- 23 Ağustos 2012
- 52.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.932
- 898
Telwwede şu ana kadar fazlasıyla isim denedim, Geysu,Ecem23,Eveline,Deryahatun,Kehanettin,Chitra,Kocaalem vs. Bunların dışında önerebileceğiniz bana çıktı dediğiniz kim var acaba :) Herra yorumlarını okudum ancak 40 tl fiyatlı ve sanırım biraz pembeye bağlıyormuş öyle mi? Ve de Fama ile benzerlik göstermiş sanırım Fama'dan memnun kalmamıştım ben :/ Kimi önerirsiniz Herra'ya atmalı mıyım yoksa başka isim var mı bildiğiniz acaba :)
Ben beğendim canım çingeneyle aynı anda baktırmıştım paralel gibi konuştular ama eveline bi tık üstte diyebilirim he olumlu konuştu pek olumlu bi tarafı yok olayın. Ama farkettim ki güncel falcıların yüzde doksanı olumluya bağlıyor zaten o yüzden ne sevindim ne beklentiye girdimEveline nasıldı, beğendiniz mi?
Yeni mi bu çıkan mevzu yoksa eski falı mı? Umarım iyi bir şeydirvalla kızlar ecem23 bana da çıktı. bayağı bayağı çıktı hem de.
Sen barıştın mı canım tekrar erkek arkadaşınlavalla kızlar ecem23 bana da çıktı. bayağı bayağı çıktı hem de.
yok barışmadım. ecem23e 6 ay önce baktırmıştım, aynı bu süreci anlatmıştıSen barıştın mı canım tekrar erkek arkadaşınla
Yeşilçingene beni sürekli iade ediyor canım ya olumlu ya da olumsuz görü alamıyormuşYeşilçingene'ye ne dersin. Bana çıktı çıkmadı diyebileceği bişi söylemedi ama analizi güzeldi.
İnşallah bir an önce barışırsınız canım benimyok barışmadım. ecem23e 6 ay önce baktırmıştım, aynı bu süreci anlatmıştı
ay kuzu bilemiyorum ya hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinİnşallah bir an önce barışırsınız canım benim
ben ona kahve ve aşk sonuç attım, aşk sonucu daha iyiydiKizlar ecem 23 hangi falda iyi kahve haric
Kartsız işlem yaparak yollamıştım ben de ama tc falan verdim tabiMerhaba herkese
Maille fal yolladıklarınıza nasıl ödeme yapıyorsunuz hesabımdan havale yapmak istemiyorum açıkçası bilgilerimi vermek istemiyorum
Nasıl yollanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?