Canım ben gizem hatunu bekliyorum.kaç gün oldu girmedi.ilkez baktıracam.baktırınca size yazarım.tek fal hakkım var demin geysuyu gördüm atmadım.umarım gizem değer.Ayda bir baktırıyorum uzun zamandır ve tercihimi yine Geysu' dan yana kullandım, beğendim yine. Verdiği vadeyi 3 haftaya indirdi. Bekleyip görcez. Ama mahalle bakkalına gitmek gibi oldu artık, her ay her ay. Önümüzdeki ay Gizemhatun' u denemek istiyorum. Siz yazdıkça meraklandım. Yeni baktıranlar yorumlarını yazarsa sevinirim.
Merhaba ben baktirdim , iliskim icin baktirdim ayriyiz birlesme olur mu diye bana da olumsuz konuştu goruseceksiniz ama,ayrilabilirsiniz de devam da edebilir belli değil dedi.çok net konusmadi bakalim verdigi zaman tutacak mi?.bence en iyi ilkay hanim yıllar önce baktirmistim kendisine çok doğru yorumlar yapmıştı herseyi biliyor kendisi ..dün gece yine gönderdim yorumlasin yazacağım yine ☺
FaKızlar gizem hatun dediniz lakin kaçgündür hatun hiç yok ortadabaşka önereceğimiz isim var mı?hergün kahve içmekten içim şişti.ayrıca birşey olmuyorsa hevesim kaçıyor benim hemencecik.
Binnazdakiler ve Geysu dışında önerilerinize açığım
Beni bayağı yerden yere vurdu, başıma ağrılar girdi :) İlkay Hanım ı ben de çok beğenmiştim, onunda olumsuz konuştuğu vardı ama onun enerjisini çok sevmiştim, gelecek daha beklemede ama anlık ve geçmiş olarak çok isabetli konuşmuştu. Yazın lütfen merak ettim :)
FaKızlar gizem hatun dediniz lakin kaçgündür hatun hiç yok ortadabaşka önereceğimiz isim var mı?hergün kahve içmekten içim şişti.ayrıca birşey olmuyorsa hevesim kaçıyor benim hemencecik.
Binnazdakiler ve Geysu dışında önerilerinize açığım
Gizem hatun falalem de ki mi ☺Chitraya tarot attım 17 lira çok kötü değildi gayet uzundu fali. Beni memnun etti. Şu gizemhatunu ben de yakalayayim istiyorum.
Evet var mı bir bilginFa
Gizem hatun falalem de ki mi ☺
Evet var mı bir bilgin
Hayır bilgim yok baktirmayi bende düşünmüştümEvet var mı bir bilgin
Sonucu tuturan yorumcu yok desenize.bunca zamandır burdayım sonuç çıktı diyen henüz görmedim.sadece olumsuz falların sonuçları çıkmışlığı var tek tük.Anlık yorumlaması Geysu gibi güzel fakat maalesef bana verdiği tarihlerde hiç bir şey olmadı, bayağı patladı :)
ayy bana gizem demeyin korkulu ruyam vallaBinnaz ne olmus oyle birkac hafta girmedim. Gizem sitare 70 tl dalga geçiyorlar sanirim. Bi cok kisi bu rakamlara yukselmis. Gizem bu kadar iyiydi de benim falim neden cikmadi acaba
Cikmadi mi sanada.. birde karaca duran nasıldır. Fal aldim da daha var süreci cikar mi dedikleri??ayy bana gizem demeyin korkulu ruyam valla
Karaca durani hic denemedim canimCikmadi mi sanada.. birde karaca duran nasıldır. Fal aldim da daha var süreci cikar mi dedikleri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?