Binnaz Abla

Merhaba arkadaşlar, az önce bir yolun var İlkaya fal gönderdim ödemeyi mobil olarak yaptım, ücret faturama yansıdı fakat gönderdiğim fal görünmüyor. Bana ödeme alındığına dair msj geldi ama sitenin sayfasında başarısız dedi .yönetime msj attım ama böyle bişey yaşayan var mı? Puan olarak iade ederler mi?

Bazilari aynı hesaptan attığında bile aynı şeyi söylemiyor. Geysu ben de hep aynı şeyleri söylemiş. Çıkmış gibiydi gelecek ama işleri karıştırdım baya. Umarım yeniden çıkar hayirliysa

Ben her seferinde bu durumu yaşıyorum mesaj atıyorum düzeltiyorlar
Bıkkınlık geldi açıkçası ama İlkay için sabrediyorum

Kızlar ben de geysu için sordum aslında ama hep geysu geysu yazıyorum diye yanlış anlaşılmak istemedim Aralıklarla farklı hesaplardan yolladım hep aynı tutarlılık ve yeni bilinen şeyler. İsim de veriyorum aslında ama benim iki falımın arasında 100 fal bakmış nerden arayıp bulacak diye düşündüm. Göremiyorlardır herhalde ya geysu yapmaz bence söyler.

Nehir in son falını begenmemistim ama söylediği bir şeyi bugün kare kare yaşadım. Yorumu dinlerken çok anlamsız gelen bir şeydi. Çok da uç ve tuhaf... bu kadar netti...

Mesela yönetimden falcılık yapan biri varsa belki olabilir ama pek sanmıyorum o kadar da inciğine cıncığına kadar kim uğraşacak çok vakit kaybı

İlkay gür nasil kızlar tereddütlerim var biraz ama ne zamandir fal baktirmiyorum gercekci bişeyler duymak istiyorum zevkine yani nasildir?

Kızlar binnaz ablada 330 kredim var. Hülya Demir nasıl bakıyor bilen var mı?

Kaahve falı baktırmak istiyorum. Öneriniz olursa beklerim.

Bu arada ben 2015te burdan aldıgım bi tavsiyeyle tümay cennet başta olmak üzere hüma bal bilmem ne bilmem ne 8 kişiye fal baktırmışım. Geçen hafta kredim oldugunu görünce geçmişi okudum. Sadece Sevgi Duman ve Tümay Cennet'in dedikleri çıkmış. Ama ucundan kıyısından değil, direkt ful ne yazdılarsa yaşamışım. Üzerinden 2 yıl geçince netleşiyor falcılar. Tümayı bekle bekle hala online olmadı. Sevgi Dumanı da sitede bulamadım. Nereye gittiğini bilen var mı? Kız çok iyi tarot bakıyodu
Bu yüzden tavsiye istiyorum binnazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…