Demekki enerjisi değişmiş bazı falcılar bi dönem sonra değişiyor yüzyüze falcılarda bunu çok yaşadım hem yüzyüze hem online çok baktırdım dün gizem hatuna attım nokta atışları vardı kimsenin bilmediği şeyleri bildi evet ama vay be demedim bulamadım kafama göre birini bugün tellwede belki yenilerden birini denerim diye düşünüyorumKerem Avşara üçkez danıştım.Üç falıda fiyasko.hatta geçen
Kerem Avşara üç kez danışmış biri olarak tüm falları patladı bende.sadece ilk falında barışacaksınız demişti ki zaten biz sürekli ayrılıp barışıyorduk.normal bunu demesi yani.onun dışında hiç ayrılık yok dedi ayrıldık.ki o dönem dönecek dediğindede saf gibi ekim ayına kadar beklemiştim verdiği vadeyi.facedende yazışmıştık.çok emind,i kendileri.farklı bir üyelikten baktırdım evlenmiş boşanmış biriyle hayatını kuracan dedi.ben şok.yani çok alakasız fallardı.boşuna ulaşmak için çaba sarfetmeyin. paranıza yazık.
Gizem sitarede benimkini baya bi gömmüştü baştan sona olumsuzdu yeni biri demişti şubat için öyle biri olmadı hatta o gömdüğü adam çıktı geldi hala bi şekil devam şöyle böyle ilerliyor onun dediğinin tam tersi çıkıyor geneldeKızlar dün yazamadım Geysunun falının sonuç kısmı bende dün itibariyla patladı.Ayrıca Gizem sitare içinde aynı şey geçerli.yeni ilişkimin çok hayırlı olduğunu söylemişlerdi ve ayrılık yok denildi hatta Geysu ciddi şeyler olacak demişti ki ben istemiyorum vs söylemiştim. dün sabah ayrılma kararı aldım ve bitti herşey. ama anda iyilermiydi bence evet.Tezim bir kere daha geçerli.falların sonuç kısmı çıkmıyor malesef.
Amin canım.yok üzülecek bir durum yok onca acı çektik bunlar üzerine düşünülecek konular bile değil.inşallah gerçekten sevebileceğimiz ve bizimde sevileceğimiz hayırlı insanlarla karşılaşırızCanim hepimizin hakkinda hayirlisi uzme kendini olur mu.Gizem sitera sadece kart okuyucusu bence ben hic begenmedim.Oyle guzel seyler yasiyalim ki bugunleri hic hatirlamiyalim insallah
Gizamde Sitarede kara listede dursun bundan böyle.Gizem sitarede benimkini baya bi gömmüştü baştan sona olumsuzdu yeni biri demişti şubat için öyle biri olmadı hatta o gömdüğü adam çıktı geldi hala bi şekil devam şöyle böyle ilerliyor onun dediğinin tam tersi çıkıyor genelde
15liklerden kim var fena olmayan esen mermer çok gözüme çarpıyor ama bilemedim bi çoğunada baktırdım farklı farklı hesaplardan 20 kişiye falan ama 2 senelik süreçte o yüzden bakınıyorumda bulamadım biriniGizamde Sitarede kara listede dursun bundan böyle.
bende de gomdu acaba aynisi mi atti?
Esen mermeri begendim ben gercekci hic pembe tablo cizmiyo15liklerden kim var fena olmayan esen mermer çok gözüme çarpıyor ama bilemedim bi çoğunada baktırdım farklı farklı hesaplardan 20 kişiye falan ama 2 senelik süreçte o yüzden bakınıyorumda bulamadım birini
Aminn kuzumm aminnnAmin canım.yok üzülecek bir durum yok onca acı çektik bunlar üzerine düşünülecek konular bile değil.inşallah gerçekten sevebileceğimiz ve bizimde sevileceğimiz hayırlı insanlarla karşılaşırız
Evet canım ben istedim.yani ilkin olabiliriz diye düşünmüştüm ama olmayınca olmuyor.hakkımızda hayırlısı olsun
Gizem sitarede benimkini baya bi gömmüştü baştan sona olumsuzdu yeni biri demişti şubat için öyle biri olmadı hatta o gömdüğü adam çıktı geldi hala bi şekil devam şöyle böyle ilerliyor onun dediğinin tam tersi çıkıyor genelde
Bilmiyorum sesli bakıyordu ince bi sesi var olumsuz diyorsa bi konuya fal boyunca neden olumsuz olduğu söyleyip umrunda değil seni düşünmüyo falan diye giydiriyorakrepgoz oldugu dusunulen kişi deilmi bu eger oysa bnm adamıda bayagı gömmüştü olumsuzu şişiyo o
Fazlası etmezdi.bendeki tüm falları çıkmadı.Hülya demir kahve de 20 tl olmuş.
Kimse ama ilişkim boyunca üç fal attım.üç ayda üç fal.hani aslında ben ilişkim için baktırmıyordum.sadece onun varlığından bahsetmek zorundaydım kişiler karışmasın istedim.senin istemiyceni kim tahmin etti
Ayy ayni ayni tarzi o asla atmam ona bi dahaBilmiyorum sesli bakıyordu ince bi sesi var olumsuz diyorsa bi konuya fal boyunca neden olumsuz olduğu söyleyip umrunda değil seni düşünmüyo falan diye giydiriyor
Kimse ama ilişkim boyunca üç fal attım.üç ayda üç fal.hani aslında ben ilişkim için baktırmıyordum.sadece onun varlığından bahsetmek zorundaydım kişiler karışmasın istedim.
Gözünüz aydın İnş sonu da güzel olur. Darısı başıma :)Kızlar Merhaba bir gelisme yaşadım ve bu gelişmeleri tahmin eden falcilari buraya yazmayı bir borç bilirim.
Geysu : sonuç kısmı onun öngördüğü gibi mükemmel olmasada anlık durumu ve yakın geleceği tutturdu ama tabiki zaman olarak gecikmeli olarak.
Huma: kızlar ben humayi pek begenmedigimi taa ilk baktırdığımda söyleyen biriyim, ki yanılırsam gelir burda da söylerim demiştim. Hümaya ben aralık ayında baktırdım bana Mart ayı demişti ufak tefek benim yaşayacağım şeyleri de tutturdu. Dolayısıyla bu gelişmeyi tutturan falcılardan biri ama şunu söyleyim sonu onun dediği kadar pespembe değil olamazdı.
Gelelim şimdi asıl enerjim tutan kişiye
Cingene: bu adam benim ilk fal attığım kişilerden eylül ayında attım ilk falımı. Ondan sonra da 3 yada 4 kez fal atmisim dir. Diğer falcilar gibi anı söyleyip sonunu pembeye bağlamadı hiç. Şu söyle olur ama bu böyle olduğu için dedi hep. Biraz da akıl vermeye yatkın birisi ama gerçekçi. Tarih olarak bana bu gelişmeyi tutturan kişidir.
Çok fazla sayıda fal baktırdım tutmayanlari yazmanın anlamı yok.
Merhaba arkadaşlar binnazdaki engin gümüşe fal baktıran var mı aranızda ve sizce nasıldı?çok hızlı 4 yıldız olmuş. Ben denedim ama kararsız kaldım, sizlerin fikirlerini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?