Binnaz Abla

bana herkes olacak dedi bu sitede bir tek o olmayacak dedi verdiği tarih tutmuyor zaten net zaman vermem diyor. eninde sonunda oldu yani. ben memnunum tabiki tercih sizin. deniznurr sen memnun kalmadın mı olmadı mı dediği
Yoo memnunum anı bilmek istersem ona sorabilirim o konuda iyi ama sonucnolarak bitek o kişi icin degil kimsenin dedigi çıkmaz kimse bilemiyor yani onu birkenara koyarsak anda iyi bence 50 liraya baskasina sorcagima ani bilmek icin 20 tl ye ona sorabilirim. Evet smdi dogrusu olumsuz bisey varsada söyluyo yani banada söyledi ben sonuc icin kimseye inanmiyorm fakat

hüma bal var bir de şevdar var bu sitede. gerisi boş. hala ucuz fiyatı allahtan bana dedikleri oldu hatta iki arkadaşım da attı fal onlarda devamlı gider oldu ona. anlık çok iyi ne var ne yok döküyor.

hüma bal var bir de şevdar var bu sitede. gerisi boş. hala ucuz fiyatı allahtan bana dedikleri oldu hatta iki arkadaşım da attı fal onlarda devamlı gider oldu ona. anlık çok iyi ne var ne yok döküyor.
Dur orda Hümanın burda kopyala yapıştır yaptığını kanıtladık.yeni üyesin eski yazışmalara bak anlarsın.Hümayı geçiniz.

Sıktı artık şu saçma sapan reklamlar. Sizi ya falcı gönderiyor ya da falcının kendisisiniz. Bu kadar alçalmayın ya. Şerefinizle kazanın paranızı. Soytarılık yaparak değil.

Dur orda Hümanın burda kopyala yapıştır yaptığını kanıtladık.yeni üyesin eski yazışmalara bak anlarsın.Hümayı geçiniz.
nasıl yaaa ben defalarca baktırdım (( aa çok şaşırdım ayıp yaa

ben devamlı yolladım hümaya bak şimdi kötü hissettim kendimi
ayy diğeri de mi öyle acaba. ama hüma sesliye geçti diğeri de sesli . sesli de de mi kopya oluyor

ben devamlı yolladım hümaya bak şimdi kötü hissettim kendimi
ayy diğeri de mi öyle acaba. ama hüma sesliye geçti diğeri de sesli . sesli de de mi kopya oluyor
hüma da 70 lira yaaa

bana herkes olacak dedi bu sitede bir tek o olmayacak dedi verdiği tarih tutmuyor zaten net zaman vermem diyor. eninde sonunda oldu yani. ben memnunum tabiki tercih sizin. deniznurr sen memnun kalmadın mı olmadı mı dediği
Olmayan birsey zaten olmaz bu ne celiskili yaziliii...Bence daha fazla kasmaya gerek yokBiz anladik ne oldugunuda benim o kadar sinirlerim bozukki gulme geldi

Bence binnazda bahsedilen uygun fiyatlı falcı berrak okur kızlar:) benim yine bu ara fazla başını ağrıttığım birisi kendisi:)

Sevdar banada baktı güzel yorumlama yaptı ama çok net değildi..karsisindaymissin gibi hissettirdi ayrıca ilgili alakali çıkarsa dediği yazarım, binnazda altın üyeyim ama çok pembeciler nedense o sitedekiler bana hiç gerçekçi gelmiyor ..onerebilecegim kimse yok geçmiş ve anda desTina iyi yorumladı diyebilirim ..ama aman aman önereceğim kimse yokkkkkkkkk

buraya baktımda ada balcı övülmüş bir iki yorumda.Tuttuğu yorumlar varmı? fiyatı yüksek baya değermi? 70tlye bakıyor çünkü

Canim sen begeniyo musun bende begendim berragi

Şöyle söyliyim bu forumun en çok ilgilendiği konu eski sevgilinin dönüşü olduğu için ben de eski sevgilimi sormuştum o ara sevgilisi vardı ayrılacaklar seninle tekrar görüşmeyecek isteyecek ama yapma tekrar üzülürsün demişti

Kızlar Civan İlhan var Binnazda tel bakıyor ve fiyatı düşük.aranızda baktıranınız oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…