Binnaz Abla

Doğru diyorsun canım her konuşulana bodoslama atmamak lazım bilemiyor insan:) Arkadaşın da tarot mu atmış naktaya peki? Aşk kartları ilgimi çekti aslında çünkü 5 TL fark var arada ama bilemedim. Olumsuza odaklanma sen de belli olmuyor ne zaman ne olacağı. Aslında cidden eninde sonunda her şey olacağına varıyor ama maalesef sıkıntılı dönemlerimizde insan illa ki her şeyin yoluna gireceğini, güzel şeyler olacağını duymak istiyor. Akışa bıraksak olacak olan olacak aslında:)

Ben çok baktırmıyorum aslında artık. Melek Yıldız var Binnazda çok tatlı ve iyi niyetli bi kız ilk falı da çıkmıştı bana. Tellweden çingeneyi beğenirim ama çok sık gidince tavsiyeye dönüyor. Ecem23'ün ilk falı baya iyiydi çıkmıştı ama sonrakileri beğenmedim o yüzden ne desem yalan. Onun dışında ne yeni keşfim var ne danıştığım biri. Fallarda kuraklık dönemi:))

Estrellax yok canım tanışacağınız erkeği bildiler ilk başta geçmişindeki kişiyi unutamadığını görmediler. Sonra ben öğrendim fal attım evet ama sen olacaksın dediler. Selena da yok olmayacak başkası gelecek dedi. 1 yıl önceki fali hiç onemsememistim soru bile sormammustim. Bakalım sonuç ne olacak.

Cok dogru, bodoslama atlamamak lazim. Yok arkadasim iskambil atmissdi onunkinde baya bi ayrinti vardi. Aynen hersey öyle de böyle olucagina variyordaa.... sabirsizlik iste. Vallah en iyisini yapiyorsun bende uzun zaman birakmistim iki aydir yine basladim. Ama eskisi gibi degiil. Gecen sene tmm artik olmicak dedim biraktim... 1-2 ay sora gelismeler olduuu ve olumluya döndü hersey. Negatif bi enerji birakiyo ztn fallar.. buna inaniyorum. Ya bir de olumsuz düsünmek degilde, nekadar fala inanmiyorum da desek insan ister istemez etkileniyo bi umut bagliyo.. olumsuz yorum gelince bi kac fal daha atiliyooo morel yerine gelsin diye fln. En azindan bende nöyle oluyor. Yani olursa olur olmazsa olmaz bu saaten sora yapcak birsey yok bu yüzden kapanisimi selenayla yapiyorum gecen sene gibi ve birakiyorum. Bir de atmayinca insan daha bi huzurlu oluyo aklinda karismiyor en iyisi vallah..

Hmm anladim cnm. Insallah sonuc istedigin gibi oluur

Ya ister istemez etkileniyoruz fallardan, cidden akışına bırakabilsek beklentileri kessek her şey daha kolay ilerleyecek. E evet olumsuz yorum aldın mı insan ister istemez üzülüyor onun etkisini atmak için hooop yeni bi fal, uyuşturucu batağı gibi:)) Bilinçaltımızı ister istemez etkiliyo fallar. Yani eğlence için baktırıp rafa kaldırmakla, devamlı atmanın etkileri muhakkak başka oluyor.

Selena'ya ben tellwede baktırmıştım 1-2 sene önce ama çok beğenmemiştim çıktı da denilemez pek. Ama yine bi merak ediyorum mailden daha özenli bakıyor mudur bir şans daha vermeli mi diye:) Atarsan paylaşır mısın canım yorumunu?

Cok haklisin canim bende aynen senin gibi düsünüyorum. Tellwede birinin yorumunu okudum cok kisacgelmisdi bana hata demistim bu mu bu cok övülen selena diye. Mail den uzun bi fal bakmis ve ayrintiiili. Laf kalabaligi da yok. Tmm ben bu hafta atiicam ona zaten. Sanada haber veririmm nasil baktigini vs. :)

selena'da 2 falım var baktım şimdi ilk falı tamamen çıkmış 2. falında ise ilk söylediği komple çıktı işte eski sevgilimin yeni sevgilisyle ayrılacak olması vs.

bir de kızlar cherycoco'nun bana attığı fal 5 satırlık bir fal evlilik teklifi alacaksın yazmış hatta çocukla biz ayrıldık :) bilemedim geliştirmiş mi kendisini

Nil ugurlu nasildir? Yeni sanirim yorumlar iyi ama burda hic yorum yapilmamis. Baktiran var mi denenebili mi?

Peri seli severdim. Son fakina 4 verdim diye bu sefer oade etmis. Dusuk puan verdin diye. Kac kez fal baktirmisim oysaki ayip yani. Her seferinde 5 vermek zorunda mıyım. O fali kisa geldi 4 verdim.

Kızlar burda falları çıkan kişiler var ve gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.benim iki yıldır çıkan falım niye yok bu saydıklarınızın birçoğuna baktırdım üstelik.Selena,Geysu vsler varda var.kimler yok ki.Olumsuz çıkan bir iki falım vardı onlarda eh işte desek yeridir.hani beni hiçbir falcı tatmin etmedi şuana kadar.anda geçmişte ufak tefek görseler dahi gelecek için söyledikleri baktırdığım andan itibaren tersine dönüyor.sanırım ben bu fal sevdasından vazgeçip paralarımla yazın tatile çıkıp beynime reset çeksem daha iyi olacak.

Mail den baktırıyorlar cnm. Uzun süredir yoktun. Çıkan falların oldu mu?

Evet canım girmedim bilerek sırf faldan uzak kalmak için ,hesabımı da dondurmuştum hatta ama insan arada kaçamak yapmak istiyor :)

Benim çok ilginçtir ki Fama çıktı (siteye güvenmem,bir şeyler döndüğünü de hep söyledim) çok şaşkınım ama o çıktı.Astroloji baktırmıştım.

Selena cıktı.

Geysu,asenat bunlarda sevdiklerim ve çıkanlar.

Ama şu bir gerçek üst üste baktırmayacaksın.Bir anda popüler olana da baktırmayacaksın yılların deneyimi =))

Bekleyince olup olmadıklarını iyice görüyorsun.
Zaten hepsi net cıktı diyemem birinde iş çıktıysa diğerlerinde başka bir şey çıktı. Bir gün oturup liste yapmak lazım aslında o kadar fal var ki :S

Yenilerden kimler var ? :) bende gelmişken sorayım

Fal baktırmamak için çareyi hesabımı dondurmakta bulmuştum ama dayanamadım :)) Gerçi kendimi tebrik ediyorum aylardır tutuyorum kendimi =))
İnşallah güzel şeyler çıkmıştır çook sevindim senin adına da.

Bence bizimkilerde çıktı denemez.Tahmin yürütüyorlar hisleriyle ve bize o yüzde 50 olarak ya tutuyor, ya da tıtmuyor.
Bazılarının duru görü mu ne deniyorsa cidden öyle olduğuna inanıyorum o falcıyı da bulmak zor, hele sanal alemde
Bence biraz kafanı dinle fal baktırdıkça insanda ağırlık oluyor. Ve durmadan olacak mı, ne oldu düşüncesi dolaşıyor.
İnan ben bıraktığım süre zarfında daha rahattım ve fal baktırdık.a takılmaman gereken şeylere de takılıp daha çok dert ediyorsun kendine.

aynen bende de durum tam bu. selena geysu ecem vb yok cikan bisey yok ucundan da olsa. sezgi mayisa tarih vermisti onun da cikacagini dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…