Binnaz Abla

Atart fal maceram başlamadan önce forumu didik didik ederken yorumlarına denk geldiğim olmuştu ve fikir almıştım şimdi çok güzel bir haberle geldin:) hiç konuşmadık belki ama umarım çok mutlu olursun:) enerjilerimiz büyük ölçüde tutuyormuş.

Canım ya senin adına çok sevindim.umarım çokça mutlu olursun.Allah nazarlardan korusun.

Kızlar evleneceği-evlendiği kisiyi önceden rüyasında gören varmi? Bunun için çeşitli uygulamaları varmış yapan varsa bana mesaj atarsa sevinirim

Ya kızlar eveline için çok fazla yorum yok, teçrübelerinizi paylaşın please :)

Kızlar ilkaya bugün sabah fal attım henüz cevap yok.nekadar süre içerisinde yorumluyor.biryolda fallar bukadar geçmi geliyor?

benim bildigime gore ay sonlarinda bakiyor o, bende de iki hafta surmustu
Kızlar tek tek gelin valla yüreğime inecek yahu bir fal bakımı bukadar uzun sürer mi? Bukadar sürede ben evlenir üstüne yetmez çoçukta yaparım ilkaycan sana sesleniyorum hız ver az biraz lütfeennn

İlkay çıktı diyen kaç kişiyiz?hala iade etme hakkına sahipken bir sorayım dedim

ben ben ben, cogu fali cikmistir bana severim kendisini. gerci ben falsepetindeyken baktirmistim o zamanlari ama baya iyiydi ya

Ben yorumlara dayanarak binnazdakiler baktirmistim. Hepsi pembeciymis cok coooook iyi anladim hepsi olumlu konustu sure verdi sureler dolmadi amaaa hepsi PATLADI cunku cocukla engellestik.
emir can, aybuke can, gulizar timur, ece gulener, sevdar avaz, berrak okur.

Arkadaşlar dün bahsetmiştim benim eskisini beklemeye ve saçma sapan davranışlarına tahammülüm kalmadı diye. Ve dün ona kızıp engelleyerek bazı fallarımı kendim patlattım sürelerini beklemeden.Büyük konuşmayayım ama dönüşü yok benim için.çünkü karşımdaki ne istediğini bilmeyen, kararsız biri.Değişecek hali yok. Patlayan fallar: Binnaz Abla: Berrak Okur,Yalena aydan,Efsun aksoy,Ceren dernek (Hepsi Mayıs ayı için adam isteklenecek demişlerdi,yok adam ne istediğini bilmiyor,ne zaman hazır olurmuş onu da bilmiyor)
Birde yeni hoşlandığım biri var,onunla olacak diyen 2 kişi var onlarında süresi dolarsa yazarım.Kader bizim elimizde,olmuyorsa zorlamamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…