Zaten işlem yapmayı teklif etti ve yıldızım okadar düşükmül ki bırak onunla hiç kimse ile uzun bir ilişkim olamazmış... :/Olumsuz konuşuyo herkese çünkü bi işlem yapalım falan filana bağladığı söyleniyor bende okudum yorumlarını...durumun olumsuzsa sen hissedersin zaten fazlada üzülme başka para kaptırmadığına şükret derim...
Yıldız yükseltme işlemi bla bla yapar tabii ki boşver hiç takma bile kafana...Zaten işlem yapmayı teklif etti ve yıldızım okadar düşükmül ki bırak onunla hiç kimse ile uzun bir ilişkim olamazmış... :/
Gerçekten öyle mi dersin? Kendime gelemedim hala ağlayıp duruyorum çok kötü oldumYıldız yükseltme işlemi bla bla yapar tabii ki boşver hiç takma bile kafana...
Yıldız yükseltme işlemi bla bla yapar tabii ki boşver hiç takma bile kafana...
Gerçekten öyle mi dersin? Kendime gelemedim hala ağlayıp duruyorum çok kötü oldum
Bu tip kişiler böyledir canım ona fal attığını bile unut kendini üzmeye değmez burda bikaç kişiyi dolandırdığı yazıldı...400 tl filan almış o yüzden o tarz birine fal attığını bile unut...sıkma canını...Gerçekten öyle mi dersin? Kendime gelemedim hala ağlayıp duruyorum çok kötü oldum
Yıldız yükseltme işlemi bla bla yapar tabii ki boşver hiç takma bile kafana...
Böyle bişey hiç duymadım...bi yorum yapamamfal baktirmak da yildizi düsürürmüs diye bir duyum almistim
çünkü falcı öngörür sen kendi iradenle akışı değiştirirsin...kadersel bi durum bu kaderi bilmeleri mümkün değil bence zaten...kizlar sizlerle bir falfenomeni paylasmaliyim.
ya aralik ya ocak ayinda falalemdeki rana'ya fal atmistim. mart ayindan sonra sana bir sehir degisikligi görüyorum demisti.
durum su ki. bana öyle bir teklif geldi subatta, nisan ayinda gecici olarak yurtdisina gidebilirdim is amacli. fakat red ettim.
sanirim fallar böyle. havada ucusan bir olay görüyorlar. ve o olayin nasil sonuclanacagini bilmiyorlar. atiyorlar. ya tutarsa. tuttugunda biz fali cikti diyoruz, tutmadigi zaman fal patladi diyoruz.
fal isi böyle. bildiklerinden degil yani. :)
çünkü falcı öngörür sen kendi iradenle akışı değiştirirsin...kadersel bi durum bu kaderi bilmeleri mümkün değil bence zaten...
Takmamayı öğrendik zamanla:))eskisi gibi değilim çok şükür şimdi sadece çok çok nadir merak ettiklerime baktırıyorum yavaş yavaş sindire sindire:)))sana en dürüst net konuşan banu kor muydu fal alemden ?Dürüst çat çat söyleyen bi falcı arıyorum:))evet aynen canim cok güzel bagladin.. sonucta bizim secimlerimiz belirliyor kaderi, zaten belli de.. iste hersey bize bagli. takili kalmayalim bu yüzden fallara.
Sayfayi sikayet edelim daha fazla insanlari dolandirmasinlarBu tip kişiler böyledir canım ona fal attığını bile unut kendini üzmeye değmez burda bikaç kişiyi dolandırdığı yazıldı...400 tl filan almış o yüzden o tarz birine fal attığını bile unut...sıkma canını...
Yeni sayfa açıyo hatun isim değiştiriyor her numara var onda..bu paraları nasıl harcıyorlar ben ona şaşırıyorum....Sayfayi sikayet edelim daha fazla insanlari dolandirmasinlar
ALLAH'indan bulsun ya nasil karakteri var yaYeni sayfa açıyo hatun isim değiştiriyor her numara var onda..bu paraları nasıl harcıyorlar ben ona şaşırıyorum....
Teşekkür ederim ya bana biraz moral oldun şu andaBu tip kişiler böyledir canım ona fal attığını bile unut kendini üzmeye değmez burda bikaç kişiyi dolandırdığı yazıldı...400 tl filan almış o yüzden o tarz birine fal attığını bile unut...sıkma canını...
Takmamayı öğrendik zamanla:))eskisi gibi değilim çok şükür şimdi sadece çok çok nadir merak ettiklerime baktırıyorum yavaş yavaş sindire sindire:)))sana en dürüst net konuşan banu kor muydu fal alemden ?Dürüst çat çat söyleyen bi falcı arıyorum:))
Takmamayı öğrendik zamanla:))eskisi gibi değilim çok şükür şimdi sadece çok çok nadir merak ettiklerime baktırıyorum yavaş yavaş sindire sindire:)))sana en dürüst net konuşan banu kor muydu fal alemden ?Dürüst çat çat söyleyen bi falcı arıyorum:))
bende merak edip banu kor a ruya yormlattm ama cok kisa bakti kisaligi sorun degilde aslinda ruya yorumuyla soruma vergi cvb celiskiliydi ruya yormuma sevdigin insanla karsilasacksn ya planli ya da plansz bir sekilde dedi soru kisminda da canim sen bu insani unut tamamn bitmis yeni insanlarla olumlu baglilik kurmaya calis dedi yani yorumun tam tersini soyledi acikcasi beni tatmin etmedi zaten 8 aydr bitti iliskim fal baktrmyrm artk sadece ruya yormlatriyorm yalena aydin a ayni ruya yi gondermstm binnazda cikar mi bilmem ama ruyamin yormunu okuynca evet gercktende anlami bu dedirtti dedigim gibi cikar mi bilmembana bu sorular cok soruluyor, hosuma da gidiyor. haha. usta olduk haha. ah ne paralarim gitti zamaninda
yani gercekten su falci biliyor diyemem. demem de. hasa. günaha gireriz.
