Sen kendinle çelişiyosun bi diyosun ki asla fal baktırmam fal cok kötü sizde baktırmayın(bu arada hepimiz yaşımızı basımızı almış insanlarız akıl alma dönemini geride bırakalı çok oldu) sonra da diyorsun ki su isim iyi bu isim iyi ee bu ne pehriz bu ne lahana turşusu hepimiz fikir alışverişi yapıyoruz ama kimse falcı yazsalarda hemen asla baktırmayın yazsam diye beklemiyor tüm mesajların bunun üzerine neyse yaz yazma uzatmıcam anlayan sıkılan ne demek istediğimi anladıdogruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis. demis atalarimiz.
burasi fal kösesi. herkes yasadigini paylasabilir. birinin isine gelir, digerinin isine gelmez.
ve bazi seyleri yasayip görüp ve bunu paylasmamak, bencillik ve yüzsüzlük budur benim fikrimce.
ve bu fal olayini zaten büyütüp yüceltmek ve siradan yorumculari yüceltmek, bence en aciz sey bu. kimse kusura bakmasin.
dogruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis. demis atalarimiz.
burasi fal kösesi. herkes yasadigini paylasabilir. birinin isine gelir, digerinin isine gelmez.
ve bazi seyleri yasayip görüp ve bunu paylasmamak, bencillik, ikiyüzlülük ve yüzsüzlük budur benim fikrimce.
ve bu fal olayini zaten büyütüp yüceltmek ve siradan yorumculari yüceltmek, bence en aciz sey bu. kimse kusura bakmasin.
hüma efsanesini biliriz. eger selinmat arkadasimiz paylasmasaydi yasadiklarini, kimbilir kac kisiyi depresyona itmeye devam edecekti bu hüma sahsi.
"Aciz" kısmını silmişsiniz sanıyorum, gören gördü diyeyim yapacak bir şey yok.
Hala aynı şeyi yapıyorsunuz işte bundan bahsediyorum. Kimse kimseyi büyütmüyor kendi adıma ben memnun kalıyorum, o kadar beynim var çok şükür.falci büyütmek gercekten acizlik. cünkü onlar tanri degil. eyvallah :)
yasayip görürsünüz artik. ne diyim.
Hala aynı şeyi yapıyorsunuz işte bundan behsediyorum. Kimse kimseyi büyütmüyor kendi adıma ben memnun kalıyorum yalşükür, o kadar beynim var çok şükür.
Aynı tabloyu çizmişse sorun var zaten. Falları karşılaştırmadığım için bunu bilemem ama benimle aynı şeyleri yaşamış olduğunu sanmıyorum çünkü geysu fallarımda tamamen benle ilgili ayrıntılar var.benim anlamadigim bir nokta var.
mantik olarak, benim fal baktirip bana olumlu konusan bir falciyi ben - baskasina da ayni tablo cizen ve fali sonucunda patlayan bir yorumcuyu sorgularim. yani sorgularim. tesekkür etmeniz gerekiyo aslinda.
Sanırım o mantığı zamanın da es geçtin çünkü bas bas bağıran sensin tonla param gitti diye o zaman ki inancın nasıldı?çok merak ettim o zamanda allah vardı falcılar tanrı değildi yine çeliştin .ayrıca küçük küçük iğnelemeler alttan alttan laf sokmaya çalışmalar falan ıı olmuyo zorlamafalci büyütmek gercekten acizlik. cünkü onlar tanri degil. eyvallah :)
yasayip görürsünüz artik. ne diyim.
gercekten o seviyeye düsemem, gercekten. burda falci mi koruyacagim, baska isim mi yok.
fala inanma, falsiz kalma lafinu bosuna üretmemisler. yani mantik.
Aynı tabloyu çizmişse sorun var zaten. Falları karşılaştırmadığım için bunu bilemem ama benimle aynı şeyleri yaşamış olduğunu sanmıyorum çünkü geysu fallarımda tamamen benle ilgili ayrıntılar var.
Sanırım o mantığı zamanın da es geçtin çünkü bas bas bağıran sensin tonla param gitti diye o zaman ki inancın nasıldı?çok merak ettim o zamanda allah vardı falcılar tanrı değildi yine çeliştin .ayrıca küçük küçük iğnelemeler alttan alttan laf sokmaya çalışmalar falan ıı olmuyo zorlama
Olabilir tabii kimse her şeyi bilemez.inan bana o arkadasin falinda da müthis nokta atislari vardi. ama bugün karsi taraftan duydugu sözler ve davranislar farkliydi. dikkat edin.
Olabilir tabii kimse her şeyi bilemez.
Tamda durum budurbugün ne düsündüm paylasiyim. bu bazi falcilarin her iliskiyi olumluya ve pembeye baglamalari aslinda bir taktik. yorum alan kisileri kendilerine baglamak istiyorlar. sonunuz yok dese mesela, o falciya birdaha uzun süre ugramazsin muhtemelen.
mesela bende öyle olmustu. cagri bilgin, sennur yildirim, ester kira, banu dogru, rezzan, bilge özdogru, gizem sitare.. hepsi olumsuz demisti bay x hakkinda. onlara kizdigim icin birdaha baktirmadim. olacak diyenlere baktirmaya devam ettim, bir iki kere. onlar da yanildi.
Binnazda çiçek böcek dağıtmaktan fallara sıra gelmiyor ki zatenBinnaz'daki Suzan Özyaz'a gitmeyin sakın kadın herkese uyabilecek çiçekli böcekli her şey çok güzel olacaklı bir fal bakmış, neyse ki bedava krediden gittiği için üzülmüyorum ama paraya yazık olur. Beni Geysu'dan başkası paklamıyor onu anladım bi de zamanıyla çıksa
Bu arada geysu ve gizemhatun bana farklı tarihler vermişler ama söyledikleri hemen hemen aynıydı.
Nehiri iki farklı mailden o çok övüldüğü dönemlerde denedim.foss çıktı.zaten ikinci falımda içimi döktüm şükür puanlama yaparken.Hümaya ve diğer bir kaçınada feryat figan ettim yorum yaparak.lakin yorumlarım sayfada yerini pek bulamadı.yayınlayıp hemencecik siliyorlar.Ah binnaz ahh neolacak bu haliniz.çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde artık bilemiyorum gerisini gayri siz düşününnehir gerçekten de iyi yazıyor bana da neler söylemişti
Bana Nişanlın dönecek diyeli çok oldu.olmadı be Selena bızdan değilsinSelena benim için olumlu konuşmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?