Canım kesinlikle haklısın.fiyatlar uçmuş ve o uçuk fiyatlı yorumcuların tümünü zamanında defalarca denedim.ucundan bile tuturan olmadı.neylerine güvenerek fiyat arttırdılar anlamadım.Ay allah aşkına baktirmayin binnaz abla sitesine hep pembe tablo çıkan birşey de yok ... en yüksekleri hiç denemeyin pembe pembe..insanlara hep olumlu yorum yaptıkları için o puanlardalar o fiyatta...
Aynı şekilde bir bir denedim ama hepsi fossss, hayal dunyasindalar adetaCanım kesinlikle haklısın.fiyatlar uçmuş ve o uçuk fiyatlı yorumcuların tümünü zamanında defalarca denedim.ucundan bile tuturan olmadı.neylerine güvenerek fiyat arttırdılar anlamadım.
Gelecek için dediği şeylerden çıkan oldu mu yoksa anlık durum için mi sadece iyi.biryolunvar sema hisli bir kadın gerçekten belirtmek istedim son zamanlarda çok fazla falım olduğu için net söyleyebilirim
Gelecek için dediği şeylerden çıkan oldu mu yoksa anlık durum için mi sadece iyi.
Kahve falı mı baktırmıştın cnmson 4 aylık süreçte çıkan bir çok şey oldu diyebilirim
Kahve falı mı baktırmıştın cnm
Olumlu olumsuz soyluyormu herseyihem tarot hem kahve baktırdım ve özellikle biri için gittiğimde anda çok iyiydi gelecek anlamında birisinin hayatıyla ilgili tüm gelişmeleri 1.5 ay öncesinden bana anlatmış bu arada semanın olumsuzu da olumsuz baya:)
Olumlu olumsuz soyluyormu herseyi
Merak ettim simdi...asla pembeci birisi değil 7 aydır baktırdığım bir konu için yanıldı ama onun dışında son 4 aydır baktığı falların hepsi çıktı yani aslında iyi bir oran
İlkay gur e baktirmanizi öneririmBen byv Sema yı açıkçası beğenmedim zaten pek bir şey yazmamış yazdıklarını da bozuk Türkçesinden anlamadım hatta dedim içimden bu kadar övülen sema bu mu diye
Binnaz abla sitesine de hiç baktırmıyorum çoğu pembeci sanırım cherry olsaydı yazardı yollamayın hepsi pembeci diye
Nerdesin misscherry
Bir yolun var sitesinde tek ilkay gür bence baktırıyorum ona yıllardır zaten sağolasın önerin içinİlkay gur e baktirmanizi öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?