- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
ben de baktırmadığım kişilere baktırmak istiyorum ama sevilayla ilgili topikte fazla yorum bulamadığım için kararsız kaldım :)Kizlar tekrar selamlar,
Dun ben yine sevilaya fal attim. Ilk kez bu kadar cok fama, cem tarzi devrik geldi cumleleri. Yari yariya begendim bir durum var dun ogrendigim bunu aynen yazmis o kismi iyiydi.
Onun disinda binnazda paun gelmis ve 22 liram var. Kimi onerirsiniz?
ben de baktırmadığım kişilere baktırmak istiyorum ama sevilayla ilgili topikte fazla yorum bulamadığım için kararsız kaldım :)
başka önerebileceğin birisi var mı öyle çok gündemde olmayan?
binnazda benim beğendiğim kimse yok. hatta diğer sitelerde de yok, geysu ve gizem hatuncuyum ben de :)Öncelikle sunu soyleyeyim gelecek cikmiyor ama sevilay bende baya baya iyi. Fakat bu forumdan yorumlarina cok guvendigim bir arakadasimiz atmisti, ona cok cok kotu bakmis, o yuzden bisey diyemiyorum, eger icimden geciyordu dersen bir deneyebilirin bence. Yalniz son falda dehset fama, cem yazim tarzina sahipti, yine bir seyler cevriliyor olabilir.
Ben gizem hatun, geysu begenenlerdenim an icin. Bir de fal alem cemile, eger ki denk gelirseniz dusunmeyin deneyin derim. Oyle ahim sahim fal olmuyor ama kadin gelecegi tutturuyor.
Binnazda onerin var mi uygun fiyata? Puanim var harcamak istiyorum.
Bennaya bakayim aklimda olsun denk gelirse atayim.binnazda benim beğendiğim kimse yok. hatta diğer sitelerde de yok, geysu ve gizem hatuncuyum ben de :)
ama bennanın iskambili 17,5 ve bana geleceği tutmuştu. çok müthiş bir fal değildi ama uygun fiyat diyince aklıma ilk o geldi, denenebilir diye düşünüyorum. hatta 2. kez atmak istedim ona da reddetti.
bir de denemedim ama benim aklımda gizem sitareye kahve atmak (20 tl) vardı :) denemediysen ve yorumları içine sinerse at istersen.
kapanıyordu yahu. ben silmiştim hesabını. ama bilgisayardan girmek gerekiyordu. değiştirmişler mi?su binnaz sitesine para kazandırdığım yetmemiş gibi bi de üyeliğimi kapatamıyormusum.. zengin ettik sahibini.
baktırmıycam bi daha.
Akrepgöz akrep gibi soktu,o nasıl faldı arkadaş:) hep geleceğe yönelik konuşup tozpembe hayaller deryasında yüzdü mevcut konu için çok keskin olumsuz bir yorum yaptı tek cümleyle bitirip gelecekten konuştu. Olumsuz diyip de onun dediğini tersini yaşayan arkadaş var mı?
Canım hiç takılma akrepgözün asla olmayacak dediği birşey yaşandı hemde büyük bir olaydı. Hiç takılma diyeyim tekrardan.Akrepgöz akrep gibi soktu,o nasıl faldı arkadaş:) hep geleceğe yönelik konuşup tozpembe hayaller deryasında yüzdü mevcut konu için çok keskin olumsuz bir yorum yaptı tek cümleyle bitirip gelecekten konuştu. Olumsuz diyip de onun dediğini tersini yaşayan arkadaş var mı?
akrepgöz çıkmadı .Canım hiç takılma akrepgözün asla olmayacak dediği birşey yaşandı hemde büyük bir olaydı. Hiç takılma diyeyim tekrardan.
Çok şükür diyeyim ben de :)Canım hiç takılma akrepgözün asla olmayacak dediği birşey yaşandı hemde büyük bir olaydı. Hiç takılma diyeyim tekrardan.
Serkan tek sadece düşünce okur. Sen bir kişi için olumlu düşünüyorsan olumluya bağlar. Olumsuzsa düşüncen olumsuz der. Karşı tarafın düşüncesini okuyamaz mesela. Gelecek hakkında dediği şeyleri yaşamadım hiç.Kızlar merhaba ben iki hafta önce Biryolunvarda serkan tek'e kahve falı baktırdım. Hanımefendi beyfendi kelimeleriyle dolu fal evet ama hiç detay vermeme rağmen yaşadığım olayı kimseye anlatmadığım tüm ayrıntılarıyla bildi. Şu anki duygularımı, ki en yakın arkadaşıma anlatmadığım ve hatta kendime bile itiraf edemediğim hislerimi falan bildi şok oldum. Gelecekle ilgili de konuştu ama2 ya da 4 vade verdi o yüzden daha bekliyorum ama aranızda serkan tek'e fal baktırıp çıkan oldu mu? Eski yazıları okudum iyi olduğu söylenmiş genel olarak ama yeşilçingenenin, nesibenin bilmediği ayrıntıları bildi şu an ve geçmişle ilgili o yüzden şaşırdım.
Ben de Serkan Tek e geçen yıl baktırmış biri olarak arkadaşın güzel yorumundan sonra açıp baktım tek bir kelimesi çıkmamış,tespitiniz bence de doğru. Akrepgöz ve hüma için neler söylersiniz merak ettim:)Serkan tek sadece düşünce okur. Sen bir kişi için olumlu düşünüyorsan olumluya bağlar. Olumsuzsa düşüncen olumsuz der. Karşı tarafın düşüncesini okuyamaz mesela. Gelecek hakkında dediği şeyleri yaşamadım hiç.
Hüma'ya çok eskiden baktırdım bir kişi için olmayacak dedi ve olmadı fakat gelecek tutmadı. Onu da tahmin ederek bildi büyük ihtimalle. Akrepgöz erkek arkadaşımın evli olduğunu bilemedi. Ben sonradan yazdım adam evli çıktı yalan söyledi diye. Benim falım çıkar boşanır o dedi. Kısmet falına yönlendirdi beni. Baktırdım yeni biri olacak mı diye. Eskisi için bu adam asla boşanmaz dedi. Kendisiyle çelişti. Gelecek için de bahsettiği hiçbir şey tutmadı. Zaten fal içinde başka fala yönlendirmesi paragöz olduğunu kanıtlıyor.Ben de Serkan Tek e geçen yıl baktırmış biri olarak arkadaşın güzel yorumundan sonra açıp baktım tek bir kelimesi çıkmamış,tespitiniz bence de doğru. Akrepgöz ve hüma için neler söylersiniz merak ettim:)
Yesilcingeneye baktirdiniz mi Hic?Hüma'ya çok eskiden baktırdım bir kişi için olmayacak dedi ve olmadı fakat gelecek tutmadı. Onu da tahmin ederek bildi büyük ihtimalle. Akrepgöz erkek arkadaşımın evli olduğunu bilemedi. Ben sonradan yazdım adam evli çıktı yalan söyledi diye. Benim falım çıkar boşanır o dedi. Kısmet falına yönlendirdi beni. Baktırdım yeni biri olacak mı diye. Eskisi için bu adam asla boşanmaz dedi. Kendisiyle çelişti. Gelecek için de bahsettiği hiçbir şey tutmadı. Zaten fal içinde başka fala yönlendirmesi paragöz olduğunu kanıtlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?