- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
En azından anda güvendiğim falcının çıkmasına sevindim.Umarım her şey daha da güzel olur sizin için. Mutlu insanları görmek beni de mutlu ediyor.Ben de çingene dedi diye onun dediği gibi davranmadım. Falcının dediğiyle hayat şekillendirilemez sonuçta. Adamı sevdiğimden çingenenin dediği gibi görmezden geldim. Bana bir süre görmezden gelirsen karşılığını alacaksın tarzında cümleler kurmuştu. O zamanlar hiç ihtimal vermemiştim bir şeylerin değişeceğine ama değişti. Belki de tesadüf :) o kadar çok fal baktırıp hüsrana uğradım ki şimdi bilenlere de belki de attı tuttu diye yaklaşıyorum
Ben de çingene dedi diye onun dediği gibi davranmadım. Falcının dediğiyle hayat şekillendirilemez sonuçta. Adamı sevdiğimden çingenenin dediği gibi görmezden geldim. Bana bir süre görmezden gelirsen karşılığını alacaksın tarzında cümleler kurmuştu. O zamanlar hiç ihtimal vermemiştim bir şeylerin değişeceğine ama değişti. Belki de tesadüf :) o kadar çok fal baktırıp hüsrana uğradım ki şimdi bilenlere de belki de attı tuttu diye yaklaşıyorum
Evet o yorumun sahibinin falını dinledim ve tabiri cazise şok geçirdim bir Asenat sever olarak. Hani sesini tanımasam bu fala Asenat bakmamış diyecek kadar kötüydü...
İnsanlık hali, hastadır, sorunu vardır, yorgundur olur yani.. Ama öyle durumlarda fal almasınlar ve yorumlamasınlar bence.
Parası da az buz değil yazık.. Para da bir yana insanlar umutlanıyor...
Nehir seven biri olarak da 32,5 TL makul...50 TL Nehir için çoktu.
çingene bana bakmıyorEn azından anda güvendiğim falcının çıkmasına sevindim.Umarım her şey daha da güzel olur sizin için. Mutlu insanları görmek beni de mutlu ediyor.
Şöyle söyleyim.Çingene'ye hayatında biri varsa git sadece.Karakter analizinde yanıldığını görmedim ama gelecek dediğim gibi tavsiyesine uymadım ve patladı sayılır. Bekliyorum hala çıkarsa yazarım. Bide falı atarken olumsuzu duymaya hazırım de.O zaman arkadaşıma bakmıştı. Tabi baktığı fal soru sormadığı için kötüydü.çingene bana bakmıyor(((
çingene bana bakmıyor(((
Ecem23 ü unutmuşum. O da o dönem baktırdığım sonucu bilenlerden. An olarak da çok iyiydi. Sonra burada bozdu dedikleri için bir daha atmadımAnlık analiz için ecem23 ya da geysu da olabilir.Hatta ecem23 ve çingene aynı analizi yapmıştı. Adam yalancı hayatında şu kadar kadın var vs. diye. Ecem'in falı daha iyiydi diye hatırlıyorum hatta gelecek için konuştuğu durumun bir kısmı tutmuştu bende.Tabi adam akıllı çıkan falım yok benim.Belki enerjim kötü falandır. Çoğu kişi falım çıktı diyor. Sanırım problem bende:)
Çünkü insanlar pembe yorum seviyor kadın pembeci...pembe pembe umutlar dağıtıyorlar işte insanlarda aylarca bi ton para harcayıp hiçbirşey olmadığını anlayana kadar fala devam ediyor...onlarda bu şekilde devam ediyorlar nasıl olsa fala talep var...Hülya demirin de puani düsmüs, zaten nasil 99 puana ulasmis cok merak ediyordum
Belki de öyle diyelim:))ne desem bakmadı olumsuza açığım desemde görü alamıyorum diyip iade etti:))vardir bunda da bi hayir :)
Valla nehirinde hulya demirin de puanin dsmesine sevindm zamnnda cok baktrdm hic ucundan dahi tutmadi nehir bana en son aralikta bakmstm nisan hazrlgi yapcksn 1 ay icinde hayatn renklenck ailesiyle tanstrck seni bu kisi ya eski sevgilin geri doneck ya da onunla iletsm bittyse yeni tansacgn kisyle 1 ay sonra nisan hazrliklari dedi Mart ayindayiz son falini iyi suyunu cikardi ikisininde puani dusmesi beni mutlu etti:)Hülya demirin de puani düsmüs, zaten nasil 99 puana ulasmis cok merak ediyordum
Belki de öyle diyelim:))ne desem bakmadı olumsuza açığım desemde görü alamıyorum diyip iade etti:))
En cok sasirdigim sey gecen sene subat ayindan beri fal gonderyrdm hep bakardim yorumlara iste benim falim soyle cikti boyle cikti butun yildzlar galaksiler size en iyi yorumlara bakip gonderdm yani hepsi falim cikti diyip yazanlara tam 23 ayri falciya gonderdim ve hicbri bilemedi anlamadgm bu yorum yapanlar cikti diyenler yalan mi soyluyorlar gercekten saskinim cagrisindan hulyasndan nehirinden lenasindan umutundan denemdgim kalmadi yani gerckten anlayamadim
Bakalim artik bir gelisme olursa zamani gelince yazarim bende:)belki daha zamani gelmemistir :)
Evet bu huyunu seviyorum dürüst para odaklı sallamıyor yani :)))deneyebilirsin eğer istersen tabii bakarsa:))en azindan ortaya yalan attigi yok. demekki icinden gelince biseyler söylüyo bu arkadasimiz. merak ettim valla. bu ay ciksin, belki baktirabilirim. baktirmayinca kafam öyle rahat ki anlatamam
Lena,Maya,Kemal,Hülya demir,selena,Nesibe bunlarda şimdilik benim ilave edeceklerimAsenat'i da ultra pembeci tayfasina alalim. yeni anket mi yapsak acaba ultra pembeci yorumcular hakkinda. uzak durulmasi gereken yorumcular: hüma bal, firuze aydin, asenat. akliniza gelenler?
Bilmiyorum canım ama irrite oldum yorumlardan dolayı o kadar para vericez değmezse yazık olurS shadow1905 canım sen deyince asenatın yorumlarına baktım.2 kişi 1 yıldız vermiş.uzun zaman girmemek asenata yaramadı herhalde formdan mı düştü ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?