylık fal diyetimi Nehir, Geysu ve Aura ile bozdum :)))
Nehir : 8. gidişimSanırım bundan mütevellit çok yüzeyseldi.
Geysu : Efsaneydi. 7 ay sonra gittim tekrar. Muhtemelen bundan sebep efsane oldu. Çünkü 7 ay evvelki son falını pek beğenmemiştim. Suyunu çıkarmadığım içindir bence.
Aura : İlk gidişimdi. Yorumunu beğendim. Enerjisini sevdim. Harcıalem bir kadın... Öyle bir tespiti vardı ki karşı taraf için.
Ancak bu kelime ile ifade edilir deyip güzel bir güldüm.
Ve soru : Geysu ve Aura bende sonu pembeye bağlamadı/olumsuz konuştu diyen var mı ?
Ben de çok isterimBana soyledikleri gercek olsa keskee offffff
Yaa nasıll? Arıycak dediler aradı ama dmi?? Tmm sonuc cıkmıycak gbi evet de bu arıycagı bilen anı bilen olmuştur elbet dmi cnm?
Arkadaslar merhaba iki yildir fal baktiriyordum binnaz abla,fal alem , byv sitelerindeki en populer falcilar da dahil olmak uzere sayisiz fal baktirdim bir araba parası fala para harcadim.cok umutsuzdum cok mutsuzdum biri iyi dedi bir baskasinindan teyit edeyim dedim o kotu diyince bir baskasinida baktirayim dedim serken gunde bes alti tane fal atar oldum.hepsi doncek dedi geysu,sezgi, maya,huma,nehir ve adini saymadigim bir cogu.onlar doncek dedi daha da umutlandim aralarinda bir kaci olumsuz konustu hayir olumsuz olamaz dedim daha cok fal attim asenat bana adim atcagi tarihi bildi ama sonucu hep olumduza bagladi gercekten atti canimi acitti gitti yine.herkes sana oluyor bitiyor dedi sevval biri var dedi hayatinda zaten hayatinda biri oldugundan supheleniyordum ve diger falcilara sordugumda bir kismi gelir gecer dedi bir kismi normal arkadas dedi ve en sonunda asklarini ilan ettiler bende sadece izledim mutluluklarini ve bir anda yemin ettim bir daha ne onun sosyal medya hesaplarina bakicam nede yorum alicam uzun zaman oldu bakmadikca profiline ilk zamanlar cok uzuldum cok meraklandim ve yorum alma krizlerim cok ust seviyede oldugu günler oldu.cebimden giden paralari dusundum ne icin gitti bu paralar adamin umru olsam beni hem manen hem madden kayiba ugratirmiydi fallarla saplantili hale geldim ve en sonunda kurtukdum ilkay gurun dedigine yaakin cikti olumsuzdu zaten katre demir binnazds yenilerden o cok iyiydi ama olumsuz konustu öyle de oldu ama donup bakinca aciyom beni istese yanimda olurdu elimden tutardi ben cok umut ettim falcikardan terapi gibide geldi gunu iyi geciriyordum eger fal olumluysa ama beklenti olusuyordu ve o beklenti insani yoruyor oldu olucak derken o yolunu cizdi ve ben darmadağın oldum ve duays sigindim.ne yasiyceksak yaşıyoruz bilmek ya da basklarinin tahminlerine göre umutlanmak kendime haksizlik dedim ve kurtuldum cok sukur bu gece girip paylasmak istedim simdiye yuzuk parmagimdaydi biz cok mutluyduk benim.yanimda olmasj gerekirdi fallara kalsa ama o baskasinin yaninda artık sadece kendimden caldigim maddi ve manevi kayıplarıma üzülüyorum o kadar bunnazin yuzde doksanindan defalarca yorum oldum byv ve fal alemde dahil.Hepimizin derdi varki fallara sariyoruz ama bu bataklik onlarin bize kurdugu gelecegin pesinden sureklinuyiruz ama sonuc yok ve ustelik hayatı kaçırıyoruz umarim herşey gonlunuzce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?