Binnaz Abla

Kızlar merhaba, bugün evelineyi açık yakaladım ve baktırdım. Çok yerinde tespitleri vardı hani böyle içimi bildiğiniz benden daha iyi tarif etmiş dışa aktarmış düşüncelerimi halimi çok iyi bilmiş anlık durumu ve kişilik analizini baktırdıgım kisinin de cok memnun kaldım. Gelecek beklemede :) Falının çıktığı kişi varmı acaba evelinenin burada? Varsa yorum yapabilir mi iyi kötü :)

Ecem23 konusulunca açıp baktım tutturduğu şeyler olmuş kızlar. Yeni tanıştugim kişinin baş harfini bilmiş eskisinin aklına yeni birinin düştüğünü bilmiş.

Ne atmıştınız?
Benim ilk falım büyük oranda çıkmıştı ama diğerlerini çok beğenmedim. Hatta bi falımda belirsiz çıkmış fal ilk defa görüyorum demişti, belirsizliği kaldırmak adına baktırıyoruz fal ne anlamı var diyemedim=) Ama çok tatlı ve iyi niyetli bi kadın bence, sadece son fallarını beğenmediğim için bir daha gitmedim ama bu aralar pembeci olmayan birine danışasım var.

Bu arada kızlar Hüma'ya birkaç ay önce bir fal atmıştım, ilk defa pembe olmayan hatta olumsuz diyebileceğim bir yorum almıştım. Dün dinledim de ciddi ciddi söylediği şeyleri yaşamışım.

Kizlar eceme ilk populer oldugundan ki bu 2015 yili oluyor, bir fal atmistim. Sonra 2.populerliginde dayanamayarak bir fal daha atmistim ki bu da 2016 oluyor. 2017 populerliginde fal atmayacagim cunku ilk iki falinda ne ahim sahim tespit vardi ne de gelecek cikti. Ben cok bos oldugunu dusunuyorum. Amma velakin cikani da var nasil is anlamadim.

Bu arada kızlar Hüma'ya birkaç ay önce bir fal atmıştım, ilk defa pembe olmayan hatta olumsuz diyebileceğim bir yorum almıştım. Dün dinledim de ciddi ciddi söylediği şeyleri yaşamışım.

Ya huma bos degil. Bunu yaklasik 1,5 sene once humanin tellwe heartfilia adiyla fal baktigi ve tellwede bana attigi fali binnazda kopyala yapistirla bir baska arkadasimiza attigini soyleyen, bunu bizzat yasayan kisi olarak soyluyorum. Isterse cok guzel fal bakabilir ama genelde istemiyor ve pekbeye bagliyor. Kolay para kazanmaya kaciyor. O yuzden atmiyorum ama yine soyluyorum eger isterse bos degil. Fakat halkaniyetli bakmak istemedigi icin fal atmayiniz bence kizlar.

Hüma'nın şey olayını seviyorum, böyle uzun uzadıya anlatıyor ya herşeyi şöyle böyle o olayı çok güzel. Bana da fazla pembeci gelmişti ve çıkmadı.

Hepimiz hemfikiriz zaten pembeci olduğuna, hatta ben kendi falımdan sonra bozulmuştum ister istemez. Yılların pembecisi pembeci deniliyor diye rota değiştirdi bana mı giydirdi diye. Olumsuz olduğu için de açıp tekrar dinlemek istemiyor tabi insan. Hayatım o zamanlarda attığım fallardan farklı bir yöne ilerledi o etapta hüma olumsuz konuşmuştu yenilikleri öngördü mü diye dinleyeyeyim dedim o zaman için bahsettiklerini yaşamışım gerçekten ve zamanlamayı da tutturmuş. Ama çok pahalı ve genel olarak pembeci. Ama bana ilk defa olumsuz konuştuğu için artık hakkıyla bakıyor da pembeye bağlamıyor mu diye düşünüyor insan. Ama falında söyleyip yaşadığım şeyler de bayağı spesifik. Pembeci hümaya bak sen=)

Elbette o dönem kopyala yapıştır yapması büyük bir eksi ama seslide aynı dolandırıcılığı yapamaz herhalde, ha bu yaptığını haklı ya da meşru kılar mı elbette hayır.

Hüma'nın şey olayını seviyorum, böyle uzun uzadıya anlatıyor ya herşeyi şöyle böyle o olayı çok güzel. Bana da fazla pembeci gelmişti ve çıkmadı.

Evet aslında olayları insanları güzel tahlil ediyor ve iyi yorumluyor. Ben de son falıma kadar aşırı pembeci olduğunu düşünüyordum, Hüma'nın standart yorumlarından farklı bir yorum almıştım ki şaşırdım haliyle genelde meyilli çünkü pembiş sonlara sizin kader yolunuz açık daha yaşanacak çok şeyiniz var demelere. O yüzden diğer mesajımda da dediğim gibi eleştirileri göz önüne alıp artık pembe bakmıyor olabilir mi diye düşünüyor insan, emin olamıyorum tabi.

Pembeci olmasa kuvvetli yorumcu aslında.

bana hiiiç çıkmadı canım merak etme sen. Ecemin öylesine bi kız dediği kızla nişanlandı çocuk.
tatlım sen gecen selenanın falları cıkmıyor mu sonu mu cıkmadı fln demistin aklımda ole kalmıs valla yanlıssam düzelt. bugun bi fal attı bana..offf...yok böle kelimesine kadar soyledigim cümleye kadar bilmiş. ah keske cıksa!

