Binnaz Abla

Teşekkürler peki anda nasıl biri baktırılabilir mi
Geysu'ya baktırdıysan onun olumsuz hali diye düşünebilirsin. İkisinin de sadece kahve ve tarot bakması bende de şüphe uyandırdı. Önceden aynı kişiler değil diyordum ama yok açıkça belli bu ikisi aynı kişi.

uzun zamandir forumla alakam yok adim gecmis soylendi yorum yapayim dedim. Evet fallari cikti okulum bitti calisiyorum ve evlilik hazirligindayim.selena da bana tutmadi. Enerji meselesi. Darisi basiniza

Nasil emin olmak lazim acaba aynimi farkli kisilermi bilmek icin..ever ayniysa geysu o kadarda hissayatli olmuyor o zaman birde soyle senle ve karsi tarafka ilgili baya bi ayrinti biliyorsa.ve yakin gelecekle ilgili bi seyler tuttarabiliyorsa o iyidir bence ..buna dikkat etmek lazim diye dusunuyorum

Geysu bana olumlu konuşmadı şöyle ki sonuçta ayrilacaksiniz 6 ay sonra falan dedi eyvahlar olsun acaba nur Banu olumsuzsa ben hepten bittim. Yokmu dedikleri çıkan iyi bi yorumcu. Selena bende mesela anı bile bilemedi. Sırasıyla patlayanlar da çok oldu hangisini saydam yaaa

yeşilçingene nin zamanları tutan var mı acaba?

Çıktı gibi düşünüyordum ama bu akşam olan bazı gelişmeler var emin olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…