- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
https://www.biryolunvar.com/yorumcu-asiyeKızlar eski fallarıma bakayım dedim. Bir yolun var Asiye'ye geçtiğimiz ağustosta baktırdığım fal % 80 çıkmış ya çok şaşırdım. Hala bakıyor mu biliyor musunuz ? Listede adını göremedim.
Şimdi okudum da asiye bana da bilmiş ya. Martta yeni biri bilmem ne demiş o kısımlar hikaye de, dümdüz olmayacak demiş, valla olmadı kızlar. Durumu falan da iyi anlatmış baya. He bildi diye bi daha atar mıyım asla. Şimdi başka bi konuya olumlu konuşur, eskiden bilmişti kesin yine bildi diye aylarca beklerim, olmaz, valla kaldıramam.Kızlar eski fallarıma bakayım dedim. Bir yolun var Asiye'ye geçtiğimiz ağustosta baktırdığım fal % 80 çıkmış ya çok şaşırdım. Hala bakıyor mu biliyor musunuz ? Listede adını göremedim.
Bana da durumu çok iyi anlatmış, yaşanılacak gelişmeleri bir bir saymış ama tarihler sarkmış. Ne zamandır girmiyordum bir yolun vara. Girip falları okuyunca diğer aylin, Sevilay falan patlamış resmen senaryo yazmışlar ama Asiye bayağı tutturmuş kahve atmışım 2016 Ağustos'ta.Şimdi okudum da asiye bana da bilmiş ya. Martta yeni biri bilmem ne demiş o kısımlar hikaye de, dümdüz olmayacak demiş, valla olmadı kızlar. Durumu falan da iyi anlatmış baya. He bildi diye bi daha atar mıyım asla. Şimdi başka bi konuya olumlu konuşur, eskiden bilmişti kesin yine bildi diye aylarca beklerim, olmaz, valla kaldıramam.
Yani açıkçası çok bi şeyler tutturduğunu söyleyemeyeceğim ben. Mesela bana aynı sınıfta olduğum adam için aranızda mesafe var farklı şehirlerdesiniz demiş. O yüzden harika bi faldı, bir bir yaşadım vs diyemiycem. Olmıycak demiş, olmadı. Tek olayı bu yani asiyenin. Bin kere olacak dediği halde olmayan selena bile bin kat daha fazla şey bildi. He keşke hiç birini bilemeseydi de sadece olacak dediği olsaydı orası ayrı. Ne diyim ya nasip.Bana da durumu çok iyi anlatmış, yaşanılacak gelişmeleri bir bir saymış ama tarihler sarkmış. Ne zamandır girmiyordum bir yolun vara. Girip falları okuyunca diğer aylin, Sevilay falan patlamış resmen senaryo yazmışlar ama Asiye bayağı tutturmuş kahve atmışım 2016 Ağustos'ta.
Yarın bakar büyük ihtimalle. Bazen 3 gün bile alıyor fala bakması.Kızlar bişey soracağım tellwede ecem23'e fal atmıştım dün ilk sıradaydım ama hala bekliyor, girmemiş sisteme. Bu normal mi? Yeşilçingeneye attığımda 3 saatte gelmişti cevap
O birkaç gündür uzakta görünüyordu belki de ondandırKızlar bişey soracağım tellwede ecem23'e fal atmıştım dün ilk sıradaydım ama hala bekliyor, girmemiş sisteme. Bu normal mi? Yeşilçingeneye attığımda 3 saatte gelmişti cevap
Yarın bakar büyük ihtimalle. Bazen 3 gün bile alıyor fala bakması.
Çook teşekkür ederim bi terslik mi var acaba dedim ama bekliyorum o zaman bakalım :)O birkaç gündür uzakta görünüyordu belki de ondandır
Yorumun gelince beğenip beğenmediğini de paylaşır mısın bizimle. :) 7 ay önce baktırmıştım en son bana birtakım söyledikleri çıkmış yeniden atmayı düşünüyorum çünkü tekrarÇook teşekkür ederim bi terslik mi var acaba dedim ama bekliyorum o zaman bakalım :)
Asiye bana tarih olarak bahar ayı başlangıcı demiş ama falının çıkması imkansıza yakın sen söyleyince okudum ,anlık durumu bilmiş ama baya bende.Kızlar eski fallarıma bakayım dedim. Bir yolun var Asiye'ye geçtiğimiz ağustosta baktırdığım fal % 80 çıkmış ya çok şaşırdım. Hala bakıyor mu biliyor musunuz ? Listede adını göremedim.
