Binnaz Abla

Kızlar ecem23'ten fal sonucum geldi dün. Gerçekten şu ana kadar en memnun kaldığım fal olduğunu söyleyebilirim. Şu anki duygularımı düşüncelerimi falan birebir bildi. Gelecekte tanışacağım kişinin fiziksel özelliklerini, iş durumunu, yaş aralığını verdi. Falsepeti nesibe ve yeşilçingeneyle aynı özellikleri saydı ve aşağı yukarı aynı zamanı verdi. Bunun yanında yaşayacağım başka bi olayı söyledi ve vade verdi. Tabii ki henüz yeni baktırdığım için gelecekte ne olacak bilmiyorum ama vadesini bekliyorum bakalım inşallah gerçekleşir hayırlısı :) vade dolduğunda tekrar yazacağım :)

Gerçekten bu falın içimi rahatlattığını söyleyebilirim ama geleceğimi çok ferah anlatmış. Dün ecem23'ten cevap gelmeden bi kahve içmiştim onu da Rezzan Abla'ya atmış bulundum. Onun da sonucu gelsin bi daha fal baktırmam herhalde vadeyi bekleyeceğim.

E
Ecem23 hangi sitede acaba birde ne fali baktirdiniz.

Binnazda Haleh Çetineri deneyen oldumu kızlar?

Son düzenleme:
Bana da o zamanlar tanışacağım kişinin özelliklerini söylemişti. Bikaç ay gecikmeli de olsa eski erkek arkadaşımla tanıştım ama tarif ettiği özelliklere tıpatıp uyuyordu. Söylediklerini yaşadığım ve çok memnun kaldığım birisiydi ecem23. Memnun kaldığına da sevindim. :)
Rezzan ablaya ben de baktırdım. Hatta o da hayatımda birinin olacağını ve verdiği vakitlerde gireceğini söyledi. Dediği gib de oldu fakat onun verdiği özelliklerle benimkinin alakası yoktu. Bi de Rezzan abla bana biraz daha nasıl desem canımcı ciğerimci hikayeci gibi geldi. Bi daha baktırır mıyım, sanmam.

geçen gün ceren derneğe baktırdım. cok iyi konusmalar artıyor nisan sonu cıkmaya baslıycaksınız dedigi falda soyle bir gelisme oldu konusuyoruz gercekten konusmalar arttı ama iliski adına degil laf sokma ve gorusmeme adına :/

Ecem'in çıktığı burda çok konuşuluyor, çıkanlar acaba ne attı :) ben hep aşk sonuç attım da kahvesi acaba daha mı iyi :)

Ecem23 e 10 ay önce aşk sonuç falı atmışım. O zaman için iyi bakmış aslında. Yaşananları söylemiş. Gelecek olumsuz ama yeni aday için bişey dememiş. Bi daha atmamışım. Akrepgöze 6 ay önce atmışım. O da anla ilgili fena bakmamış ama gelecek pembiş pembiş.

Eski falları okudum da en çok ayrıntıyı geysu vermiş. Ama geysu daha yakın tarihlerde bakmış. Ecem23 bi daha deneyecem bugün

B
Eski falları okudum da en çok ayrıntıyı geysu vermiş. Ama geysu daha yakın tarihlerde bakmış. Ecem23 bi daha deneyecem bugün
bu isimler de benim Tellwe de tuttuğum tek isimler gerçekten. Geysu bide çok özenli bakıyor en azından anda çok iyi olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…