Binnaz Abla

Benim hoşlandığım ama onun ilgisi var mı bilemediğim biri hakkındaydı falı. Hatta imkansız diyorsun, ihtimal vermiyorsun demişti. Ama bu hafta ilgisinin olduğunu net anladım.
cnm bu özelden sana sorunca tutması imkansız dediğin konu mu?

yesil cingeneye fal attım kac kere söyledim seninle enerjimiz tutmuyor diyip umarım bu sefer acıklamam kafi gelir demiş :)) atma diyor yani
telwede baska kim var kredilerim elimde patladı ya

Arkadaşlar sabah bahsettiğim durumu Nehir haricinde fal sepeti zeusta bilmiş. Nehire kahve Zeus'a katina atmıştım. Zeus kart fallarında daha iyi bu arada.
zeus kendine gelmiş mi ya sevindim eğer toparlandıysa ilk fal sepetine geldiği zamanlarda mukemmeldi sonra forumda da pek baktıranı olmadı bende de çıkmamaya başladı

yesil cingeneye fal attım kac kere söyledim seninle enerjimiz tutmuyor diyip umarım bu sefer acıklamam kafi gelir demiş :)) atma diyor yani
telwede baska kim var kredilerim elimde patladı ya
ahahah çingene ya her ne kadar patlamış olsa da seviyorum adamı 20 liraya bakıyor be en azından :d

zeus kendine gelmiş mi ya sevindim eğer toparlandıysa ilk fal sepetine geldiği zamanlarda mukemmeldi sonra forumda da pek baktıranı olmadı bende de çıkmamaya başladı
Canım ben 2 defa baktırdım ilki katinaydı ve çok iyiydi. Ve dediklerinin birinci kısmını yaşadım ama sonucu Allah bilir. İkinci falım yakın zamanda kahveydi ama beğenmedim. Çünkü klasik arkadaş falı gibiydi at gördüm adağın var gibi.

benimde öyleydi biliyor musun ilk falı inanılmaz bır şeydi insanları yanımdaymış gibi tarif etmiş geleceği de çıkmıştı..ki net ayrılmıştık asla olmaz diyordum tekrar barışcaksınız demişti sonraki falları ise kötüydü yani normal seviyeninde altındayım 3 yıldır biliyorum zeusu sadece ilk falı çıkmış digerleri çöp

kızlar beni de görün telweeden brini söyleyin bana bekliyorum yardımlarınızı

Bende size kisaca fal tecrubelerini aktarayim gercekden enerji uyumu cok onemli ..ben ulk melihe baktirmistim cok begendigimide yazmistim anlik analizler gayet guzel ..medyum gizem 2.baktirisim o da gayet basarili begendim.3.dennis cok icten bakiuor kisa ama oz sadece soru kismi ozentisiz ..nesibe tekbaser basarili dikkatli dinlemek gerekiyor 2.dinleyidimde daha iui anladim..zeus fena degil.enre dinc cok begendim.cok yeni bakturdim kendudine kisilik analizi anlik durumlar gayet basarili..emre disinda kendisine cok yeni baktirdigim icin ayiriyorum.digerleri arasindan melih dennis ve nesibe anliz analiz disinda yakin zamanla ilgili soyledikleri bazi seyleri yasiyorum.gelecegi Allah bilir umarim hepimiz icin tum olumlu olsnlar hayirli olanlar bizi bulsun olsun diliyorum

Bende bugün hayatımda olan gelişmeyi bilenleri zaman olarak yazmak istedim, binnazda sadece efsun Aksoy cidden iyi bakmış haftasına kadar bilmiş, bvy Fama, nurbanu,serkan tek,medyum cem ..Ollumsuz yani nötr bir durum olmasına rağmen iletişim zamanını bilenler ve Fama ,medyum cem serkan tek çok teşekkürler. ..olumsuz bir iletişim çok iç açıcı değil ama belli de değil gibi ..hepsinin bu kadar bilmesi suan saskinim..Binnaz in diğer falcilari biz evlenmiyoruz. .bilin istedim. .pembeleriniz size kalsın ...bilge ozudoğru senide unutmuyorum olumsuz yorum yapanlardan biri de sendin,en net bilenlerdensin durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…