Binnaz Abla

Merhaba hanımlar. Fal sepeti Alex, Hale Yıldırım ya da Zeus'a tarot falı göndermek istiyorum. Benim için an değil de geleceğe iliskin öngörüleri daha önemli. Hangisini önerebilirsiniz?

Sitede selena vardi cevrimici gorunuyordu fal attim uzakta yaziyor simdi sitede yok mu acaba
selena siteye en son aralık ayında girmiş canım. tellwenin mobil sitesinde böyle bir sıkıntı var, falcıları çevrimiçi gösteriyor. masaüstü görünümüne geçip bakarsan görürsün en son ne zaman girdiğini. örneğin selenada 1 yıl önce yazıyor, orda da ufak bir hata var aslında, 2016yı direkt 1 sene önce sayıyor :)
selenadan falını çek bence. tellweye gireceğini sanmıyorum. ona baktırmak istiyorsan mail ile ulaş.

Anladim canim sagol falimi cektim ecem23 ask fali attim

Kizlar eveline e kahve atip begenen var mi? Ben faldan bisey anlamadim da. Yani anaa bilmis dedigim bir fal da yok cok gelecek odakli. Onda da pembeci galiba ne dersiniz, bilemedim.

Telweye ilk defa girdim. Bana ask için onereceginiz birisi varmı yardimcı olursanız sevinirim bayanlar ? :) gercekten kötüyüm ya.

Ecem23 fal atsam ne zmn bakar ki ben bu sistemi anlamadim online gözükuyomu? Hemen fal bakmiyorlarmi

Yorumcuların daha iyi olduğu fal türleri vardır muhakkak. Ama mesela bir yorumcu kısa bir süre içinde katina da başka tarotta başka bir yorum yaparsa bu açılım türünden mi yoksa yorumcudan kaynaklı bir durum mudur? Ya da tamamen benden kaynaklı da olabilir mi :))

Mesela burada falcilar hakkında yorum yaparken fal türlerine göre degerlendirebilir misiniz? Örnegin tarotta da cok iyi olup ta kahve yorumu iyi olmayan gibi bir değerlendirme yapılabilir mi?

Mesela burada falcilar hakkında yorum yaparken fal türlerine göre degerlendirebilir misiniz? Örnegin tarotta da cok iyi olup ta kahve yorumu iyi olmayan gibi bir değerlendirme yapılabilir mi?

Simdi soyle kimisi kahvede ustalasiyor kimisi katinada..bazilari icinde hic farkwtmiyor kahve tarot katina iskambil direk kendi hisleriyle bakiyorlar..onemli olan hisleri kuvvetli olanlari bulmak..

bu fal meselesi kartlardan ziyade hislere dayandığı için böyle büyük zıtlıklar olması hoş değil. üstte borayasemin de yazmış mesela önemli olan hisleri kuvvetli olanı bulmak diye.
ben şahsen geysunun hislerine güveniyordum, benimle enerjisi tutuyordu bence çünkü. ama geçenlerde byv nur banuya baktırdım. nur banu %99 ihtimalle geysu, %1lik ihtimali yanılma payı olarak bıraksam da bence bildiğin geysu yani. geysuya hep kahve atardım, nur banuya tarot attım. geysunun son falında dediği her şeyin zıttını dedi. geysu ne kadar olumlu konuştuysa nur banu bi o kadar olumsuz. bu durum acayip canımı sıktı

Bende de aynısı oldu. Olayları anlatış biçimi aynı ikisinin de. Tek fark nur banu olumsuza bağladı.

Benim üyeliğim var orda tarot olmak üzere her falda arattim ama nur Banu diye biri çıkmıyor acaba mobil demi göstermiyor her falcı yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…