- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Rüya yorumlarına ben genelde netten bakarım ve genelde psikolojik rüyalar görürüm ben:)bende merak edip banu kor a ruya yormlattm ama cok kisa bakti kisaligi sorun degilde aslinda ruya yorumuyla soruma vergi cvb celiskiliydi ruya yormuma sevdigin insanla karsilasacksn ya planli ya da plansz bir sekilde dedi soru kisminda da canim sen bu insani unut tamamn bitmis yeni insanlarla olumlu baglilik kurmaya calis dedi yani yorumun tam tersini soyledi acikcasi beni tatmin etmedi zaten 8 aydr bitti iliskim fal baktrmyrm artk sadece ruya yormlatriyorm yalena aydin a ayni ruya yi gondermstm binnazda cikar mi bilmem ama ruyamin yormunu okuynca evet gercktende anlami bu dedirtti dedigim gibi cikar mi bilmem
Ya bu kadar kafana takıp kendini üzme diyorum sana kaderde ne varsa onu yaşayıp görücez nasılsa...oluruna bırakmalısın...kafaya takmaya değmez fal sonuçta işte öyle düşün...Teşekkür ederim ya bana biraz moral oldun şu andaumarım bu kız haklı çıkmaz Allah korusun diyorum sadece
Bence geçmişi ve yakın geleceği net görüyorlar ama hepsi sonu pembeye bağlama peşinde bi senaryo oluşturuyorlar olay bu...
bende merak edip banu kor a ruya yormlattm ama cok kisa bakti kisaligi sorun degilde aslinda ruya yorumuyla soruma vergi cvb celiskiliydi ruya yormuma sevdigin insanla karsilasacksn ya planli ya da plansz bir sekilde dedi soru kisminda da canim sen bu insani unut tamamn bitmis yeni insanlarla olumlu baglilik kurmaya calis dedi yani yorumun tam tersini soyledi acikcasi beni tatmin etmedi zaten 8 aydr bitti iliskim fal baktrmyrm artk sadece ruya yormlatriyorm yalena aydin a ayni ruya yi gondermstm binnazda cikar mi bilmem ama ruyamin yormunu okuynca evet gercktende anlami bu dedirtti dedigim gibi cikar mi bilmem
Bence birazda zihin okuma yapıyor özelliklede kahvede...
Meraba kızlar ufuk kutluk pembeci mi
Fallar degilde isaretci olan rehber olan rahmani ruyalar cikiyor gercekten kalben inaniyrumRüya yorumlarına ben genelde netten bakarım ve genelde psikolojik rüyalar görürüm ben:)
Yuh artik diyorm banada ozlemissn ondan gormssndr artk bitirmnn vakti gelmis ruyan bu kisyle bitermn gerektgne duyglarni nefretini kapatmani ve sonlandrmana isaret gecmise duydgn ozlem felan filan boss yani kizim ben beraberk gormyrdm ruyamda bu adami ayrldk uzernden 8 ay gecmis ruya gordm yormlatym dedim gecmisi ozlemssn bilinalti dedi bir bulusacn yok bir bitti sacmaladi yani denge yok ben tam bir hafta ust ustte bu insani ruyamda gordm hemde cok kotu sekilde bu gecmise duyulan bir ozlem degil bir isaret ki gordgm ruyalardan sonra emin oldm hicte iyi durumda degil ama artik hissizlesmek de guzel uzulmyrm yani kimsenin ahi kimsede kalmaz:)bak bunlarin aynisni bana da söyledi. gördügüm eski sevgili ile tesadüfen karsilasacakmisim. fasa fiso. özledigim icin görmüsüm. fasa fiso. özlemedim de o eskiyi. zaten sorucaktim bu forumda, baskalarina da söylüyorlar mi diye. cakal bunlar cakal.. ciksin foyalari ortaya. kahve falida zaten biraz standard cümleler ile süslüydü. herkese uyabilicek seyler.
rüya yorumunda binnazda rabia barika iyi mesela.
Yuh artik diyorm banada ozlemissn ondan gormssndr artk bitirmnn vakti gelmis ruyan bu kisyle bitermn gerektgne duyglarni nefretini kapatmani ve sonlandrmana isaret gecmise duydgn ozlem felan filan boss yani kizim ben beraberk gormyrdm ruyamda bu adami ayrldk uzernden 8 ay gecmis ruya gordm yormlatym dedim gecmisi ozlemssn bilinalti dedi bir bulusacn yok bir bitti sacmaladi yani denge yok ben tam bir hafta ust ustte bu insani ruyamda gordm hemde cok kotu sekilde bu gecmise duyulan bir ozlem degil bir isaret ki gordgm ruyalardan sonra emin oldm hicte iyi durumda degil ama artik hissizlesmek de guzel uzulmyrm yani kimsenin ahi kimsede kalmaz:)
Evet onu sonradan dsndm bende ben artik fallardan kaciyorm ruya yorumunuda kart yormlatyrlar diye dsndm o yuzden artik ruyalarmida kendim arastiriyrm ozellikle imami nablusinin tabirinden bakiyorm nettn artk fal defterni kapattm ben en son ocak da bilgeye baktrmstm ondan sonrada bakmadm ruyalarmn tabri daha cok cikmistr fallardan ziyade cok sukur o skntlı donemide atlattm Rabbim herkesin gonlune ferahlik versinrüyalarimizi biz daha iyi yorabiliyoruz bence. ve bence onlar tarot karti aciyo desteklemek icin.
Yani bakilan fal yorumu cikmadi demekBu arada falancı patladı diyorsunuz ya o ne demek
Geçmişi iyi bilen biri değil de geçmişi ben biliyorum zaten:)))karşı tarafın düşünceleri ve anı yakın geleceği iyi yorumlayan olumsuzda olsa söyleyecek biri aslında benim aradığım...
Ben artık pek falcı denemiyorum ki ucuz olsa bile:)))Nurgamze iyi bence chitrada fena değil karşı tarafı bilip bilmediğini bilememde yotum yapıyor 5 tl birde denenir yani süoer diyemem ama fiyatına göre iyi.
Efsun iyi mi gerçekten andaki ve gelecek hakkında nasıl?benim su saatten sonra genelde begendiklerim:
-Banu Kor, Falalem - Kahve fali tadinda, gercekci ve pembe tablo cizmez
-Ufuk Kutluk, Binnaz (sesli fal) - Kahve fali tadinda
-Efsun Aksoy, Binnaz
-Ester Kira, Falalem
-Aren Yildirim, Binnaz. Fakat biraz genel durum yapar ama cikar.
Artik beklentilerini karsilarlarmi bilemem canim.
Canım benim bende sık giremiyorum.seni neçok özledim
Efsun iyi mi gerçekten andaki ve gelecek hakkında nasıl?
İki defa baktirdim bende iyi gibi duruyo da yorum almak istedimdegil, samimi icten biri. pembe tablo cizme derdinde degildi benim falimda. enerji meselesi ama, kendisi de söylüyo.
İki defa baktirdim bende iyi gibi duruyo da yorum almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?