Binnaz Abla

1.5 ayda 4 yıldız olmuş kim neyi nasıl teyit etti bilmiyorum ama bana güvem vermedi
Sanırım o anla ilgili analizleri iyi, mesela bana hayır 1/2 gündür değil şu kadar zamandır sıkıntı var cümlesini kurdu ki baktım öyleydi. Hızla yükselen hızla da düşer çıkmazsa anlarız biraz zaman geçince

Aynen öyle:) merakla bekliyoruz:)

Kızlar bu arada ben berrak okura fal attım şöyle söyliyim favori falcılarım olan selena derin melek yıldız geysu ile aynı doğrultuda konuştu:) detaylar olarak cidden aynı noktaları söyledi ama daha kısa sadece bence denenir:)

Kuzu ben yine fallara sardım ne güzel bırakmıştım

Bu nasıl bir olgunluktur, tam olarak gelmek istediğim seviye canım seni tebrik ediyorum zira böyle düşünce çok olgunca ve şu an bunun onda birine bile sahip değilim.

Arkadaslar bende esaret ve nur gamzeye baktırdım esaret hep geleceğe vurgu yaptı ve pek nokta atışları yoktu beğenmedim. Nurgamze ilkinde falıma yoğunlaşamadığı için iade etmişti bir daha denedım yolladım bir soru sordum işte hissettiğim duyguyu soylemedım oda bılemedı üstüne ben böyle böyle hissediyorum hatta olaylar bu şekilde gidiyor dedim hayır nasip olmayacak sonu olmayacak dedi bende bu kadar kesın konusmayın dedim..

Bende de ilkini iade etmisti. Sonra yine attim ve bu sefer de ikinci sirada görünmeme ragmen 5 dakikada kisa bir fal atti bana. Hayatta olacagini düsünmedigim tozpembe bir senaryo cizmis. Gercek bir falci gibi gelmedi bana ama bu benim kendi fikrim. Kimsenin günahini almak istemem ama insanlarin kandirilma ihtimaline de göz yumamam. Dikkatli olun kizlar.

Kizlar gece gece koptum tellwede geziyordum, bir anda tellwedeki prenses falciya kabizlik sorunu cekiyorum ne olucak benim bu halim demis

Gulmekten karnima agri girdi, allah iyiligini versin. Yillardir girerim tellweye, benim sorular hep degisti, bu prenses hep ayni sorulari sorup duruyordu ;demek sonunda o da sikilmis ve konuyu degistirmis, dalga gecme

Kizlar selamlar,

Son zamanlarda falalem cemileyi goren var mi ? Simdi geriye donunce bu kadin bana baya bildi kizlar.
Aralık ayında biri baktırmıştı ona hatırlamıyorum ama uzun süredir girmiyor. Keşke oğuzhan da geri dönse. İyi falcıların çoğu sisteme giriş yapmıyorlar.

Aralık ayında biri baktırmıştı ona hatırlamıyorum ama uzun süredir girmiyor. Keşke oğuzhan da geri dönse. İyi falcıların çoğu sisteme giriş yapmıyorlar.

Valla olsa bir fal yollayacaktim hemen. Oguzhan nisan ayinin hemen her gunu online olacagim yazmis. Gecen yildan kalma bir durum mu yoksa yeni mi bilemedim eger oyleyse bu hafta takipte kalmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…