Binnaz Abla

o binnazdaki ufuk kutluk.. ayni kisi

Simdi hemen bi actim da ikisini var bi benzerlik evet.. ama ufukun sesi biraz daha ince.. yenerinki kalin.. ama yinede cok benziyorlar.. seslerde oynama yaptilar demeki sanirim .. bu arada cnm sen mi ceren dernek den bahsetmisdin cikti diye? Ona da attim bende begendim.. öyle aman amann soka ugratmadi gerci ama bildigi cogu sey olmus yinede güzel bakmiss

ayni kisiler, bence oynama yapiyor o sesinde. hatta falalemdeydi orda daha iyiydi daha dogal konusuyodu.. iskambil baktirdim ona en son. kart okumus ve kart anlamlarindan cümleler cikartmaya calismis yapmacik yapmacik. yorumcu diye bi site var, orda kart anlamlari yaziyo, cümleleri ordan alinti resmen. bi falalemdeki yorumu tutarliydi, sonra baya bi bozmus yorumlamayi. yazik etmis . hisleri var cünkü. kahve yorumu daha iyi sanirim.

ceren dernek iyi canim. hisleri kuvvetli. ama kisacik yorumuna okadar para verilmez.

Son düzenleme:

Ya binnazda hadi neyse dedim fena bakmamiis.. ama falsepetinde bildigin kart yorumu yapmis.. su sekil: parsadra karti var cok geveze bi kadin.. saah karti var bu cok sevilen bi karakter.. su bu karti ters gelmis.. yok olmaz inann genelikle olumsuz konusmam ama cok olumsuz hissetim dedi.. e olumsuz yorum gelince insan yinede bii acabaaa diyooneyse simdilik ilk olumsuzum sanirim :) evet cerene 50 degmez orda haklisin.. gerci hic birine degmiyorda neyse.

aynen hic takma, kart okuyo o. kahve falinda en azindan kendi hislerini kullaniyo. sadece kendi hislerini kullansa süper ötesi yorum yapar aslinda. meger falalemde ne iyiydi o yaaa.
aynen canim, hic bir falin bana bir faydasi olmadi simdiye kadar. bos is valla, ama duramiyoruz iste falsiz.

Kızlar sarayli hanim tarotta mi daha iyi yoksa kahvedemi ona hem kahve hem tarot attım farklı zamanlarda ikisindede çok farklı şeyler söylemiş ama birturlu net birşey demedi

Ufuk kutluk un yorumunu beğendim Ben. Tutarlı şeyler söylüyor.

Kızlar birşey soracagim. Gizem sitare biraz agresifli? Banamı öyle geldi kadina birsey sordum hemen çemkirir gibi cevap vermiş.

Selena kim nerde bakıyor.

Kızlar biryolunvar'da ılkay gür dışında kimler iyi? Bilen var mi?

Acikcasi ilkay haric.. orda bi dolaplar döndügünden süpeleniyorum. Bintane fal atim orda zaten hicbiri cikmadi.. hee bir de nurbanu güzel bakar.. kisilik analizleri anlik durum vs. gerisini bosver bence.

Selenanin su fali iyidir:) mail den bakiyor.. birde tellwede.. gerci orda hala bakiyormu emin degilim. Gizem sitareyle ilgili bunu söyleyen cok kisi var bilemiyorum ama bana olumlu fallari.. agresiflikte görmedim, yine enerji meselesi sanirimmmm

Mail adresine nasil ulaşabilirim. Evet haklisin enerji meselesi.

Acikcasi ilkay haric.. orda bi dolaplar döndügünden süpeleniyorum. Bintane fal atim orda zaten hicbiri cikmadi.. hee bir de nurbanu güzel bakar.. kisilik analizleri anlik durum vs. gerisini bosver bence.

Ilkaya fal gönderdim ama sırada sadece ben olmama rağmen günlerce bakmadi. Pek hoş bir durum değil açıkçası. Severdim ılkay gür'ü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…