Ben demiştim Eylem Tüzün'ü. Şimdiye kadar en az detay vererek baktırdığım faldı buna rağmen geçmiş durum ve anda nokta atışları oldu , uymayan bir yorumu olmadı. Ama gelecek vadesi epey yuvarlaktı yani vade olarak 3 vade 3 saat 3 gün 3 hafta 3 ay dedi bilemiyorum tabii. Sonu pembe miydi peki sende? herşey eskisinden daha iyi olacak gibi iddialı bir cümlesi oldu da o yüzden soruyorum :))Selamlar ;
geçen gün biri binnazda Eylem Tüzüne baktırdım demişti kim bulamadım fakat yorumlardan dayanamayıp baktırdım gerçekten hakkını vermiş nokta atışları süperdi vade verdi geniş bir zaman dilimi gelecek için bir şey diyemiyorum ama an olarak gayet iyi .
Elfin in verdiği vade de dolmak üzere.elfin in falı çıkan arkadaşlar zamanında mı çıktı vadeleri sarktımı
Ben demiştim Eylem Tüzün'ü. Şimdiye kadar en az detay vererek baktırdığım faldı buna rağmen geçmiş durum ve anda nokta atışları oldu , uymayan bir yorumu olmadı. Ama gelecek vadesi epey yuvarlaktı yani vade olarak 3 vade 3 saat 3 gün 3 hafta 3 ay dedi bilemiyorum tabii. Sonu pembe miydi peki sende? herşey eskisinden daha iyi olacak gibi iddialı bir cümlesi oldu da o yüzden soruyorum :))
Bende tekrar baktırmak için mail attım cevap alamadım bilmiyorum amamilenart baktırdı son 20 gün içinde ama bana cevap vermedi canım..Hiç böyle yapmazdı ki sen ücretini de yatırmışsın bende şaşırdım..
Evet canim benim de ilk defa basima boyle birsey geliyo , dekontu da yolladim yani en kotu istemiyosan bakamam der iade edersin bu kadar basit , bu saçmalık nedir. Ben de hala iyi dusunuyodum belki mailine erisemiyordur vs diye ama gayet caninin istedigine bakabiliyorsa bu durum cok cirkin
Teşekkür ederim hayırlısı olsun senin için deben hiç detay vermedim hatta genel bir soru sordum ama sormadığım yerden anlatmaya başlayınca şaşırdım benim iki vadem var ve ikisi de baya uzun o sebeple hayırlısı diyorum sadece senin hakkında da hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Evet gelecek çok olumlu olunca bende bir kuşku oluşur oldu ama anlık ve geçmişe dönük tespitleri o kadar iyiydi ki bir umut işte:)))F fevusss D dreamgarden Ben Eylem Tüzün'e ilk geldiği zamanlar 4.99'a baktırmıştım. katina ve canlı chat falıydı. Chat falı olduğundan biraz kısaydı ama başarılı bir faldı. Gelecek için çok olumluydu ama açıkçası ben olumlu olacağını düşünmüyorum. Yine de hayırlısı tabi.
F fevusss D dreamgarden Ben Eylem Tüzün'e ilk geldiği zamanlar 4.99'a baktırmıştım. katina ve canlı chat falıydı. Chat falı olduğundan biraz kısaydı ama başarılı bir faldı. Gelecek için çok olumluydu ama açıkçası ben olumlu olacağını düşünmüyorum. Yine de hayırlısı tabi.
kontrol ettim Eylül'ün ilk haftası bakmış bana Sezgi ama çokta güzel bakmıştı, 1 yıldır ara ara baktırırdım ben bilerek yaptığı bir şey değildir umarım kötü bir şey olmamıştır.
Kotu birsey yok ulasti bana kendisi , musait oldugunu soyledigi gunden 1 gun sonra yollamistim ben. Eylulun ikinci haftasi .Bu sure zarfinda mailine girmedigini soyledi .kontrol ettim Eylül'ün ilk haftası bakmış bana Sezgi ama çokta güzel bakmıştı, 1 yıldır ara ara baktırırdım ben bilerek yaptığı bir şey değildir umarım kötü bir şey olmamıştır.
demek ki sezgi burayı okuyor yada kankileri var haber verebiliyor.. her neyse severim sezgiyi çok iyi biliyor anlık nakta ve sezgi bende iyidir.. bende fal baktıralı bi kaç hafta oldu sanıyordum ama eylül başıymış zaman ne hızlı geçiyormuş şimdi farkettim.Kotu birsey yok ulasti bana kendisi , musait oldugunu soyledigi gunden 1 gun sonra yollamistim ben. Eylulun ikinci haftasi .Bu sure zarfinda mailine girmedigini soyledi .
Ben de neredeyse 1,5 yildir begenerek baktiriyordum kotu dusunmedim sadece haberi olan var mi anlamak icin yazmistim ama sana bakildigi soylenince haliyle anlam veremedim ve sinirlendim .
Kimseye bakmadigini kendisi de soyledi , durum bu yani bilgi kirliligi olmasin diye ekleyeyim dedim.
Bir takipcisinin haber verdigini soyledi , ulasabilen birileri varmis demek ki. Hos hangimiz falci olsak okuruz da keske buraya yazmama gerek kalmasaydi.demek ki sezgi burayı okuyor yada kankileri var haber verebiliyor.. her neyse severim sezgiyi çok iyi biliyor anlık nakta ve sezgi bende iyidir.. bende fal baktıralı bi kaç hafta oldu sanıyordum ama eylül başıymış zaman ne hızlı geçiyormuş şimdi farkettim.
Aslında olayı ben başlattım bende 1 ay geçtiğini farketmedim bile yakın zamanda baktırdın diye aklımda kalmış Sezgiyi bende severim yeri geldi ücretsiz fal baktığı durum oldu bana ama sanırım yanlış anladı durumu ben açıkladım kendi dilimce artık kabul ederse.Zamanında burda çıkan kavgalarda da ben hep sezgiyi sevdiğimi ve beğendiğimi de söylemişimdir yine de söylüyorum sezgi candan en iyilerimden biridir...demek ki sezgi burayı okuyor yada kankileri var haber verebiliyor.. her neyse severim sezgiyi çok iyi biliyor anlık nakta ve sezgi bende iyidir.. bende fal baktıralı bi kaç hafta oldu sanıyordum ama eylül başıymış zaman ne hızlı geçiyormuş şimdi farkettim.
Bir şey merak ettim biz bir falcıya farklı bir mail adresi ve Yeni kayıt ile fal baktırsak onlar bu durumu anlar mı?ödeme yaparken kredi kartından isim falan yazıyor ya
Hmm teşekkür ederimkesinlikle anlarlar sonuç itibari ile kredi kartı ödemesindede kimden geldiği belli..
binnazdaki derinse ben bugün aldım :)Kızlar selam ,
Derin'den yakın zamanda yorum alan oldu mu ?
yanıt için teşekkürler.binnazdaki derinse ben bugün aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?