- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Aynen tatlım yani bildiğin adamın bana eskiden kurduğu bir cümleyi onun düşüncesi olarak söyledi tam nokta atışlıydı. Geleceğe asla kulak asmadım irade var, dualarımız var:) Gaybı yalnızca Allah bilir.Neyi bildi seka sende? Ani mi geçmişi mi? Zira ben pek hoşnut kalmadım.
Seka bu nasıl çelişkili cümledir.Naktayı bir övdün pir övdün ardından fal günah dedin.ben yüzlerce fal baktırdım ki bunu burda çoğu kişi bilir asla bir falcı için senin sarfettiğin cümleleri sarfetmedim.fazlaca övmemişmisin.artı yazdıklarından sonra naktaya atasım geldi. @donotsaygoodbye yazdı birşeyler onun yazdıklarından sonra Naktadan vazgeçmiştim oysaki.seni severim bilirsin.ama falcılarla ilgili düşüncelerimizi paylaşırken inanılmaz,mütiş,süper gibi kelimelerden kaçınırsak esneklik payı bırakmış oluruz.hem ozaman çok sırıtmazda.Fal baktırmayı bırakma kararımdan sonra 3 fal baktırdım sadece;
Biri hatır gönül meselesi gibi oldu istekli değildim fal baktırmaya ama çok sevdiğim ve çok sık online olmayan bir yorumcu benim için online oldu
İkincisi dışarıdan topiği okudum ve merakıma yenildim Nakta'ya baktırdım kadın inanılmaz detay biliyor. Geleceğe bel bağlamam aklım,iradem var bir de en önemlisi dualarım var,
Sonuncusu çevrimiçi olsa diye bir ara beklediğim Deniz Devrim idi. Nedense çekmişti beni ve tesadüfi bir saatte online olunca denemek istedim. Yorumum ise; klasik Binnaz hikayeleri yani ÇÖP.
Kısacası kararıma rağmen sebep ne olursa olsun baktırdığım için diyebilirim ki; evet kolay kurtulabileceğim bir alışkanlık değilmiş.
Bana bu zamana kadar anı ve geçmişi bilen çok falcı oldu hatta ilişkim devam ediyorken yakın gelecek de nokta atışlı tutardı ama sonuç bambaşka oldu. Sonucu bilselerdi, fal gerçekten geçerli bir şey olsaydı da şu kafamla baktırır mıydım? Hayır.
Sebeplerini buraya yazmak uygun düşmez ama inananlar için konuşuyorum; bir şey için dua edip Allahtan istemenin lezzeti hiçbir falda yok. Fal Kuranın 2 Suresinde açıkça yasaklanmış haram olan bir kavram. Allah günahları tabi ki bağışlar ama bir şeyin günah olduğunu bile bile yapmak ayrı bir mevzu. Şimdi birçoğunuz bana kızacaksınız bunları söyledim diye ama ben buna tamamen inanan biri olarak paylaşmak boynumun borcu. Nasıl ki fal tecrübelerimle bir sürü insanı yönlendirip o yükümlülüğün altına girdiysem şimdi girdiğim,başarmaya çalıştığım bu yolu da paylaşmam gerekir. Fal olsun olmasın isterse her şeyi bilsinler Kuranda açıkça bahsediliyor ki; "kısmetinizi fallarda aramayın" inanın ki kısmetimizi de bağlıyor bu kadar negatif enerji. Ben bu yorumumdan sonra baktırana "pis,kaka" demem asla onu kategorize etmek haddime düşmemiş fakat bir de bu noktadan bakın istedim, sevgiler herkese..)
Fal baktırmayı bırakma kararımdan sonra 3 fal baktırdım sadece;
Biri hatır gönül meselesi gibi oldu istekli değildim fal baktırmaya ama çok sevdiğim ve çok sık online olmayan bir yorumcu benim için online oldu
İkincisi dışarıdan topiği okudum ve merakıma yenildim Nakta'ya baktırdım kadın inanılmaz detay biliyor. Geleceğe bel bağlamam aklım,iradem var bir de en önemlisi dualarım var,
Sonuncusu çevrimiçi olsa diye bir ara beklediğim Deniz Devrim idi. Nedense çekmişti beni ve tesadüfi bir saatte online olunca denemek istedim. Yorumum ise; klasik Binnaz hikayeleri yani ÇÖP.
Kısacası kararıma rağmen sebep ne olursa olsun baktırdığım için diyebilirim ki; evet kolay kurtulabileceğim bir alışkanlık değilmiş.
Bana bu zamana kadar anı ve geçmişi bilen çok falcı oldu hatta ilişkim devam ediyorken yakın gelecek de nokta atışlı tutardı ama sonuç bambaşka oldu. Sonucu bilselerdi, fal gerçekten geçerli bir şey olsaydı da şu kafamla baktırır mıydım? Hayır.
