Çünkü Hümanın ipliği pazara çıktı herkese copy paste sanki bedeva kömür dağıtıyordu.[/QUOTE
Hüma özelden yaldır yaldır gidiyor binnaza ihtiyacı kalmadı artık. İliskikocubal instagram hesabından özel seanslar yapıyor web sitesi de var artı özel ofisi var yüz yüze danışmanlık yaptığı:))
Hüma özelden yaldır yaldır gidiyor binnaza ihtiyacı kalmadı artık. İliskikocubal instagram hesabından özel seanslar yapıyor web sitesi de var artı özel ofisi var yüz yüze danışmanlık yaptığı:))
Hep aynı isimler söyleniyor burda ama ama mesela Binnazda Özde soyhan var üstüne kimse yok.Hisleri yorumu olumluyu olumsuzu direktman söyler sizi pembe fallarla oyalamaz hakkının yendiğini düşünüyorum
O mesajdaki ironiyi anlamadın mı gerçekten ?Hüma yakın arkadaşın oldu heralde seka koruma gereği hissettiğin içininsan insan'ı çeker derler bilemedim
O mesajdaki ironiyi anlamadın mı gerçekten ?Ciddi Ciddi Cevap vermişsin, Üstüne de itham etmişsin.
Seni çok ilginç buluyorum... bil istedim
İnsanın kendini ya da durumu ifade etmesi için emoloji çok da gerekli bir şey degil...ironiyi andıran kelime ya da emoji varsa alayım. Zekan kıskanılıcak derecede. Ben sana karşı nötürüm bil istedim. Umurumda değilsin anlamında.
P petoo elfine 1 kere baktırdım durum dediği gibi ilerliyor şuan ama vadesine var bilemiyorum müsait bulsam tekrar yorum alacaktım ..
ben elfin için beklemedeyim güzel anlattı gelecek bizim için ilginç şekilde çok olumlu ve güzel dedi yani ne diyim daha bir adım bile atamadık ama gönlüm dediği gibi olur diye bilmedim dediği gibi de olursa yazarım
binnazda şevval erdal a katina gönderdim ilk defa deniyorum onu bakalım detay vermedim nasıl bi yorum gelecek :)
Güven cihanın söylediklerini yaşadın mı?adamım derken neyini beğendin mesela?nehir bana da çıkmadı.. dilek zeynel de aşırı pembe oldugu için çıkmadı.. sonraaa asemanın falı çok güzeldi bence.Güven Cihan Çoban benim adamım bilmiyorum falı çıkanlar buraya doluşabilir:) sonraaa elif hanzade bana hep çıkmıştır.... başkaa soracağınız biri varsa yanıtlarım
cok kısa zaman dedi bir ay kadar
Sonucu paylaşırsan seviniriz.bende merak ettim.ilk falı bende çıkmıştı ikinciyi bekliyorum.dediği gibi ilerliyor şuancok kısa zaman dedi bir ay kadar
cok kısa zaman dedi bir ay kadar
Sonucu paylaşırsan seviniriz.bende merak ettim.ilk falı bende çıkmıştı ikinciyi bekliyorum.dediği gibi ilerliyor şuan
paylasirim tabi çıkarsa yada çıkmazsa da umarım dediği gibi olur diyim gerçi şu an ortada hiç bişey olduğu yok bilmiyorum ileriki günlerde ne olur. en azından dedikleri çıkanlar var bu da sevindirici bir durumsizde ilk yorumu çıktı yani ne güzel , bende ağustosta baktırmıştım süreç şuan onun dediği gibi ilerliyor kasıma vade verdi lakin tekrar bi yorum alsam mı acaba diye düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?