Ben her seferinde bu durumu yaşıyorum mesaj atıyorum düzeltiyorlarMerhaba arkadaşlar, az önce bir yolun var İlkaya fal gönderdim ödemeyi mobil olarak yaptım, ücret faturama yansıdı fakat gönderdiğim fal görünmüyor. Bana ödeme alındığına dair msj geldi ama sitenin sayfasında başarısız dedi .yönetime msj attım ama böyle bişey yaşayan var mı? Puan olarak iade ederler mi?
geysuya 3 hesaptan fal attım 3ünde de aynı detayı gördü bende. bunun üzerine ben de bi şüphelendim acaba anlıyorlar mı diye ama çok da mantıklı gelmiyor bana, nasıl görebilirler ki? umarım göremiyorlardır
Bazilari aynı hesaptan attığında bile aynı şeyi söylemiyor. Geysu ben de hep aynı şeyleri söylemiş. Çıkmış gibiydi gelecek ama işleri karıştırdım baya. Umarım yeniden çıkar hayirliysa
Teşekkürler cvpladigin için. Henüz dönüş yapmadılar, bugün pazar diye mi acaba ?Ben her seferinde bu durumu yaşıyorum mesaj atıyorum düzeltiyorlar
Bıkkınlık geldi açıkçası ama İlkay için sabrediyorum
Nehir in son falını begenmemistim ama söylediği bir şeyi bugün kare kare yaşadım. Yorumu dinlerken çok anlamsız gelen bir şeydi. Çok da uç ve tuhaf... bu kadar netti...Arkadaşlar size Nehirin falının ilk kısmı çıktı diye yazmıştım dün. Buna dayanarak dün tekrar fal attım. Bir cümlesi beni benden aldı. "Sen camdan mı bakıyorsun? Onu mu izliyorsun? Geliş gidiş saatine mi bakıyorsun?" Çok güldüm Ve şaşırdım. O fincanda bunu nasıl gördün arkadaş :) Ben yol dışında birşey göremem bir fincanda. Gelecek çıkar yada çıkmaz ama anda olanları bayağı biliyor bende Nehir.
ne baktırmistin canım nehireNehir in son falını begenmemistim ama söylediği bir şeyi bugün kare kare yaşadım. Yorumu dinlerken çok anlamsız gelen bir şeydi. Çok da uç ve tuhaf... bu kadar netti...
Nehir sadece kahve bakıyor bildiğim.ne baktırmistin canım nehire
Ben o kadar alıştım ki telefon numaramın son dört hanesini bir de kime ne falı attığımı da yazıyorum artık onlar hallediyor bir kaç saat içindeTeşekkürler cvpladigin için. Henüz dönüş yapmadılar, bugün pazar diye mi acaba ?
Tatlım sadece kahve bakıyor nehir...ne baktırmistin canım nehire
Aa bugün mü %50 indirim ben girmedim bugün??Binnaz daki %50 indirimden faydalanan var mı? Falı bırakmıştım ama şimdi aklım çelindi
geysuya 3 hesaptan fal attım 3ünde de aynı detayı gördü bende. bunun üzerine ben de bi şüphelendim acaba anlıyorlar mı diye ama çok da mantıklı gelmiyor bana, nasıl görebilirler ki? umarım göremiyorlardır
Mesela yönetimden falcılık yapan biri varsa belki olabilir ama pek sanmıyorum o kadar da inciğine cıncığına kadar kim uğraşacak çok vakit kaybıBazilari aynı hesaptan attığında bile aynı şeyi söylemiyor. Geysu ben de hep aynı şeyleri söylemiş. Çıkmış gibiydi gelecek ama işleri karıştırdım baya. Umarım yeniden çıkar hayirliysa
Evet dün başladı bugün de devam ediyor. Ben dayanamadım aldım.Aa bugün mü %50 indirim ben girmedim bugün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?