- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
İyi tamamdurumum olumsuz ama ben öyle istediğim için olumsuza gitti yani bi sürü gelişme yaşandı ama bu kesiranın olumsuzluğu çok çok başka benim kastettiğim şey çok farklı...olumsuzluğa zorlama klasik kart yorumlamA...Ayrıca bunu burda defalarca yazdım ben tavsiyeci falcı sevmem sevmiyorum...şevval erdal olumsuz konuştu aynen onun dediği dönemde de bi gelişme yaşadım ayrıca sana çıkan herkese çıkacak diye bi durum yok ki yani hele ki 57,5 asla değmez paraya yazık....olumsuz konuşmanın pembeci olmamanında bi üslubu vardır buz gibi korku film tadında bi ses tonu aman aman..Tamam kabul ediyorum kart yorumluyor fakat bilmenizi isterimki kart anlamlarını hanelerine ve kişinin sorduğu soruya göre konuşturuyor.ben yüzlerce fal baktırmış biri olarak analizlerini çok beğeniyorum.ki benim olumsuz zamanlarımda olumsuz konuşuyordu olumlu zamanlarımda olumlu yorum yapıyordu.nişanlılık boyunca yaşayacaklarımı tek tek anlatan tek yorumcu.burada olumlu konuştuğu kişiler var.özelden yazdılar.bir arkadaşımada olımlu bakmıştı yaz ayında kız şimdi evlilik arefesinde.üstelik kavgalarını anlatmıştı ardından toparlanacaklarını.
Yanlış hatırlamıyorsam sanada olumsuz bakmıştı aylar önce sürecin olumsuz oldu değil mi?
Geçen yıl baktırdığımda nişanlımla olmayacağını ve yeni biriyle olacağını söylemişti.ben başlarda inanmamıştım.gelinen nokta onun söyledikleri gibi oldu.hatta inanmadığım için biryıl acılar çektim o pembeci yorumculara güvenerek.Kesira bana kızıp fallarıma bakmıyordu artık yaşa ve gör diyordu.bana defalarca güven bana olmuyor bu ilişki olmaz siz resmi olarak evlenemezsiniz dedi durdu.öyle detaylar vermişti ki bunları sadece kart yorumlayarak bilmesi imkansızdı.gelgelelim nişanlımdan ayrıldıktan sonra kapısını günlerce çaldım ve en sonunda bana bakmayı kabul etti.çünkü ben ona inanmamıştım.bunu dilede getirmiştim.Hatta Elif hanzade,Hüma,Maya vs falcılara Kesira hanım olmayacak diyor ve kadının dediği gibi süreç işliyor demiştim bana gülmüşlerdi ve biz biliriz göreceksin felan fistan laflar etmişlerdi.bence Kesira paradan ziyade karşıdaki kişinin duygularınıda önemsiyor.
Hep derdi hayatında yeni birşey olmayana kadar sakın gelme.yeni birini tarif etti ve şuan hayatımdaki kişiyle bağdaşıyor.olumlu yorumlar yapmıştı.fal bu çıkar çıkmaz çokta umut etmemek lazım fakat anda pembe tablo çizmiyorsa bir yorumcu ve herkesi tatlıya bağlamıyorsa hakkını yememek lazım.nacizane fikrim burda olumsuz baktı diye yorumcuları eleştirmryelim.yoksa hepsi pembeye bağlayacak.bırakalım ara ara böyle bakanlarda çıksın bari.