Sebeplerini buraya yazmak uygun düşmez ama inananlar için konuşuyorum; bir şey için dua edip Allahtan istemenin lezzeti hiçbir falda yok. Fal Kuranın 2 Suresinde açıkça yasaklanmış haram olan bir kavram. Allah günahları tabi ki bağışlar ama bir şeyin günah olduğunu bile bile yapmak ayrı bir mevzu. Şimdi birçoğunuz bana kızacaksınız bunları söyledim diye ama ben buna tamamen inanan biri olarak paylaşmak boynumun borcu. Nasıl ki fal tecrübelerimle bir sürü insanı yönlendirip o yükümlülüğün altına girdiysem şimdi girdiğim,başarmaya çalıştığım bu yolu da paylaşmam gerekir. Fal olsun olmasın isterse her şeyi bilsinler Kuranda açıkça bahsediliyor ki; "kısmetinizi fallarda aramayın" inanın ki kısmetimizi de bağlıyor bu kadar negatif enerji. Ben bu yorumumdan sonra baktırana "pis,kaka" demem asla onu kategorize etmek haddime düşmemiş fakat bir de bu noktadan bakın istedim, sevgiler herkese..)
Kuzu açıkçası ben de negatif konuştuğu için kötü hissettiğimizi düşünüyorum çünkü bende cidden ağırlık olmadı. Olumlu konuştuğu fal da pek duymadım bende de olumsuzdu ama cidden düşününce geleceği pek takmadım. Geçmişi çok iyi bilip pozitif konuşan ve bu hallere geldiğimiz falcılar çıktı yani onlar öyle dedi diye öyle olacak diye bir kaide yok:)Sonucu olumsuz muydu M Motherofdragon ? Bir de ağırlık yaptı mı sende nakta. Bende inanılmaz ağırlık yaptı.
Bende aylarca faldan uzak durup tekrardan baktırmaya başladım.ama ara ara eskisi gibi sık değil.onuda hani burdaki yorumları irdeleyerek ve geçmiş tecrübelerimi kullanarak atıyorum.ben herkesin beğendiği yorumcular olabileceğini düşünen biriyim.insanların beğendiği yorumcuları anlatmalarınıda seviyorum.sadece biraz daha yumuşak bir dille olsun istiyorum.süper mütiş vs gibi cümleleri duyunca insan heleki zor durumdaysa bodozlama atlayabilir.zamanında bunu çok yaptım.sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.Sakinkal "Kısacası kararıma rağmen sebep ne olursa olsun baktırdığım için diyebilirim ki; evet kolay kurtulabileceğim bir alışkanlık değilmiş." demişim aslında çelişki yok pek ama öyle görünüyor da olabilir.
Bu kadın yüksek benlik yapıyor sanırım dolayısıyla geçmişle alakalı atılıp tutulabilecek şeyler söylemedi yani benim için çok iyi bir fal deneyimiydi hangi kelimeyi kullandığım fark eder mi?
Bana da "siz kalabalık yerlerde mi karşılaşıyorsunuz etrafınızda hep insanlar oluyor galiba hiç yalnız olmuyorsunuz" demişti. O sıralar okulda karşılaşıyorduk, yanımızda başkaları oluyordu selamlaşıyorduk sadece.Arkadaşlar size Nehirin falının ilk kısmı çıktı diye yazmıştım dün. Buna dayanarak dün tekrar fal attım. Bir cümlesi beni benden aldı. "Sen camdan mı bakıyorsun? Onu mu izliyorsun? Geliş gidiş saatine mi bakıyorsun?" Çok güldüm Ve şaşırdım. O fincanda bunu nasıl gördün arkadaş :) Ben yol dışında birşey göremem bir fincanda. Gelecek çıkar yada çıkmaz ama anda olanları bayağı biliyor bende Nehir.
Bence yöneticiler vs görebilir de falcılar sanmıyorumBir şey merak ediyorum tellwe'de falcılara başka hesaptan atsak da ip'den falan bizim attığımızı anlarlar mı? yani diğer hesabın farkına varıyorlar mıdır?
geysuya 3 hesaptan fal attım 3ünde de aynı detayı gördü bende. bunun üzerine ben de bi şüphelendim acaba anlıyorlar mı diye ama çok da mantıklı gelmiyor bana, nasıl görebilirler ki? umarım göremiyorlardırBir şey merak ediyorum tellwe'de falcılara başka hesaptan atsak da ip'den falan bizim attığımızı anlarlar mı? yani diğer hesabın farkına varıyorlar mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?