Binnaz Abla

Naktayi ovenler,gerçekten şaşırıyorum size o kadar kötü bir dünya da yaşamıyoruzzz.yerden yere vurmuş ..belki dedim birseyler olabilir siz bilirsiniz diyor .1 yildiz verdim iade etti..bu kadar puan kaygısı olan birinin bü kadar karamsar ce oyalayici yorum yapması hiç samimi gelmedi bana açıkçası. ..

bende gecen haftalarda baktirdim, bana 3 yil sonra sana geri donecek dedi, 3 yil sonrasini gorebilmesi mucize :) falini hic begenmedim, yani mantiga uygun seyler konusmadi ve ayni lafi eveleyip durdu,

Nakta demisken icimde kalmasin kizlar bende yorum yapiyim bende hic ama hic begenmedim...kadin tutturmus illa sen ararsan olur sen yazarsan olur..kesin olur kesinn icimi bogdu sadece...ayrica bildigi seylerde taaa onunlayken olan birkac sey baska hicbirsey yoktu falda

bende gecen haftalarda baktirdim, bana 3 yil sonra sana geri donecek dedi, 3 yil sonrasini gorebilmesi mucize :) falini hic begenmedim, yani mantiga uygun seyler konusmadi ve ayni lafi eveleyip durdu,
Yani tuhaf bir bayan , cok alakasız yorumlar yapti bana..hayatta evlenmiş ayrılmış biriyle bir ilişkiye başlamam.bunu öngörüyor. Ayrıca yerin dibine sokuyor, hiç alakasız bir şekilde. .hiç ümit yok mu dediğimde. .yok.siz bilirsiniz diyor.bu çok mantıksız ve saçma bir konuşma. .

İlkay için süre tutmadi diye yazmıştım onceden. Falini yeniden dinlediğimde net donus olmaz bu aralar demis iki görüşmeniz olur demiş. .Bu oldu 4 gun mesajlastik.ama olumlu bir görüşme değildi bahsettiği gibi kotu de değildi. Gelecek için ise başka birini öngördü ama sen kabul etmeyeceksin dedi. Hayatımdan çıkan insanla ilgili ise o döndüğünde sen istemeyeceksin olmayacak olma ihtimali düşük sen istemeyeceksin dedi... o zamanları yaşarsam yazarım. .fal böyle bakılır bence . .pembe tabloda kara tabloda sizlere kalsın ..biraz gerçekçi olursa tatmin oluyoruz inanin.

Tellwe de Kahin İsmet in duvarında cherycoco ile yazışmasi var , meğer cherycoco amber mis öyle yazismislar ..isim degistirmis. Amber olmuş cherrycoco

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…