Binnaz Abla

zaman demişken tam olarak zamanı tutturan da bir kişi olmuş, o uzun mesajımda yazmayı unutmuşum. derin'e bir kere baktırmıştım aralık ayında. söylediği tarih tam olarak çıktı. falın tamamı çıktı diyemem

Buraya bu konuyla alakalı yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama bi abla bana fal baktı üzerimde büyü olduğunu söyledi bana yardımcı olabilecek bir varsa çol sevinirim özelden yazabilir mi acana

Peki derinin nasıl bi bakım tarzı var karşı taraf odaklı mı karşı tarafı analizi iyi mi sence lebaracım baktırmaya değer mi?

bugün nil güneş ten yorum aldım ve umduğumdan daha iyi yorumladı daha önce nil güneş ten yorum alan varmı acaba ?

Son 20 gun icinde Sezgi Candana fal baktirmis olan var mi aranizda?
20 gun once fal yolladim ucretini de ayni gun yatirdim ancak hicbir mailime cevap vermiyor fal filan da yok ortada şaşkınım...

Son 20 gun icinde Sezgi Candana fal baktirmis olan var mi aranizda?
20 gun once fal yolladim ucretini de ayni gun yatirdim ancak hicbir mailime cevap vermiyor fal filan da yok ortada şaşkınım...
Bende tekrar baktırmak için mail attım cevap alamadım bilmiyorum ama milenart baktırdı son 20 gün içinde ama bana cevap vermedi canım..Hiç böyle yapmazdı ki sen ücretini de yatırmışsın bende şaşırdım..

Evet canim benim de ilk defa basima boyle birsey geliyo , dekontu da yolladim yani en kotu istemiyosan bakamam der iade edersin bu kadar basit , bu saçmalık nedir. Ben de hala iyi dusunuyodum belki mailine erisemiyordur vs diye ama gayet caninin istedigine bakabiliyorsa bu durum cok cirkin

Aynen bakmak istemiyorsa cevap verip iade etmeli bencede yaptığı çok çirkin çok ayıp sezgiye yakıştıramadım açıkçası...

Ben aldım bi kaç kez.dediği ufak tefek şeyler de çıktığı olmuştur ama asıl konu henüz olmadı...
Ben de aldım çok genel bir faldı... bir dediği de çıkmadı...

bende merak ettim nasıl yorumu diye denedim olumsuz şeylerde söyledi lakin asıl konu ile ilgili herkes olumlu yorum yapıyor ben olumsuz yorum bekledikçe :)

bende merak ettim nasıl yorumu diye denedim olumsuz şeylerde söyledi lakin asıl konu ile ilgili herkes olumlu yorum yapıyor ben olumsuz yorum bekledikçe :)
bende de olumsuzdu lakin çıkmadı :)) unutun gitsin... 17 dk laf kalabalığıydı bende zaten...

Elfin in verdiği vade de dolmak üzere.elfin in falı çıkan arkadaşlar zamanında mı çıktı vadeleri sarktımı

Elfin in verdiği vade de dolmak üzere.elfin in falı çıkan arkadaşlar zamanında mı çıktı vadeleri sarktımı
Evet ben de dedikleri zamanında çıktı. Ama ben de ilk fallar hep zamanında falan çıkar da aynı yorumcunun 2. - 3. yorumları ilki kadar iyi olmaz nedense... İlk falını beğenmişti ama 2. ciye gider miyim ? Belki...

Selamlar ;

geçen gün biri binnazda Eylem Tüzüne baktırdım demişti kim bulamadım fakat yorumlardan dayanamayıp baktırdım gerçekten hakkını vermiş nokta atışları süperdi vade verdi geniş bir zaman dilimi gelecek için bir şey diyemiyorum ama an olarak gayet iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…