Binnaz Abla

bende memnunum ama gelecekte vade patlayacak gibi sanki mart sonu demişti
Zaman çoğunda patlıyor zaten. En çok sevdiğim tarafı tarot kartlarına hislerini katması. Binnaz'da baktırdığım en güzel fallardan biriydi anlık durum olarak.

Cevap gelsin siteden yazacağım tekrar...

Ben denedim canım
Galiba sorduğum kişinin burç analizini yapmış ama normal burç yorumundan daha detaylı gibi. Yani onun kişiliğinden bahsetmiş.

O kişiyle ilgili detaylari bilmiş fakat gelecek için dediği çıkmadı
O zaman fiyat 10 tl kadardı, şimdi 20 tl çok gibi geldi bana. karar senin

Basirly can mı yoksa gizem hatun mu gelecek daha tutarlı devamlı forumdayım ama 2 ay önce üye oldum göz gezdirdim ama bi sonuca varamadım

Basirly can mı yoksa gizem hatun mu gelecek daha tutarlı devamlı forumdayım ama 2 ay önce üye oldum göz gezdirdim ama bi sonuca varamadım
Canim zaten burada herhangi bir sonuc yok,umut pompalama ve bekleyis sozkonusu .:).Ha arada 1_2 birsey tutturan olursa opup basimiza koyuyoruz.

Canim zaten burada herhangi bir sonuc yok,umut pompalama ve bekleyis sozkonusu .:).Ha arada 1_2 birsey tutturan olursa opup basimiza koyuyoruz.
Cevap için teşekkür ederim her sitede çoook fazla fal baktırdım listeler çıkıcak şekilde aşk konusuyla ilgili azda olda tutturan memnun olduğunuz biri var mı ben ilk falımı kerem avşara baktırmıştım 2 sene önce hayatıma giricek kişiyi net söylemişti ve dedikleri olmuştu ama siteye baktığımda 3 aydır gözükmüyor bende gizem hatuna attım ama geri çeksem mi diye düşünüyorum

Tatlim sans olmus enerjinin tuttugu birini bulmussun .Ama iste ben mesala en az 30 40 kisi denemisimdir bazilarina 1 den fazla gittim 3 senede anlik durumu bilenler olsada sakir sakir tum sureci bilen olmadi cikab ufak tefek seyler oldu ama o kadar.

Tatlim sans olmus enerjinin tuttugu birini bulmussun .Ama iste ben mesala en az 30 40 kisi denemisimdir bazilarina 1 den fazla gittim 3 senede anlik durumu bilenler olsada sakir sakir tum sureci bilen olmadi cikab ufak tefek seyler oldu ama o kadar.
Ben binnaza mail atsam veya facebook kullanıyorsa bi şekilde kerem avşara ulaşma imkanım var mıdır acaba

Ben binnaza mail atsam veya facebook kullanıyorsa bi şekilde kerem avşara ulaşma imkanım var mıdır acaba
Eski sevgilimle durumumuzu çok iyi görmüştü adam ertesi gün beni terketmişti bir daha da dönmedi benle enerjisi hiççç uyuşmadı kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…