Paragöz olma durumları ayrı pembeci olma durumları çok ayrı sizin yaptığınız tek hata falcıların cılkını çıkarmak oluyor ben bahsi geçen herkese 8 ay içinde en fazla 2 kez baktırdım...Şu doğru hümayı sen gündeme getirdin arkasından ipliği pazara çıktı iyi ki çıktı çünkü tekrar baktırabilirdim...bu konuda haklısın zaten...iyi ki de konuştun...Beğenmediğim şeyleri söylemedi zaten durum farklı olumsuz olsun istiyorum diye ben belirtmiştim baktım kart yorumlayıp tavsiye vermiş kim olursa olsun tavsiye vereni sevmiyorum bu benim tarzım:)))Defalarca kapısını çaldım beni geri çevirdi.bu durum olmaz dedi bekle ve gör dedi.oysaki Hümaya 22 kez gitmişliğim var ve birçoğuna.Tümü hem olumluya bağladı hemde olumsuz dediğimde gülüp geçtiler.birkere beni geri çevirselerdi ya.paragözler.bilmiyorum belki benim bu hatunla enerjim tuttu diyelim.ama senide geri çevirmişse demek oluyorki bilir ya da bilmez ahlaki davranıyor en azından.burda olumlu yorum yapılmayınca eleştiri oklarına tutulan falcılar var.bende diyorum ki bırakın olumsuz yorum yapsınlar.biz eleştirirsek kendi ipimizi kendimizçekeriz.ha şu var patlayan falları ifşa edelim hemde büyük bir zevkle.ki bunu ben çok yaptım.isteyen istediği yorumcuya danışır. burda Hüma vs diğer birçok falcı aynı cümleleri sarfedip durmuş birçoğumuza.hatta ben birçok falcıyı farklı maillerle test ettim.keza aynı fallar dönüp dolaştı.copy paste yapılmış.bunlar şuan çok iyi falcı konumunda olan kişiler güya.Kesirayıda test ettim.lakin hakkını yiyemem.duvarına zamanında olumsuz yorum yaptığım tek yorumcudur.sonra aynı gün dediğini yaşayınca yönetime ulaşıp yorumumun paylaşılmamasını talep ettim.haksızlık yaptığımı ilettim.böyle bir anımda olmuştu.bazen istemediğimiz şeyleri duyunca hoşumuza gitmiyor malesef.
Canım ben baktırmıştım ona öncede şu 1 hafta içinde dediği gibi bi şeyler olması lazım ama bakalımevet canim,ama sakin bana güvenerek baktirma. cok kisa bakiyor o, bunu bilesin.
Hatta benim tavsiyem kendi iç sesinizi dinleyin..iç sesinize kulak verin...çünkü er yada geç çıkıyor kendi hissettikleriniz...arkadaslar siz siz olun, fallara odakli yasamayin ve kaptirmayin kendinizi.. hatta kendinizi bi disaridan izleyin
Tabi canım sende haklısın.zaten dediğim gibi bana çıktı, başkasına çıkacak diye bir durum sözkonusu olamaz.ben tavsiyede severim.bazen gönül işlerinde mantığımı kullanamayabiliyorum.benim zaten bu hatun dışında tüm fallarım patladı..emin ol en çok gittiğim yorumculardan biridir.ama gerçekten her falı tutarlıydı bende.biliyorsun fallardan midesi kalkmış birisi olarak zaten birini gündeme getirmek en son isteyebileceğim bir durum.gene diyorum gaybı sadece Allah bilir bazen falların çıkması tesadüf olabiliyor.yada kişinin hisleri o an iyi konuşuyor.ben Kesiradan tavsiye almanın yanısıra durumumuda analiz ettim.amacım herşeyi görsün bilsin değil zaten..aslında yıldızımız uyuştu dersek yeridir.ama altını çizerek söylüyorum bu durum sadece bana mahsus olabilir.Paragöz olma durumları ayrı pembeci olma durumları çok ayrı sizin yaptığınız tek hata falcıların cılkını çıkarmak oluyor ben bahsi geçen herkese 8 ay içinde en fazla 2 kez baktırdım...Şu doğru hümayı sen gündeme getirdin arkasından ipliği pazara çıktı iyi ki çıktı çünkü tekrar baktırabilirdim...bu konuda haklısın zaten...iyi ki de konuştun...Beğenmediğim şeyleri söylemedi zaten durum farklı olumsuz olsun istiyorum diye ben belirtmiştim baktım kart yorumlayıp tavsiye vermiş kim olursa olsun tavsiye vereni sevmiyorum bu benim tarzım:)))
