Ben bvy üyeyim ama mobildemi gözükmüyor acaba her fal türünde arattim ama çıkmıyor
Sizin gibi denedim ama mobil'de görünmüyor.Çok ilginç. Maalesef nedenini bilmiyorum.Ben bvy üyeyim ama mobildemi gözükmüyor acaba her fal türünde arattim ama çıkmıyor
Teşekkürler peki anda nasıl biri baktırılabilir miSizin gibi denedim ama mobil'de görünmüyor.Çok ilginç. Maalesef nedenini bilmiyorum.
Geysu'ya baktırdıysan onun olumsuz hali diye düşünebilirsin. İkisinin de sadece kahve ve tarot bakması bende de şüphe uyandırdı. Önceden aynı kişiler değil diyordum ama yok açıkça belli bu ikisi aynı kişi.Teşekkürler peki anda nasıl biri baktırılabilir mi
teşekkür ederim evet ben geysuya baktırdım o zaman baktirmayayimGeysu'ya baktırdıysan onun olumsuz hali diye düşünebilirsin. İkisinin de sadece kahve ve tarot bakması bende de şüphe uyandırdı. Önceden aynı kişiler değil diyordum ama yok açıkça belli bu ikisi aynı kişi.
uzun zamandir forumla alakam yok adim gecmis soylendi yorum yapayim dedim. Evet fallari cikti okulum bitti calisiyorum ve evlilik hazirligindayim.selena da bana tutmadi. Enerji meselesi. Darisi basinizaÜzülme canım çook geçti bu olayların üstüne. Hatta ecemin daha burda ilk adı geçtiğinde atmıştım. Bayılmıştım fala. Ecemi de çok sevmiştim. Hatta aratınca forumda o eski yazdıklarım bile çıkar belki. Çok enteresan şeyler söylemişti akışla ilgili ve çok kibardı. Hayatında kimseyi görmüyorum demişti, ben biri var deyince de öylesine bi insan önemsiz ben o yüzden göremedim falan demişti. Şimdi baktırsam klasik falcı kıvırması der geçerim ama o zaman inanmak istedim belki de.
Olmayacağını, hayatındaki kızı, vs hep selena söyledi mesela bana. Çocuk mezun olacak ve ülke değiştirecekti, onu bile söyledi. Bir daha birbirinizi göremeyeceksiniz falan dedi. Görmüyorum da yıllardır. Geçen sene bu zamanlar beni aradı mesela, aramadan bi kaç gün önce de selena eskilerden biri arayacak seni demişti. O mevzumu bütünüyle bilen tek insan selenaydı.
Bir zamanlar aylin meryem ve emine mi ne öyle birinin adı baya geçiyodu forumda. Hepsi aşırı pembe konuşmuştu bu olayla ilgili. Hatta meryem görürsün, gelirsin yine falan diyordu ama fos yani. Duygusuz diye bi kız vardı o zamanlar burda belki hala vardır nicki değişmiştir. Çok tartışırdım onunla aylin meryem meselelerinde, o çok severdi. O savundukça ben de belki bana da çıkar derdim, çıkmadı. Ama emine enteresandı, mesela bi falında kendine çanta alacaksın dedi, sevgililer gününde çocuğun yeni sevgilisine çanta aldığını duydum falan.
İlkay gür söylemişti bu çocukla olmayacağını, ama neredeyse dövecek gibiydi yani. Durumunuz olumluysa şanslısınız, ilkay pamuk gibi tatlı konuşur, ama olumsuzsa garip bi şekilde, bi tekme de o vuruyor. Yerden yere vuruyor falda seni. Bana da öyle yapmıştı. Evet belki olmayacağını bildi ama bi anlam ifade etmiyo bu durum üslubu yüzünden.
Bilge özdoğru da olmayacak diyenler arasındaydı, ama rezillik yani. İlk ayrılığımızda bir daha asla görüşme yok dedi, barışıp bir yıl devam ettik o falın üstüne. Ayrılınca yine attım, yine olumsuz konuştu. Bi gün çocuk haber göndermiş alttan alttan özledim vs diye, durumu söyledim bilgeye böyle böyle demiş diye bi fal attım, falı görmeniz lazım, inanamıyorum loveme bunlar senin kartların mı? Harikaaa harikaa. Kızdan sıkılmış seni özlemiş bik bik bik. Ay ne insanlara kaldık gece gece sinirlendim yani.
Kısacası bana patlayan ve hala güncel olarak adı geçen tek insan ecem23 sanırım. Çıkanlar da o zamanlar, ilkay ve selena. Ama ilkaya iyi bi falcı diyemiyorum dediğim gibi.
bu fal meselesi kartlardan ziyade hislere dayandığı için böyle büyük zıtlıklar olması hoş değil. üstteborayasemin de yazmış mesela önemli olan hisleri kuvvetli olanı bulmak diye.
ben şahsen geysunun hislerine güveniyordum, benimle enerjisi tutuyordu bence çünkü. ama geçenlerde byv nur banuya baktırdım. nur banu %99 ihtimalle geysu, %1lik ihtimali yanılma payı olarak bıraksam da bence bildiğin geysu yani. geysuya hep kahve atardım, nur banuya tarot attım. geysunun son falında dediği her şeyin zıttını dedi. geysu ne kadar olumlu konuştuysa nur banu bi o kadar olumsuz. bu durum acayip canımı sıktı
Hayırlı uğurlu olsun canım darısı tüm isteyenlerin başınauzun zamandir forumla alakam yok adim gecmis soylendi yorum yapayim dedim. Evet fallari cikti okulum bitti calisiyorum ve evlilik hazirligindayim.selena da bana tutmadi. Enerji meselesi. Darisi basiniza
aşk konusunda dediği vadede görüşme oldu ama ilişki başlamadı. İlişkiniz başlar demişti olmadı..yeşilçingene nin zamanları tutan var mı acaba?
kısa mi bakmis memnun kalmadın mi canımbu ecem23 herkese mi kisacik fal bakiyor acaba?
kısa mi bakmis memnun kalmadın mi canımbu ecem23 herkese mi kisacik fal bakiyor acaba?
kısa mi bakmis memnun kalmadın mi canım
Bana önceki falı kısaydı gerçekten
hangi falı atmıştınegitim hayatimla ilgili soru sordum, biraz kisa geldi bilmem, belki konu uzun bisey degildi ondanmidir bilmem, ama genel olarak olumlu konustu sonuc cikarmi artik bakicaz :)
hangi falı atmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?