- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Aynen aranılan taze kan bulundubende istiyorum kim bu taze kan?
Buldum yorumu :)))
Fallar patladıktan sonra, bir de burayı keşfederse asıl o zaman işimiz işBu kadar güvendikten sonra patladığı zaman fena depresyona girecek biri olmalı
bende memnunum ama gelecekte vade patlayacak gibi sanki mart sonu demiştiBinnaz abla Efsun Aksoy'u denedim bedava kredim vardı. Bayağı güzeldi. Baktırıp memnun olan var mı?
Zaman çoğunda patlıyor zaten. En çok sevdiğim tarafı tarot kartlarına hislerini katması. Binnaz'da baktırdığım en güzel fallardan biriydi anlık durum olarak.bende memnunum ama gelecekte vade patlayacak gibi sanki mart sonu demişti
Kim canim buZaman çoğunda patlıyor zaten. En çok sevdiğim tarafı tarot kartlarına hislerini katması. Binnaz'da baktırdığım en güzel fallardan biriydi anlık durum olarak.
Efsun aksoy cnm binnaz'daKim canim bu
Tellwe de mayıskrelicesi var 20 tl falları atıyım mı sizce kızlar daha önce atanlardan yorum almak istiyorum.
Herkes yorum yapmış dayanamadım bende yazıcam .tellwe de sadece fal baktırıyorum ve saat başıda girerim kime ne yorum yapılmış diye merak işte :)) bazı kişiler var her falcının altında yorumu var özellikle bir kişi var benim dikkatimi çeken . dikkatimi çekiyo ister istemez bir fal en az 20-25 lira her gün atsam evin yolunu bulamam ben , organize oldularda bizimi kekliyo bu falcılar atmasam fal duramıyom atsam hep şüphede kalıyorum . son olarakda benim hesabımda yanlışlıkla doğum tarihimi falan yanlış yazmışım bu falı etkiler mi .
Mayıskrelicesinide deneyimleyen varsa bi yardımcı olsun lütfen ??
Canim zaten burada herhangi bir sonuc yok,umut pompalama ve bekleyis sozkonusu .:).Ha arada 1_2 birsey tutturan olursa opup basimiza koyuyoruz.Basirly can mı yoksa gizem hatun mu gelecek daha tutarlı devamlı forumdayım ama 2 ay önce üye oldum göz gezdirdim ama bi sonuca varamadım
Cevap için teşekkür ederim her sitede çoook fazla fal baktırdım listeler çıkıcak şekilde aşk konusuyla ilgili azda olda tutturan memnun olduğunuz biri var mı ben ilk falımı kerem avşara baktırmıştım 2 sene önce hayatıma giricek kişiyi net söylemişti ve dedikleri olmuştu ama siteye baktığımda 3 aydır gözükmüyor bende gizem hatuna attım ama geri çeksem mi diye düşünüyorumCanim zaten burada herhangi bir sonuc yok,umut pompalama ve bekleyis sozkonusu .:).Ha arada 1_2 birsey tutturan olursa opup basimiza koyuyoruz.
Tatlim sans olmus enerjinin tuttugu birini bulmussun .Ama iste ben mesala en az 30 40 kisi denemisimdir bazilarina 1 den fazla gittim 3 senede anlik durumu bilenler olsada sakir sakir tum sureci bilen olmadi cikab ufak tefek seyler oldu ama o kadar.Cevap için teşekkür ederim her sitede çoook fazla fal baktırdım listeler çıkıcak şekilde aşk konusuyla ilgili azda olda tutturan memnun olduğunuz biri var mı ben ilk falımı kerem avşara baktırmıştım 2 sene önce hayatıma giricek kişiyi net söylemişti ve dedikleri olmuştu ama siteye baktığımda 3 aydır gözükmüyor bende gizem hatuna attım ama geri çeksem mi diye düşünüyorum
Ben binnaza mail atsam veya facebook kullanıyorsa bi şekilde kerem avşara ulaşma imkanım var mıdır acabaTatlim sans olmus enerjinin tuttugu birini bulmussun .Ama iste ben mesala en az 30 40 kisi denemisimdir bazilarina 1 den fazla gittim 3 senede anlik durumu bilenler olsada sakir sakir tum sureci bilen olmadi cikab ufak tefek seyler oldu ama o kadar.
Canim inan hic bilmiyorum eskisi kadarda baktirmiyorum zaten.Ben binnaza mail atsam veya facebook kullanıyorsa bi şekilde kerem avşara ulaşma imkanım var mıdır acaba
Binnaza mail atabilirsin sana olumlu-olumsuz dönüş yaparlar.Ben binnaza mail atsam veya facebook kullanıyorsa bi şekilde kerem avşara ulaşma imkanım var mıdır acaba
Eski sevgilimle durumumuzu çok iyi görmüştü adam ertesi gün beni terketmişti bir daha da dönmedi benle enerjisi hiççç uyuşmadı kısacaBen binnaza mail atsam veya facebook kullanıyorsa bi şekilde kerem avşara ulaşma imkanım var mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?