Binnaz Abla

Selenaya bana baktigi ilk fallar hic cikmadi ama uzun zaman sonra tekrar baktirdim bu kez cikti diyen var mi ?

Ona gore atmak istiyorum, bana bir tarot bi kelebek bir su bakti 2 yil once hicbiri cikmadi.

Selenaya bana baktigi ilk fallar hic cikmadi ama uzun zaman sonra tekrar baktirdim bu kez cikti diyen var mi ?

Ona gore atmak istiyorum, bana bir tarot bi kelebek bir su bakti 2 yil once hicbiri cikmadi.
Banada baktığı fal çıkmadı.anıda bilmedi.beğenmedim.falı sene başı yollamıştım.Ecem23 hiç denemedim.busıralar kahve falı göndermeyi düşünüyorum.sizce?ayda bir fal atıyorum o hakkımı iyi değerlendirmek istiyorum.

Ben kahvede geysuculardanim. Birkerebir de fena degilmis. Ama geysu cok baska. Yeni baktirdim ben de farkli bir arayistayim. Gerci arayip arayip atmayadabilirim sagim solum belli olmuyor benim : )

Ben kahvede geysuculardanim. Birkerebir de fena degilmis. Ama geysu cok baska. Yeni baktirdim ben de farkli bir arayistayim. Gerci arayip arayip atmayadabilirim sagim solum belli olmuyor benim : )
Geysuyu bende çok beğendim.anı analizleri gerçekten çok iyi.enerjimiz tuttu.lakin sonuç kısmı tutmadı gibi gerçi gelecekte nasıl olur bilinmez.

Kızlar Ecem23 mü? Geysumu sizce?geysuyu denedim Ecemi hiç denemedim.tek fal hakkım var görüşlerinizi almak isterim.farklı biride olabilir.yeterki ucundan kıyısından birşeyler olsun.boş fal olmasın.

Geysuyu bende çok beğendim.anı analizleri gerçekten çok iyi.enerjimiz tuttu.lakin sonuç kısmı tutmadı gibi gerçi gelecekte nasıl olur bilinmez.
Gelecek pek tutmaz. Hatta esas konuda olumluysa hic tutmaz. Ama esas konu disinda soyle biri cikacak karsina sans verirsen daha iyi olur ama vs dedigi biri varsa o kisi benim karsima hep cikti. Ama ben sans vermedim : ) An icin ben de cok basarili buluyorum. Ama olumlu hissediyor genelde o kismi cikmiyor.

Kızlar Ecem23 mü? Geysumu sizce?geysuyu denedim Ecemi hiç denemedim.tek fal hakkım var görüşlerinizi almak isterim.farklı biride olabilir.yeterki ucundan kıyısından birşeyler olsun.boş fal olmasın.
Ecen23 e 2 kere attim inanin ucundan kiyisinda ne an ne gecmis hic tutmadi. Ama ilginc sekilde begeneni de cok.

Ecemi denemediysen dene canim ben begeniyorum

Ecen23 e 2 kere attim inanin ucundan kiyisinda ne an ne gecmis hic tutmadi. Ama ilginc sekilde begeneni de cok.
Evet çok konuşuldu burda.lakin sen geysuyu beğenmişsin Selena sendede kötü ozaman ecem bende çıkmaz.enerjilerimiz aynı gibi.Geysuyamı atsam gene

Ben kahvemi yapmaya başlayayım ohaldeheyecan sardı ayda bir fal atmakta tiryakiden sayılır herhal

Evet çok konuşuldu burda.lakin sen geysuyu beğenmişsin Selena sendede kötü ozaman ecem bende çıkmaz.enerjilerimiz aynı gibi.Geysuyamı atsam gene
En son ne zaman atmistiniz ? Zaman gectiyse geysu derim ben. Bu gune kadar geysuya atip da hic pisman olmadim ama dedigim gibi gelecegi gormezden geliyorum. Enerji icin bende begenilen bi ton kisi cikmadi, selena,ecem23,sema,sezgi,derinin olumlu gordukleri,binnazin unluleri. Hicbiri cikmadi an icin en cok geysu ve gizem hatundan memnunum ben. Ikisi ayni kisi gibi. Ama gizem hatunken daha net daha somut nokta atisli, mesela sen su isi yapiyorsun gibi.

Canım biray oldu tam baktırmayalı.gizemhatun mu geysumu ohalde.bende binnazı bitirdim.herkesi denedim orda.şimdi arkadaşta gizemhatun için fena değil dedi.

Ya gizem hatunu sende begeniyodun dimi canim bende bayiliyorum ona ama bence geysu degilll.Sende cikmismiydi gizem hatun

Ya gizem hatunu sende begeniyodun dimi canim bende bayiliyorum ona ama bence geysu degilll.Sende cikmismiydi gizem hatun
Valla mantikla gidersem gizem hatun ve geysu ayni kisi. Ama hislerim bana da ayni kisi degiller diyor. Bilemiyorum. Bana ilk baktigi fal cikti 2015 yazinda. Ama inanilmaz bir faldi tipimi,meslegimi her seyimi ortaya dokmustu. Sonra o kadar guzel yorum alamadim bir daha. Yine iyiydi yorumlari ama ilk baktigi gibi degildi.

Canım biray oldu tam baktırmayalı.gizemhatun mu geysumu ohalde.bende binnazı bitirdim.herkesi denedim orda.şimdi arkadaşta gizemhatun için fena değil dedi.

Gizem hatun giriyor mu bilmiyorum siteye. Giriyorsa bence onu deneyin ama burc isim istiyor bence verin. O sekilde dogru yorum aldim ben ondan. Ama dedigimiz gibi eger geysuysa yine kandirilabiliriz. Oburune verdigimiz bilgiler burdan cikabilir.

Son zamanlarda denemediysen dene derim bazen korkuyorum valla nasil biliyo diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…