- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
Sitede selena vardi cevrimici gorunuyordu fal attim uzakta yaziyor simdi sitede yok mu acababen ona kahve ve aşk sonuç attım, aşk sonucu daha iyiydi
selena siteye en son aralık ayında girmiş canım. tellwenin mobil sitesinde böyle bir sıkıntı var, falcıları çevrimiçi gösteriyor. masaüstü görünümüne geçip bakarsan görürsün en son ne zaman girdiğini. örneğin selenada 1 yıl önce yazıyor, orda da ufak bir hata var aslında, 2016yı direkt 1 sene önce sayıyor :)Sitede selena vardi cevrimici gorunuyordu fal attim uzakta yaziyor simdi sitede yok mu acaba
Şimdi ilgili bankanın şubesi yok yaşadığım yerde postaneden falan yollanıyor mu acabaKartsız işlem yaparak yollamıştım ben de ama tc falan verdim tabi
Anladim canim sagol falimi cektim ecem23 ask fali attimselena siteye en son aralık ayında girmiş canım. tellwenin mobil sitesinde böyle bir sıkıntı var, falcıları çevrimiçi gösteriyor. masaüstü görünümüne geçip bakarsan görürsün en son ne zaman girdiğini. örneğin selenada 1 yıl önce yazıyor, orda da ufak bir hata var aslında, 2016yı direkt 1 sene önce sayıyor :)
selenadan falını çek bence. tellweye gireceğini sanmıyorum. ona baktırmak istiyorsan mail ile ulaş.
Ben atmden yollamıştım da bu konularda çok bilgim yok maalesefŞimdi ilgili bankanın şubesi yok yaşadığım yerde postaneden falan yollanıyor mu acaba
Siz atm den mi yolladınız
Merhaba hanımlar. Fal sepeti Alex, Hale Yıldırım ya da Zeus'a tarot falı göndermek istiyorum. Benim için an değil de geleceğe iliskin öngörüleri daha önemli. Hangisini önerebilirsiniz?
Mesela burada falcilar hakkında yorum yaparken fal türlerine göre degerlendirebilir misiniz? Örnegin tarotta da cok iyi olup ta kahve yorumu iyi olmayan gibi bir değerlendirme yapılabilir mi?
benimki nete baksa biriyle konusuyor diyorum haftalarca bakmadıgı oluyor yeni birini buldu onla tatile gitti ddiyorum iyice kafayı yedim:)
bu fal meselesi kartlardan ziyade hislere dayandığı için böyle büyük zıtlıklar olması hoş değil. üstteYorumcuların daha iyi olduğu fal türleri vardır muhakkak. Ama mesela bir yorumcu kısa bir süre içinde katina da başka tarotta başka bir yorum yaparsa bu açılım türünden mi yoksa yorumcudan kaynaklı bir durum mudur? Ya da tamamen benden kaynaklı da olabilir mi :))
Bende de aynısı oldu. Olayları anlatış biçimi aynı ikisinin de. Tek fark nur banu olumsuza bağladı.bu fal meselesi kartlardan ziyade hislere dayandığı için böyle büyük zıtlıklar olması hoş değil. üstteborayasemin de yazmış mesela önemli olan hisleri kuvvetli olanı bulmak diye.
ben şahsen geysunun hislerine güveniyordum, benimle enerjisi tutuyordu bence çünkü. ama geçenlerde byv nur banuya baktırdım. nur banu %99 ihtimalle geysu, %1lik ihtimali yanılma payı olarak bıraksam da bence bildiğin geysu yani. geysuya hep kahve atardım, nur banuya tarot attım. geysunun son falında dediği her şeyin zıttını dedi. geysu ne kadar olumlu konuştuysa nur banu bi o kadar olumsuz. bu durum acayip canımı sıktı
https://www.biryolunvar.com/yorumcu-nur-banuBvy de nurbanu yu ben göremiyorum başka bi isimleri fal bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?