Zeus' un dediklerini yaşadınmiGizem'den bende memnun kaldım, baktım şimdi yorumlara benim memnun kaldığım kişilerle ilgili başka olumlu şeylerde yazılmış mesela yorumcu zeus çok bahsedilmiyor ama bana en çok hitap edenlerden ve söyledikleri çıkan nadir kişilerden biri oydu yani
Tabii ki yorumum gelsin hemen paylaşırım :) inşallah güzel şeyler söyler :))Yorumun gelince beğenip beğenmediğini de paylaşır mısın bizimle. :) 7 ay önce baktırmıştım en son bana birtakım söyledikleri çıkmış yeniden atmayı düşünüyorum çünkü tekrar
kızlar merhabaa beni tanıyan tanır.hüma magduru kız vs vs....geri dönüş vs diyenler hepp hep hep patladı...elif hanzade,hüma patladı...yeni biriyle tanıştım martta aşırıııı yakışıklı bana da ilgisi var..hayırlısı diyelim bunu söylemeye geldim ve gidiorum,fazla umut bağlamayın fallara falan..Az üzülmedik,ağlamadık burda,hersey de bi hayır var..beklemeyin o umut vadeden falları kısacası yeni düşen arkadaşlar için söylüyorum....hoşcakalın
Venüs Amber yeni bir şey paylaşmamış. Çok paylaşım yapmıyor. En son 22 Mart.İyi akşamlar herkese
Geçmiş fallarıma bakıyorum da taha turan varmış falsepetinde ve bilmiş gerçekten şu an biryerde bakıyor mu bilen var mı
Bir de Venüs ün kasım ayında baktığı falı dinledim bugün tekrardan ve anlattığı bir durumu yaşadığımı anladım fakat sorduğum kişile alakalı değil bu yaşadığım durum başkasıyla alakalı ama tam da anlattığı gibi enerjiler mi karıştı anlamadım
Facebook a birşeyler yazmış mı Venüs online olacak mı bilen var mı acaba
Hüma dediğimde kızmıştın hatırlarsan.hep söyledim zaman beni haklı çıkaracak.bugün gelinen nokta ben haklı çıktım.evet fallar vede falcılar gerçekten tek tük şeyler biliyor olabilir lakin sonuç hep fos.bunu yaşayarak öğrendik.sizlerde zamanla öğreneceksiniz.yeniler şuan bizim bir yıl önce yaşadıklarımızı yaşıyor.kızlar zamanında yüzlerce fal attık.lakin burdaki eskiler bende dahil hiçbirimizin falı çıkmadı.onlarca isim sayabilirim.günlerce yazdık çizdik kavga ettik.neiçin herşey boş.tüm yorumcular boş vaadlerle bizi oyaladı durdu.hep günü kurtardık fallarla.zamanla acılarımızı unuttuk.gidenler gelmedi ya da gelipte gitti.ama gidenlerle hiç olmadıda zaten.birçoğumuz yeni aşklara yelken açtık.neyi farkettim bir ilişkinin kaderi fallara kalmışsa zaten o ilişkinin gideri yoktur.tabi bu benim fikrim.kabul görür ya da görmez.bundan sonraki süreçte keyfi baktırırsam baktırırım ancak hayatımla ilgili önem arzeden meselelerde asla.kendi kararlarımı bir başkasının yönetmesine asla müsade etmeyecem.umarım herşey gönlünüzce olur.kızlar merhabaa beni tanıyan tanır.hüma magduru kız vs vs....geri dönüş vs diyenler hepp hep hep patladı...elif hanzade,hüma patladı...yeni biriyle tanıştım martta aşırıııı yakışıklı bana da ilgisi var..hayırlısı diyelim bunu söylemeye geldim ve gidiorum,fazla umut bağlamayın fallara falan..Az üzülmedik,ağlamadık burda,hersey de bi hayır var..beklemeyin o umut vadeden falları kısacası yeni düşen arkadaşlar için söylüyorum....hoşcakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?