☺☺☺Fama da bahsetmedigim is konusunda bildiği çok şey oldu zamanlar tutar atamam da olursa önereceğim ☺Bir yolun var sitesinde tek ilkay gür bence baktırıyorum ona yıllardır zaten sağolasın önerin için
kendisi ayın 25 gününü banlı geçiriyorBen byv Sema yı açıkçası beğenmedim zaten pek bir şey yazmamış yazdıklarını da bozuk Türkçesinden anlamadım hatta dedim içimden bu kadar övülen sema bu mu diye
Binnaz abla sitesine de hiç baktırmıyorum çoğu pembeci sanırım cherry olsaydı yazardı yollamayın hepsi pembeci diye
Nerdesin misscherry
Ben tarot baktirdim ama com yeni tutarliydi soyledikleri ancak gelecek nolur bilmem 2 ay gibi bi sure verdi bakalimBinnaz abladaki Haleh çetiner e bakan oldumu?
Bana çok pembeydi çıkmadı. Gelinliğimi bile tarif etmişti oysaki.Nehir'in gelecek için söylediği şeyleri yaşadım diyen var mı? Tek kelimeyle mükemmel bir fal bakmış bana.
ayyy binnaza şevdar geldi kızlar yok böyle bişey. ne dediyse oldu tarih vermiyor zaten ama söyledikleri oluyor bir bir. ben şok. ...
Ayyyy ciddi misiniz ?
Ayaginiza geldi haaaggnimmm.
Kosun kizlar şevdar gelmis baktiralim
bana güzel bir hikaye yazmıştiNehir'in gelecek için söylediği şeyleri yaşadım diyen var mı? Tek kelimeyle mükemmel bir fal bakmış bana.
Evet banada çıkan seyleri oldu ufakta olsa hisleri güçlü anı çok iyi biliyor.kim şevdar mı. valla ben harfi harfine yaşadım ve online yakalayamıyorum artık. açar açmaz doluyor kadın.
ufakta olsa mı...bana çok inanılmaz gelmilti anlattıkları ama geçte olsa yaşadım tatlım . vazgeçmem artık inan ama yakalanmıyor malesefEvet banada çıkan seyleri oldu ufakta olsa hisleri güçlü anı çok iyi biliyor.
Bu kadar kisa zamanda mi cikiyo boyle....Benim mi bahtim kapali arkadasufakta olsa mı...bana çok inanılmaz gelmilti anlattıkları ama geçte olsa yaşadım tatlım . vazgeçmem artık inan ama yakalanmıyor malesef
Şaşkınım sadece şayet doğruysa Binnaz kendini aştı ilkez.inanmak istiyorum ama inanılası çok zorBu kadar kisa zamanda mi cikiyo boyle....Benim mi bahtim kapali arkadas
Yok canim Allah askina sen inaniyo musunŞaşkınım sadece şayet doğruysa Binnaz kendini aştı ilkez.inanmak istiyorum ama inanılası çok zor
Ya ben o kadina cok fal attim. Anı cok iyi biliyor fakat sanki hep sonunu pembeye bagliyo gibi geldi artik bana bilemiyorum. Bikere dedigi sey cikti yaniŞaşkınım sadece şayet doğruysa Binnaz kendini aştı ilkez.inanmak istiyorum ama inanılası çok zor
Canım burda gerçekten yalan dolanlarla bir yorumcuyu yere göğe sığdıran insanlar varsa hakkımızı helal etmiyoruz.kimse parayı kolay kazanmıyor.iki yılımı fallarla geçirdim.henüz geleceği bildi diyebileceğim insan olmadı.tek tük olumsuz yorumlar tuttu onlarında tutmuş olması gayet normal.zaten hayatımız çok olumlu olsa burda işimiz ne.yüzlerce fal attım ama kalkıpta herhangi bir yorumcu için süper her dediği çıktı diye yazamadım.ha anı ve geçmişi bilen yorumcular var mı var elbette.lakin onlarda sayıca çok az.attığım fal sayısı artık okadar az ki ayda bir veya iki onuda burdan doğru dürüst öneriler aldıkça deniyorum.ama burayı çok insan takip ediyor.kul hakkına girmeden gerçekleri yazalım lütfen.Yok canim Allah askina sen inaniyo musun
Zeki kızsın vesselamGec diyosun da bu yorumcu zaten yeni nasil gec oluyo sasirtici gercektennnn☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?