Canım bana da enerjisi çok itici geldi kadının. Ama 8 Haziran diye eskilerden birinin iletişim tarihini verdi, ama uzak dur dedi. İlk defa spesifik gün veren bir falım oldu. O yüzden anlayacağım iyi falcı mı kötü mü o tarihte.valla canım baktırmadım. baktırasım varsada zaten bu kadar olumsuz enerjiden sonra baktırmam.gelen Naktaaa deyip feryad figan ediyor.nasıl biriymiş bu. Ama şu var olumsuz fal bakan falcıysa benim favorim olur kesin.yok olumsuz enerji ise enerjisi onda kalsın.
ben ara ara baktırırım ilkay'a sonuç tam olmasa da gidişatı bilir hepPeki çıkan bişey oldu mu hiç falında? Ben de fal defterini kapamadan son bi ilkaya baktırıyım dedim, sırada bekliyorum kaç gündür ama moralim de yok yere bozulsun istemem
Ahaaaa eveline hakkında bir yorum hemen koşa koşa geldimben ara ara baktırırım ilkay'a sonuç tam olmasa da gidişatı bilir hepsonuç odaklı çok olumsuz konuşmuş ondan moralim bozuldu ya zaten. Şunu da belirtmek isterim şimdiki olayda şöyle düşüneceksin, böyle hissedeceksin gidişat bu şekilde olacak diyerek tutturan chitra ve eveline var. Hatta olmaz herhalde demiştim ama dedikleri gibi gerçekten de İkisine de kahve atmıştım gayet iyiler.
Bu arada Eveline geri döndü mü dostlar?Ahaaaa eveline hakkında bir yorum hemen koşa koşa geldimeveline çok uzun ve özenli bakmişti bana ama teyit edemediğim için emin olamıyorum. Eveline ne kadar tutturdu sende, dedikleri çıktı mı an da iyi miyidi? Çok merak ettim :)
Maalesef hala uzakta gözüküyor yoksa tekrAr atmak isterdim aslındaBu arada Eveline geri döndü mü dostlar?
Valla canım senin için tekrar okudum falı söyledikleri ve gidişat dediği gibi ilerliyor ki ben mümkün değil demiştim bazı şeyler içinAhaaaa eveline hakkında bir yorum hemen koşa koşa geldimeveline çok uzun ve özenli bakmişti bana ama teyit edemediğim için emin olamıyorum. Eveline ne kadar tutturdu sende, dedikleri çıktı mı an da iyi miyidi? Çok merak ettim :)
Çok sağol canım bunu duymak güzel :) peki sence karşı tarafı doğru tarif etmiş mi? İnşallah olumlu sonuçlanır canım :)Valla canım senin için tekrar okudum falı söyledikleri ve gidişat dediği gibi ilerliyor ki ben mümkün değil demiştim bazı şeyler içinsonuç nasıl olur bilmiyorum tabi ama şimdilik tutarlı
Teşekkür ederim :) bekleyeyim o zaman bende de baya gömecek büyük ihtimal ama son bi ona da baktırmak istiyorum. Chitraya baktırmıştım, vadesi gelmedi ama inşallah dediği gibi olur :)ben ara ara baktırırım ilkay'a sonuç tam olmasa da gidişatı bilir hepsonuç odaklı çok olumsuz konuşmuş ondan moralim bozuldu ya zaten. Şunu da belirtmek isterim şimdiki olayda şöyle düşüneceksin, böyle hissedeceksin gidişat bu şekilde olacak diyerek tutturan chitra ve eveline var. Hatta olmaz herhalde demiştim ama dedikleri gibi gerçekten de İkisine de kahve atmıştım gayet iyiler.
Çok sağol canım bunu duymak güzel :) peki sence karşı tarafı doğru tarif etmiş mi? İnşallah olumlu sonuçlanır canım :)[/QUO
bende kişilik analizi yapmamış şöyle hissediyor şunları yaşıyor demiş mesela ve evet doğru söylemiş itiraf edeyim çok da umut ederek atmamıştım inşallah böyle devam eder
chitra bana kısa vadeler vermişti sonuç da dediği gibi olur inşallah ilkay iyidir hakkını yiyemem ama şöyle bir durum var şimdiki olayım da ikisi taban tabana zıtTeşekkür ederim :) bekleyeyim o zaman bende de baya gömecek büyük ihtimal ama son bi ona da baktırmak istiyorum. Chitraya baktırmıştım, vadesi gelmedi ama inşallah dediği gibi olur :)
bende doğruydu canım hem benim hem de karşı tarafın hisleri konusunda enerji diyorlar ya o tuttu belki de kim bilir?Evet bana da demiş şunları düşünüyor şunları yaşıyor ve şunları yaşayacak be bu olacak diye ama düşünce be his doğru mu gördü bilemediğim için böyle arafta kaldım eveline konusunda çünkü çok yorumlar da Yok onun hakkında ama falı güzeldi uzundu bu yüzden aklımda kalmış bi şekilde :)
bende doğruydu canım hem benim hem de karşı tarafın hisleri konusunda enerji diyorlar ya o tuttu belki de kim bilir?
Aynen inşallah hangisi hayırlıysa o olur :) ben de bekliyorum bakalım, çıkarsa yazabilir misiniz sonucu? :)chitra bana kısa vadeler vermişti sonuç da dediği gibi olur inşallah ilkay iyidir hakkını yiyemem ama şöyle bir durum var şimdiki olayım da ikisi taban tabana zıthayırlısı neyse o olsun der susarım bu durumda
Merakla bekliyorum.sende çıkarsa baktıracam.günler önemli.herkesin verdiği günleri, ayları gördük.peşi sıra birbirini kovaladı fakat olmadı hiçbiri.Canım bana da enerjisi çok itici geldi kadının. Ama 8 Haziran diye eskilerden birinin iletişim tarihini verdi, ama uzak dur dedi. İlk defa spesifik gün veren bir falım oldu. O yüzden anlayacağım iyi falcı mı kötü mü o tarihte.
yazarım tabi hayat paylaştıkça güzelAynen inşallah hangisi hayırlıysa o olur :) ben de bekliyorum bakalım, çıkarsa yazabilir misiniz sonucu? :)
bende hep katina baktırırdım bu defa kahve denemek istemiştim ama fena gömdü umarım çıkmaz sonuç falanilkayin ilk fali bana olaganustu cikmasina ragmen, ikinci fali oyle olmadi, simdi tekrar dinledim de. karakter analizi guzel ama sonuc patladi
inşallah canım allah herksin kalbinden geçeni nasip etsinEvet bu zaten çok önemli herkes herkese bakamıyor bu bir gerçek bu yüzden umarım gerisinde çıkar ve çok mutlu olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?