- 16 Eylül 2014
- 45
- 64
- 288
Gerçekten selenaya ne oldu anlamıyorum. Bana da bin tane falı çıktı şimdiye kadar, son bir yıldır baktığı fallar asla çıkmıyor.Merhaba yeniden :) yazamıyorum yoğunluktan ama takip etmeye devam ediyorum sizi. Bu esnada birkaç kişiye daha baktırdım ama pek bir gelişme yok açıkçası. Şu ana kadar tam olarak çıktı diyebileceğim Selena var hala bir tek elimde. Onun da son falı çıkmadı. Son baktirdiklarimdan binnazda haleh ve basirly'de deniz iyiydi, detay vermeden anı ve geçmişi bildiler ama gelecek zor. Anda ve geçmişte detay vermeden bildikleri için bu iki isim dışında, geysu, sezgi ve derin de aklımda kalanlardan. Gerisi boş benim için artık, ki denemediğim isim neredeyse yok. Gene de gelişme olursa yazacağım, zaten birkaç ay içinde önemli bir gelişme bekliyorum, o zaman detaylı bir analiz gönderirim. Tüm olumlu fallarin çıkması dileğiyle, herkese sevgiler
Gerçekten selenaya ne oldu anlamıyorum. Bana da bin tane falı çıktı şimdiye kadar, son bir yıldır baktığı fallar asla çıkmıyor.
Hahaha canım ben bin kez falan baktırdım, utanmasam bi bin kere daha baktırırım yani. Ama çıkmıyor. Yani ne bileyim ya. Sebebini inan bilmiyorum. Şimdi karalamak da istemiyorum. Çıkmıyor dediğim falda on şey söylediyse, 9u çıkıyor. O çıkmayan bi tane var ya, işte o da esas mevzu. Yok arkadaş inatla olmuyor yani.Ya acaba son bir yıldan değil de, bizim baktirma sayımızla mı ilgili acaba? Ben ilk olarak Aralık 2015'te, sonra 2016 mayıs ve haziran'da baktırdım. Bunların hepsi tuttu. Sonuncusunu ekim'de göndermiştim, 5 vade verdi (ki onun vadesine takılmıyorum ama verdiği vadeden önce oluyordu hep) ve dediği yönde hiçbir gelişme yok. Sanırım burada okumuştum, aynı falcıya 3.faldan sonrasında enerjiyle ilgili bir sıkıntı oluyormuş diye. Yani öyle 3'e 5'e takılan biri değilimdir ama acaba mi dedim. O yazıyı tekrar okumak istedim ama bulamadım sonra. Sen kaç kez baktirmistin canım ve kaçı tuttu? Gerçi sanırım sen çok baktirmistin :)) bilemedim işte, açıklama arıyorum kendimce :))
Ya acaba son bir yıldan değil de, bizim baktirma sayımızla mı ilgili acaba? Ben ilk olarak Aralık 2015'te, sonra 2016 mayıs ve haziran'da baktırdım. Bunların hepsi tuttu. Sonuncusunu ekim'de göndermiştim, 5 vade verdi (ki onun vadesine takılmıyorum ama verdiği vadeden önce oluyordu hep) ve dediği yönde hiçbir gelişme yok. Sanırım burada okumuştum, aynı falcıya 3.faldan sonrasında enerjiyle ilgili bir sıkıntı oluyormuş diye. Yani öyle 3'e 5'e takılan biri değilimdir ama acaba mi dedim. O yazıyı tekrar okumak istedim ama bulamadım sonra. Sen kaç kez baktirmistin canım ve kaçı tuttu? Gerçi sanırım sen çok baktirmistin :)) bilemedim işte, açıklama arıyorum kendimce :))
Hahaha canım ben bin kez falan baktırdım, utanmasam bi bin kere daha baktırırım yani. Ama çıkmıyor. Yani ne bileyim ya. Sebebini inan bilmiyorum. Şimdi karalamak da istemiyorum. Çıkmıyor dediğim falda on şey söylediyse, 9u çıkıyor. O çıkmayan bi tane var ya, işte o da esas mevzu. Yok arkadaş inatla olmuyor yani.
Hahaha canım ben bin kez falan baktırdım, utanmasam bi bin kere daha baktırırım yani. Ama çıkmıyor. Yani ne bileyim ya. Sebebini inan bilmiyorum. Şimdi karalamak da istemiyorum. Çıkmıyor dediğim falda on şey söylediyse, 9u çıkıyor. O çıkmayan bi tane var ya, işte o da esas mevzu. Yok arkadaş inatla olmuyor yani.
