türkçen iyi mi canım :))) geçte olsa demek sonunda oluyor zaman tutmuyor demek :)))Zeki kızsın vesselam
Yoo memnunum anı bilmek istersem ona sorabilirim o konuda iyi ama sonucnolarak bitek o kişi icin degil kimsenin dedigi çıkmaz kimse bilemiyor yani onu birkenara koyarsak anda iyi bence 50 liraya baskasina sorcagima ani bilmek icin 20 tl ye ona sorabilirim. Evet smdi dogrusu olumsuz bisey varsada söyluyo yani banada söyledi ben sonuc icin kimseye inanmiyorm fakatbana herkes olacak dedi bu sitede bir tek o olmayacak dedi verdiği tarih tutmuyor zaten net zaman vermem diyor. eninde sonunda oldu yani. ben memnunum tabiki tercih sizin. deniznurr sen memnun kalmadın mı olmadı mı dediği
hüma bal var bir de şevdar var bu sitede. gerisi boş. hala ucuz fiyatı allahtan bana dedikleri oldu hatta iki arkadaşım da attı fal onlarda devamlı gider oldu ona. anlık çok iyi ne var ne yok döküyor.Yoo memnunum anı bilmek istersem ona sorabilirim o konuda iyi ama sonucnolarak bitek o kişi icin degil kimsenin dedigi çıkmaz kimse bilemiyor yani onu birkenara koyarsak anda iyi bence 50 liraya baskasina sorcagima ani bilmek icin 20 tl ye ona sorabilirim. Evet smdi dogrusu olumsuz bisey varsada söyluyo yani banada söyledi ben sonuc icin kimseye inanmiyorm fakat
İyide nediye sataşıyorsun yazdığım şey bunu gerektirmiyor.başkasına zeki demem mi zoruna gitti.sakin hişşştürkçen iyi mi canım :))) geçte olsa demek sonunda oluyor zaman tutmuyor demek :)))
Dur orda Hümanın burda kopyala yapıştır yaptığını kanıtladık.yeni üyesin eski yazışmalara bak anlarsın.Hümayı geçiniz.hüma bal var bir de şevdar var bu sitede. gerisi boş. hala ucuz fiyatı allahtan bana dedikleri oldu hatta iki arkadaşım da attı fal onlarda devamlı gider oldu ona. anlık çok iyi ne var ne yok döküyor.
nasıl yaaa ben defalarca baktırdımDur orda Hümanın burda kopyala yapıştır yaptığını kanıtladık.yeni üyesin eski yazışmalara bak anlarsın.Hümayı geçiniz.
ben devamlı yolladım hümaya bak şimdi kötü hissettim kendimiDur orda Hümanın burda kopyala yapıştır yaptığını kanıtladık.yeni üyesin eski yazışmalara bak anlarsın.Hümayı geçiniz.
hüma da 70 lira yaaaben devamlı yolladım hümaya bak şimdi kötü hissettim kendimi
ayy diğeri de mi öyle acaba. ama hüma sesliye geçti diğeri de sesli . sesli de de mi kopya oluyor
Olmayan birsey zaten olmaz bu ne celiskili yaziliii...Bence daha fazla kasmaya gerek yokbana herkes olacak dedi bu sitede bir tek o olmayacak dedi verdiği tarih tutmuyor zaten net zaman vermem diyor. eninde sonunda oldu yani. ben memnunum tabiki tercih sizin. deniznurr sen memnun kalmadın mı olmadı mı dediği
Hee turkcemiz gayet iyi canim cok saol sende onayladigin icintürkçen iyi mi canım :))) geçte olsa demek sonunda oluyor zaman tutmuyor demek :)))
Gitmis olabilir cunku insan bari profosyonelce yapar reklaminiiİyide nediye sataşıyorsun yazdığım şey bunu gerektirmiyor.başkasına zeki demem mi zoruna gitti.sakin hişşş
Canim sen begeniyo musun bende begendim berragiBence binnazda bahsedilen uygun fiyatlı falcı berrak okur kızlar:) benim yine bu ara fazla başını ağrıttığım birisi kendisi:)
Katılıyorum bencede uygun fiyatlı iyi falcı berrak okur şevdar a baktırdım ben soru üzerinden yürümüş rezalet bukadar övülmesi reklam bence ve eğer öyleyse ayıp yaniCanim sen begeniyo musun bende begendim berragi
Canim sen begeniyo musun bende begendim berragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?