Binnaz Abla

Yok ben onada baktirdim konu üstünden yürüyor, onu inanin arkadaşımda yapıyor teselli ve pembe tablolar

Kızlar chitraya felsefe kendisi benden başka baktiran var mi ne düşünüyorsunuz ? Bana fena değil gibi geldi. Uzunca bakmış sorularıma da cevap verdi.

Kızlar chitraya felsefe kendisi benden başka baktiran var mi ne düşünüyorsunuz ? Bana fena değil gibi geldi. Uzunca bakmış sorularıma da cevap verdi.
Ben beğendim sormadigim bir konu hakkında yorumda bulundu ve tamda öyle birşey istiyordum. Ama esas konu için beklemedeyim

Merhaba kızlar benimde binnaz ablada baktırdığım bi çok kişi oldu sizinle paylaşmak istedim. Önce ne için baktırdığımı söyliyim. Eski erkek arkadaşımla ileride birşy olucak mı diye baktırdım. Ve baktırdığım tüm falcılr evet olucak dedi. Benm hiç umudum yok tabi..
EmirCan: 2 kez baktırdım farklı hesaplardan ikisinde de olumlu dedi hatta cocugu boyu teni tarif etti doğru bir şekilde. En fazla 3 aya ciddiyete dönüşücek dedi. 3. Ayda baktırmıstım bakalım artık.
AybükeCan: yazı beraber geçireceğimizi köklü bir ilişki yaşayacagımızı söyledi. Bu falcıda gelecek 3 ayda ilişkiniz bambaska bi hal alıcak dedi. Bunuda 3. Ayda baktırmıstım.
GülizaTimur: o zaman kavga etmiştik pişman olup özür dileyeceğini söylemişti o doğru çıktı. Evlilik olacak dedi.
HilalMutlu/el falı: geçmişten gelen biri ile evleneceksin dedi. 2 yıla. Nisan gibi ilişkin başlayacak demişti nisanda birşy olmadı.
EceGülener: yaz aylarının sonlarında nişan veya söz olacagını söyledi. Samimi bir bayan. Soruma karşılık yönlendirmede yaptı.
ŞevdarAvaz: çok tatlı sempatik bi bayan. Yüzyüze gibi hissettim. Oda 2 aya kadar bi hareket yok ama sonrasında dönüş yapıcak evleneceksiniz dedi.
Geleceği Allahtan baska kimse bilemez ama merakımıza yenilip baktırıyoruz işte. İçlernden biri olumsuz dese daha cok inanırdım sanırım:)

Canım bende bugün baktırdım Berrağa.ayın 15 i için bir öngörüde bulundu.vakit çok kısa olursa yazarım burda.birkaçşey söyledi.bakalım bende merakla bekliyorum.

Canım bende bugün baktırdım Berrağa.ayın 15 i için bir öngörüde bulundu.vakit çok kısa olursa yazarım burda.birkaçşey söyledi.bakalım bende merakla bekliyorum.

Canım umarım çıkar umarım bana son baktığı fal da çıkar şu an küçük bir olumsuzluk yaşıyorum da bakalım

Siz ikiniz öbür topikte de paslaşıyordunuz böyle iddialı iddialı... uyarı aldınız... buna rağmen devam mı ? Kazen

Canım umarım çıkar umarım bana son baktığı fal da çıkar şu an küçük bir olumsuzluk yaşıyorum da bakalım
Kızlar Berrak bana da çok kısa bir vakit verdi. Olursa yazarım. İş ile ilgili Mayıs ayı içinde beklediğim durumun biraz daha gecikeceğini söyledi ve evet ertelendi verdiği zamana... Artık soru kısmını çok kısa ve detay olmadan yazıyorum. Sıfır bilgi olmasına rağmen falını beğendim ama çok kısa bakmıyor mu sizce de ☺

Anam kız bu Berrak okur la niye bukadar uğraşıyorsunuz ben 3 kere baktırdım iyi bakıyor bence evet biraz kısa ama bana o fiyata iyi geldi valla bide saraylı yıda beğeniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…