Merhaba zeus ne konuda bilmiş? BenimdArkadaşlar sabah bahsettiğim durumu Nehir haricinde fal sepeti zeusta bilmiş. Nehire kahve Zeus'a katina atmıştım. Zeus kart fallarında daha iyi bu arada.
Benim hoşlandığım ama onun ilgisi var mı bilemediğim biri hakkındaydı falı. Hatta imkansız diyorsun, ihtimal vermiyorsun demişti. Ama bu hafta ilgisinin olduğunu net anladım.Merhaba zeus ne konuda bilmiş? Benimd
e beklentide oldugum falı var da :/
cnm bu özelden sana sorunca tutması imkansız dediğin konu mu?Benim hoşlandığım ama onun ilgisi var mı bilemediğim biri hakkındaydı falı. Hatta imkansız diyorsun, ihtimal vermiyorsun demişti. Ama bu hafta ilgisinin olduğunu net anladım.
Evet canım aynen. o kişi ve o durum. imkansız dediğim şeyle burun buruna geldim :)cnm bu özelden sana sorunca tutması imkansız dediğin konu mu?
Ya valla çok sevindim. Her şey nasip kısmet. Hayırlısı olur inş.Evet canım aynen. o kişi ve o durum. imkansız dediğim şeyle burun buruna geldim :)
evet zaten imkansız demiceksin hiçbişeye hiç belli olmuyor yaniEvet canım aynen. o kişi ve o durum. imkansız dediğim şeyle burun buruna geldim :)
zeus kendine gelmiş mi ya sevindim eğer toparlandıysa ilk fal sepetine geldiği zamanlarda mukemmeldi sonra forumda da pek baktıranı olmadı bende de çıkmamaya başladıArkadaşlar sabah bahsettiğim durumu Nehir haricinde fal sepeti zeusta bilmiş. Nehire kahve Zeus'a katina atmıştım. Zeus kart fallarında daha iyi bu arada.
ahahah çingene yayesil cingeneye fal attım kac kere söyledim seninle enerjimiz tutmuyor diyip umarım bu sefer acıklamam kafi gelir demiş :)) atma diyor yani
telwede baska kim var kredilerim elimde patladı ya
sinir etti beni geysuda doluymuş bugun atamadım kredilerim ve ben caresiz bekliyoruzahahah çingene yaher ne kadar patlamış olsa da seviyorum adamı 20 liraya bakıyor be en azından :d
Canım ben 2 defa baktırdım ilki katinaydı ve çok iyiydi. Ve dediklerinin birinci kısmını yaşadım ama sonucu Allah bilir. İkinci falım yakın zamanda kahveydi ama beğenmedim. Çünkü klasik arkadaş falı gibiydi at gördüm adağın var gibi.zeus kendine gelmiş mi ya sevindim eğer toparlandıysa ilk fal sepetine geldiği zamanlarda mukemmeldi sonra forumda da pek baktıranı olmadı bende de çıkmamaya başladı
benimde öyleydi biliyor musun ilk falı inanılmaz bır şeydi insanları yanımdaymış gibi tarif etmiş geleceği de çıkmıştı..ki net ayrılmıştık asla olmaz diyordum tekrar barışcaksınız demişti sonraki falları ise kötüydü yani normal seviyeninde altındayım 3 yıldır biliyorum zeusu sadece ilk falı çıkmış digerleri çöpCanım ben 2 defa baktırdım ilki katinaydı ve çok iyiydi. Ve dediklerinin birinci kısmını yaşadım ama sonucu Allah bilir. İkinci falım yakın zamanda kahveydi ama beğenmedim. Çünkü klasik arkadaş falı gibiydi at gördüm adağın var gibi.
zeus kendine gelmiş mi ya sevindim eğer toparlandıysa ilk fal sepetine geldiği zamanlarda mukemmeldi sonra forumda da pek baktıranı olmadı bende de çıkmamaya başladı
kızlar beni de görün telweeden brini söyleyin bana bekliyorum yardımlarınızıbenimde öyleydi biliyor musun ilk falı inanılmaz bır şeydi insanları yanımdaymış gibi tarif etmiş geleceği de çıkmıştı..ki net ayrılmıştık asla olmaz diyordum tekrar barışcaksınız demişti sonraki falları ise kötüydü yani normal seviyeninde altındayım 3 yıldır biliyorum zeusu sadece ilk falı çıkmış digerleri çöp
kızlar beni de görün telweeden brini söyleyin bana bekliyorum yardımlarınızı
Byv de hepsi paslaşıyor. Bilmeleri normal. Güven vermeyen bir site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?