ona en son dün kriz halimde kahve fali attim hatta fal gelince kizim okuma kafan karisacak yine dedim kendi kendime. (ah ah) ve kafamda olan seyleri söyledi acikcasi. ve bir yorumu da aslinda ne alaka dedirtti. istedigim bir esyayi alacakmisim bir kac hafta sonra, ama benim suan öyle bir esya aklimda yok, yani para harcayacak durumda da degilim. sonra iste suanki sorunlarim oldugu erkek arkadasimla da arami düzeltecekmisim, fakat yine anlasmazliklar olacak dedi. aslinda benim onunla suan icin konusacak ve tartisacak bir seyim kalmadi. yani bu da imkansiz birsey. benim hayatima girecek kisiyi tarif etti. iste uzun boylu, iyi giyimli, maddiyati iyi biri dedi, araba görüyorum dedi. sanki standart cümleler.. isminde n yada z olacak dedi. yani komsumuzun baktigi gibi bir fal bakti. rüyada sanki daha iyi o.. nedense bana bunu bir kac yorumcu da söyledi. uzun boylu, esmer falan filan. belki de herkese bu tip insan öngörüyorlar. beyaz atli prens..
simdi cat cat konussa, belki de cikmayabilir. dene canim. yani bilemem ben. belki begenmezsin. cok kisa bakiyo üstelik.
artik bekleyip görecegiz.. yani aslinda düsününce öneremem onu. cikarsa fali artik söylerim.
yani acikcasi benim suan kafamda olan bir yorumcu var, sevdigim, ve acik konusan, o da binnazdaki ufuk kutluk. ama sakn telefonda fal baktirma. sesli kayit iste. mesela benim en son görüsme ihtimalim oldugu sevgilimle görüsme olamayabilir dedi. yani dogrulari söyledi. suan öyle, ama ilerde durumlar degisecek ve olumluya gidicek dedi. ve bazi yorumcularla (Banu Dogru Falalem), Umut (falsepeti), Rana Yildiz (Falalem) ve bir kac falci daha) ayni seyi söyledi. artik Allah bilir.
Bence geçmişi ve yakın geleceği net görüyorlar ama hepsi sonu pembeye bağlama peşinde bi senaryo oluşturuyorlar olay bu...bana bu sorular cok soruluyor, hosuma da gidiyor. haha. usta olduk haha. ah ne paralarim gitti zamaninda
yani gercekten su falci biliyor diyemem. demem de. hasa. günaha gireriz.
ona en son dün kriz halimde kahve fali attim hatta fal gelince kizim okuma kafan karisacak yine dedim kendi kendime. (ah ah) ve kafamda olan seyleri söyledi acikcasi. ve bir yorumu da aslinda ne alaka dedirtti. istedigim bir esyayi alacakmisim bir kac hafta sonra, ama benim suan öyle bir esya aklimda yok, yani para harcayacak durumda da degilim. sonra iste suanki sorunlarim oldugu erkek arkadasimla da arami düzeltecekmisim, fakat yine anlasmazliklar olacak dedi. aslinda benim onunla suan icin konusacak ve tartisacak bir seyim kalmadi. yani bu da imkansiz birsey. benim hayatima girecek kisiyi tarif etti. iste uzun boylu, iyi giyimli, maddiyati iyi biri dedi, araba görüyorum dedi. sanki standart cümleler.. isminde n yada z olacak dedi. yani komsumuzun baktigi gibi bir fal bakti. rüyada sanki daha iyi o.. nedense bana bunu bir kac yorumcu da söyledi. uzun boylu, esmer falan filan. belki de herkese bu tip insan öngörüyorlar. beyaz atli prens..
simdi cat cat konussa, belki de cikmayabilir. dene canim. yani bilemem ben. belki begenmezsin. cok kisa bakiyo üstelik.
artik bekleyip görecegiz.. yani aslinda düsününce öneremem onu. cikarsa fali artik söylerim.
yani acikcasi benim suan kafamda olan bir yorumcu var, sevdigim, ve acik konusan, o da binnazdaki ufuk kutluk. ama sakn telefonda fal baktirma. sesli kayit iste. mesela benim en son görüsme ihtimalim oldugu sevgilimle görüsme olamayabilir dedi. yani dogrulari söyledi. suan öyle, ama ilerde durumlar degisecek ve olumluya gidicek dedi. ve bazi yorumcularla (Banu Dogru Falalem), Umut (falsepeti), Rana Yildiz (Falalem) ve bir kac falci daha) ayni seyi söyledi. artik Allah bilir.
Bence birazda zihin okuma yapıyor özelliklede kahvede...Bence geçmişi ve yakın geleceği net görüyorlar ama hepsi sonu pembeye bağlama peşinde bi senaryo oluşturuyorlar olay bu...
Geçmişi iyi bilen biri değil de geçmişi ben biliyorum zaten:)))karşı tarafın düşünceleri ve anı yakın geleceği iyi yorumlayan olumsuzda olsa söyleyecek biri aslında benim aradığım...Tellwede baktirdim 20 tl lik kredi yukledim.Nurgamze cok iyi bildi gecmusi .Chitrada fena degil ikisi yeni favorim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?