Binnaz Abla

Eveline nasıldı, beğendiniz mi?

Eveline nasıldı, beğendiniz mi?
Ben beğendim canım çingeneyle aynı anda baktırmıştım paralel gibi konuştular ama eveline bi tık üstte diyebilirim he olumlu konuştu pek olumlu bi tarafı yok olayın. Ama farkettim ki güncel falcıların yüzde doksanı olumluya bağlıyor zaten o yüzden ne sevindim ne beklentiye girdim

İyi akşamlar arkadaşlar eşimin benden ayrılmak istemesiyle bende fal batağına düştüm uzun zamandır bende takip ediyordum yazmak istedim benimde çok ama çoğu binnaz diğer sitelere gözüm çok korktuğu için buluşmadım
Maya demir sayısız fal atmışlığım var lafı çok dolandırsada ben artık çözdüm bana hep eşin seni seviyor dedi işin aslı öyle olmadı tekmeyi yedim
Asenat kılıç çok tatlı bir bayan benim derdime çok ortak oldu oda ailesi kafasını karıştırıyo dedi annesi çok fettan orası öyle ama son onun yazdığı gibi olmadı
Kemal devrim ona daha çok terapi amacı ile gittim rahatlatıyordu söyledikleri tarihlerde iyi olduğunu düşünüyorum bildiği şeyler oldu çok kötü demem allah var yukarıda
Selin imer çok sembol kullanıyo bir kez baktırdım fenalık geldi içime bilemedi
Selma aydın yok sevmedim sanki birbirinden kesik kesik yazıyo paragrafların birbiri ile bağlantısı yok.cıkmafı
Hüma bal bana olmadı gecmiş gelecek tutmadı karakter anlatımlarıda iyi değildi
Hülya demir aslında kötü demem çünkü bildiği şeyler oldu komple bildi demem ama yine baktırırım
Natali derinsu hersey muhtesem olacak diyen pembecik bir falcı tutmadı
Yıldız tekin kendinden çok emin bakım yapıyor ama hisleri olduğunu ben düşünmüyorum bilemedi
Bunlar kıyısından tutturan yada hiç tutturamayanlar
Bilenler
Elif hanzade basından sonuna kadar doğru bildi sadece eşimin aldatmadığını söyledi onda yanıldı onun dışında doğruydu barıştırmadı ayırdı
Nehir ateşoğlu biraz karışık anlatıyo çok falcı ağızı ile bakıyor ama doğru anlarsan an an cıktığı ile karşılaşıyorsun süper diyebilirim
Sezgi candan işinde titiz günde 2 fal atmışlığım var o da süreci bildi falcıların yok dediği kadın için var dedi harf tarif verdi acı bir şekilde buldum ayrılcaksın dedi bildi keske daha çok online olsa geceleri bekliyordum artık o zamanda girmiyo

Evet kızlar fal maceram böle eşimle ayrıldık aldattı beni şimdi berbatim baska biriyle olurmuyum bilmem kalbim çok kırık

Tellwe eveline baktıran arkadaşlar bi bilgi verebilir mi acaba, nasıl kendisi? Bana uzun ve ilgili bakmış, kopya yapıştır olmasın da :)

Evelinenin falından ben hiçbir şey anlamadım. Yazdıkları çok karışıktı. İade etti.

Ecem23'ün hayatında biri yok dediği insanların hayatında biri olduğunu duyunca şaşırıyorum vallahi:/ çünkü ben ne zaman baktırsam hep birisi var diyor ve gerçektende çıkıyor ortaya sonradan. Hani böyle hiç pembeci gibi değil çarpıyor insanın yüzünde direkt. Bana fala başlayış şekli olumsuz görüyorum kusura bakmayın falan diye oluyor bazı konularda mesela :/ şuan herkesin hayatında biri yok dediği kişi için ecem23 konuştuğu birileri var ama duygusal anlamda değil pek dedi. Sonucunu da iletişim oldugunu ama olumlu goremedigini söyledi :/ inşallah çıkmaz önceden cıktıgı icin yine cıkarmış gibi geliyor ama keşke çıkmasa

Bir de evelineye ben dün baktırdım ve cok memnun kaldım anlatım tarzı biraz karışık evet ama ruh halimi durumumu karşımdaki kişinin halini o kadar net bilmiş ki baya uzun ve detaylı bir faldı, gelecek için olumlu konuştu ama bilemiyorum inancım da kalmadı pek ama :)

Evelinenin kopyala yapıştır olma olasılığı hiç yok bence çünkü benim olayı tam olarak anlatmış ve sorum üzerinden içiniz rahat olsun bence gayet yerinde bir falcı :)) ve sanırım dışarıda daha cok fal bakıyormuş telwwede az bakıyormuş açıklaması da ilgimi çekti :))

An itibariyle sanırım fama ve ecem23 hariç bütün falcılar patladı. Çünkü malum şahıs yanında bir kızla snap atmış. Ve gayet samimiler gülüyorlar falan. İnanın şu an acayip kötüyüm, onlar gününü gün ediyorken biz burada paraları saçıyoruz onlar için olmayacak şeylere inanıyoruz. famayı beğenmediğimi söylemiştim ama ilişkisi var sen sonradan öğreneceksin gizli şuan demişti de inanmamıştım. Falının sonucuna gerçi hala inanmıyorum çünkü güya ondan vazgeçip bana gelecekmiş. şuan onun için attığım bütün fallardan pişmanlık duyuyorum ve çok üzgünüm, allah görüyor herkes umarım yaptığının bedelini bulur, bana hayatımda başkası olmayacak deyip kızla snap atması gerçekten çok karakterlice

kızlar bu arada konuşulunca çok bi bakayım dedim ben eveline'a 4 ay önce fal atmışım. anda gerçekten iyiymiş şimdi tekrar okudum hatta bir olayı da bilmiş ama ondan sonraki önemli 2 şey olmadı çok farklı gelişmiş durumlar.

Merhaba herkese
Maille fal yolladıklarınıza nasıl ödeme yapıyorsunuz hesabımdan havale yapmak istemiyorum açıkçası bilgilerimi vermek istemiyorum
Nasıl yollanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…