- 10 Eylül 2015
- 141
- 92
- 18
Ecem23 konusulunca açıp baktım tutturduğu şeyler olmuş kızlar. Yeni tanıştugim kişinin baş harfini bilmiş eskisinin aklına yeni birinin düştüğünü bilmiş.
bana hiiiç çıkmadı canım merak etme sen. Ecemin öylesine bi kız dediği kızla nişanlandı çocuk.ecem çıkmasım lütfen ya((((( üzülürüm
Bu arada kızlar Hüma'ya birkaç ay önce bir fal atmıştım, ilk defa pembe olmayan hatta olumsuz diyebileceğim bir yorum almıştım. Dün dinledim de ciddi ciddi söylediği şeyleri yaşamışım.
Hüma'nın şey olayını seviyorum, böyle uzun uzadıya anlatıyor ya herşeyi şöyle böyle o olayı çok güzel. Bana da fazla pembeci gelmişti ve çıkmadı.Bu arada kızlar Hüma'ya birkaç ay önce bir fal atmıştım, ilk defa pembe olmayan hatta olumsuz diyebileceğim bir yorum almıştım. Dün dinledim de ciddi ciddi söylediği şeyleri yaşamışım.
Ya huma bos degil. Bunu yaklasik 1,5 sene once humanin tellwe heartfilia adiyla fal baktigi ve tellwede bana attigi fali binnazda kopyala yapistirla bir baska arkadasimiza attigini soyleyen, bunu bizzat yasayan kisi olarak soyluyorum. Isterse cok guzel fal bakabilir ama genelde istemiyor ve pekbeye bagliyor. Kolay para kazanmaya kaciyor. O yuzden atmiyorum ama yine soyluyorum eger isterse bos degil. Fakat halkaniyetli bakmak istemedigi icin fal atmayiniz bence kizlar.
Hüma'nın şey olayını seviyorum, böyle uzun uzadıya anlatıyor ya herşeyi şöyle böyle o olayı çok güzel. Bana da fazla pembeci gelmişti ve çıkmadı.
tatlım sen gecen selenanın falları cıkmıyor mu sonu mu cıkmadı fln demistin aklımda ole kalmıs valla yanlıssam düzelt. bugun bi fal attı bana..offf...yok böle kelimesine kadar soyledigim cümleye kadar bilmiş. ah keske cıksa!bana hiiiç çıkmadı canım merak etme sen. Ecemin öylesine bi kız dediği kızla nişanlandı çocuk.
Selena mailden mi bakıyortatlım sen gecen selenanın falları cıkmıyor mu sonu mu cıkmadı fln demistin aklımda ole kalmıs valla yanlıssam düzelt. bugun bi fal attı bana..offf...yok böle kelimesine kadar soyledigim cümleye kadar bilmiş. ah keske cıksa!
Çıkmadı canım ya. Falları çıkmıyor diyip hakkını yemek asla istemem. Bin tane falı çıktı daha önce. Hala bitanedir benim için. Ama olmadı yani, neticede o da insan, yine fal atmak istesem, yine selenaya atarım. Onun kadar iyi bilen olmadı bana şimdiye kadar. O çıkmayan meselede de iyice laçkalaştım yani çok üzülemiyorum artık, alıştım.tatlım sen gecen selenanın falları cıkmıyor mu sonu mu cıkmadı fln demistin aklımda ole kalmıs valla yanlıssam düzelt. bugun bi fal attı bana..offf...yok böle kelimesine kadar soyledigim cümleye kadar bilmiş. ah keske cıksa!
yani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim senin adına ama inş bana da tersi çıkar yaabana hiiiç çıkmadı canım merak etme sen. Ecemin öylesine bi kız dediği kızla nişanlandı çocuk.
hüma arkadşaıma evleneceksin dediği kişiyle ve o ayda evlendi... bana da sevgilinle kasımda evleneceksiniz demiştiii taaaaa önceden tabii:))) biz kasım başı ayrıldık tamamen:)))) bence enerji işi ya herkesin işi bu yüzden farklı tutuyor enerjisi falcısıyla benceeBu arada kızlar Hüma'ya birkaç ay önce bir fal atmıştım, ilk defa pembe olmayan hatta olumsuz diyebileceğim bir yorum almıştım. Dün dinledim de ciddi ciddi söylediği şeyleri yaşamışım.
Bana da uzuuuuuuun uzun yazmıştı en sona attığı önemsiz bir detay çıkmıştı. Diğerleri fostu. Ama su falı ya tekrar atmayı düşünmüyo değilim.Selena mailden mi bakıyor
Mailini alabilir miyim öyleyse
Bir buçuk yıl önce baktırmışım ufak bir detay çıkmış bende
Yıllar önce de atamaya başvurmuştum olmayacak demişti olmamıştı
Yeşilçingene'ye ne dersin. Bana çıktı çıkmadı diyebileceği bişi söylemedi ama analizi güzeldi.Telwwede şu ana kadar fazlasıyla isim denedim, Geysu,Ecem23,Eveline,Deryahatun,Kehanettin,Chitra,Kocaalem vs. Bunların dışında önerebileceğiniz bana çıktı dediğiniz kim var acaba :) Herra yorumlarını okudum ancak 40 tl fiyatlı ve sanırım biraz pembeye bağlıyormuş öyle mi? Ve de Fama ile benzerlik göstermiş sanırım Fama'dan memnun kalmamıştım ben :/ Kimi önerirsiniz Herra'ya atmalı mıyım yoksa başka isim var mı bildiğiniz acaba :)
Üzülme canım çook geçti bu olayların üstüne. Hatta ecemin daha burda ilk adı geçtiğinde atmıştım. Bayılmıştım fala. Ecemi de çok sevmiştim. Hatta aratınca forumda o eski yazdıklarım bile çıkar belki. Çok enteresan şeyler söylemişti akışla ilgili ve çok kibardı. Hayatında kimseyi görmüyorum demişti, ben biri var deyince de öylesine bi insan önemsiz ben o yüzden göremedim falan demişti. Şimdi baktırsam klasik falcı kıvırması der geçerim ama o zaman inanmak istedim belki de.yani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim senin adına ama inş bana da tersi çıkar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?