Kızlar ben ilk kez baktırdım Selena'ya 2 hafta falan oldu. Yeni bir ilişki tanışma şekli ortamı hisler anlaşma şeklimiz uyumumuz derken güzelce tanımladı... Sonra bir baktım resmen ayrıldığım kişiyle tanışma şeklim aynı olaylar.
Şimdi Selena geçmişi gelecek mi sandı, benzer bir ilişkim mi olabilecek, yoksa eskisiyle tekrar mı diye sordum tabiki cevap vermedi bu sebeple bir daha baktırmam kendisine..
Valla olabilir. Yani her şey olabilir. O da insan sonuçta. Benim esas oğlanla herhangi bi geçmişim yok. Yani geçmişi karıştırdığını sanmıyorum bende. Bilmiyorum ya. Gerçekten kızlar. Tek bildiğim, bi meseleyi bilen falcı, diğer bir meseleyi de bilecek diye bir kural yok.Kızlar ben ilk kez baktırdım Selena'ya 2 hafta falan oldu. Yeni bir ilişki tanışma şekli ortamı hisler anlaşma şeklimiz uyumumuz derken güzelce tanımladı... Sonra bir baktım resmen ayrıldığım kişiyle tanışma şeklim aynı olaylar.
Şimdi Selena geçmişi gelecek mi sandı, benzer bir ilişkim mi olabilecek, yoksa eskisiyle tekrar mı diye sordum tabiki cevap vermedi bu sebeple bir daha baktırmam kendisine..
Bende de Öyle oldu. Bana Su harfli bi sehire gidiceksin biriyle görüsceksin demisti Ama bu olayi Ben faldan 2 hafta önce yasamistimYa bunu daha önce de duymuştum burda, geçmişi gelecek gibi söylüyor diye. Hatta benim de az bir kısmı öyle miydi ki acaba, bakacağım. Cevap çok geç geliyor maille bakımda maalesef, bunu ben de yaşadım, döner dilerim.
Iki kere baktirdim, ilk fali dedigi gibi ilerledi ikincisi beklemede,o da Insallah cikar. umarim begenirsin
Zaten yakalamak isteyince olmaz bsktirmak istemedinmi de sürekli cevrimici olurlarYakalayamıyorum ki(
Ya acaba son bir yıldan değil de, bizim baktirma sayımızla mı ilgili acaba? Ben ilk olarak Aralık 2015'te, sonra 2016 mayıs ve haziran'da baktırdım. Bunların hepsi tuttu. Sonuncusunu ekim'de göndermiştim, 5 vade verdi (ki onun vadesine takılmıyorum ama verdiği vadeden önce oluyordu hep) ve dediği yönde hiçbir gelişme yok. Sanırım burada okumuştum, aynı falcıya 3.faldan sonrasında enerjiyle ilgili bir sıkıntı oluyormuş diye. Yani öyle 3'e 5'e takılan biri değilimdir ama acaba mi dedim. O yazıyı tekrar okumak istedim ama bulamadım sonra. Sen kaç kez baktirmistin canım ve kaçı tuttu? Gerçi sanırım sen çok baktirmistin :)) bilemedim işte, açıklama arıyorum kendimce :))
Kızlar ben ilk kez baktırdım Selena'ya 2 hafta falan oldu. Yeni bir ilişki tanışma şekli ortamı hisler anlaşma şeklimiz uyumumuz derken güzelce tanımladı... Sonra bir baktım resmen ayrıldığım kişiyle tanışma şeklim aynı olaylar.
Bana da çıkmadı. Bugüne kadar 4 fal attım ne an ne geçmişi bilebildi. Zaten sitede arama yaparken çoğu insana çıkmadığını görebilirsiniz.Selena bana çıkmadı sanırım henüz çıkmadı.
Aynen her falcı gibiBana da çıkmadı. Bugüne kadar 4 fal attım ne an ne geçmişi bilebildi. Zaten sitede arama yaparken çoğu insana çıkmadığını görebilirsiniz.
Çıkan çok fal oluyor. Tabi herkese tutturan kişi başka. Bana can hiç çıkmadı mesela. Arkadaşıma her şeyi bildi. Teker teker dediği şeyleri yaşıyor. Önemli olan enerjimizin tuttuğu falcıya bulabilmek.Aynen her falcı gibi
Yıllardır bu sitedeyim hiç çıkan fala denk gelmedim desem yeridir yani. Bir sürü övülen falcı oldu, hep gelecek beklemede. Bekle bekle gelmiyor işte. Bunu da kabullenmek lazım bence.Çıkan çok fal oluyor. Tabi herkese tutturan kişi başka. Bana can hiç çıkmadı mesela. Arkadaşıma her şeyi bildi. Teker teker dediği şeyleri yaşıyor. Önemli olan enerjimizin tuttuğu falcıya bulabilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?