Aynı şeyi yaşamışız üç aşağı beş yukarı canım.Ben yorumlara dayanarak binnazdakiler baktirmistim. Hepsi pembeciymis cok coooook iyi anladim hepsi olumlu konustu sure verdi sureler dolmadi amaaa hepsi PATLADI cunku cocukla engellestik.
emir can, aybuke can, gulizar timur, ece gulener, sevdar avaz, berrak okur.
Peki çıkan bişey oldu mu hiç falında? Ben de fal defterini kapamadan son bi ilkaya baktırıyım dedim, sırada bekliyorum kaç gündür ama moralim de yok yere bozulsun istememgeçenlerde fal attım bende hem beni hem karşı tarafı gömmüş resmen o kadar olumsuz negatif ki moralim bozuldu
Canım Berrağın verdiği tarihte birşey oldu mu?Canım bende bugün baktırdım Berrağa.ayın 15 i için bir öngörüde bulundu.vakit çok kısa olursa yazarım burda.birkaçşey söyledi.bakalım bende merakla bekliyorum.
Çıkıyor mu sahiden?sürede sapma vs oluyor mu?çıkıyorsa süper ya
Kötü olan durumları yorumcular genelde görüyor ve ne hikmetse hemende çıkıyor.ahh birde güzel olanlar çıkaydı iyidigeçenlerde fal attım bende hem beni hem karşı tarafı gömmüş resmen o kadar olumsuz negatif ki moralim bozuldu
Vayyy umarım benimde enerjim tutar.bekliyorum falımı sabırsızlıklabenim sure tam tutmustu hic unutmuyorum mayis ayinda baktirmistim temmuz sonu o kisiyle tanismistik, ve ben fali okurken hayatta inanmamistim ama yasayinca baya bir sok olmustum
ama biliyorsun enerji meselesi.. ben o an ilkayla enerjiyi tutturmusum, herkeste farkli bu durum
Berrak 15 inden sonra hayatında güzel gelişmeler olacak demişti.canım iyi hatırlattın.demin falımı okudum.geçmişten biri gelecek demiş.ayrıca yeni kişi tasvir etmiş.geçmişte bir dönem birinden hoşlanmıştım.ufaktan görüşmüştük.neyalan söyleyeyim ozaman evlenmek istediğim bir adam profilindeydi.fakat yurtdışında doktora yapacak diye basıp gitmişti.ben çok kızmıştım.bir iki gün önce beni aradı.şimdi ısrarla görüşmek istiyor ve beni hiç unutamadığını söylüyor.çok enteresan birşekilde A dan z ye herşeyimizi hatırlıyor.yuh dedirtti.ama ben unuttuğumu felan söyledim.geçen yılda aramıştı aslında ben nişanlıyım deyip konuşmamıştım.şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum.Canım Berrağın verdiği tarihte birşey oldu mu?
Sana hem eskilerden birini hemde yeni birini gördü öyle mi?Berrak 15 inden sonra hayatında güzel gelişmeler olacak demişti.canım iyi hatırlattın.demin falımı okudum.geçmişten biri gelecek demiş.ayrıca yeni kişi tasvir etmiş.geçmişte bir dönem birinden hoşlanmıştım.ufaktan görüşmüştük.neyalan söyleyeyim ozaman evlenmek istediğim bir adam profilindeydi.fakat yurtdışında doktora yapacak diye basıp gitmişti.ben çok kızmıştım.bir iki gün önce beni aradı.şimdi ısrarla görüşmek istiyor ve beni hiç unutamadığını söylüyor.çok enteresan birşekilde A dan z ye herşeyimizi hatırlıyor.yuh dedirtti.ama ben unuttuğumu felan söyledim.geçen yılda aramıştı aslında ben nişanlıyım deyip konuşmamıştım.şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Aynen öyle.yeni tarif ettiği kişi için böyle biri yok dedim yakın çevremde oda karşına çıkacak dedi.tarif etmiş bakalım.geçmişten gelenide kabul etme dedi hayırsızmış benim içinSana hem eskilerden birini hemde yeni birini gördü öyle mi?
