Maya demir bana 2 yılda 2 ilişkimde de tutmadı çok olumluydu çok emindi kendinden ama iki ilişkide çöp olduSesli güldümbu kişi bilir kişi raporuyla birkaç ay sonra heyet raporuna düşer
Yaaa geysu bir bana mı olumsuz bu kadargeysu o kadar pembiş değil kuzucuğum :) ben hafiften olumluya yatkın diye düşünüyorum ama o da hafiften işte, umarım hafiftendir yani :) hiç denemediysen dene geysuyu. ama onun günlük fal limiti var, bu saatte çok büyük ihtimalle dolmuştur
ben falların tarif ettiği tipte birisiyle karşılaşamadım aylardır :) hele selin imer'in tarifindeki kişi çok ilgimi çekti, mümkünse gelsin artık bekliyorumKızlar fallarda mesela birini soruyoruz tamamı "Bunla olmaz biriyle tanışacaksın şu şu diyorlar" neyse birkaçının dediği gibi tanıştım falan ama kendimi zorladım daha yakın hissettiğime belki kaderim bu falan diye sonra fal attım yine o kişilere yaaa Bunla da olmaz sen 6 ay sonra biriyle tanışacaksın falan kısaca son 2 yılda sürekli karşıma biri çıkıp muhteşem aşka başlıyorum güya ama evde oturup çekirdek yiyorum hala kimse yok))) sizin de durumlarınız böyle mi fallarda
Selin imer'in anlattığı kişiyi bende çok beklemiştim betimleme ustası öyle bir anlatıyor ki vay be böyle biri var mı diyor insanben falların tarif ettiği tipte birisiyle karşılaşamadım aylardır :) hele selin imer'in tarifindeki kişi çok ilgimi çekti, mümkünse gelsin artık bekliyorum
Beğenmediği için mi gömdü ? Anda bende yarı yarıya tutturdu.Kızlar yesilcingene anda nasıl birini sordum resmen gömdü.
Beğenmediği için mi gömdü ? Anda bende yarı yarıya tutturdu.
Beğenmediği için mi gömdü ? Anda bende yarı yarıya tutturdu.
bende de gomdu acaba aynisi mi atti?Hayır kartlar kötü dedi. Bu kişiyle olmaz dedi.
Kerem Avşara üçkez danıştım.Üç falıda fiyasko.hatta geçenEski sevgilimle durumumuzu çok iyi görmüştü adam ertesi gün beni terketmişti bir daha da dönmedi benle enerjisi hiççç uyuşmadı kısaca
Kerem Avşara üç kez danışmış biri olarak tüm falları patladı bende.sadece ilk falında barışacaksınız demişti ki zaten biz sürekli ayrılıp barışıyorduk.normal bunu demesi yani.onun dışında hiç ayrılık yok dedi ayrıldık.ki o dönem dönecek dediğindede saf gibi ekim ayına kadar beklemiştim verdiği vadeyi.facedende yazışmıştık.çok emind,i kendileri.farklı bir üyelikten baktırdım evlenmiş boşanmış biriyle hayatını kuracan dedi.ben şok.yani çok alakasız fallardı.boşuna ulaşmak için çaba sarfetmeyin. paranıza yazık.Ben binnaza mail atsam veya facebook kullanıyorsa bi şekilde kerem avşara ulaşma imkanım var mıdır acaba
Kızlar dün yazamadım Geysunun falının sonuç kısmı bende dün itibariyla patladı.Ayrıca Gizem sitare içinde aynı şey geçerli.yeni ilişkimin çok hayırlı olduğunu söylemişlerdi ve ayrılık yok denildi hatta Geysu ciddi şeyler olacak demişti ki ben istemiyorum vs söylemiştim. dün sabah ayrılma kararı aldım ve bitti herşey. ama anda iyilermiydi bence evet.Tezim bir kere daha geçerli.falların sonuç kısmı çıkmıyor malesef.
Canim hepimizin hakkinda hayirlisi uzme kendini olur mu.Gizem sitera sadece kart okuyucusu bence ben hic begenmedim.Oyle guzel seyler yasiyalim ki bugunleri hic hatirlamiyalim insallahKızlar dün yazamadım Geysunun falının sonuç kısmı bende dün itibariyla patladı.Ayrıca Gizem sitare içinde aynı şey geçerli.yeni ilişkimin çok hayırlı olduğunu söylemişlerdi ve ayrılık yok denildi hatta Geysu ciddi şeyler olacak demişti ki ben istemiyorum vs söylemiştim. dün sabah ayrılma kararı aldım ve bitti herşey. ama anda iyilermiydi bence evet.Tezim bir kere daha geçerli.falların sonuç kısmı çıkmıyor malesef.
Canim hepimizin hakkinda hayirlisi uzme kendini olur mu.Gizem sitera sadece kart okuyucusu bence ben hic begenmedim.Oyle guzel seyler yasiyalim ki bugunleri hic hatirlamiyalim insallah
Evet canım ben istedim.yani ilkin olabiliriz diye düşünmüştüm ama olmayınca olmuyor.hakkımızda hayırlısı olsunİkiside bakmayı düşündüğüm iki kişiydi iyiki yazdın canım.. sanırım ayrılık kararını sen aldın? gidişat çıksa bile sonuç çıkmıyor sanırım bu ısterse en iyi falcı olsun... oyleyse aaaa bana çıktı dıye ne sevınılmeli nede üzülmeli mesela bende canım devamlılık görüyorlar ama sonucu herjes farklı söylüyor sanırım bu durum tezimizi doğruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?