Binnaz Abla

Ay allah aşkına baktirmayin binnaz abla sitesine hep pembe tablo çıkan birşey de yok ... en yüksekleri hiç denemeyin pembe pembe..insanlara hep olumlu yorum yaptıkları için o puanlardalar o fiyatta...

Ay allah aşkına baktirmayin binnaz abla sitesine hep pembe tablo çıkan birşey de yok ... en yüksekleri hiç denemeyin pembe pembe..insanlara hep olumlu yorum yaptıkları için o puanlardalar o fiyatta...
Canım kesinlikle haklısın.fiyatlar uçmuş ve o uçuk fiyatlı yorumcuların tümünü zamanında defalarca denedim.ucundan bile tuturan olmadı.neylerine güvenerek fiyat arttırdılar anlamadım.

biryolunvar sema hisli bir kadın gerçekten belirtmek istedim son zamanlarda çok fazla falım olduğu için net söyleyebilirim

Kahve falı mı baktırmıştın cnm

hem tarot hem kahve baktırdım ve özellikle biri için gittiğimde anda çok iyiydi gelecek anlamında birisinin hayatıyla ilgili tüm gelişmeleri 1.5 ay öncesinden bana anlatmış bu arada semanın olumsuzu da olumsuz baya:)

Merhaba. Size yardımcı olabileceğimi düşündüğüm için 3 yıllık binnaz abla serüvenimden notlar paylaşayım dedim kızlar :) Umarım yardımcı olabilirim ve paranıza yazık olmaz.
Kerem Avşar: ilk fal baktırdığım isim olsa gerek. 3 yıl önceki yorumuna baktığımda kısa; net, o zamanki hiçbir falcının demediği şeyleri söylemiş ve doğru çıkmış. Tekrar baktırılabilir.
Firuze Aydın: 15-20 dakikalık detaylı ve şirin ses kaydıyla içinizi ısıtacak cinsten. Durum değerlendirmesi çok iyi, gelecekle ilgili malesef çok tutarlı olamamış. 2 sene sonrasi için bir gelecek çizmiş bana, bakalım çıkacak mı :) Kesinlikle denenebilir yine de.
Maya Demir: 70 tl vermeye ve beklemeye değer mi, hayır. Kesinlikle hayır. Evet durum değerlendirmekerinde az çok haklı ama mevcut tutar için fazla özensiz ve hafif pembeci bir yorumdu.
Naz Kobal: Belki enerjimiz uyuşmamıştır ama kesinlikle özensiz, çok pembeci ve tutarsız bir faldı. Baktırmasanız daha iyi.
açelya Tuğra: Geleceğimde karşıma çıkacak insanı harfi harfine bilmiş, durum analizleri ha ri ka, zamanı bilememiş sadece ama onun dışında gerçekten denenebilir. Güzel.
Marzuka yavuz: Bana kalırsa pembeci. Yani ben zannetmiyorum bence spesifik olaya göre herkese evlilik vaadediyor. Denemeyin, pahalı, ha güzel şeyler duymak istiyorum diyorsanız eyvallah :)
ece Gülener: Zaman tutarlı, o sıralar istediğim ama kendi irademle bişeyleri değiştirdiğim bir durum oldu, aslında kendi irademi katmasam dediği gibi olabilirdi çünkü artık sevmediğim hayatımdan cıkardıgım beyin bana dönüş bana beni sevdiğini hissettiriş tarihlerini güzel bilmiş, ancak dediği gibi olmadı tam da, ben başkasıyla yaşadım yani güzel birliktelik dediğini :) Yine de denenebilir dediğim gibi tutarlı cünkü.
zeynep aksu: o zamanlar eeh kesin öyledir diye okuduğum yorumunu şimdi okuduğumda ağzım açık kaldı. Bu kadar güzel bir gelecek bilişi olamaz diye düşünüyorum. Kesinlikle denenebilir. Hem durum analizi hem gelecek söylemi mükemmel. Tek kelimeyle harika.
Umut Işık: yaaaeni. Pembeci. Ece gülener gibi bi durum yaşanmış. Kendi irademi kattığım durumu bilememiş, ama zamanlama güzel. Bilemedim. Daha iyi olabilirmiş.
fahriye ışıksaçan: Denemeyin derim. Bir de beni azarlamıştı yıllar önce ahahaha :) Tekrar falına dönüp bakmadım bile sadece bi daha baktırmam dediğimi hatırlıyorum kendi icimden.
pelin Bilge Özdoğru: Ses tonu vesaire çok pozitif, Açelya Tuğra ve Firuze Aydın'da da aynı pozitifliği hissediyorsunuz. Yanlış açılım seçmişim doğrusunu kendi açmış ve biraz kızmış ama tatlı :) Tutarlılığa gelirsek, durum analizi çok doğru, ben çok ciddi bi konuda fal baktırmamışım ama oldukça ciddileştirmiş ve güzel bakmış.
raina hadwa: Bilememiş. Durum değerlendirmesi iyi tutarlı doğru. Gelecek, ı ıh.
Zeynep Sabah: Fiyatı su an ne durumda bilmiyorum. Ama çok yüksekse baktırmayın. 20-25'e değebilir, hani durum değerlendirmeleri de iyi aslında biliyor da ama bi tatmin edemiyor ne bileyim :)
alev tansel: aman diyim. Paranıza yazık.
bahar özmen: hislerimi bilememiş. Daha çok sorumdan yola çıkmaya çalışmış. Sınıfta kalmış :)
eylül Acar: beğenmemişim :)
benna küçüker: Ses kaydı ile bakıyor. Açelya hanım, firuze hanım ve pelin hanım gibi pozitif bi ses değil daha ziyade ekrandan çıkıp dövücek gibi bi hali var. Durum analizleri güzel. Bildiği şeyler yerli yerinde. Fakat patlamış.
rüya yıldız: illa ki bildigi şeyler olmus ama cık patlamış
ada balcı: Bu hanım baya iyi. Ciddi anlamda güzel bakmış. Deneyebilirsiniz.

Atladığım veya unuttuğum varsa eklerim

Onun haricinde aslında Binnaz Abla'da uygun fiyatlı bir favorim var, ne dediyse yaşadığım, tutturan, ama şimdi paylaşsam mı kendime mi saklasam bilemedim :)

Yamibaya hiç girmeyin bile. Önermem.
Tellwe'de geysu'ya yazdım. Bakıcaz. Onu da paylaşırım.

Bunca verdiğim paraya değmesini en azından insanlara yardımcı olabilmeyi istedim :) İnşallah beğenmişsinizdir. İyi günler hepinize

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendine sakladığın kişiyi çok merak ettim.paylaşırsan sevinirim.yazdığın binnazdaki kişileri iki kişi dışında denedim.hemde defalarca.bana çıkmadılar.evlendirdiler sürekli fakat biz ayrıldık.bende binnazda sadece iki kişiye danışırım ara ara onun dışındakilere asla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben byv Sema yı açıkçası beğenmedim zaten pek bir şey yazmamış yazdıklarını da bozuk Türkçesinden anlamadım hatta dedim içimden bu kadar övülen sema bu mu diye
Binnaz abla sitesine de hiç baktırmıyorum çoğu pembeci sanırım cherry olsaydı yazardı yollamayın hepsi pembeci diye
Nerdesin misscherry

İlkay gur e baktirmanizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…