- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Canım ya senin adına çok sevindim.umarım çokça mutlu olursun.Allah nazarlardan korusun.Arkadslar herkese iyi aksamlar, ben de uzun bi süre ucan kaçan herkese fal baktırmış, sonra en son 2016 sonlarından subat ayına kadar nadir enerjimin tuttuğuna atan forumun eskı falzadeliğinden falzedeliğine geçiş yapmış atart :) kısmet olur Allah ederse temmuzda evleniyorum ve 6 ay içinde her sey olmıs bitmiş olacak birden bire beklentiye hiç girmediğim zamanda oldu.Bunu en net bilenler hatırladıklarmı da yazmak buranın benim için önemli bir yer olmasından dolayı önemli ;
SELENA : Gerek özel gerek genel yaşamımda bana hep tutan artık falcı gibi görmediğim biri.. tam bi hafta önce attığı yorumdan bi hafta sonra aynen dediği gibi oldu..
İLKAY : Sen bile inanamayacaksın sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkacak dedi tasvir iş süreç aynen 2 ay öncesinden sonra oldu.. eskisinin aramasını falan hep bildi ve ilerde yasamayı düşündüğümüz yeri de söylemişti.
SARAYLI : 2016 DAKİ falı adamın 3 harfi, iş değişmesi, mesleği yine birden bire oluşu cok özel detayları ile..
ÇİNGENE : Yine 2016 temmuzda yer değişikliğimin olduğu yerde hem onun memleketi,ailesi vs bildi diyebilirim..
GEYSU : adamın hatfşeri, yakın geçmişteki durumu,anı mesleği tanışma şekli cuk..
SEZGİ : tanışma selşi 3 falda da aynıydı oyle olmadı ama kişiliği benle ilgili düşüncesi geçmişi doğru bilmiş..
NEHİR : eskisini sorduğumda biriyle cok hızlı bir sekilde yakınlaşma falan demişti, ya onun dönüşü ya yeni biri demişti, ama yeni biriyle oldu cok hızlı..
DERİN : Ben bu kadını seviyorum o da tanışma seklini , harfini vs bilmiş..
PELİN BİLGE: 2016 SONUYDU ,terazi aksından koc aksına kadar olan zamanda iş çevrenden sosyal cevrnden biri demişti, kişilik özellikleri aynı o 22 şubatta tanıştık..
BASİRLY DE : CAN, bi erkek daha vardı, nermin bir de bi kadın unuttum uygulamayı sildim.. sırac ya da eftelya mıydı ya da AURa bilmiyorum.parca parça bi yerlerden tuttu hepsi
Medyum CEM-FAMA-SEMA : hepsi ya aynı sekilde aynılaesa ya da farklılara ki hiç farklı olduklarını dusuynmedim.. biri burcunu, biri isminin sayısını özel bi durumunu bilmiş..
NURBANU : mesleği suanki cuk aynı onun dışında hatırlamıyorum
KESİRA : BU kadın da yeni birini öngörmüştü ama tüm siteşlerde üyeliğim iptal o yüzden en net hatırladıklarım bunlar..
Fal o an için güzel bi antidepresan ama etkisi zamanla yayılan bi hastalık.. ben falı bıraktıktan sonra nadiren attım beklentiye hiç girmeden ve birden bire akış su gibi yolunu buldu Allah utandırmasın korusun ..
bu saydıklarımın belki en az beş en fazla 10 falları vardır bende vce enerji de tuttuğunda yorumcu ile oluyor ama içlerinden birinin de bana dahil artık kimseye fal baktırma lafından sonra hiç atmıyorum bu da bir süreç ve geçiyormu
Kalbimin güzel kardşlerini tanıdım burda görmeden etmeden ve hepiniz için sonsuz güzellik ve mutluluk diliyorum her sey gönlünüzce olsun ( emojilerim çıkmadı ) kalp kalp kalp..
p.s : organik emine de beyaz araba bu zamana kadar neredeydin diyecek sana cümşlesiyle de cıktı diyebiliriz :)
Kızlar ilkaya bugün sabah fal attım henüz cevap yok.nekadar süre içerisinde yorumluyor.biryolda fallar bukadar geçmi geliyor?
Hadi ya çokmuş yahuCanim ilkayi 9 gun bekledigimi bilirim
Hadi ya çokmuş yahudemin bakayım dedim bakmadığı gibi yeni alımlar yapmış
Kızlar tek tek gelin valla yüreğime inecekbenim bildigime gore ay sonlarinda bakiyor o, bende de iki hafta surmustu
İlkay'a kaç haftadır bakıyorum her baktığımda sırada 7 fal var diyoKızlar ilkaya bugün sabah fal attım henüz cevap yok.nekadar süre içerisinde yorumluyor.biryolda fallar bukadar geçmi geliyor?
İlkay'a kaç haftadır bakıyorum her baktığımda sırada 7 fal var diyoBir de İlkay eskiden Binnaz'da mıydı ya?
İlkay'a kaç haftadır bakıyorum her baktığımda sırada 7 fal var diyoBir de İlkay eskiden Binnaz'da mıydı ya?
baktıkça alım yapıp 7 de sabit tutuyor.dün 6 olmuştu mesela sonra gene fal alınımı yapıp 7 oldu.İlkay'a kaç haftadır bakıyorum her baktığımda sırada 7 fal var diyoBir de İlkay eskiden Binnaz'da mıydı ya?
Çıkıyor mu sahiden?sürede sapma vs oluyor mu?çıkıyorsa süper yaben ben ben, cogu fali cikmistir bana severim kendisini. gerci ben falsepetindeyken baktirmistim o zamanlari ama baya iyiydi ya
Ben geçen baktirdim 10 gün sonra baktı falıma..süre konusunda bu aralar bekleme aramasini dedi ama adam 4 gün sonra mesaj attı,süre bende tutmadı . Devamında söyledikleri olursa yazacağımÇıkıyor mu sahiden?sürede sapma vs oluyor mu?çıkıyorsa süper ya
geçenlerde fal attım bende hem beni hem karşı tarafı gömmüş resmen o kadar olumsuz negatif ki moralim bozulduİlkay çıktı diyen kaç kişiyiz?hala iade etme hakkına sahipken bir sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?