Binnaz Abla

Bu bana niye ne alaka etiket ben anlamadım açıklasana ??? Ne uyari alması ne tartışması??
Yanlış hatırlıyor olabilirim. Sabah kontrol edeceğim...
Baktım buldum şimdi. Afedersin tellwe de Merkude nin reklamını yapan biri vardı.
Nick benzerliği var. Yanlış hatırlamışım.
Özür dilerim.

Son düzenleme:
Hanımlar tartışma çıkmasın lütfen.

Bu arada hatırlatma yapalım, sitede falcı reklamı yapmak yasaktır, her ne sebeple olursa olsun reklam yapan olursa siteye girişi engellenir, bu sebeple lütfen reklam yapmayınız, reklam olduğunu düşündüğünüz mesajları yönetime bildiriniz.

Ben yeni baktırdım tavsiye etmem deneme bence yinede senin kararin. His falan yok öğüt veriyor. Bide gülup duruyor neye güldügünüde anlamış degilim.
Denedim ya ilkin durumumla ilgili birşey bildi aslında.ama sonuç kısmı nasıl olacak bilemiyorum.fiyatı düşüktü Allahtan çıkmasada içim acımayacak.Hümaya verdiğim bir fal parasıyla üç fal atıyorumHümada çıkan birşey olmamıştı bir yıl boyunca.bunlarda dursun burda.zamanla çıkıp çıkmayan falları yazarım gene.kaç aylık fal orucumdan sonra yine yeniden üç beş yorumcu denedim bekleyecem birsüre

Bence de biraz kısa ya geysunun falıyla falan kıyaslayınca :) ayrıca hoşgeldin :)

merhaba pek cok sitede fal baktirdim binnaz ablanin hepsine fal baktirdim maya demir huma bal sezgi candan vs. en iyi denilenlerden bile çıkan olmadı şimdi sizden ricam bana tellweden gercekten bu konuda tecrubeli birisi falcı önerebilir mi ? gercekten en sevdigim sey fal baktirmak bi bakimdan insana moral oluyo gercek olmasada ama sogumaya basladim bu cikmayan fal ve pembe tablocu falcılar yüzünden

Ayni fikirdeyim hemen hepsine baktirdim artık orda kimsenin falci olmadığı hislerinin olmadigi kanaatindeyim,tellwe de chitra iyi yorumladı bana ,bir yolun var dan tavsiyeler verebilirim

Ayni fikirdeyim hemen hepsine baktirdim artık orda kimsenin falci olmadığı hislerinin olmadigi kanaatindeyim,tellwe de chitra iyi yorumladı bana ,bir yolun var dan tavsiyeler verebilirim
Canim bir yolun varda aylin serkan tek baktirdim ilkaya baktirmadim emin olamadim ondanda

Ben Fama ve medyum cem e de baktirdim, ikiside iyiydi iyiydi..bakalım zamanlar çıkar mı ? Serkan tek e dün baktirdim 4 vade demiş size çıktı mı ? İlkay da 1 haftadır falim bekliyor,eskiden fal sepeti nde baktirmistim ilkay gür e çok iyi bir falci ne dediyse oldu olumsuz du ama oldu gerçekçi biri bence kendisi

Kızlar merhaba Selenaya son zamanlar da baktıran var mı ? Hala mailden mi bakıyor.

Canimm nerelerdesin? :) bana gecen sene cikan tek fal selena olmus bu arada. :) 6-7 aydan sonra. Iki ay önce baktirdim. Bir de gecenlerde yazdim ama bir hafta sonra fln geri döndü. Bu aralar cok yogunmus...eger yazdiysan biraz bekle veya birdaha yaz

Bu kadar berrak okurdan bahsedilmişken ben de yazayim dedim. Banada haziran icin bi olaydan bahsetti bakalim olmasini istedigim bisey ins olur. Fali kisa ve oz. Cok biseyden bahsetmiyor ama digerleri gibi lafi uzatmak ici. Suslemiyorda. Net. Anla ilgili de bir nokta atisi var.

Kızlar binnaz da ve byv de kimi önerirsiniz? ben normalde tellwe den baktırıyorum. benim tellwe'de önerdiklerimi buraya da yazayım (tellwe başlığında yazmıştım) cherrycoco, azizeninsesi, kahinismet, kassaminevra

Byv ilkay (cok gec bakiyo genellikle ama) bir de sema anlik fena degil. Bunlarin ikisi pembeci degil. Gerisini salla.. parana yazik.
Binnaz: sevval erdal (sadece kahve) orayada cok nadir giriyo. Müge aydin (kahve) . Kesira da fena degildir. Son zamanlar berak okur beyeniliyo. Fena degildi, ama daha yeni oldugu icin net bisey diyemem.
Bir de sezgi candan ama o girmiyo saniirim binnaza artik.. mail den bakiyor :) anlik ve düsünclerde fln cok iyi bana göre. Tellweciysen selenayi biliyosundur zaten:)

Cnm naktaya baktirdinmi? Nakta, cherrycoco, chitra bunlara ilk defa attim. Hepside iyidi ama nakta olumsuzdu ve bi kac kisi cok övüldügü ve cikti diyenleri var diye.. kriz gecircem sanirim :)

Seni candanin maili biliyorsanız yollatırmısınız

Yok nakta'ya baktırmadım. bakalım bekleyip göreceğiz canım nakta konusunda bir fikrim yok sabret :) selena artık girmiyor sanırım ya?
bir de mail den bakıyor dediğin nasıl bakıyor havale mi yapıyorsunuz?

Mailini alabilirim selenanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…