Gönül işlerinde mantık olmuyor ki zaten olsa falcılarda işimiz ne :)Paragöz olma durumları ayrı pembeci olma durumları çok ayrı sizin yaptığınız tek hata falcıların cılkını çıkarmak oluyor ben bahsi geçen herkese 8 ay içinde en fazla 2 kez baktırdım...Şu doğru hümayı sen gündeme getirdin arkasından ipliği pazara çıktı iyi ki çıktı çünkü tekrar baktırabilirdim...bu konuda haklısın zaten...iyi ki de konuştun...Beğenmediğim şeyleri söylemedi zaten durum farklı olumsuz olsun istiyorum diye ben belirtmiştim baktım kart yorumlayıp tavsiye vermiş kim olursa olsun tavsiye vereni sevmiyorum bu benim tarzım:)))
Ya ucuzken denenebilir bi yorumcu kendisi ama kart yorumlaması bana saçma geldi ki çıkan kartları bende yorumlayabiliyorum destem var kitabı var nette yorumları var...Ayrıca kartları bile doğru düzgün yorumlayamamış soruma cevap dahi bulamadığım bi faldı..57.5 tl ye değmez kesinlikle binnazdaki hiçbir yorumcu değmez..Tavsiye konusuna gelince ben dik başlıyım pek tavsiye sevmem içimden ne geliyorsa onu yaparım..Şuda var gönül işlerinde mantık hiçbirimizde kalmıyor maalesef mantık devre dışı kalıyor falcılarda bunu en iyi şekilde kullanıyor...Aldıkları kazandıkları parayı nasıl harcayabiliyorlar bilemiyorum nasıl insanlarsa artık..Kaldı ki herkes falcı oldu acılı insanlarla dalga geçer gibi umut tacirliği yapabiliyorlar çok üzücü...Tabi canım sende haklısın.zaten dediğim gibi bana çıktı, başkasına çıkacak diye bir durum sözkonusu olamaz.ben tavsiyede severim.bazen gönül işlerinde mantığımı kullanamayabiliyorum.benim zaten bu hatun dışında tüm fallarım patladı..emin ol en çok gittiğim yorumculardan biridir.ama gerçekten her falı tutarlıydı bende.biliyorsun fallardan midesi kalkmış birisi olarak zaten birini gündeme getirmek en son isteyebileceğim bir durum.gene diyorum gaybı sadece Allah bilir bazen falların çıkması tesadüf olabiliyor.yada kişinin hisleri o an iyi konuşuyor.ben Kesiradan tavsiye almanın yanısıra durumumuda analiz ettim.amacım herşeyi görsün bilsin değil zaten..aslında yıldızımız uyuştu dersek yeridir.ama altını çizerek söylüyorum bu durum sadece bana mahsus olabilir.
Mailden bakıyomuş o artık öyle diyorlar tellwede öyle önerebileceğimiz kimse yok herkes falcı orda sanki...Bi klothyağmur ve eveline var tavsiye edilen bilemiyorum ben baktırmadım henüz...Derin2013 girmiyor mu artık
Evet kart yorumluyor fakat yorumlarken hislerini çok çok katıyor.En güzel kart yorumcusu diyebilirim. Ben de beğenmiştim yorumunu.Tamam kabul ediyorum kart yorumluyor fakat bilmenizi isterimki kart anlamlarını hanelerine ve kişinin sorduğu soruya göre konuşturuyor.ben yüzlerce fal baktırmış biri olarak analizlerini çok beğeniyorum.ki benim olumsuz zamanlarımda olumsuz konuşuyordu olumlu zamanlarımda olumlu yorum yapıyordu.nişanlılık boyunca yaşayacaklarımı tek tek anlatan tek yorumcu.burada olumlu konuştuğu kişiler var.özelden yazdılar.bir arkadaşımada olımlu bakmıştı yaz ayında kız şimdi evlilik arefesinde.üstelik kavgalarını anlatmıştı ardından toparlanacaklarını.
