Binnaz Abla

Yaaa geysu bir bana mı olumsuz bu kadar (( olmaz dedi başkası olacak dedi

Kızlar fallarda mesela birini soruyoruz tamamı "Bunla olmaz biriyle tanışacaksın şu şu diyorlar" neyse birkaçının dediği gibi tanıştım falan ama kendimi zorladım daha yakın hissettiğime belki kaderim bu falan diye sonra fal attım yine o kişilere yaaa Bunla da olmaz sen 6 ay sonra biriyle tanışacaksın falan kısaca son 2 yılda sürekli karşıma biri çıkıp muhteşem aşka başlıyorum güya ama evde oturup çekirdek yiyorum hala kimse yok))) sizin de durumlarınız böyle mi fallarda

Sevgili den kandil mesajı bekleyen kaç kişiyiz?
her kandil ve bayramlarda falların atmasyon oldugunu dusunmuşumdur
"sevıyor ama işi var "

ben falların tarif ettiği tipte birisiyle karşılaşamadım aylardır :) hele selin imer'in tarifindeki kişi çok ilgimi çekti, mümkünse gelsin artık bekliyorum

ben falların tarif ettiği tipte birisiyle karşılaşamadım aylardır :) hele selin imer'in tarifindeki kişi çok ilgimi çekti, mümkünse gelsin artık bekliyorum
Selin imer'in anlattığı kişiyi bende çok beklemiştim betimleme ustası öyle bir anlatıyor ki vay be böyle biri var mı diyor insan

Kızlar dün yazamadım Geysunun falının sonuç kısmı bende dün itibariyla patladı.Ayrıca Gizem sitare içinde aynı şey geçerli.yeni ilişkimin çok hayırlı olduğunu söylemişlerdi ve ayrılık yok denildi hatta Geysu ciddi şeyler olacak demişti ki ben istemiyorum vs söylemiştim. dün sabah ayrılma kararı aldım ve bitti herşey. ama anda iyilermiydi bence evet.Tezim bir kere daha geçerli.falların sonuç kısmı çıkmıyor malesef.

Eski sevgilimle durumumuzu çok iyi görmüştü adam ertesi gün beni terketmişti bir daha da dönmedi benle enerjisi hiççç uyuşmadı kısaca
Kerem Avşara üçkez danıştım.Üç falıda fiyasko.hatta geçen
Ben binnaza mail atsam veya facebook kullanıyorsa bi şekilde kerem avşara ulaşma imkanım var mıdır acaba
Kerem Avşara üç kez danışmış biri olarak tüm falları patladı bende.sadece ilk falında barışacaksınız demişti ki zaten biz sürekli ayrılıp barışıyorduk.normal bunu demesi yani.onun dışında hiç ayrılık yok dedi ayrıldık.ki o dönem dönecek dediğindede saf gibi ekim ayına kadar beklemiştim verdiği vadeyi.facedende yazışmıştık.çok emind,i kendileri.farklı bir üyelikten baktırdım evlenmiş boşanmış biriyle hayatını kuracan dedi.ben şok.yani çok alakasız fallardı.boşuna ulaşmak için çaba sarfetmeyin. paranıza yazık.

İkiside bakmayı düşündüğüm iki kişiydi iyiki yazdın canım.. sanırım ayrılık kararını sen aldın? gidişat çıksa bile sonuç çıkmıyor sanırım bu ısterse en iyi falcı olsun... oyleyse aaaa bana çıktı dıye ne sevınılmeli nede üzülmeli mesela bende canım devamlılık görüyorlar ama sonucu herjes farklı söylüyor sanırım bu durum tezimizi doğruluyor

Canim hepimizin hakkinda hayirlisi uzme kendini olur mu.Gizem sitera sadece kart okuyucusu bence ben hic begenmedim.Oyle guzel seyler yasiyalim ki bugunleri hic hatirlamiyalim insallah

Canim hepimizin hakkinda hayirlisi uzme kendini olur mu.Gizem sitera sadece kart okuyucusu bence ben hic begenmedim.Oyle guzel seyler yasiyalim ki bugunleri hic hatirlamiyalim insallah

Banada anda bile yanılıyor bazıları gıbı gelıyo en ıyısı ılıskılerde İçten geldıgı gıbı davranmak dun bnmki 40dk nasıl cevrımıcı kaldı mısal herkes hayatında bıru yok dıyo 40dk asker lik arkadaş ıylamı muhabbet etti gerçi kandil di ama yınede içime kurt dustu fallara güvenme dıyo o ses

Evet canım ben istedim.yani ilkin olabiliriz diye düşünmüştüm ama olmayınca olmuyor.hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…