Binnaz Abla

Bu
Bu fala nasil baktirdiniz ya da nerede?

kızlar bu zeynepkamil de aykut hocaya gidip fal baktiraniniz var mı hiç ilk baktığında seceremi dökmüştü bir daha gitmedim gerçi de bileniniz baktiraniniz var mi pahalı diye gitmemiştim gerçi ben

Cidden çok saçma bir hal aldı bu iş. "Seka gelse de 2 kelime etse hemen üşüşsek"
Akıl var mantık var Hümanın özelden baktığı burada daha önce çoktan yazıldı zaten instagramdan takip eden biri de gerçekten ne kadar çok bakım yaptığını görür bunun neresi savunmak? Kendinize gelin artık rica ederim!

Without you baktırmıştı sanırım ben korkumdan metafizik yerine su falı attım bekliyorum. Metafizikte evleneceğin kişinin adını yazıyormuş bana sen evlenemezsin artık diyebilir :))
ahaha aynı korku bendede var...hic evlenmiycen derse diye :)) acaba yıldızname mi atsam

şevval erdal dan bugün yorumumu aldım ve beklediğimden iyi konuyu hiç anlatmadan kısa bir soru sonucu kartları güzel değerlendirmiş yinede muhteşem diyemem ama iyi ki baktırdım diyebilirim:)

sizde ilk yorumu çıktı yani ne güzel , bende ağustosta baktırmıştım süreç şuan onun dediği gibi ilerliyor kasıma vade verdi lakin tekrar bi yorum alsam mı acaba diye düşünüyorum ..
Valla ikinci falında bana şubat tarihini verdi.bu benim için çok önemli olan birşey.ama ekimde planladığım bir olayı söyledi.henüz eyleme geçirmedim ama inşallah geçer.ayda bir Elfine danışmayı düşünüyorum.bende çıkarsa yazarım.

teşekkür ederim :) bende önümüzdeki günlerde elfinden tekrar bi yorum alayım bende buradan aktarırım gelişmeleri ..

evet sonunda mutlu sona ulaşmasamda benim adamla uzun uzun konuştuk neler olup bittiğini onun ağzından dinledim hislerim doğruymuş ama kafamda kurmaktansa artık gerçekleri biliyorum bir senede tabi fallara sardım bazı yorumcuların söyledikleri ve bu adamdan duyduklarım birebir örtüşmüş.aradaki bayandan kurtulduk tabi bu bayanı daha önce yazdım bilen ve beni uyaranlar oldu nihayet çıktı aradan .artık uzun bir süre fal baktırmam o yüzden en son falcı yorumlarımı yapmak istiyorum
BİNNAZ ABLA
Maya Demir ( benim 3 favorimden biridir .pembeci gibi görünüyor ama aslında sonuç odaklı .bu bayan için beni uyaran biri ama dikkate alma sana gelicek sonunda dedi ,anlık tespitleri doğru imiş )

Hüma ( ben o kadına o kadar mahcubumki hümaya inanamadığım için mayaya sarmıştım zaten başka kadın olduğunu söyledi tabi o şok ile inanmadım iade aldım ..sonucu da çıktı hümanın .bu bayanın olması senin için çok iyi olmuş dedi bunun araya girmesi sizin için uzun vadede daha iyi olacak evet öyle oldu şu an iyi ki girmiş diyorum gerçekten .hümaya tekrar giderim
Sahra Buhari : evet anlık durumları çok güzel bilmiş bu bayanı o da söyledi
Elif Hamzade: yarısı çıkmış sadece karşı tarafın düşüncelerinde iyi anladığım kadarıyla ama olayların perde arkasını pek bilememiş
Elif ışık : hanzade gibi düşüncelerde çok iyi ama detay gizli saklı durumları yanlış söylemiş
Selin imer : evet çıkmış diğerlerinin bilemediği çok önemli bir detay bilmiş hatta
Nehir ateşoğlu : bilmiş perde arkasını kimlerin onu etkilediğini neler söylendiğini nehir canımdır (tanımam etmem yanlış anlaşılmasın )
Hülya Demir ( 3 fal atmışım karşı tarafı çok güzel analiz etmiş benim hakkımda neler düşündüğünü bende sevmediği özellikleri vs mesela .ama detay yanlış
Bunların dışında umut ışık ,Seray öz ,tuana akın ,yağmur vs hiçbiri olmamış

