Binnaz Abla

Yok nakta'ya baktırmadım. bakalım bekleyip göreceğiz canım nakta konusunda bir fikrim yok sabret :) selena artık girmiyor sanırım ya?
bir de mail den bakıyor dediğin nasıl bakıyor havale mi yapıyorsunuz?
Bilmiyorum tellweden hic baktirmadim ona... acayip sira oluyo diye. Sanirim bakmiyor.
Aynen mail den baktirmak istiyorsan havale oluyor :)

Günaydın kızlar binnazda en iyi rüya yorumlayan yorumlatan fikirlerinizi alabilirmiyim tavsiye edebileceğiniz

Tespitlerin çok yerinde olmuş.buranın nabzını yansıtmışsın bence.not aldım hepsini baktırırsam bunların birkaçıyla artık devam ederim.

Tespitlerin çok yerinde olmuş.buranın nabzını yansıtmışsın bence.not aldım hepsini baktırırsam bunların birkaçıyla artık devam ederim.

Cnm vallah bi bucuk senede onca kisiden bi bu saydiklarimdan tek tük cikanlar oldu :) cikan dedigim de ufak seyler veya anlik durumlar analizleri iyi olanlar. Geysu cingene ve seruveni unutmusum . Anlik iyiler biliyosunuz zaten..
yeni denediklerimde nakta, cherrycoco, ve chitra oldu.. ücü de iyidi. Nakta olumsuzdu ama baya mantikli. Arkadasim gecen sene baktirmis ve cikti dün bi tespit ettik . Umarim bana cikmaz.
Gecen sene de benim olayin sonucuni bilen kisi de selena olmus :) böyle yaniii..

Nakta'ya ne atmıştınız? Olumsuzsa çıkmaz inşallah gönlünüze göre olsun...
Bu aralar da tellwe falcıları amma popüler oldu ya çok isim dönüyor:)

Nakta nın ismini ilk kez duyuyorum uzun süredir forumda olmama rağmen. Var mı başka çıkan kızlar

Chitra ve nakta aynı doğrultuda mı yorum yaptılar? Ben chitrayi begendim çünkü. Eğer öyleyse gerek yok naktaya para vermeyelim

Ben bugün itibari ile sezgi candan a mailden yollattım ama henüz yorumum gelmedi gelirse paylaşırım. ..

Yukarıdaki sorum @estterallax e.

Benim fallar konusunda çok kafam karışık çok. Önce geysu sezgi ecem bildiler diye yazmıştım bildiler de. Ancak farklı bir durum var şu an bu durum için yine üçü ve chitra olumlu diyor. Söyledikleri kişiyle tanıştım ilişki de başlayacak dediler. Ancak adam geçmişinde hala buna rağmen olumlu olacak dediler.

Burası çok önemli

Ancak tüm bu ana kadar bilen selena dedi ki hayatına biri girecek ama geçmişiyle senin aramda kalıp gecmisindekini seçecek dedi. fazla yara almadan ayrilacaksin ilişki baslamayacak ve tekrar başkası çıkacak dedi.

Şimdi hangisi doğru zaman gösterecek

Nakta'ya ne atmıştınız? Olumsuzsa çıkmaz inşallah gönlünüze göre olsun...
Bu aralar da tellwe falcıları amma popüler oldu ya çok isim dönüyor:)

Insallah cikmaz canim.. :) kahve atmistim, tarot istedi.. sorularima tarot cvp verirmis dedi. Bu kisim bana biraz sacma geldide neyse. Cünkü ben kahve yorumu severim.
Aynennn hiiic sorma. Binnazi komple sildim byv da. Bi falsepetinde bi kisiye, bi iki kisi mail üzerinden . Diger begendigim 3-4 kisi de tellwede haha. Sen attin mi naktaya..? Cheerrycoco, chitra??

Cnm kusura bakma görmedim. Hayir chitra ve cherrycoco olumluydu bende. Nakta olumsuz bakti.. tam anliyamadim siz diger kizla mi tanisip sordunuz iliskileri varmi diye..? Ve bu kiz sizin onunla olan gecmisiinizi biliyormu? Eger sizin kim oldugunu biliyorsa ekstra öyle demis de olabilir. Ama eger bilmiyorsa ozaman iliskileri vardir muhtemelen. Anlik olarak geysu sezgi vs iyiii.. ama. Selena cikmis sana zamaninda. Ozmn daha cok onun yorumunu dikate alirdim . Gecen sene sonuc kismini bende bilende tek oydu ama gecikmeli cikmisdi.

Evet ben de kahveyi daha çok beğeniyorum aslında, en azından enerjin geçmiş oluyor. Netten kart seçimi ne kadar tutarlı olur emin olamıyor insan.

Yok atmadım canım ben de. Dediğin isimler çok konuşulmuş tellwede, bir de nurgamze, falınustası, assyranta isimleri dikkatimi çekti tellwe forumunda. Son zamanlarda bi gündem olmuş hepsi okudum da. Bu ne yahu yeni yeni isimler:) Sen tavsiye ediyor musun söylediklerini beğendin mi?

Bende o yüzden atim cnm tellwe forumunds cok konusulmus diye. Digerlerini de denerim bi ara.. saydiklarina atmadim cünkü. Ama yeni olduklari icin yinede emin olamiyorum cünkü tellwede ne fallar gördüm copy paste ve cok iyi olanlar zamaninda. Naktayla ilgili de bana olumsuzdu ama bi yandan da mantikliydi ben begendim acikcasi. Cünkü bi yanim onun gibi düsünüyo. Cherry ve chitrayla ilgili de onlarda bilmis durumu ama olumluydu ve o ikisi de iyidi. Sonuc nasil olur bilemedigim icin ücünü begendim. Fiyatlari da uygun. Bi arkadasim 6 ay önce baktirmis naktaya olumsuzdu cikti. Dün ben sorunca fark etti o da.. ama baska bi kisiye de cikmamis mesela.. yine enerji meselesi iste veya saaans diyelim ... sen kimleri tavsiye ediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…