Binnaz Abla

dogruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis. demis atalarimiz.

burasi fal kösesi. herkes yasadigini paylasabilir. birinin isine gelir, digerinin isine gelmez.
ve bazi seyleri yasayip görüp ve bunu paylasmamak, bencillik ve yüzsüzlük budur benim fikrimce.
ve bu fal olayini zaten büyütüp yüceltmek ve siradan yorumculari yüceltmek, bence en aciz sey bu. kimse kusura bakmasin.

Sen kendinle çelişiyosun bi diyosun ki asla fal baktırmam fal cok kötü sizde baktırmayın(bu arada hepimiz yaşımızı basımızı almış insanlarız akıl alma dönemini geride bırakalı çok oldu) sonra da diyorsun ki su isim iyi bu isim iyi ee bu ne pehriz bu ne lahana turşusu hepimiz fikir alışverişi yapıyoruz ama kimse falcı yazsalarda hemen asla baktırmayın yazsam diye beklemiyor tüm mesajların bunun üzerine neyse yaz yazma uzatmıcam anlayan sıkılan ne demek istediğimi anladı

Falcılarla ilgili fikir beyan etmekte bir sıkıntı yok anlatamadım sanırım veya anlamadınız? Kimseyi kovan da yok fikir söylüyoruz burada. Genel olarak fal topiğinde fal baktırmayın denmesinden bahsediyorum.

"Falcıyı büyütüp yüceltmek Aciz şeydir" yazmışsınız, falcıyı kötülemek ne kadar normalse iyi olanı beyan etmek de normaldir. ve bu onu yüceltmek değil memnuniyeti belirtmektir. Kimse kimseye tapınmıyor.

"Aciz" lafınızı benim görüşüm üzerine ettiğiniz için üzerime alınıyorum. neye göre kullandınız bilemiyorum ama sözlüğe bakın bence bi.

derdiniz ne ki? fallar cikmicak diye panik mi yaptiniz ne?
gercekten abartmayin. kahin degil bunlar. allah allah..

falci büyütmek gercekten acizlik. cünkü onlar tanri degil. eyvallah :)
yasayip görürsünüz artik. ne diyim.
gercekten o seviyeye düsemem, gercekten. burda falci mi koruyacagim, baska isim mi yok.
fala inanma, falsiz kalma lafinu bosuna üretmemisler. yani mantik.

Hala aynı şeyi yapıyorsunuz işte bundan behsediyorum. Kimse kimseyi büyütmüyor kendi adıma ben memnun kalıyorum yalşükür, o kadar beynim var çok şükür.

benim anlamadigim bir nokta var.

mantik olarak, benim fal baktirip bana olumlu konusan bir falciyi ben - baskasina da ayni tablo cizen ve fali sonucunda patlayan bir yorumcuyu sorgularim. yani sorgularim. tesekkür etmeniz gerekiyo aslinda.

benim anlamadigim bir nokta var.

mantik olarak, benim fal baktirip bana olumlu konusan bir falciyi ben - baskasina da ayni tablo cizen ve fali sonucunda patlayan bir yorumcuyu sorgularim. yani sorgularim. tesekkür etmeniz gerekiyo aslinda.
Aynı tabloyu çizmişse sorun var zaten. Falları karşılaştırmadığım için bunu bilemem ama benimle aynı şeyleri yaşamış olduğunu sanmıyorum çünkü geysu fallarımda tamamen benle ilgili ayrıntılar var.

Sanırım o mantığı zamanın da es geçtin çünkü bas bas bağıran sensin tonla param gitti diye o zaman ki inancın nasıldı?çok merak ettim o zamanda allah vardı falcılar tanrı değildi yine çeliştin .ayrıca küçük küçük iğnelemeler alttan alttan laf sokmaya çalışmalar falan ıı olmuyo zorlama

inan bana o arkadasin falinda da müthis nokta atislari vardi. ama bugün karsi taraftan duydugu sözler ve davranislar farkliydi. dikkat edin.

e ben 3-4 sene tecrübe ettim, belli araliklarla fal baktirdim, inandi bu hokkabazlara bu batakligin icine girdim ve haliyle konusabilirim bu konuda. uyari yapiyorum bunun neresi kötü? gözünüz acilsin diye. keske zamaninda beni de uyarsalardi, keskee.. tükenmislik sendromu yasamazdim zamaninda.

Olabilir tabii kimse her şeyi bilemez.

iste canim ben bunu diyorum. kimsenin hayalleriyle oynamak istemem.. ümitlenmek güzel, ama kendinizi bu yorumlara endekslemeyin, lütfen. ben fala karsi degilim, sadece cok inaninca insan hüsrana ugruyo. ben yasadim baskasi yasamasin.

Tamda durum budur

Binnazda çiçek böcek dağıtmaktan fallara sıra gelmiyor ki zaten

nehir gerçekten de iyi yazıyor bana da neler söylemişti
Nehiri iki farklı mailden o çok övüldüğü dönemlerde denedim.foss çıktı.zaten ikinci falımda içimi döktüm şükür puanlama yaparken.Hümaya ve diğer bir kaçınada feryat figan ettim yorum yaparak.lakin yorumlarım sayfada yerini pek bulamadı.yayınlayıp hemencecik siliyorlar.Ah binnaz ahh neolacak bu haliniz.çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde artık bilemiyorum gerisini gayri siz düşünün

Falcı yorumcu adı herneyse deneyim paylaşanların fikrini yazdığı bir topikte fal baktırmayın şeysinden gerçekten sıkıldım. Üstelik tekrar tekrar aynı şeyler yazılıyor.
Bu topik neden var ? Herkes deneyimini yazsın diye var.... Herkes olağanüstü tespitlerini kendine saklasın lütfen... topiğin açıldığında ki isimler hala var mı ? Yok. Neden çünkü herkes zaman içinde alacağı dersi aldı. O derste şu; problem sıcak, sıkıntı en tepede iken günde 5 fal atıldı. Zaman içinde farkındalık oluşup mantık deveye girdi 2 ye düştü. Gelişmesi olan gitti geldi gitti vs. Pembe fallar elendi. Acı gerçekle yüzleşildi fallar 3 günde 1 e düştü. İnkar evresinden kabullenişe geçtik hop ayda bir derken ve bütün falcılar denendikten sonra çoğumuz elimizi etegimizi cektik ama geçmiş alışkanlıktan topikte yenı biri varsa, memnun kalanı çoksa 2-3 ayda bir mantık çizgisine oturttuk yorum alma işini ama binlerce sayfada durup durup hafta da bir fal baktırmayın gelecek çıkmaz vs temalı kamu spotu vermedik son döneme kadar..
Herkesin doğrusu da eğrisi de aczi de kendini bağlar. Herkes kendi dersini kendi çıkarır. Sokma akıl da işe yaramaz... yormasın kimse kendini.... ben arada bir herşey güzel olacak temalı fal dinlemeyi seviyorum. 20 TL ye.... para benim kime ne ?
Maruzatim bu kadar.... iyi geceler fıstkılı sütlü bademli herbişeyli yol arkadaşlarım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…