Sakın geçmiş olumsuzlukları düşünüp boş verme... Her yeni insan, yeni bir heves, yeni bir umut, yeni bir hayat demektir.Nehir ateşoğlunun ısrarla söylediği ama benim pek ihtimal vermediğim bir konu doğruymuş arkadaşlar. Israrla birisi için sana ilgisi var gelişme olacak demişti. İmkansız diyordum ama ilgisini bariz belli etti ama gelişme olur mu orasını bilemiyorum işte. Benimde çaba göstermem gerek sanırım. Geçmiş ilişkiler insanda heves bırakmıyor ki yeni birine adım atmaya :/
Geçmişe yaşadığın ilişkiler senin için tecrübedir. Artık daha temkinli yaklaşırsın. İnsan hata yapa yapa doğruya ulaşır. Erkeklere güvenilmez evet. Bunu ben de yaşıyorum. Artık daha dikkatli davranıyorum. İleride sen bir ilişkiye başlayıp bu adamı sevsen bile sevgini ve ilgini çok belli etmezsin. Hiçbir ilişkide çok seven taraf olmamak lazım zaten. Mesele ben kimi çok sevsem değer versem darbe yedim ve ilişkim bitti. Şu an yeniden birini seversem sevgimi içimde yaşarım ve ona asla açık bir şekilde belli etmem.Nehir ateşoğlunun ısrarla söylediği ama benim pek ihtimal vermediğim bir konu doğruymuş arkadaşlar. Israrla birisi için sana ilgisi var gelişme olacak demişti. İmkansız diyordum ama ilgisini bariz belli etti ama gelişme olur mu orasını bilemiyorum işte. Benimde çaba göstermem gerek sanırım. Geçmiş ilişkiler insanda heves bırakmıyor ki yeni birine adım atmaya :/
Ben yine de ne olursa olsun duygularımı saklamıyorum. Fazla üstüne gitmemeye çalışıyorum ama yine de çok seven taraf olmaktan da gocunmam mesela onun duygularını ben bilemem. Ben ona yansıtırım olabildiğince elimden geleni yapmaya çalışırım. Eğer o değerimi bilmezse kendi kaybeder. Sadece kendimi kullandırtmamaya çalışıyorum ama onun haricinde hiç "Bundan sonra sevgimi belli etmeyeceğim gibi düşünmüyorum. Her yeni ilişki bir başlangıçtır. Yeni ilişkideki kişi geçmiş darbelerin bedelini ödemek zorunda değildir. Ben de böyle düşünüyorum. Elbette ders almalıyız ama senin dediğine de katılmıyorum ben. Bu dünyaya kaç kere geleceğiz, ben duyguların saklanmasından yana değilim.Geçmişe yaşadığın ilişkiler senin için tecrübedir. Artık daha temkinli yaklaşırsın. İnsan hata yapa yapa doğruya ulaşır. Erkeklere güvenilmez evet. Bunu ben de yaşıyorum. Artık daha dikkatli davranıyorum. İleride sen bir ilişkiye başlayıp bu adamı sevsen bile sevgini ve ilgini çok belli etmezsin. Hiçbir ilişkide çok seven taraf olmamak lazım zaten. Mesele ben kimi çok sevsem değer versem darbe yedim ve ilişkim bitti. Şu an yeniden birini seversem sevgimi içimde yaşarım ve ona asla açık bir şekilde belli etmem.
Arkadaşlar sabah Nehirin fiyatı 32.5tu 2 saat içinde 70 tl oldu. Nasıl oluyor bu yahu? Borsa gibi artıyor mu değeri nedir?
Su son cumle benim 3 yilin ozeti gibi oldu birine okadar cok enerji harcayip okadar cok sevdimki bittikten sonra yeni biri icin en ufak sey de bile deger mi ya cabalamaya diye dusunuyorum resmen tum enerjim somuruldu hesapsiz sevme duygum alindiNehir ateşoğlunun ısrarla söylediği ama benim pek ihtimal vermediğim bir konu doğruymuş arkadaşlar. Israrla birisi için sana ilgisi var gelişme olacak demişti. İmkansız diyordum ama ilgisini bariz belli etti ama gelişme olur mu orasını bilemiyorum işte. Benimde çaba göstermem gerek sanırım. Geçmiş ilişkiler insanda heves bırakmıyor ki yeni birine adım atmaya :/
İyiki beni geri çevirmiş.artist çıkmıyo falları birde beni redediyor vayyy arkadaş.Yesilcingene çıkmıyor valla en az beş fal var ama yok
Aynen yaa 70 olmuş nasıl oluyo? Destek e yazsak mıArkadaşlar sabah Nehirin fiyatı 32.5tu 2 saat içinde 70 tl oldu. Nasıl oluyor bu yahu? Borsa gibi artıyor mu değeri nedir?
Ay olabilir.. ama 70 de çok ki ben baktırmam 70 e büyük konuşmuyim ama direk eledim görünceValla Nehiri burda birileri övdü oda hemen fiyatını yükseltti.bence tek neden bu.neyapıyorsak biz yapıyoruzben 70 tl olunca birde övülünce açıp falımı hemen dinledim.bakıyorumda ben dışında birkaç kişininde ilgisini çekmiş.demekki piyasayı burası etkiliyor
Ben çok bahsettim tellwe başlığında, bu nedenle bana reklamcı falan dedilerkızlar gecmis sayfalara gittim geysu ve cherrycoco mu öyle birisini gördüm tam kahve içtim geysunun fal alma limiti dolmuş diğerine ne diyorsunuz bir reklam tartısması falan cıkmıs emin olamadım dolayısıyla
Yesilcingene çıkmıyor valla en az beş fal var ama yok
Biz falcıları geleceği zaten kimse bilemiyor anda iyi diye göğe çıkartıyoruz ama ben burada anda iyi denilen kişilere de güvenmiyorum artıkbir de 2 ay oncesine ait cingenenin fali vardi bende adami duygu durumlarinda cok begeniyordum beni hic yaniltmamisti bana attigi falda kesinlikle ayrilik dusuncesi yok demisti faldan 1 hafta sonra ayrildik..tuttugum elimde kaliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?