Yanlış hatırlamıyorsam sanada olumsuz bakmıştı aylar önce sürecin olumsuz oldu değil mi?
Geçen yıl baktırdığımda nişanlımla olmayacağını ve yeni biriyle olacağını söylemişti.ben başlarda inanmamıştım.gelinen nokta onun söyledikleri gibi oldu.hatta inanmadığım için biryıl acılar çektim o pembeci yorumculara güvenerek.Kesira bana kızıp fallarıma bakmıyordu artık yaşa ve gör diyordu.bana defalarca güven bana olmuyor bu ilişki olmaz siz resmi olarak evlenemezsiniz dedi durdu.öyle detaylar vermişti ki bunları sadece kart yorumlayarak bilmesi imkansızdı.gelgelelim nişanlımdan ayrıldıktan sonra kapısını günlerce çaldım ve en sonunda bana bakmayı kabul etti.çünkü ben ona inanmamıştım.bunu dilede getirmiştim.Hatta Elif hanzade,Hüma,Maya vs falcılara Kesira hanım olmayacak diyor ve kadının dediği gibi süreç işliyor demiştim bana gülmüşlerdi ve biz biliriz göreceksin felan fistan laflar etmişlerdi.bence Kesira paradan ziyade karşıdaki kişinin duygularınıda önemsiyor.
Hep derdi hayatında yeni birşey olmayana kadar sakın gelme.yeni birini tarif etti ve şuan hayatımdaki kişiyle bağdaşıyor.olumlu yorumlar yapmıştı.fal bu çıkar çıkmaz çokta umut etmemek lazım fakat anda pembe tablo çizmiyorsa bir yorumcu ve herkesi tatlıya bağlamıyorsa hakkını yememek lazım.nacizane fikrim burda olumsuz baktı diye yorumcuları eleştirmryelim.yoksa hepsi pembeye bağlayacak.bırakalım ara ara böyle bakanlarda çıksın bari.
klotho'yu asla önermem. eveline bilmiyorum.Mailden bakıyomuş o artık öyle diyorlar tellwede öyle önerebileceğimiz kimse yok herkes falcı orda sanki...Bi klothyağmur ve eveline var tavsiye edilen bilemiyorum ben baktırmadım henüz...
derin20132013@hotmail.com buradan ulaşabilirsin. 30 tl alıyorDerin2013 girmiyor mu artık
Ben ikisini de bilmiyorum sadece tellwe topiğinde okumuştum...eveline burda yazan bir kaçkişi oldu diye söyledim..klotho'yu asla önermem. eveline bilmiyorum.
nası nası bi dakka? applikasyon anlamında mı?Binnaz uygulamasını ilk kullanana 1 tl'ye 150 kredi veriyormuş aldım hemen, önceden de 100 kredi hediye gelmişti şimdi 250 adet bedavadan keriz puanım var binnazdakime atsam acaba 250 kredilik, bayağıdır binnaza atmıyorum?
Bende bir kere bildi 7 ay farkla bildi..uzun iliskin olcak demisti 3 ay surdu.. sonucu bilemedi sayiyorum ama tam tarif ettigi gibi biriydi karsima cikan yalniz ben bilgeye atmam cunku sadece olumsuzdur olumlusuda boyle patliyoorIyi aksamlar kizlar bir sorum olacak ben fal baktrmayi biraktim ama en son bilge ozturke baktrmistim uzun bir vade verdi ocak da baktrmstm hazrana kadar sure vermisti bu bayana baktiripta birseyleri tevafukken bildi diyen var mi?
Evet google playdeki appi ilk defa kullanana 1 tl'ye 150 kredi veriyornası nası bi dakka? applikasyon anlamında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?