Selena mailden mi bakıyor
Mailini alabilir miyim öyleyse
Bir buçuk yıl önce baktırmışım ufak bir detay çıkmış bende
Yıllar önce de atamaya başvurmuştum olmayacak demişti olmamıştı

Çıkmadı canım ya. Falları çıkmıyor diyip hakkını yemek asla istemem. Bin tane falı çıktı daha önce. Hala bitanedir benim için. Ama olmadı yani, neticede o da insan, yine fal atmak istesem, yine selenaya atarım. Onun kadar iyi bilen olmadı bana şimdiye kadar. O çıkmayan meselede de iyice laçkalaştım yani çok üzülemiyorum artık, alıştım.

hüma arkadşaıma evleneceksin dediği kişiyle ve o ayda evlendi... bana da sevgilinle kasımda evleneceksiniz demiştiii taaaaa önceden tabii:))) biz kasım başı ayrıldık tamamen:)))) bence enerji işi ya herkesin işi bu yüzden farklı tutuyor enerjisi falcısıyla bencee

Telwwede şu ana kadar fazlasıyla isim denedim, Geysu,Ecem23,Eveline,Deryahatun,Kehanettin,Chitra,Kocaalem vs. Bunların dışında önerebileceğiniz bana çıktı dediğiniz kim var acaba :) Herra yorumlarını okudum ancak 40 tl fiyatlı ve sanırım biraz pembeye bağlıyormuş öyle mi? Ve de Fama ile benzerlik göstermiş sanırım Fama'dan memnun kalmamıştım ben :/ Kimi önerirsiniz Herra'ya atmalı mıyım yoksa başka isim var mı bildiğiniz acaba :)

Selena mailden mi bakıyor
Mailini alabilir miyim öyleyse
Bir buçuk yıl önce baktırmışım ufak bir detay çıkmış bende
Yıllar önce de atamaya başvurmuştum olmayacak demişti olmamıştı
Bana da uzuuuuuuun uzun yazmıştı en sona attığı önemsiz bir detay çıkmıştı. Diğerleri fostu. Ama su falı ya tekrar atmayı düşünmüyo değilim.

Yeşilçingene'ye ne dersin. Bana çıktı çıkmadı diyebileceği bişi söylemedi ama analizi güzeldi.

yani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim senin adına ama inş bana da tersi çıkar yaa
Üzülme canım çook geçti bu olayların üstüne. Hatta ecemin daha burda ilk adı geçtiğinde atmıştım. Bayılmıştım fala. Ecemi de çok sevmiştim. Hatta aratınca forumda o eski yazdıklarım bile çıkar belki. Çok enteresan şeyler söylemişti akışla ilgili ve çok kibardı. Hayatında kimseyi görmüyorum demişti, ben biri var deyince de öylesine bi insan önemsiz ben o yüzden göremedim falan demişti. Şimdi baktırsam klasik falcı kıvırması der geçerim ama o zaman inanmak istedim belki de.

Olmayacağını, hayatındaki kızı, vs hep selena söyledi mesela bana. Çocuk mezun olacak ve ülke değiştirecekti, onu bile söyledi. Bir daha birbirinizi göremeyeceksiniz falan dedi. Görmüyorum da yıllardır. Geçen sene bu zamanlar beni aradı mesela, aramadan bi kaç gün önce de selena eskilerden biri arayacak seni demişti. O mevzumu bütünüyle bilen tek insan selenaydı.

Bir zamanlar aylin meryem ve emine mi ne öyle birinin adı baya geçiyodu forumda. Hepsi aşırı pembe konuşmuştu bu olayla ilgili. Hatta meryem görürsün, gelirsin yine falan diyordu ama fos yani. Duygusuz diye bi kız vardı o zamanlar burda belki hala vardır nicki değişmiştir. Çok tartışırdım onunla aylin meryem meselelerinde, o çok severdi. O savundukça ben de belki bana da çıkar derdim, çıkmadı. Ama emine enteresandı, mesela bi falında kendine çanta alacaksın dedi, sevgililer gününde çocuğun yeni sevgilisine çanta aldığını duydum falan.

İlkay gür söylemişti bu çocukla olmayacağını, ama neredeyse dövecek gibiydi yani. Durumunuz olumluysa şanslısınız, ilkay pamuk gibi tatlı konuşur, ama olumsuzsa garip bi şekilde, bi tekme de o vuruyor. Yerden yere vuruyor falda seni. Bana da öyle yapmıştı. Evet belki olmayacağını bildi ama bi anlam ifade etmiyo bu durum üslubu yüzünden.

Bilge özdoğru da olmayacak diyenler arasındaydı, ama rezillik yani. İlk ayrılığımızda bir daha asla görüşme yok dedi, barışıp bir yıl devam ettik o falın üstüne. Ayrılınca yine attım, yine olumsuz konuştu. Bi gün çocuk haber göndermiş alttan alttan özledim vs diye, durumu söyledim bilgeye böyle böyle demiş diye bi fal attım, falı görmeniz lazım, inanamıyorum loveme bunlar senin kartların mı? Harikaaa harikaa. Kızdan sıkılmış seni özlemiş bik bik bik. Ay ne insanlara kaldık gece gece sinirlendim yani.

Kısacası bana patlayan ve hala güncel olarak adı geçen tek insan ecem23 sanırım. Çıkanlar da o zamanlar, ilkay ve selena. Ama ilkaya iyi bi falcı diyemiyorum dediğim gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…