Binnaz Abla

Çok güzel yazmışsın leyla ellerine yüreğine sağlık tüm duygularımızı dile getirmişsin

Paylaşım için teşekkürler. Hepimiz aşağı yukarı böyle bir süreçten geçtik. Bana öğrettiği şey şu ki ;
Ne zaman fal baktırma sebebinden vazgeçip, beklenti enerjisini bitirirseniz o zaman dönüş gerçekleşiyor. Hiç olmayanda var tabi ama hem kendimden hem pek çok kişiden deneyimlediğim bu...
Oldu, geçti gitti deyip hayattan kopmadan yola devam etmek lazım... Netice de herşey olacağına varıyor...
Hakkınızda ve hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun tez vakitlerde inşallah...

ncarenot Ben daha bu sayfayı okumadan tek kendimmişim gibi hissederdim. Burayı okumaya başlayınca ne kadarda benim gibi insanların çok olduğunu gördüm. Artık falı bıraktım beklemiyorum da. Sürekli fal baktırmak ağırlık ve negatif enerji verirmiş. Belki dediğiniz gibi olur benimde. Allah büyük herşey olucağına varıyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin : )

Fali ifsa eden bir ablamiz hem kopyala yapistir fal atip onu da sitede soyleyince bakin fal bu deyip tum falinizi siteye yapistiran sitede de gizli uye olan bir ablamiz Sevgiler derincim
merhaba, özel mesaj kısmınızı açar mısınız rica etsem birşey sormak istiyorum?

Merhabalar evet Dennis e baktirdim oda aynı yorumu yaptı .. şimdi yağmur sothis e baktircam online olmasını bekliyorum... S u ana kadar hepsi aynı yorumu yaptı ama en sıcak Elfin ve Eda idi

Kızlar nakta yazılı olarak bakınca kısa mı bakıyor? sesli falı sevmiyorum çünkü

Nakta iyi mi kötü mü bilemedim ki ilk falı olumsuz ikinci falı olumluydu hatta çok güzeldi...Ardından geysuya baktırdım o da paraleldi.Dün derine baktırdım çok beğendim tespitleri yerinde ama çok olumsuzdu..Şunu anladım Fallar psikolojiyi berbat ediyor...Özellikle Nakta kafamı karıştırıyor..En son Damlalar Cafe Tuğbaya gidip fal defterini sonsuza dek kapatmak olucak...Derin in olumsuz konuşup çıkanı çıkmayanı var mı?Naktayla tam tersiydi çünkü?Durumu tespit etme durumumda yok..

Hem Derin hem de Nakta ani ayni mi anlatti sadece sonucu mu farkli soylediler merak ettim.

Yok Nakta ilk falı olumsuzdu ikinci falı olumlu çok çok doğru olabilecek şeylerdi..Derin çok farklı şeylere değinmiş çok olumsuzdu...fal baştan aşağı olumsuzdu..
O zaman ipler senin elinde belki de :) nasil istersen oyle mi gelisecek acaba :)
Gonlunce olsun canim yaa. Sen neyi istiyorsan ona gore adim at ama :))

Nakta'nın fallarını tekrar tekrar dinledim ve bence Nakta'nın fallari iyi değil. Nakta'ya 3 tane fal attim. ilk fal da iki kisi sordum, bana iki içinde olumsuz konuştu. kişilik analizleri çok iyiydi. ama x olanı ilk sordugumu, eski sevgilim sandi ki oyle bir durum yoktu. sonra y kişi içinde kırmışsın asla aramaz dedi. Ama çocuk bana defalarca aşkını ilan etti ve ben sana asla kırılmadım dedi. Çocugu ben istemedim, bunu bile bilemedi. bir ay sonra başka hesaptan x kişisi için yeniden attım. bu sefer olumlu konuştu olacak dedi ve ilişkinin sonraki aylarinda koparsınız dedi. Tarih de verdi. faldan bir hafta sonra yeni birisi ile tanıştım ve çocuğu hayatımdan kendim çıkardım. Dediği tarihlerde de birsey olmadı zaten. Yakın gelecegi dahi ön göremedi. bir falında boşanmış birini bana da dedi, herkese dediği zamanlarda. hatta bir falında benden kısa birisinin olacağını söyledi ki bu gerçekten zor ihtimal. benim boyumu ne yapti ise
Hatta tüm fallarda geleceği hep farklı ön görmüş. uzaktan yakından tutan hiçbirşey yok. Evet falları çok etkileyici, kişilik analizleri, beyin okuma çok iyi ama anda da eksik bıraktığı oluyor. gelecek zaten olmuyor ya da bende sallıyor birsey öngörmediği için. kısacası nakta o anki anda iyi ama eksik ve gelecek adına falları sıfır.

Yani aslında onu başkasına göre kıyaslamak yanlış oluyor çünkü kimin kime tutacağı hiç belli olmuyor.
Ben hep söylüyorum Naktanın olumsuz falı tutmadı ama sonra bende bir şeyler olunca tekrar gittim olumlu konuştu ve yakın gelecek çıktı hep
Derine 1 kez baktırdım aşırı geçmiş konuştu sadece 1-2 cümle gelecek konuştu o da çıkmadı zaten

Aynen canım derin bende de aşırı geçmiş konuşmuş zaten beğendim falını ama naktanın ikinci falıyla çok çelişti yani kafam allak bullak oldu haliyle...Nakta bende anda ve yakın gelecekte çok iyi görüyor derin olumsuzluğuyla şok etkisi yarattı yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…