Binnaz Abla

Demekki enerjisi değişmiş bazı falcılar bi dönem sonra değişiyor yüzyüze falcılarda bunu çok yaşadım hem yüzyüze hem online çok baktırdım dün gizem hatuna attım nokta atışları vardı kimsenin bilmediği şeyleri bildi evet ama vay be demedim bulamadım kafama göre birini bugün tellwede belki yenilerden birini denerim diye düşünüyorum

Gizem sitarede benimkini baya bi gömmüştü baştan sona olumsuzdu yeni biri demişti şubat için öyle biri olmadı hatta o gömdüğü adam çıktı geldi hala bi şekil devam şöyle böyle ilerliyor onun dediğinin tam tersi çıkıyor genelde

Canim hepimizin hakkinda hayirlisi uzme kendini olur mu.Gizem sitera sadece kart okuyucusu bence ben hic begenmedim.Oyle guzel seyler yasiyalim ki bugunleri hic hatirlamiyalim insallah
Amin canım.yok üzülecek bir durum yok onca acı çektik bunlar üzerine düşünülecek konular bile değil.inşallah gerçekten sevebileceğimiz ve bizimde sevileceğimiz hayırlı insanlarla karşılaşırız

Gizamde Sitarede kara listede dursun bundan böyle.

Gizamde Sitarede kara listede dursun bundan böyle.
15liklerden kim var fena olmayan esen mermer çok gözüme çarpıyor ama bilemedim bi çoğunada baktırdım farklı farklı hesaplardan 20 kişiye falan ama 2 senelik süreçte o yüzden bakınıyorumda bulamadım birini

Esen mermeri begendim ben gercekci hic pembe tablo cizmiyo

Aminn kuzumm aminnn

Kızlar Merhaba bir gelisme yaşadım ve bu gelişmeleri tahmin eden falcilari buraya yazmayı bir borç bilirim.
Geysu : sonuç kısmı onun öngördüğü gibi mükemmel olmasada anlık durumu ve yakın geleceği tutturdu ama tabiki zaman olarak gecikmeli olarak.
Huma: kızlar ben humayi pek begenmedigimi taa ilk baktırdığımda söyleyen biriyim, ki yanılırsam gelir burda da söylerim demiştim. Hümaya ben aralık ayında baktırdım bana Mart ayı demişti ufak tefek benim yaşayacağım şeyleri de tutturdu. Dolayısıyla bu gelişmeyi tutturan falcılardan biri ama şunu söyleyim sonu onun dediği kadar pespembe değil olamazdı.
Gelelim şimdi asıl enerjim tutan kişiye
Cingene: bu adam benim ilk fal attığım kişilerden eylül ayında attım ilk falımı. Ondan sonra da 3 yada 4 kez fal atmisim dir. Diğer falcilar gibi anı söyleyip sonunu pembeye bağlamadı hiç. Şu söyle olur ama bu böyle olduğu için dedi hep. Biraz da akıl vermeye yatkın birisi ama gerçekçi. Tarih olarak bana bu gelişmeyi tutturan kişidir.
Çok fazla sayıda fal baktırdım tutmayanlari yazmanın anlamı yok.

akrepgoz oldugu dusunulen kişi deilmi bu eger oysa bnm adamıda bayagı gömmüştü olumsuzu şişiyo o

akrepgoz oldugu dusunulen kişi deilmi bu eger oysa bnm adamıda bayagı gömmüştü olumsuzu şişiyo o
Bilmiyorum sesli bakıyordu ince bi sesi var olumsuz diyorsa bi konuya fal boyunca neden olumsuz olduğu söyleyip umrunda değil seni düşünmüyo falan diye giydiriyor

senin istemiyceni kim tahmin etti
Kimse ama ilişkim boyunca üç fal attım.üç ayda üç fal.hani aslında ben ilişkim için baktırmıyordum.sadece onun varlığından bahsetmek zorundaydım kişiler karışmasın istedim.

Bilmiyorum sesli bakıyordu ince bi sesi var olumsuz diyorsa bi konuya fal boyunca neden olumsuz olduğu söyleyip umrunda değil seni düşünmüyo falan diye giydiriyor
Ayy ayni ayni tarzi o asla atmam ona bi daha

Kimse ama ilişkim boyunca üç fal attım.üç ayda üç fal.hani aslında ben ilişkim için baktırmıyordum.sadece onun varlığından bahsetmek zorundaydım kişiler karışmasın istedim.

en iyileri bile bariz şeyleri bilemiyorlar gecen sene onun bana açılacağını bu seneyse benim ona tekrardan acılcagımı kimse bilemedi.. herkes hayatında baskası yok diyor ama ben inanmıyorum buna saydığım sebepten oturu... isim bilen falcı ı gecmişi oradaymış gibi gören falcı bile bilemiyor.. buyuzdenben turk erkekleri out İskandinav erkekleri in diyorum hayatın da baskasının olmadıgına ınanmıyorum ya ypk oyle bı turk erkeği

Gözünüz aydın İnş sonu da güzel olur. Darısı başıma :)

Merhaba arkadaşlar binnazdaki engin gümüşe fal baktıran var mı aranızda ve sizce nasıldı?çok hızlı 4 yıldız olmuş. Ben denedim ama kararsız kaldım, sizlerin fikirlerini merak ettim

Merhaba arkadaşlar binnazdaki engin gümüşe fal baktıran var mı aranızda ve sizce nasıldı?çok hızlı 4 yıldız olmuş. Ben denedim ama kararsız kaldım, sizlerin fikirlerini merak ettim

Canım bir kaç sayfa öncesinde baya konuşuldu bu konu:) aynı bahsettiğin durum açısından özellikle sen sevdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…