Binnaz Abla

En azından anda güvendiğim falcının çıkmasına sevindim.Umarım her şey daha da güzel olur sizin için. Mutlu insanları görmek beni de mutlu ediyor.

zaten her kimi görmezden gelirseniz gelin, o kisinin ilgisini otomatik cekiyorsunuz. umursamaz tavirlara erkekler hic gelemiyor.. ilgi odagi olmaktan ciktiklari zaman sendeliyorlar. abi noluyo? misali ;-)

En azından anda güvendiğim falcının çıkmasına sevindim.Umarım her şey daha da güzel olur sizin için. Mutlu insanları görmek beni de mutlu ediyor.
çingene bana bakmıyor (((

çingene bana bakmıyor (((
Şöyle söyleyim.Çingene'ye hayatında biri varsa git sadece.Karakter analizinde yanıldığını görmedim ama gelecek dediğim gibi tavsiyesine uymadım ve patladı sayılır. Bekliyorum hala çıkarsa yazarım. Bide falı atarken olumsuzu duymaya hazırım de.O zaman arkadaşıma bakmıştı. Tabi baktığı fal soru sormadığı için kötüydü.

Anlık analiz için ecem23 ya da geysu da olabilir.Hatta ecem23 ve çingene aynı analizi yapmıştı. Adam yalancı hayatında şu kadar kadın var vs. diye. Ecem'in falı daha iyiydi diye hatırlıyorum hatta gelecek için konuştuğu durumun bir kısmı tutmuştu bende.Tabi adam akıllı çıkan falım yok benim.Belki enerjim kötü falandır. Çoğu kişi falım çıktı diyor. Sanırım problem bende:)

Ecem23 ü unutmuşum. O da o dönem baktırdığım sonucu bilenlerden. An olarak da çok iyiydi. Sonra burada bozdu dedikleri için bir daha atmadım

Hülya demirin de puani düsmüs, zaten nasil 99 puana ulasmis cok merak ediyordum
Çünkü insanlar pembe yorum seviyor kadın pembeci...pembe pembe umutlar dağıtıyorlar işte insanlarda aylarca bi ton para harcayıp hiçbirşey olmadığını anlayana kadar fala devam ediyor...onlarda bu şekilde devam ediyorlar nasıl olsa fala talep var...

Hülya demirin de puani düsmüs, zaten nasil 99 puana ulasmis cok merak ediyordum
Valla nehirinde hulya demirin de puanin dsmesine sevindm zamnnda cok baktrdm hic ucundan dahi tutmadi nehir bana en son aralikta bakmstm nisan hazrlgi yapcksn 1 ay icinde hayatn renklenck ailesiyle tanstrck seni bu kisi ya eski sevgilin geri doneck ya da onunla iletsm bittyse yeni tansacgn kisyle 1 ay sonra nisan hazrliklari dedi Mart ayindayiz son falini iyi suyunu cikardi ikisininde puani dusmesi beni mutlu etti:)

En cok sasirdigim sey gecen sene subat ayindan beri fal gonderyrdm hep bakardim yorumlara iste benim falim soyle cikti boyle cikti butun yildzlar galaksiler size en iyi yorumlara bakip gonderdm yani hepsi falim cikti diyip yazanlara tam 23 ayri falciya gonderdim ve hicbri bilemedi anlamadgm bu yorum yapanlar cikti diyenler yalan mi soyluyorlar gercekten saskinim cagrisindan hulyasndan nehirinden lenasindan umutundan denemdgim kalmadi yani gerckten anlayamadim

Belki de öyle diyelim:))ne desem bakmadı olumsuza açığım desemde görü alamıyorum diyip iade etti:))

en azindan ortaya yalan attigi yok. demekki icinden gelince biseyler söylüyo bu arkadasimiz. merak ettim valla. bu ay ciksin, belki baktirabilirim . baktirmayinca kafam öyle rahat ki anlatamam

belki daha zamani gelmemistir :)

en azindan ortaya yalan attigi yok. demekki icinden gelince biseyler söylüyo bu arkadasimiz. merak ettim valla. bu ay ciksin, belki baktirabilirim . baktirmayinca kafam öyle rahat ki anlatamam
Evet bu huyunu seviyorum dürüst para odaklı sallamıyor yani :)))deneyebilirsin eğer istersen tabii bakarsa:))

Asenat'i da ultra pembeci tayfasina alalim. yeni anket mi yapsak acaba ultra pembeci yorumcular hakkinda . uzak durulmasi gereken yorumcular: hüma bal, firuze aydin, asenat. akliniza gelenler?
Lena,Maya,Kemal,Hülya demir,selena,Nesibe bunlarda şimdilik benim ilave edeceklerim

bugün ne düsündüm paylasiyim. bu bazi falcilarin her iliskiyi olumluya ve pembeye baglamalari aslinda bir taktik. yorum alan kisileri kendilerine baglamak istiyorlar. sonunuz yok dese mesela, o falciya birdaha uzun süre ugramazsin muhtemelen.
mesela bende öyle olmustu. cagri bilgin, sennur yildirim, ester kira, banu dogru, rezzan, bilge özdogru, gizem sitare.. hepsi olumsuz demisti bay x hakkinda. onlara kizdigim icin birdaha baktirmadim. olacak diyenlere baktirmaya devam ettim, bir iki kere. onlar da yanildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…