Binnaz Abla

nehir bana da çıkmadı.. dilek zeynel de aşırı pembe oldugu için çıkmadı.. sonraaa asemanın falı çok güzeldi bence.Güven Cihan Çoban benim adamım bilmiyorum falı çıkanlar buraya doluşabilir:) sonraaa elif hanzade bana hep çıkmıştır.... başkaa soracağınız biri varsa yanıtlarım

Hep aynı isimler söyleniyor burda ama ama mesela Binnazda Özde soyhan var üstüne kimse yok.Hisleri yorumu olumluyu olumsuzu direktman söyler sizi pembe fallarla oyalamaz hakkının yendiğini düşünüyorum

Çünkü Hümanın ipliği pazara çıktı herkese copy paste sanki bedeva kömür dağıtıyordu.[/QUOTE

İnsanlara boş boş yalan dolan vaadler vermeye devam ediyor demekki. Para para para Şarlatanlık.

Ay bi falcı bizim istediğimizi duymaya hazır olduğumuzu söyleyince yere göğe sığdıramıyoruz. Çok geçtik bu süreçten. Patlayınca da tam tersi.

Hüma yakın arkadaşın oldu heralde seka koruma gereği hissettiğin için insan insan'ı çeker derler bilemedim

Huma sesli fal bakiyordu. Ben bi kere baktirdim, bence guzeldi ama. Simdi kendi ozel sitesinden ulasan, baktiran var mi. Yani iliski kocu denmis ama, bakim mi yapiyor yonlendirme mi deneyen var mi?

Hep aynı isimler söyleniyor burda ama ama mesela Binnazda Özde soyhan var üstüne kimse yok.Hisleri yorumu olumluyu olumsuzu direktman söyler sizi pembe fallarla oyalamaz hakkının yendiğini düşünüyorum

Özde Soyhan ne falı bakıyor acaba , bulamadım baktımda yada ben göremedim .. 2-3 gündür yorum alasım var bi türlü karar veremedimde elfini müsait yakalasam ondan alırım dedim oda meşgul :) ..

Hüma yakın arkadaşın oldu heralde seka koruma gereği hissettiğin için insan insan'ı çeker derler bilemedim
O mesajdaki ironiyi anlamadın mı gerçekten ? Ciddi Ciddi Cevap vermişsin, Üstüne de itham etmişsin.
Seni çok ilginç buluyorum... bil istedim

O mesajdaki ironiyi anlamadın mı gerçekten ? Ciddi Ciddi Cevap vermişsin, Üstüne de itham etmişsin.
Seni çok ilginç buluyorum... bil istedim

ironiyi andıran kelime ya da emoji varsa alayım. Zekan kıskanılıcak derecede. Ben sana karşı nötürüm bil istedim. Umurumda değilsin anlamında.

ironiyi andıran kelime ya da emoji varsa alayım. Zekan kıskanılıcak derecede. Ben sana karşı nötürüm bil istedim. Umurumda değilsin anlamında.
İnsanın kendini ya da durumu ifade etmesi için emoloji çok da gerekli bir şey degil...
Binnaz' a ihtiyacı kalmadı derken ne deme istemiş olabilir acaba... ben senin yazılan her mesaja karşılık cevap verme vazifesi üstlenmene nötr kalamadım. Bu da benim eğlence anlayışım... gülücük gülücük gülücük gülücük... kaybedeceğin tartışmalara girmemenin adı nötr kalmak diyorsun... Hadi öyle olsun. Ester kıra'nın kankası seni....

arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum buradan yapılan yorumlara bakarak elfin demete fal baktirdim geçen hafta olumlu olumsuz fena da olmayan bir yorum yaptı geleceği olumluya bağladı güzel olacak dedi sonrası bana daha önce de çok kere baktirdim yazdım da zaten yesilcingeneye baktirdim üzülürsün aklın hep onda kalır dedi kaldım öyle sizin bir fikriniz var mi ikisine de baktirdiysaniz yorup yapabilirmisiniz

P petoo elfine 1 kere baktırdım durum dediği gibi ilerliyor şuan ama vadesine var bilemiyorum müsait bulsam tekrar yorum alacaktım ..

binnazda şevval erdal a katina gönderdim ilk defa deniyorum onu bakalım detay vermedim nasıl bi yorum gelecek :)

Güven cihanın söylediklerini yaşadın mı?adamım derken neyini beğendin mesela?

Sonucu paylaşırsan seviniriz.bende merak ettim.ilk falı bende çıkmıştı ikinciyi bekliyorum.dediği gibi ilerliyor şuan

sizde ilk yorumu çıktı yani ne güzel , bende ağustosta baktırmıştım süreç şuan onun dediği gibi ilerliyor kasıma vade verdi lakin tekrar bi yorum alsam mı acaba diye düşünüyorum ..

sizde ilk yorumu çıktı yani ne güzel , bende ağustosta baktırmıştım süreç şuan onun dediği gibi ilerliyor kasıma vade verdi lakin tekrar bi yorum alsam mı acaba diye düşünüyorum ..
paylasirim tabi çıkarsa yada çıkmazsa da umarım dediği gibi olur diyim gerçi şu an ortada hiç bişey olduğu yok bilmiyorum ileriki günlerde ne olur. en azından dedikleri çıkanlar var bu da sevindirici bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…