Binnaz Abla

Sakın geçmiş olumsuzlukları düşünüp boş verme... Her yeni insan, yeni bir heves, yeni bir umut, yeni bir hayat demektir.
Geçmişi zihnine kodlama... Kendine fırsat, karşındakine şans ver...
Yeni başlangıçlara

Geçmişe yaşadığın ilişkiler senin için tecrübedir. Artık daha temkinli yaklaşırsın. İnsan hata yapa yapa doğruya ulaşır. Erkeklere güvenilmez evet. Bunu ben de yaşıyorum. Artık daha dikkatli davranıyorum. İleride sen bir ilişkiye başlayıp bu adamı sevsen bile sevgini ve ilgini çok belli etmezsin. Hiçbir ilişkide çok seven taraf olmamak lazım zaten. Mesele ben kimi çok sevsem değer versem darbe yedim ve ilişkim bitti. Şu an yeniden birini seversem sevgimi içimde yaşarım ve ona asla açık bir şekilde belli etmem.

Ben yine de ne olursa olsun duygularımı saklamıyorum. Fazla üstüne gitmemeye çalışıyorum ama yine de çok seven taraf olmaktan da gocunmam mesela onun duygularını ben bilemem. Ben ona yansıtırım olabildiğince elimden geleni yapmaya çalışırım. Eğer o değerimi bilmezse kendi kaybeder. Sadece kendimi kullandırtmamaya çalışıyorum ama onun haricinde hiç "Bundan sonra sevgimi belli etmeyeceğim gibi düşünmüyorum. Her yeni ilişki bir başlangıçtır. Yeni ilişkideki kişi geçmiş darbelerin bedelini ödemek zorunda değildir. Ben de böyle düşünüyorum. Elbette ders almalıyız ama senin dediğine de katılmıyorum ben. Bu dünyaya kaç kere geleceğiz, ben duyguların saklanmasından yana değilim.

Arkadaşlar sabah Nehirin fiyatı 32.5tu 2 saat içinde 70 tl oldu. Nasıl oluyor bu yahu? Borsa gibi artıyor mu değeri nedir?

Arkadaşlar sabah Nehirin fiyatı 32.5tu 2 saat içinde 70 tl oldu. Nasıl oluyor bu yahu? Borsa gibi artıyor mu değeri nedir?

Ya bir online fal için 70 verilir mi ya gerçekten abartıyorlar. Senenin sonuna kadar 90 da olacak çünkü illaki öyle ya da böyle atanlar olacak. Ve birden bire Binnaz da yeni falcı furyası oldu, tuhaf değil mi? Enerjisi tutanlar pahalı falcılarla devam edecekler diğerleri yenileri sırayla deniyecek bir süre... çok zekice

Su son cumle benim 3 yilin ozeti gibi oldu birine okadar cok enerji harcayip okadar cok sevdimki bittikten sonra yeni biri icin en ufak sey de bile deger mi ya cabalamaya diye dusunuyorum resmen tum enerjim somuruldu hesapsiz sevme duygum alindi

Bu arada gecen gunlerde binnaz bana 15 lira vermis hesaptada kredim varmis melek yildizi denedim ben de hic olmadi arkadaslar, benle ilgili tespitler yalnis karsimdaki kisi tespiti yanlis en sonunda da bosver baskasi olcak falan diye bitirmis zaten su baskasi olcak fix cumle yesilcingene o bu hepsi diyor ama o en son kotu bitirmeyeyim cumlesi kisacasi melek bende ucundan bile tutturamadi...

bir de 2 ay oncesine ait cingenenin fali vardi bende adami duygu durumlarinda cok begeniyordum beni hic yaniltmamisti bana attigi falda kesinlikle ayrilik dusuncesi yok demisti faldan 1 hafta sonra ayrildik..tuttugum elimde kaliyor resmen

kızlar Nehir için çıkmadı demiştim ya çıkmış aslında.demin falını dinledim.birkaç şey çıkmış.karşınıza çıkacak kişiyi iyi tarif ediyor.zamanlaması tutuyor ve ailede yaşanılacak birşeyler varsa görüyor.bende çıkanlar bunlar olmuş.ama kişi üzerinden gitmiyor.hani tarif ediyor dış görünüşünü ve harfler söylüyor.siz tanıyorsanız böyle birini ona yoruyorsunuz tanımıyorsanız yeni çıkacak biridir.bulmaca gibi birazda

Son düzenleme:
Valla Nehiri burda birileri övdü oda hemen fiyatını yükseltti.bence tek neden bu.neyapıyorsak biz yapıyoruz ben 70 tl olunca birde övülünce açıp falımı hemen dinledim.bakıyorumda ben dışında birkaç kişininde ilgisini çekmiş.demekki piyasayı burası etkiliyor

Ay olabilir.. ama 70 de çok ki ben baktırmam 70 e büyük konuşmuyim ama direk eledim görünce

kızlar gecmis sayfalara gittim geysu ve cherrycoco mu öyle birisini gördüm tam kahve içtim geysunun fal alma limiti dolmuş diğerine ne diyorsunuz bir reklam tartısması falan cıkmıs emin olamadım dolayısıyla

kızlar gecmis sayfalara gittim geysu ve cherrycoco mu öyle birisini gördüm tam kahve içtim geysunun fal alma limiti dolmuş diğerine ne diyorsunuz bir reklam tartısması falan cıkmıs emin olamadım dolayısıyla
Ben çok bahsettim tellwe başlığında, bu nedenle bana reklamcı falan dediler o yüzden bir şey demiyim ben. tellwe başlığına git orada sor istersen ya da geçmiş sayfalarda baya bir kişi bahsetti, arama butonundan arayabilirsin

Kızlar bir falımı silmiştim kızıp fal sepetinde tekrar o falı dinlemek istiyorum.Bunun imkanı var mı?

Edit: mail attım link yolladılar sağolsunlar.

bir de 2 ay oncesine ait cingenenin fali vardi bende adami duygu durumlarinda cok begeniyordum beni hic yaniltmamisti bana attigi falda kesinlikle ayrilik dusuncesi yok demisti faldan 1 hafta sonra ayrildik..tuttugum elimde kaliyor resmen
Biz falcıları geleceği zaten kimse bilemiyor anda iyi diye göğe çıkartıyoruz ama ben burada anda iyi denilen kişilere de güvenmiyorum artık
Bizi yanlış yönlendirmedikleri ne malum
Mantıklı düşünüp elimizden geleni yapalım olursa olur olmazsa napalım
Ben zamanında çok yanlış yaptım geç kaldım ki falcıların da etkisi oldu şimdi ucundan toparlamaya çalışıyorum düzelir mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…