Naktayi ovenler,gerçekten şaşırıyorum size o kadar kötü bir dünya da yaşamıyoruzzz.yerden yere vurmuş ..belki dedim birseyler olabilir siz bilirsiniz diyor .1 yildiz verdim iade etti..bu kadar puan kaygısı olan birinin bü kadar karamsar ce oyalayici yorum yapması hiç samimi gelmedi bana açıkçası. ..
bende gecen haftalarda baktirdim, bana 3 yil sonra sana geri donecek dedi, 3 yil sonrasini gorebilmesi mucize :) falini hic begenmedim, yani mantiga uygun seyler konusmadi ve ayni lafi eveleyip durdu,
Yani tuhaf bir bayan , cok alakasız yorumlar yapti bana..hayatta evlenmiş ayrılmış biriyle bir ilişkiye başlamam.bunu öngörüyor. Ayrıca yerin dibine sokuyor, hiç alakasız bir şekilde. .hiç ümit yok mu dediğimde. .yok.siz bilirsiniz diyor.bu çok mantıksız ve saçma bir konuşma. .bende gecen haftalarda baktirdim, bana 3 yil sonra sana geri donecek dedi, 3 yil sonrasini gorebilmesi mucize :) falini hic begenmedim, yani mantiga uygun seyler konusmadi ve ayni lafi eveleyip durdu,
n katina attım.keşke kahve atsaydım diyorum kaç gündür.gerçi hala falım beklemede.Ben 2014 ve bu yıl baktirdim kahve .iyiydi gerçekten de. .2014 tamamen dediği gibi gelişti. .
Olmadı öyle yapayımda budefa 20 güne anca bakarÇekip tekrar atabilirsiniz bence, zaten 10 güne anca bakıyor
Mesajıma da 10 gündür cevap vermedi.sabrettigime değdi mi bilemedim sonuç önemli benim iciñOlmadı öyle yapayımda budefa 20 güne anca bakar
Be
n katina attım.keşke kahve atsaydım diyorum kaç gündür.gerçi hala falım beklemede.
mesajlara pek cevap vermiyor canım ilkayMesajıma da 10 gündür cevap vermedi.sabrettigime değdi mi bilemedim sonuç önemli benim iciñ
Canım söylediğin gibi yaptım kahve attımCnm bence falini cek ve kahve at. Ilkayin kahvesi cok iyi hep 7-8 kisi olur bekletirde ama bence deger.. katinasi bana hic iyi degildi.
İnşallah değer ya.ben kaçgündür bekliyorum hala ilkayda hareket yokMesajıma da 10 gündür cevap vermedi.sabrettigime değdi mi bilemedim sonuç önemli benim iciñ
Sorulara cevap vermeyecek mi şimdi.ben biryoldab ilkez fal gönderdimmesajlara pek cevap vermiyor canım ilkay
yani benim 5 falımdan birine cevap vermişSorulara cevap vermeyecek mi şimdi.ben biryoldab ilkez fal gönderdim
isim değiştirdi mi bilmiyorum da kendi ismine Amber diyo belki odurTellwe de Kahin İsmet in duvarında cherycoco ile yazışmasi var , meğer cherycoco amber mis öyle yazismislar ..isim degistirmis. Amber olmuş cherrycoco
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?