- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
Selena benim için olumlu konuşmadı yaLena,Maya,Kemal,Hülya demir,selena,Nesibe bunlarda şimdilik benim ilave edeceklerim
Ecem'in en çok aşk sonuç falı beğeniliyor ama onu atmak istemesende kahve at derim, en çok bunların çıktığını duydumEcem23 hangi falda iyidir? Kahve tarot?
Eveline 3 hafta oldu ilk sıradayım hala falıma bakmadı onu iptal edip ecem23 e mi baktırsan ne dersiniz?
ilişkin varsa aşk sonuç falı yoksa kahveEcem23 hangi falda iyidir? Kahve tarot?
Eveline 3 hafta oldu ilk sıradayım hala falıma bakmadı onu iptal edip ecem23 e mi baktırsan ne dersiniz?
nehir gerçekten de iyi yazıyor bana da neler söylemiştiValla nehirinde hulya demirin de puanin dsmesine sevindm zamnnda cok baktrdm hic ucundan dahi tutmadi nehir bana en son aralikta bakmstm nisan hazrlgi yapcksn 1 ay icinde hayatn renklenck ailesiyle tanstrck seni bu kisi ya eski sevgilin geri doneck ya da onunla iletsm bittyse yeni tansacgn kisyle 1 ay sonra nisan hazrliklari dedi Mart ayindayiz son falini iyi suyunu cikardi ikisininde puani dusmesi beni mutlu etti:)
sezgi,asenat,ilkay gür,akrepgöz,fama,hüma bal .Özellikle burada ısrarla övülen ve uzak durulması gereken falcılar.Hele hüma bal ve akrepgöz ben ne dersem o olur modunda oldukları için daha çok sinir oluyorum.
Bu konuyu özelden konuşmuştuk. Size durumu da anlattım. Adam evliymiş bekar dedi evliliğin bununla dedi.Sonra adamın evli olduğunu öğrendim bana bu adamla olmaz dedi.Yok 3 harflilerden yardım alıyorum bunlar hikaye. Allah'a inanın siz. Eğer gerçekten 3 harflilerden yardım alıyorsa onlar geleceği mi bilecekler sizce? Lütfen biraz mantıklı düşünün.hüma değilde akrepgoz e 2kez baktırdım onun gıbı detaylu psikolojik analiz görmedim ama falı tıcarete cok dokuyor arkası bır sonrakı falımda gıbı... yapıyor ve bır seyı abartma huyu var buyuzden anda ıyı ınanılma nokta atısu var gelecekte cıkarmı korkusu yasıyorum bıryandan bır yandada tıcarete dokuyor ınansammı acaba oluyorum... cunku onun tavsiye leri dıger falcıların tavsiyesi nden farklı ne yapsam bilemıyorym bı akıl verin...
Binnaz'daki Suzan Özyaz'a gitmeyin sakın kadın herkese uyabilecek çiçekli böcekli her şey çok güzel olacaklı bir fal bakmış, neyse ki bedava krediden gittiği için üzülmüyorum ama paraya yazık olur. Beni Geysu'dan başkası paklamıyor onu anladım bi de zamanıyla çıksa
Bu arada geysu ve gizemhatun bana farklı tarihler vermişler ama söyledikleri hemen hemen aynıydı.
Kadinlar Kulübü hatunlari, benim degil de, bir arkadasin bir sürü patlayan fallar var.
Karsi cinsi pembelestiren yorumculara kanmayin.
Kendisi paylasmaz belki. Ben onun yerine yazicam. Bu falcilarin cogu nekadar yalanci onu bir kez daha anladim.
hevesini almak istemem, ama geysu sonu olumluya bagliyan bir hatun. olumsuzu bile olumluya bagliyo. ben baktirmadim ama bir arkadasim baktirdi. ve baya bi pembeye baglamisti. ve fal patladi.
