snde berrak okur olmalısın benim bir falcıyı övmem bu kadar zoruna gittiğine göre :)
Hihii oyleyim☺☺ben baskalarida ovdum hepsi benim aslinda ama bana para batiyo ondan baktiririmdasnde berrak okur olmalısın benim bir falcıyı övmem bu kadar zoruna gittiğine göre :)
Canim bak berrak benim ama sen baskasi olllAnlayamadım kimi övmen zoruma gitmiş benim:)
Canim bak berrak benim ama sen baskasi olll
Ben beğendim sormadigim bir konu hakkında yorumda bulundu ve tamda öyle birşey istiyordum. Ama esas konu için beklemedeyimKızlar chitraya felsefe kendisi benden başka baktiran var mi ne düşünüyorsunuz ? Bana fena değil gibi geldi. Uzunca bakmış sorularıma da cevap verdi.
Canım bende bugün baktırdım Berrağa.ayın 15 i için bir öngörüde bulundu.vakit çok kısa olursa yazarım burda.birkaçşey söyledi.bakalım bende merakla bekliyorum.Şöyle söyliyim bu forumun en çok ilgilendiği konu eski sevgilinin dönüşü olduğu için ben de eski sevgilimi sormuştum o ara sevgilisi vardı ayrılacaklar seninle tekrar görüşmeyecek isteyecek ama yapma tekrar üzülürsün demişti
Canım bende bugün baktırdım Berrağa.ayın 15 i için bir öngörüde bulundu.vakit çok kısa olursa yazarım burda.birkaçşey söyledi.bakalım bende merakla bekliyorum.
Valla verdiği vade çok kısa inşallah çıkar.ilkkez bukadar kısa vade aldım çok mutluyumCanım umarım çıkar umarım bana son baktığı fal da çıkar şu an küçük bir olumsuzluk yaşıyorum da bakalım
Berrak'ın baktığı fallarda ailesinden biri baskın bir karakterde vs. yazdığı oldu mu?
Bir arkadaşla bu konuda aynı şekilde bahsetmiş cnm. O yüzden merak ettim.5 farklı falım var ve farklı kişiler sordum yok canım atabilirim de istersen
Bende de bu ifade Yok. 1 defa fal attım sadece.Berrak'ın baktığı fallarda ailesinden biri baskın bir karakterde vs. yazdığı oldu mu?
Kızlar Berrak bana da çok kısa bir vakit verdi. Olursa yazarım. İş ile ilgili Mayıs ayı içinde beklediğim durumun biraz daha gecikeceğini söyledi ve evet ertelendi verdiği zamana... Artık soru kısmını çok kısa ve detay olmadan yazıyorum. Sıfır bilgi olmasına rağmen falını beğendim ama çok kısa bakmıyor mu sizce de ☺Canım umarım çıkar umarım bana son baktığı fal da çıkar şu an küçük bir olumsuzluk yaşıyorum da bakalım
Ben yeni baktırdım tavsiye etmem deneme bence yinede senin kararin. His falan yok öğüt veriyor. Bide gülup duruyor neye güldügünüde anlamış degilim.Kızlar Civan İlhan var Binnazda tel bakıyor ve fiyatı düşük.aranızda baktıranınız oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?