Berrak 15 inden sonra hayatında güzel gelişmeler olacak demişti.canım iyi hatırlattın.demin falımı okudum.geçmişten biri gelecek demiş.ayrıca yeni kişi tasvir etmiş.geçmişte bir dönem birinden hoşlanmıştım.ufaktan görüşmüştük.neyalan söyleyeyim ozaman evlenmek istediğim bir adam profilindeydi.fakat yurtdışında doktora yapacak diye basıp gitmişti.ben çok kızmıştım.bir iki gün önce beni aradı.şimdi ısrarla görüşmek istiyor ve beni hiç unutamadığını söylüyor.çok enteresan birşekilde A dan z ye herşeyimizi hatırlıyor.yuh dedirtti.ama ben unuttuğumu felan söyledim.geçen yılda aramıştı aslında ben nişanlıyım deyip konuşmamıştım.şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum.
benim sure tam tutmustu hic unutmuyorum mayis ayinda baktirmistim temmuz sonu o kisiyle tanismistik, ve ben fali okurken hayatta inanmamistim ama yasayinca baya bir sok olmustum
ama biliyorsun enerji meselesi.. ben o an ilkayla enerjiyi tutturmusum, herkeste farkli bu durum
Evet canım ama asıl mevzu yeni biri demişti o olsun istiyorum.ben eskilere dönmeyi düşünmüyorum asla.şöyle bir söz vardır.indiğin eşşeğe binmeyeceksin.enteresan bir gelişme ama yine de bir kısmı da olsa çıkmasına sevindim umarım bana da çıkar:)
Evet canım ama asıl mevzu yeni biri demişti o olsun istiyorum.ben eskilere dönmeyi düşünmüyorum asla.şöyle bir söz vardır.indiğin eşşeğe binmeyeceksin.
Peki olumsuz söyleyenler kimlerdi? Onlar çıkmış sayılabilir sanırımArkadaşlar dün bahsetmiştim benim eskisini beklemeye ve saçma sapan davranışlarına tahammülüm kalmadı diye. Ve dün ona kızıp engelleyerek bazı fallarımı kendim patlattım sürelerini beklemeden.Büyük konuşmayayım ama dönüşü yok benim için.çünkü karşımdaki ne istediğini bilmeyen, kararsız biri.Değişecek hali yok. Patlayan fallar: Binnaz Abla: Berrak Okur,Yalena aydan,Efsun aksoy,Ceren dernek (Hepsi Mayıs ayı için adam isteklenecek demişlerdi,yok adam ne istediğini bilmiyor,ne zaman hazır olurmuş onu da bilmiyor)
Birde yeni hoşlandığım biri var,onunla olacak diyen 2 kişi var onlarında süresi dolarsa yazarım.Kader bizim elimizde,olmuyorsa zorlamamak lazım.
Binnazda da sanki gördüm "bu kullanıcı artık aktif değil" yazıyordu ondan sordum canım tamam sağoleskiden derken uc sene oncesinden bahsediyorsan falsepetindeydi
En güzelini yapıyorsun canım.bende sen gibiyim deseneSesli güldüm:) bir sebebi var ki eski oluyorlar zaten haklısın:) yani ben yenilere şans veriyorum ama olmuyor işte eksik bir şeyler hep
valla canım baktırmadım. baktırasım varsada zaten bu kadar olumsuz enerjiden sonra baktırmam.gelen Naktaaa deyip feryad figan ediyor.nasıl biriymiş bu. Ama şu var olumsuz fal bakan falcıysa benim favorim olur kesin.yok olumsuz enerji ise enerjisi onda kalsın.Naktaya baktiran var mı ,,ben bu kadar olumsuz bir fal görmedim. .daraldim valla..
Haklısın onlarıda yazayım :) Sezgi Candan: olayın sürecini bilemese bile sonucu yani benim nokta koyacağımı bilmiş, Nehir Ateşoğlu: süreci bildi son falında kızıp bundan bir cacık olmaz konulu bir konuşma yaptı,üzerine çarpı koy dedi (o dedi diye değil,gerçekten olması gerektiği için çarpıyı koydum.) Esen Mermer: süreci bildi ama adamın tekrar ilişki kararı vermesinin Eylül-ekimi bulacağını söyledi,aynı şeyleri üç aşağı beş yukarı Bilge Özdoğruda söylemişti.Ama Esen Mermer seviyorsan bekle derken, Bilge Özdoğru bekleme dedi bana kalırsa. Ama ben verdikleri tarihi beklemeden noktayı koydum.Basirly Can Ve Aura süreci pek bilemediler sadece karakteri üzerinden uzak dur dediler. Ha birde Tellwe Chitra yazın devam edecek ilişkiniz, ama bu adam dengesiz senin için hayırlı görmüyorum dedi. Yaza kalmadı ilişki.Ha birde Şubat ayında katina bakmıştı fal sepeti Zeus mevcut durum, süreç doğruydu Ve seni tekrar üzecek dedi.Netleşmiyor bu adam bir türlü dedi ve doğru çıktı.Peki olumsuz söyleyenler kimlerdi? Onlar çıkmış sayılabilir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?