Kadinlar Kulübü hatunlari, benim degil de, bir arkadasin bir sürü patlayan fallar var.
Karsi cinsi pembelestiren yorumculara kanmayin.
Kendisi paylasmaz belki. Ben onun yerine yazicam. Bu falcilarin cogu nekadar yalanci onu bir kez daha anladim.
hevesini almak istemem, ama geysu sonu olumluya bagliyan bir hatun. olumsuzu bile olumluya bagliyo. ben baktirmadim ama bir arkadasim baktirdi. ve baya bi pembeye baglamisti. ve fal patladi.
bide karşı tarafı yerden yere vuranlarda var hangısıne ınanalm pembeci deil diye bunlara mı mesela bn bılemedım
geysu'nun falları bana çıkıyor zaman problemi var yalnızca. baya spesifik şeyler söyler ayrıca öyle bilinecek gibi değil.
kendi bildiklerine inan, karsi taraf ne söylüyorsa ona ina. ve ic sesine inan. falcilara sakin inanmayin. herkese uyabilecek yorumlar yapiyorlar. özellikle yazili bakan falcilar.
bildiğim bişey kalmadı işte adam ketum olunca iş falcıya kalıyor
valla en iyisi karsi tarafi bir süre yalniz birkmak. ilgiyi geri cekmek. seven zaten geri dönüyor. bizim zorumuzla dönücekse hic dönmesin.
Karşı taraftan ziyade arkadaşlarımın bilmediği yaşanmış ayrıntıları bilmesi ve bazılarını da yaşanmadan önce görmesi onu önemli kılıyor bende. Tabii benimle olan enerjisel durumla ilgili olabilir başkasında böyle değildir orayı bilemem.evet orasi öyle de. ama arkadasa fena patladi. sonuc hüsran. ve herseyi de bilmiyo emin ol. karsi tarafi siz de cözersiniz. al bi arkadasini karsina cöz. yani cözülür bu erkekler. her söylediklerinin altinda zaten bisey yatar. ve ugruna fal baktiriyosa bu erkek, zaten büyük bir sorun var demektir. en sagliklisi karsi taraftan duymak bütün gercekleri.
işte her erkek bunu çekmiyor bazıları koşturmaca istiyo
Ne güzel yazmışsın bu topic resmen enerjimi emiyor artık zaten gercekten fal muhabbeti yapanlarda sıkılıp yazmıyor kamu spotu gibi sürekli araya girip fal baktırmayın inanmayın diyenlerden özellikle sıkıldım bu başlık fal başlığı üstelik ismi faldan nefret edenlerde değil uygun başlıkta daha mutlu olabilirlerAçıkçası ben bu topicte şunu yapın bunu yapın gibi iyi maksatlı da olsa verilen önerileri gereksiz buluyorum. Herkes bilinçli ve yazım tarzlarından görüldüğü kadarıyla, okumuş etmiş insanlar. Herkes neyin doğru neyin yanlış veya aşırı olduğunu biliyor diye düşünüyorum.
Elbette fala bel bağlamak yanlış. O ayrı bir kafa yapısı. Zaten kriz zamanı bitince kafa dağıtma amaçlı baktırıyor buradaki çoğu insan. Fal baktırmayın artık şöyle olur böyle olur demek o kadar komik duruyor ki - hele ki böylesi bir topik içerisinde bunların yazılması inanılmaz absürd. Baktırmayın dendiğinde kimse umursamıyor dolayısıyla, nasıl ki fal baktırınca tavsiye veren falcı lüzumsuzsa burada da böyle laflar da aynı derecede lüzumsuz.
Ayrıca o ilk kriz dönemini buradaki herkes yaşadığı için biliyordur, "fal baktırma" tavsiyeleri o kriz döneminde etkisiz eleman görevi görür sıfırdır yani önemsenmez. Bu tavsiyeleri veren kişiler de biliyordur bunu sanıyorum. Naçizane görüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?