Binnaz Abla

Aynen bende de girecek kişiyi bildiler fakat ayrıldık. Hayırlısı olsun sizin için. Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi.

Binnaz kredilerim elimde patladı galiba yağmur tekin girerse ona bi kahve falı baktırayım diyorum ne dersiniz?
yagmur tekinin ilk fali cikmisti, karsi tarafin karakter analizi de güzeldi, birdaha baktirdim bu fal beklemede. binnaz ablada ilk falimdi ayrica o yüzden de tatmin etmisti

Cok haklisin. Zihnimizi devamli mesgul ediyor soyledikleri, hayata konsantre olamiyosun. Aslinda baska seylerle ilgilenirsek, akisina birakirsak, hayat zaten baska firsatlar guzellikler cikariri karsina.

Asenat a zehir zemberek bi yorum yapmışlar
Evet o yorumun sahibinin falını dinledim ve tabiri cazise şok geçirdim bir Asenat sever olarak. Hani sesini tanımasam bu fala Asenat bakmamış diyecek kadar kötüydü...
İnsanlık hali, hastadır, sorunu vardır, yorgundur olur yani.. Ama öyle durumlarda fal almasınlar ve yorumlamasınlar bence.
Parası da az buz değil yazık.. Para da bir yana insanlar umutlanıyor...
Nehir seven biri olarak da 32,5 TL makul...50 TL Nehir için çoktu.

Merhaba hanımlar. Eski üyelerdenim ancak falı bıraktığımdan yazmıyorum, sadece hala sizleri takip ediyorum.
Geçen aylarda burada Asenat bilemedi dediğimde topa tutulmuştum. Katinadaki anahtar kartı için "bak evinizin anahtarı çıkmış" diyecek kadar sallama bir yorumdu çünkü benimki. Forumun gerçekten bilgi alışverişi yapılabilen bir ortama döndüğünü görmek cidden sevindirici.
Yine adı geçenlerden Ufuk kutluk a ilk çıktığı zaman baktırmıştım. Sorunlu bir ilişkideydim, bana iki haftaya bitecek en fazla demişti. Gerçekten de iki hafta sonra bitmesi gerekti, ama ben bitirmedim. Burda da dediğimiz o olacakları değiştirme durumu oluyor sanırım.
Onlarca kişiye baktırdım bir sene boyunca ve artık hepsi sonuçlandığına göre sağlıklı bir yorum yapabilirim. Bana büyük anlamda bilen iki kişi oldu: yeşilçingene ve banu doğru.
Yeşilçingenenin önünde saygıyla eğilirim çünkü şubat ayında başka biri için baktırırken yaz başında tanışacağım adamı tipine ve burcuna göre anlattı. Yaşayacağımız ilk kavganın nedenini söyledi ve beni uyardı şu şekilde davranma diye. Ben tabiki dinlemedim ve onun uyardığı şey başıma geldi. Sonra onun dediği gibi davranmaya başlayınca her şey yoluna girdi. 2-3 ayda bir baktırırım hala.
Banu doğru ise yine başka biri için baktırdığımda onunla neden olmayacağını anlattı ve sonra başka biri ile tanışacağımı söyledi. Şimdiki kişiyi anlattı ve benim bile çok sonradan öğreneceğim detayları o falda söylemiş sonradan hatırlayıp şok olmuştum. Şimdiye kadar 3-4 kez baktırdım, ne dediyse yaşadım.
Yalnız çok seyrek fal baktırıyorum o da alışkanlıktan sanırım. 2 ayda bir belki. Forumda yazılanlara kelimesi kelimesine katılıyorum. Ne zaman fal baktırmayı bırakırsanız o zaman hayatınız düzene giriyor. Benimki en azından öyle oldu.

Asenat tatlı kadın ama banada aşırı bir oembe tablo çizdş beni adamla nişanlamıştı ,adam başkasıyla nişanlı ve barışmadık .

Merhaba ufuk kutluk nasildi

çok güzel özetlemişsiniz
bir ara evet takıntı haline getirdim.
ama artık buna harcayacak vakit bulamıyorum, gayet stabil ilerliyor herşeyde.
sendeleyebiliriz, önemli olan düşmemek. bunun da ölsünü bilebilmekte iş.
kaygılarım,endişelerim,üzüntülerim ve başına gelen herşeyden daha büyük olduğumu biliyorum.
cesur,güçlü ve durdurulamaz olanı yani kendi hayatımı seçiyorum.
baktırmak içimden gelmediği için yapmıyorum.
ama artık bu işi gerçekten ciddiye de almıyorum.

Yeşilçingene'de ben de bunu yaptım. Belki ondan olmadı. Bana sabret 3 ay çok riskli adam senin baskın olmaya çalıştığını hissediyor alttan al dedi.Ben de kimseyi alttan alamam. Adam korktu belkide bilmiyorum. Aniden ortadan kayboldu. Ne kadar beğensem de falcıları dediklerini yapmıyorum. Yapsaydım belki durum farklı olabilirdi. O kişinin hayatına yeni biri girdi demişti. Bunu ben de hissediyorum. Ama kesin kanıt yok elimde. 3-5 vade verdi. Ne demek oluyorsa bilmiyorum. Umarım çıkar da ben de falım çıktı diye sevinirim. O kadar berbat bir enerjim var ki ne zaman sevinsem bir hafta sonra her şey tersine dönüyor.

Asenata yanlış hatırlamıyorsam geçen temmuzda baktırmıştım.o zamanlar seviyeli ,dürüst dobra bulmuştum.eylülde buluşacağımızı ilişkinin ilerleyeceğini ve bu yıl ailelerin tanışacağını söylemişti.
tebrik ediyorum kendisinispiroyla kasımda son kez buluştuk ve bitti
bende de pembe tablo var

Merhaba ufuk kutluk nasildi

Canım ben ufuk kutluğa katina baktırmıştım.hatta katinada yorumlarda uzun yazıp 1 yıldızı vren benim.baktıracaksan sesli fal almanı tavsiye ederim.ben telefon falı almıştım arkada curcuna kadar ses vardıfal tabii ki enerji meselesi ama bana hiçbir dediği çıkmamıştı

Niyeyse şu Asenatı bi beğenemedim. Bir kere baktırdım geçen yıl anı ve sorduğum kişileri çok yanlış yorumladı. Ve gelecekte dediği şeyi asla yaşamadım.Enerji işi deyip geçelim.
Benim de aynen oyleydi olur dedigi olmadi ihtimal vermedigi oldu gecmis bahsi alakasizdi cok bos bi faldi

Asenat'i da ultra pembeci tayfasina alalim. yeni anket mi yapsak acaba ultra pembeci yorumcular hakkinda . uzak durulmasi gereken yorumcular: hüma bal, firuze aydin, asenat. akliniza gelenler?

Ben de çingene dedi diye onun dediği gibi davranmadım. Falcının dediğiyle hayat şekillendirilemez sonuçta. Adamı sevdiğimden çingenenin dediği gibi görmezden geldim. Bana bir süre görmezden gelirsen karşılığını alacaksın tarzında cümleler kurmuştu. O zamanlar hiç ihtimal vermemiştim bir şeylerin değişeceğine ama değişti. Belki de tesadüf :) o kadar çok fal baktırıp hüsrana uğradım ki şimdi bilenlere de belki de attı tuttu diye yaklaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…