Ecem23 hangi sitede acaba birde ne fali baktirdiniz.Kızlar ecem23'ten fal sonucum geldi dün. Gerçekten şu ana kadar en memnun kaldığım fal olduğunu söyleyebilirim. Şu anki duygularımı düşüncelerimi falan birebir bildi. Gelecekte tanışacağım kişinin fiziksel özelliklerini, iş durumunu, yaş aralığını verdi. Falsepeti nesibe ve yeşilçingeneyle aynı özellikleri saydı ve aşağı yukarı aynı zamanı verdi. Bunun yanında yaşayacağım başka bi olayı söyledi ve vade verdi. Tabii ki henüz yeni baktırdığım için gelecekte ne olacak bilmiyorum ama vadesini bekliyorum bakalım inşallah gerçekleşir hayırlısı :) vade dolduğunda tekrar yazacağım :)
Gerçekten bu falın içimi rahatlattığını söyleyebilirim ama geleceğimi çok ferah anlatmış. Dün ecem23'ten cevap gelmeden bi kahve içmiştim onu da Rezzan Abla'ya atmış bulundum. Onun da sonucu gelsin bi daha fal baktırmam herhalde vadeyi bekleyeceğim.
E
Ecem23 hangi sitede acaba birde ne fali baktirdiniz.
Bana çıkmadı.elif hanzade yi nasıl buluyorsunuz
Be pembeci geldi bana.Bana çıkmadı.
Acayip hikaye okuyan bir kadın.asla çıkmaz ve bunca zamandır burdayım çıktı diyeni görmedim.elif hanzade yi nasıl buluyorsunuz
Bana da o zamanlar tanışacağım kişinin özelliklerini söylemişti. Bikaç ay gecikmeli de olsa eski erkek arkadaşımla tanıştım ama tarif ettiği özelliklere tıpatıp uyuyordu. Söylediklerini yaşadığım ve çok memnun kaldığım birisiydi ecem23. Memnun kaldığına da sevindim. :)Kızlar ecem23'ten fal sonucum geldi dün. Gerçekten şu ana kadar en memnun kaldığım fal olduğunu söyleyebilirim. Şu anki duygularımı düşüncelerimi falan birebir bildi. Gelecekte tanışacağım kişinin fiziksel özelliklerini, iş durumunu, yaş aralığını verdi. Falsepeti nesibe ve yeşilçingeneyle aynı özellikleri saydı ve aşağı yukarı aynı zamanı verdi. Bunun yanında yaşayacağım başka bi olayı söyledi ve vade verdi. Tabii ki henüz yeni baktırdığım için gelecekte ne olacak bilmiyorum ama vadesini bekliyorum bakalım inşallah gerçekleşir hayırlısı :) vade dolduğunda tekrar yazacağım :)
Gerçekten bu falın içimi rahatlattığını söyleyebilirim ama geleceğimi çok ferah anlatmış. Dün ecem23'ten cevap gelmeden bi kahve içmiştim onu da Rezzan Abla'ya atmış bulundum. Onun da sonucu gelsin bi daha fal baktırmam herhalde vadeyi bekleyeceğim.
pardon daha once yazmıs bir arkadas kahve baktırmıslar :)kızlar ecem23 e genelde ne atıyorsunuz?
İlişkiniz varsa ya da hoşlandığınız biri aşk sonuç yoksa kahve atın derim.Ecem'in çıktığı burda çok konuşuluyor, çıkanlar acaba ne attı :) ben hep aşk sonuç attım da kahvesi acaba daha mı iyi :)
bu isimler de benim Tellwe de tuttuğum tek isimler gerçekten. Geysu bide çok özenli bakıyor en azından anda çok iyi olduğunu düşünüyorumEski falları okudum da en çok ayrıntıyı geysu vermiş. Ama geysu daha yakın tarihlerde bakmış. Ecem23 bi daha deneyecem bugün
Ben falalemde iken baktırdım fos buda acayip pempeciBinnazda Haleh Çetineri deneyen oldumu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?