Binnaz Abla

Aynı şeyi yaşamışız üç aşağı beş yukarı canım.

geçenlerde fal attım bende hem beni hem karşı tarafı gömmüş resmen o kadar olumsuz negatif ki moralim bozuldu
Peki çıkan bişey oldu mu hiç falında? Ben de fal defterini kapamadan son bi ilkaya baktırıyım dedim, sırada bekliyorum kaç gündür ama moralim de yok yere bozulsun istemem

benim sure tam tutmustu hic unutmuyorum mayis ayinda baktirmistim temmuz sonu o kisiyle tanismistik, ve ben fali okurken hayatta inanmamistim ama yasayinca baya bir sok olmustum

ama biliyorsun enerji meselesi.. ben o an ilkayla enerjiyi tutturmusum, herkeste farkli bu durum
Çıkıyor mu sahiden?sürede sapma vs oluyor mu?çıkıyorsa süper ya

Vayyy umarım benimde enerjim tutar.bekliyorum falımı sabırsızlıkla

Canım Berrağın verdiği tarihte birşey oldu mu?
Berrak 15 inden sonra hayatında güzel gelişmeler olacak demişti.canım iyi hatırlattın.demin falımı okudum.geçmişten biri gelecek demiş.ayrıca yeni kişi tasvir etmiş.geçmişte bir dönem birinden hoşlanmıştım.ufaktan görüşmüştük.neyalan söyleyeyim ozaman evlenmek istediğim bir adam profilindeydi.fakat yurtdışında doktora yapacak diye basıp gitmişti.ben çok kızmıştım.bir iki gün önce beni aradı.şimdi ısrarla görüşmek istiyor ve beni hiç unutamadığını söylüyor.çok enteresan birşekilde A dan z ye herşeyimizi hatırlıyor.yuh dedirtti.ama ben unuttuğumu felan söyledim.geçen yılda aramıştı aslında ben nişanlıyım deyip konuşmamıştım.şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum.

Sana hem eskilerden birini hemde yeni birini gördü öyle mi?

Sana hem eskilerden birini hemde yeni birini gördü öyle mi?
Aynen öyle.yeni tarif ettiği kişi için böyle biri yok dedim yakın çevremde oda karşına çıkacak dedi.tarif etmiş bakalım.geçmişten gelenide kabul etme dedi hayırsızmış benim için

evet arkadaslar binnazdaki baktirdigim fallara gore size yorumlarimi birakayim, tercih sizin tabi sonrasinda

selin imer: okulum hakkinda soru sordum bolum degistirmek istiyordum, sinava girmem gerektigini bilmis, birde hic bahsetmedigim halde su an gorustugum kisinin ozelliklerinden bana olan desteginden bahsetmis, bolum degistireceksin dedi ama daha var sinav sonuclarina, o yuzden sonuc hakkinda yorum yapamicam ama genel olarak idare ederdi.

umut isik: eski gorustugum kisiyle ilgili fal baktirmistim, mayisin ikisine kadar arar demis, oyle bsey olmadi, sonra 21 i demis, onu bekliyorum ama cikacagini hic sanmiyorum, biraz pembis alemlerde, birdaha baktirmam.

berrak okur: Yiine ask mesk mevzulari, benim goruntumu cok net tarif etmis, nasil oldu bende anlamadim.birde onceki gorustugum kisiyi de baya iyi tarif etmis, ailesini karakterini vs. hayatinda biri yok demis ama var, 2 hafta 2 aya kadar gorusuceksiniz demis,olmadi, bu da patladi sayilir., saglik ve maddi konuda yorum yapmis, buna da bakicaz artik
2. falimda da egitimi sormustum, bu konuda baya iyi yorum yapmis, okulumu bolumu vs iyi tarif etmis, ayni zamanda okulun yaninda bir is yapacagimi da bilmis, umarim dedigi gibi cikar :)

sezgi candan: girecegim sinavi, ve gecmisimi mukemmel bilmis.. resmen dusuncelerimi bana dökmüs..ayni sekilde eski gorustugum kisiyi de cok net tanitmis, tanisma sekline varana kadar anlatmis, hayatinda birinin oldugunu bilmis, haziran ayinin ikinci yarisinda yazacak sana demis, beklyioruz daha haber yok :) sezgiye birdaha baktiririm bu arada. birde sezginin net konusmamasini seviyorum, oloabilir diyor hissettigini soyluyor, kesin pembe bir resim cizmiyor,

ayse melek, yine ayni mevzular, temmuz icin tarih vermis genel olarak iyiydi, ama biraz pembeci geldi, evleneceksin yuva kuracaksin sana asik vs, boyle yorumlari sevmiyorum ben.

efsun aksoy, maddi seyleri bilmis, araba alacagimi bilmis, part time is yapacagimi bilmis, sevdim ben bunu ya,

ece gulener, pembik bir faldi, kartlarin anlamini pembece yazmis, begenmedim.

daha baktirdiklarim var da onlara sonra devam edecegim simdilik bu kadar :)

enteresan bir gelişme ama yine de bir kısmı da olsa çıkmasına sevindim umarım bana da çıkar:)

ilkay'ın falı çıksın isterdim sakın kabul etme dedi ama olsun:)

Evet canım ama asıl mevzu yeni biri demişti o olsun istiyorum.ben eskilere dönmeyi düşünmüyorum asla.şöyle bir söz vardır.indiğin eşşeğe binmeyeceksin.

Sesli güldüm:) bir sebebi var ki eski oluyorlar zaten haklısın:) yani ben yenilere şans veriyorum ama olmuyor işte eksik bir şeyler hep

Peki olumsuz söyleyenler kimlerdi? Onlar çıkmış sayılabilir sanırım

Naktaya baktiran var mı ,,ben bu kadar olumsuz bir fal görmedim. .daraldim valla..
valla canım baktırmadım. baktırasım varsada zaten bu kadar olumsuz enerjiden sonra baktırmam.gelen Naktaaa deyip feryad figan ediyor.nasıl biriymiş bu. Ama şu var olumsuz fal bakan falcıysa benim favorim olur kesin.yok olumsuz enerji ise enerjisi onda kalsın.

Peki olumsuz söyleyenler kimlerdi? Onlar çıkmış sayılabilir sanırım
Haklısın onlarıda yazayım :) Sezgi Candan: olayın sürecini bilemese bile sonucu yani benim nokta koyacağımı bilmiş, Nehir Ateşoğlu: süreci bildi son falında kızıp bundan bir cacık olmaz konulu bir konuşma yaptı,üzerine çarpı koy dedi (o dedi diye değil,gerçekten olması gerektiği için çarpıyı koydum.) Esen Mermer: süreci bildi ama adamın tekrar ilişki kararı vermesinin Eylül-ekimi bulacağını söyledi,aynı şeyleri üç aşağı beş yukarı Bilge Özdoğruda söylemişti.Ama Esen Mermer seviyorsan bekle derken, Bilge Özdoğru bekleme dedi bana kalırsa. Ama ben verdikleri tarihi beklemeden noktayı koydum.Basirly Can Ve Aura süreci pek bilemediler sadece karakteri üzerinden uzak dur dediler. Ha birde Tellwe Chitra yazın devam edecek ilişkiniz, ama bu adam dengesiz senin için hayırlı görmüyorum dedi. Yaza kalmadı ilişki.Ha birde Şubat ayında katina bakmıştı fal sepeti Zeus mevcut durum, süreç doğruydu Ve seni tekrar üzecek dedi.Netleşmiyor bu adam bir türlü dedi ve doğru çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…