Binnaz Abla

Kizlar bi iki haftadir selena ve sezgiden bisey duydunuzmu?? Mail fln mi degisti acaba?

Canım ben gizem hatunu bekliyorum.kaç gün oldu girmedi.ilkez baktıracam.baktırınca size yazarım.tek fal hakkım var demin geysuyu gördüm atmadım.umarım gizem değer.

Kızlar hala kabullenemiyorum ama saraylının falı bende fena patladı
Geçen sene yazın sorduğum biri vardı sözde hayrandı bana adım atacaktı çocuk gidiyor bulunduğum şehirden hala bir gelişme Yok zaten benimle pek ilgilendiği de Yok
Venüs adım atmaz demişti
İlkay da baştan olmaz zaten bununla demişti
Nesibe de olabilir sen adım at demişti ben adım atmadım zaten fırsat da olmadı yani bekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmedi

Kizlar ilkaya bi kere baktirmistim onceden tam hatirlamiyorum ama son zamanlrda baktiranlar spesifik seyleri biliyo mu

Kızlar gizem hatun dediniz lakin kaçgündür hatun hiç yok ortada başka önereceğimiz isim var mı?hergün kahve içmekten içim şişti.ayrıca birşey olmuyorsa hevesim kaçıyor benim hemencecik.
Binnazdakiler ve Geysu dışında önerilerinize açığım

Chitraya tarot attım 17 lira çok kötü değildi gayet uzundu fali. Beni memnun etti. Şu gizemhatunu ben de yakalayayim istiyorum.

Beni bayağı yerden yere vurdu, başıma ağrılar girdi :) İlkay Hanım ı ben de çok beğenmiştim, onunda olumsuz konuştuğu vardı ama onun enerjisini çok sevmiştim, gelecek daha beklemede ama anlık ve geçmiş olarak çok isabetli konuşmuştu. Yazın lütfen merak ettim :)

Fa

Fa
Chitraya tarot attım 17 lira çok kötü değildi gayet uzundu fali. Beni memnun etti. Şu gizemhatunu ben de yakalayayim istiyorum.
Gizem hatun falalem de ki mi ☺

Kızlar Falalemde baktırdığım falın ses kaydını nasıl dinleyebilirim.ne saçma site.ilkez fal baktırıyorum ve dünden beri hiçbukadar fal baktırırken zorlanmamıştım.ilkin ödeme yaptım tel numaranı gönder öyle falın gözüksün dediler.yollamadım en sonunda sistemde göründü falım kaç kere yazdıktan sonra.şimdide falım gelmiş ses kaydı açılmıyor ne uygulamada nede pc de.gene yazdım cevap gelmedi.bileniniz var mı?

Kızlar falalemde sonunda ilk falımı baktırmış oldum.kaçgündür malüm gizem hatunu bekliyordum.lakin girmeyince Rezzan ablaya attım.an itibariyle dinledim ve beğendim.kadın enazından olumsuzluklarıda söyledi.buda benim için yeterli.sonuç kısmına gelincede kesinlik belirtmedi zaten.sevdim tarzını.Hayırlısı olsun bakalım.

Binnaz ne olmus oyle birkac hafta girmedim. Gizem sitare 70 tl dalga geçiyorlar sanirim. Bi cok kisi bu rakamlara yukselmis. Gizem bu kadar iyiydi de benim falim neden cikmadi acaba

Binnaz ne olmus oyle birkac hafta girmedim. Gizem sitare 70 tl dalga geçiyorlar sanirim. Bi cok kisi bu rakamlara yukselmis. Gizem bu kadar iyiydi de benim falim neden cikmadi acaba
ayy bana gizem demeyin korkulu ruyam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…