Binnaz Abla

ben baktirdim. ismini net hatirlamiyorum falcinin kizilli biseydi. hayatimda baktirdigim en berbat faldi ayni sakiz fali gibi 10 dk icinde geldi. tavsiye etmiyorum sahsen
Vehbiye de ben baktırdım o da bildiğin sakız falıydı. Bi de deli gibi reklamını yapıyorlar. Ben o sitenin fenomenlerden birine ait olduğunu düşünüyorum. Arda kofoğlu gibi geliyo açıkçası. Ondan bu tatava yani. Muhtemelen üç beş kişilik bi ekip var fal bakıyoruz ayağına milleti kekliyorlar.

aynen öyle. şimdi de danla biliç komple yamibanın reklamını almış.. kızıl sonya tam bi rezalet..sakız falı gibi aynen..behfi ile birisi daha vardı az bişeyler cıkmıstı ama sonra brcok falcıdan daha tırt olduklarını gördüm

eskiden derin vardı tellwe de bakan smdi maille bakıyor.. o hep olumsuz mudur? falının cıkmadıgı oldu mu sizde?

kizlr tellwedeki sacmalik nedir ya?! iki kisiye tek yildiz verdim diye iade aldim, ama kimse artik fala bakmiyor 35 kredim var kaldim boyle! bu nasil bisey ya?

Hımm güzel yorumları var valla kararmçsız kalmıştım şimdide online değil.bende deniyim bi o zmn :) başka varmı tavsiye edebilecegin. Ufuk kutluk'u denedimde çok laf kalabalıgı var ya :/

benim binnazda sevdiklerim berrak okur, melek yıldız ve nil güneş bunlar arasındaa gidip geliyorum hep bi de geçen gün @selinmat selin kozan demişti onu deneyeceğim galiba

Kizlar binnaz da sevdar avaza atan varmi.Nasil

Valla canim bende suan atmis bulundum gelsin falim yaziyim
Yine kendimizi tutamadığımz günlerden biri :/ bende falcı bakınıyorum tellweyle binnaz arası gidip geliyorum . buarada binnazda baran umutu denemiştim geçen hafta o da faciaydı bilginz olsun paranız boşa gitmesin. Bazı falcıların özellikle yenilerin yorumlarda abartıldığı kanısındayım umarım şevdar öyle degildir haber verirsin

benim binnazda sevdiklerim berrak okur, melek yıldız ve nil güneş bunlar arasındaa gidip geliyorum hep bi de geçen gün @selinmat selin kozan demişti onu deneyeceğim galiba

Berrak ı merak ettim sadece kahve bakması üzücü hic sevmem kahve belki onun için içebilirim . Aşk yorumuda yapıyor mu? Birde Nil iyidir bende sevmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…