FAL SEPETİ

Rezzan : bu kadın çok tuhaf olumsuza yönlendiriyor

Alex : bende biliyor bildi çoğu şeyi bu kadına karşı uyaranlardan biridir ve onun önerileri bana çok iyi geldi olumsuz da olsa acımasızca söyler direk : )

Melih gün : Melih te çok tuhaf bir yorumcu hisli olduğunu düşünüyorum benim bu bayandan haberim yokken işte sosyal medyadan göreceksin sen bu durumu dedi vs evet öyle oldu aynen .zaman konusunda iyi değil ama 1hafta sonra olacak dediği şey 6 ay sonra oldu

Dennis: o da benim favorilerden Önerilerini dinledim yani iyi ki dinlemişim

Gizem :karakter analizi çok iyi ama gelecek çıkmamış çıkmıyor

Yağmur : onunda anlık tespitleri iyi gelecek dediği gibi olmadı

Emir : Yeni gelmiş emir herhalde soyadını hatırlamadım evet bilmiş

Demir : o da yenilerden ileride yıldızı daha parlayacak bence hisleri çok iyi

Zeus : İlk falı olumsuzdu çıktı ikincisi olumluydu o da çıkmış o da değişik bir detay bilmiş

FALALEM

tRezzan : rezzan ablanın gerçekten hisleri çok kuvvetli anlık durumları çok iyi yorumluyor çıkmış ta ama ilerisi konusunda çok belirsiz konuşuyor yani bence olur diyor falan filan

Ester kira : İlk falı bombaydı net tarih ile çıktı sonraki 3 falı hiç olmamış

Mert Reiki : Mert çok detaya girmemiş ama konuşacağımız konuları falan bilmiş hep ama neden böyle oldu olayların sebepleri falan Yok

Nalan abla : benim favorilerimden evet çok karmaşık fal bakıyor kapanışı Nalan abla ile yaptım bugün fal baktırdım bu adamla konuştuktan sonra herşeyi dökmüş ortaya kahve falından görebileceğini sanmıyorum

Gizem Hatun ; 4 fal attım anlık durumları şahane pembeci değil ilk 3falda olmaz dediği şeyler olmadı son falda olumlu gördü şu an olumlu oldu Nurbanu ile aynı sanırım onun falı da çıkmış bana zamanında

Banu doğru : onuda severim çok sık fal gönderdim yani detayları iyi bilmiş ben Banu doğru yu astrocenter diye bir siteden bulmuştum ilk aratınca falalem de gördüm direk o Banu bu Banu mu emin olamıyorum ama zaten tarot ile destekliyor

Naira şuman: anlık durumda karşı tarafın düşüncelerinde iyi ama esas sebepleri görememiş ki bir falcının bunları görebilmesi gerekiyor bence

Meryem : baştan sona yanlış bir fal

Bir yolun var: İlkay (ucundan biraz ) Serkan tek (çıkmış ) Aylin ( Durum analizi iyi sonuç çıkmamış ) Fama( durum analizide yanlış sonuç ta çıkmadı ) Emine kurtuluş ( sitede çoğu falcıdan daha çok nokta atışı yapmış ama kart açıyor sanırım bana bu adamdan çocuğun olacak dedi: )))katina kız çocuğu kartı gördü herhalde halbuki saf sevgi çocuk sevgisi ile bağlanılan biridir dönüş kartıdır ben bile biliyorum yani : )

Unutmadan kesira sirel : Ya bu kadına falcı falan demem hem direk kart okuyor hem de ucundan kıyısından çıkmamış .

Siteyi işgal ettim farkındayım ama : )tecrübelerimi paylaşmak istedim .

bende soyliyim arkadaşlar bana da elfin de çok beğendiğim yeşilcingene de bilemedi olur bu adamla dediler elfin hatta beklemediğim kadar güzel bir yorum yapip çok ileri bir ilişki görmüştü şu an itibarı ile tamamen olmayacak biten bir durum oldu yazarım demiştim yazim dedim

çok üzüldüm Rabbim senin için hayırlısını versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…