Binnaz Abla

Kızlar geysunun akıl okuduğu kesin inanılmaz detaylar biliyor, sizce benim mi aklımı okuyor yoksa baktırdığım kişinin mi?

Kızlar geysunun akıl okuduğu kesin inanılmaz detaylar biliyor, sizce benim mi aklımı okuyor yoksa baktırdığım kişinin mi?
İki kişiyi de çok güzel tahmin eder. Biri için eylül ayında baktırınca o kişinin yeni iş kurmak için yoğun olduğunu aylar önceden söylemişti. Mart ayında o kişi yeni iş yerinin açılışını yaptı.

Evet baktırdım. Anlık durum olarak oldukça beğenirim. Mesela şununla sen olamazsın şundan dolayı dediği şeyler birebir tuttu. Gelecek beklemede. Çıkarsa inşallah yazacağım.
Iki Kere baktirdim vade dolmamisti Ama uzatmadi da su Su zaman da iletisim var demisti, anlik, karakter analizi Fln süper di olumlu konustu insallah cikar

Valla olsa bir fal yollayacaktim hemen. Oguzhan nisan ayinin hemen her gunu online olacagim yazmis. Gecen yildan kalma bir durum mu yoksa yeni mi bilemedim eger oyleyse bu hafta takipte kalmak lazim.

Kanka Oğuzhan çevrimiçi olunca bana bildirim geliyor. 10 gün önce mi ne mail geldi Oğuzhan çevrimiçi diye, Nisanda online olcam yazısı da yeni.

Çok teşekkür ederim:) tabii ki herşeyi Allah bilir ama gelecekle ilgili dediği en çok çıkan kim var biliyomusunuz? :)

Benim aklımı okuyamadı herhalde. Bana sen seni rahat bırakacak kibar erkeklerden hoşlanyosun serbest bi ilişki istiyosun falan dedi. Valla ne serbest ilişkisi, elimde olsa adamı kafese kapatırım yani. Bana da karışılmasından edilmesinden gayette hoşlanıyorum türk kızlarının yüzde doksanı gibi bende. Gel gelelim falı da çıkmadı zaten keşke çıksaydı. Çok seveni var diye susayım linç yemeyeyim dedim ama geysu bence aşırı şişirilmiş bi falcı. Anı biliyor diyorlar bana bu adam senden hoşlanıyo dedi mesela, yüzüme bakmayan adam için dedi bunu. Saçma sapan faldı ya.

Aylar önce baktırdım gelecekle ilgili ufacık bi dediği bile çıkmadı ayrıca.

Hay gözünü seveyim inşallah bende de yanılmıştır geysu

Geysuya aylar önceden fal baktırmıştım,yaz gibi bana bütün fallarında hayatıma yeni girecek kişiyi tanıtmıştı,özelliklerini falan, aynı özellikteki kişi ile tanıştım vadesi birazcık sarkmalı olarak,bana çıktığı gibi geleceği tutturduğu var mı acaba tam olarak?

Çok teşekkür ederim:) tabii ki herşeyi Allah bilir ama gelecekle ilgili dediği en çok çıkan kim var biliyomusunuz? :)
Geysu ecem23 ve yeşilçingene'den memnunum ben sadece. Öyle ayrıntılı değil fakat hepsinde çıkan bir şey yaşadım. Özellikle de ecem23 hayatıma girecek kişiyi tam bildi. Sonu bilemedi. Ayrıldık fakat yeniden gelecek dedi. Vadesini bekliyorum.

Ben de aynı şekilde Geysu ve Ecem23 den başka tutturan görmedim kendim için telwwede :) Ecem23 olumsuzu olduğu gibi söylüyor mesela olmayacak ise bağınızı koparıyorsunuz falan diyor onun da bu dediğini yaşadım bağınızı koparıyorsunuz dediği kişi ile bir daha hiç bir iletişimimiz olmadı mesela,hayatında biri vardı bu kişinin onu da bilmişti :) yeşilcingene beni iade ediyor ya onu deneyemedim maalesef

Geysuyu tanimadan da insani ozellikleri cok fazla bunu hissedebiliyorum.Fali cikan birseyi olmadi ama kisilik analizlerinde mukemmel benim bile kendime itiraf edemedigim seyleri anlatti hep.Iliskimi benle yasamis gibi anlatti hep 1000 lerce fal baktirmisimdir geysunun yeri benee ayri

Başka memnun kaldığın var mı diğer sitelerden de. Enerjimiz benzer demek ki.

Başka memnun kaldığın var mı diğer sitelerden de. Enerjimiz benzer demek ki.
Bir ara binnazda baktırmıştım kişileri fazla hatırlamıyorum ama hiç bir şeyleri çıkmamıştı o yüzden hatırlamıyorum galiba En son bir yolun var'ı denedim,övgüler üzerine famaya fal attım ama bana geysu ve ecem23ün söylediklerinin çok farklı şeyler söyledi çok olumsuzdu fal ama sonunu enteresan bir şekilde olumluya bağlamıştı pek inandırıcı gelmedi bana açıkcası dedikleri benim yapabileceğim şeyler değildi karakterime ters olan şeylerdi, bildiğimiz yoldan şaşmamak lazım galiba Telwwede de çok kişiyi denedim özellikle akrepgöz'ü hiç beğenmedim çok iyi yorum olmasına rağmen :/. Bir tane doğru yorumu yoktu çok genele bağlamıştı detay falan hiç yoktu ve ne dediğini de tam anlamadım açıkçası. Bunlardan sonra Geysu ve Ecem23'den şaşmamaya karar verdim canım bir ona bir diğerine atıyorum :) Benzer demek ki enerjilerimiz aynı şekilde enerji işi bu iş dedikleri gibi :)

Çook teşekkür ederim:) yeşilçingeneye de fal atmıştım kişi analizi falan iyiydi gerçekten gelecekle ilgili de bişeyler söyledi ve hatta fal sepeti nesibeyle aynı şeyleri söylediler aşağı yukarı ama vadesi gelmedi daha bakalım bekliyorum. Bi de ecem23'ü deneyeceğim o zaman inşallah güzel şeyler söyler :)

Kızlar daha önce yazmıştım. Geysu bana da çıktı. Sezgi de çıktı. Anlattıkları gibi biriyle tanıştım. Burç iş görüntü önceki hayatı hepsini bildiler. Ancak aynı kişi için yesilcingene olumsuz yorum yaptı. Yesilcingenenin hiçbir falı çıkmadı bana.

Darisi basima amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…