Binnaz Abla

Kesira sirel 57.5 olmuş inanamıyorum valka .Binnazabla iyice çoşmuş .
Yuhhhh donuk ruhsuz kadın buzlar kraliçesi klasik kart yorumcusu ki kartların bile yorumunu doğru yapamamış biri bol bol teyze tavsiyesi vermişti bana ki iade aldım...57.5 asla asla diyorummm....bu kadının olumsuza bağlamak olumsuz anlatmak gibi durumu var....paranıza acıyın derim....

Benimde beğenmediğim bir yorumcu baktırmam zaten hdp olumsuzcu ama fiyatlar aşırı değilmi yahu?

Tamam kabul ediyorum kart yorumluyor fakat bilmenizi isterimki kart anlamlarını hanelerine ve kişinin sorduğu soruya göre konuşturuyor.ben yüzlerce fal baktırmış biri olarak analizlerini çok beğeniyorum.ki benim olumsuz zamanlarımda olumsuz konuşuyordu olumlu zamanlarımda olumlu yorum yapıyordu.nişanlılık boyunca yaşayacaklarımı tek tek anlatan tek yorumcu.burada olumlu konuştuğu kişiler var.özelden yazdılar.bir arkadaşımada olımlu bakmıştı yaz ayında kız şimdi evlilik arefesinde.üstelik kavgalarını anlatmıştı ardından toparlanacaklarını.

Yanlış hatırlamıyorsam sanada olumsuz bakmıştı aylar önce sürecin olumsuz oldu değil mi?
Geçen yıl baktırdığımda nişanlımla olmayacağını ve yeni biriyle olacağını söylemişti.ben başlarda inanmamıştım.gelinen nokta onun söyledikleri gibi oldu.hatta inanmadığım için biryıl acılar çektim o pembeci yorumculara güvenerek.Kesira bana kızıp fallarıma bakmıyordu artık yaşa ve gör diyordu.bana defalarca güven bana olmuyor bu ilişki olmaz siz resmi olarak evlenemezsiniz dedi durdu.öyle detaylar vermişti ki bunları sadece kart yorumlayarak bilmesi imkansızdı.gelgelelim nişanlımdan ayrıldıktan sonra kapısını günlerce çaldım ve en sonunda bana bakmayı kabul etti.çünkü ben ona inanmamıştım.bunu dilede getirmiştim.Hatta Elif hanzade,Hüma,Maya vs falcılara Kesira hanım olmayacak diyor ve kadının dediği gibi süreç işliyor demiştim bana gülmüşlerdi ve biz biliriz göreceksin felan fistan laflar etmişlerdi.bence Kesira paradan ziyade karşıdaki kişinin duygularınıda önemsiyor.
Hep derdi hayatında yeni birşey olmayana kadar sakın gelme.yeni birini tarif etti ve şuan hayatımdaki kişiyle bağdaşıyor.olumlu yorumlar yapmıştı.fal bu çıkar çıkmaz çokta umut etmemek lazım fakat anda pembe tablo çizmiyorsa bir yorumcu ve herkesi tatlıya bağlamıyorsa hakkını yememek lazım.nacizane fikrim burda olumsuz baktı diye yorumcuları eleştirmryelim.yoksa hepsi pembeye bağlayacak.bırakalım ara ara böyle bakanlarda çıksın bari.

Ben de tatlım, ay bi kafamı kaldıramıyorum ki bu aralar
Canım boşver engüzeli.bazen yoğun çalışmak iyidir.dertleri sorunları kafa takmıyor insan.çünkü bunlara sıra gelmiyor.en güzel terapi bence bu.bir bakmışsın herşey silinivermiş kafanda

Ya sana katiloyorum canim evet kart yorumluyo gibi ama banada hep uydu bugune kadar yorumu paraci asla deil bunu bende fark ettim gelmeyin diyo yeni birsey olmayana kadar ama iste biz sabirsisiz dunde tarot attim cok olumlu filan deildi ama anlamliydi benim icin

Defalarca kapısını çaldım beni geri çevirdi.bu durum olmaz dedi bekle ve gör dedi.oysaki Hümaya 22 kez gitmişliğim var ve birçoğuna.Tümü hem olumluya bağladı hemde olumsuz dediğimde gülüp geçtiler.birkere beni geri çevirselerdi ya.paragözler.bilmiyorum belki benim bu hatunla enerjim tuttu diyelim.ama senide geri çevirmişse demek oluyorki bilir ya da bilmez ahlaki davranıyor en azından.burda olumlu yorum yapılmayınca eleştiri oklarına tutulan falcılar var.bende diyorum ki bırakın olumsuz yorum yapsınlar.biz eleştirirsek kendi ipimizi kendimizçekeriz.ha şu var patlayan falları ifşa edelim hemde büyük bir zevkle.ki bunu ben çok yaptım.isteyen istediği yorumcuya danışır. burda Hüma vs diğer birçok falcı aynı cümleleri sarfedip durmuş birçoğumuza.hatta ben birçok falcıyı farklı maillerle test ettim.keza aynı fallar dönüp dolaştı.copy paste yapılmış.bunlar şuan çok iyi falcı konumunda olan kişiler güya.Kesirayıda test ettim.lakin hakkını yiyemem.duvarına zamanında olumsuz yorum yaptığım tek yorumcudur.sonra aynı gün dediğini yaşayınca yönetime ulaşıp yorumumun paylaşılmamasını talep ettim.haksızlık yaptığımı ilettim.böyle bir anımda olmuştu.bazen istemediğimiz şeyleri duyunca hoşumuza gitmiyor malesef.

Aynen oyle canim bak ustunu ciziyorum dunku yorumu cokta pembe pembe deildi ama gecmiste hep atma bekle kac defa dedi hakkini vererek yapiyo bu fal bu cikar cikmaz ama bende kadinin tarzini uslubunu begeniyorum acikcasi

Ben de az önce kesirenin falını dinledim siz övünce.. o zamanda beğenmiştim ama şimdi dinleyince en gerçekçi yorumu onun yaptığını düşünüyorum. ne olumlu ne olumsuz konuşmuş. durumu duygu ve düşünceleri çok iyi tarif etmiş.. kaç ay sonra tekrar dinleyince ben de çok beğendim..

Canım kesira ya ne falı baktırmıştın? Tarot mu? Bir de ilişki için ve iş için imparator mu seçmek lazım? Sadece ilişli içinse ilişki değil mi?

Canım kesira ya ne falı baktırmıştın? Tarot mu? Bir de ilişki için ve iş için imparator mu seçmek lazım? Sadece ilişli içinse ilişki değil mi?
Ya canım şimdi reklamını yapmış gibi oldum.ama karar sizin lütfen benden etkilenmeyin.ki zaten burda defalarca yazdım falı bırakınca hayatım rayına girdi iş aşk hayatımda yükselişe geçtim.keşke hiç bakmasak ama bunu başarmakta zor oluyor. madem fal baktıracaksanız bikere deneyin derim sonra burdan çıkıp çıkmadığını muhakkak yazın merak ettim bende.her ikisinide deniyorum.mesela ilişkim varken ilişki açılımı yapıyorum ayrıldığımda kelt'imparator. ama tek soru sorun mesela evlilik varmı?ilişkim nasıl olacak? gibi net ve tek soru.soru kısmında ayrıca detaylandırın sormak istediklerinizi.tek tek cevaplıyor atlamıyor.

Tamam canım saol inan ben de kalan kredilerimi harcayacak birini arıyorum ben de bırakıcam fal işlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…