Bilmiyorum tellweden hic baktirmadim ona... acayip sira oluyo diye. Sanirim bakmiyor.Yok nakta'ya baktırmadım. bakalım bekleyip göreceğiz canım nakta konusunda bir fikrim yok sabret :) selena artık girmiyor sanırım ya?
bir de mail den bakıyor dediğin nasıl bakıyor havale mi yapıyorsunuz?
Tespitlerin çok yerinde olmuş.buranın nabzını yansıtmışsın bence.not aldım hepsini baktırırsam bunların birkaçıyla artık devam ederim.Byv ilkay (cok gec bakiyo genellikle ama) bir de sema anlik fena degil. Bunlarin ikisi pembeci degil. Gerisini salla.. parana yazik.
Binnaz: sevval erdal (sadece kahve) orayada cok nadir giriyo. Müge aydin (kahve) . Kesira da fena degildir. Son zamanlar berak okur beyeniliyo. Fena degildi, ama daha yeni oldugu icin net bisey diyemem.
Bir de sezgi candan ama o girmiyo saniirim binnaza artik.. mail den bakiyor :) anlik ve düsünclerde fln cok iyi bana göre. Tellweciysen selenayi biliyosundur zaten:)
Cnm naktaya baktirdinmi? Nakta, cherrycoco, chitra bunlara ilk defa attim. Hepside iyidi ama nakta olumsuzdu ve bi kac kisi cok övüldügü ve cikti diyenleri var diye.. kriz gecircem sanirim :)
Tespitlerin çok yerinde olmuş.buranın nabzını yansıtmışsın bence.not aldım hepsini baktırırsam bunların birkaçıyla artık devam ederim.
Cnm vallah bi bucuk senede onca kisiden bi bu saydiklarimdan tek tük cikanlar oldu :) cikan dedigim de ufak seyler veya anlik durumlar analizleri iyi olanlar. Geysu cingene ve seruveni unutmusum . Anlik iyiler biliyosunuz zaten..
yeni denediklerimde nakta, cherrycoco, ve chitra oldu.. ücü de iyidi. Nakta olumsuzdu ama baya mantikli. Arkadasim gecen sene baktirmis ve cikti dün bi tespit ettik . Umarim bana cikmaz.
Gecen sene de benim olayin sonucuni bilen kisi de selena olmus :) böyle yaniii..
chitra bana olumsuzdu çıkmaz umarım geysu'ya güveniyorum :)
Nakta'ya ne atmıştınız? Olumsuzsa çıkmaz inşallah gönlünüze göre olsun...
Bu aralar da tellwe falcıları amma popüler oldu ya çok isim dönüyor:)
Geysu bulamiyorum binnazda? Ve tasviye eder misin
Geysu tellwede.. :)
Yukarıdaki sorum @estterallax e.
Benim fallar konusunda çok kafam karışık çok. Önce geysu sezgi ecem bildiler diye yazmıştım bildiler de. Ancak farklı bir durum var şu an bu durum için yine üçü ve chitra olumlu diyor. Söyledikleri kişiyle tanıştım ilişki de başlayacak dediler. Ancak adam geçmişinde hala buna rağmen olumlu olacak dediler.
Burası çok önemli
Ancak tüm bu ana kadar bilen selena dedi ki hayatına biri girecek ama geçmişiyle senin aramda kalıp gecmisindekini seçecek dedi. fazla yara almadan ayrilacaksin ilişki baslamayacak ve tekrar başkası çıkacak dedi.
Şimdi hangisi doğru zaman gösterecek
Insallah cikmaz canim.. :) kahve atmistim, tarot istedi.. sorularima tarot cvp verirmis dedi. Bu kisim bana biraz sacma geldide neyse. Cünkü ben kahve yorumu severim.
Aynennn hiiic sorma. Binnazi komple sildim byv da. Bi falsepetinde bi kisiye, bi iki kisi mail üzerinden . Diger begendigim 3-4 kisi de tellwede haha. Sen attin mi naktaya..? Cheerrycoco, chitra??
Evet ben de kahveyi daha çok beğeniyorum aslında, en azından enerjin geçmiş oluyor. Netten kart seçimi ne kadar tutarlı olur emin olamıyor insan.
Yok atmadım canım ben de. Dediğin isimler çok konuşulmuş tellwede, bir de nurgamze, falınustası, assyranta isimleri dikkatimi çekti tellwe forumunda. Son zamanlarda bi gündem olmuş hepsi okudum da. Bu ne yahu yeni yeni isimler:) Sen tavsiye ediyor musun söylediklerini beğendin mi?
Binnaz'da değil :) Tellwe'de ama uzakta gözüyor link vermek yasak mı bilmiyorum ama tellwe.com/geysu/Geysu bulamiyorum binnazda? Ve tasviye eder misin
Binnaz'da değil :) Tellwe'de ama uzakta gözüyor link vermek yasak mı bilmiyorum ama tellwe.com/geysu/
Tavsiye ederim anı çok iyi biliyor kendisi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?