Çok güzel yazmışsın leyla ellerine yüreğine sağlık tüm duygularımızı dile getirmişsinbeatum ne kadar uzun yazmissin eline emegine saglik.
Hepimiz fallara cok para ve umut yatirdik. Bekleyislerimiz cogumuzun devam ediyor ya da yeni bekleyislere dondu.
Gecen zamani pismanlik olarak dusunme artik cunku gecmis zaten. Aldigimiz dersler olarak bakmak lazim... Yasadigin bu surec sana ileride cok guzel bir mukafat olarak donecektir. Hayat bundan sonra guzel seyler getirecek. Aydinlanma noktasi icin gerekliydi belki de diye dusun
Hersey gonlunce olsun. Hepimiz icin oyle olsun :)
Burayi okuyan biri olarak zaten gormussundur, yalniz degilsin, ve ne olursa olsun aci veya tatli yasadiklarinin aynisini yasayan daha binlerce insan var. Ayakta kalmanin ve doludizgin hayata devam etmenin sirrini bulmamiz icin bu fallar bazen yardim etti deriz ileride hep beraber geri donup baktigimizda :)
Paylaşım için teşekkürler. Hepimiz aşağı yukarı böyle bir süreçten geçtik. Bana öğrettiği şey şu ki ;Merhabalar yeni kayıt oldum 2 aydır falan takip ediyorum bu platformu. Fala inanmazdım eskiden taki aşık olup birlitelik yaşayamayınca bi umuttur deyip fala başladım. 2016 kasımda ilk falımı yollamıştım binnaz ablada. Umutsuzluk ve çaresizlik kötü birşey gerçekten. 1 yıldır fallarla yaşadım inanın. ve bi ton paramın gitmeside cabası. Hemen hemen herkese fal baktırdım. Bunları yazmak için üye oldum.Belki bi yardımı dokunur diye. Çünkü fal baktırdıgımda buraya bakıyordum çıktımı çıkmadımı diye başkalarına.Sırf yazmak için tek tek bütün fallarımı okudum. Umarım yardımcı olabilirm başlıyorum :)) (Bu arada falcı falan değilim baştan söyleyim )
Kahve Falı Binnaz abla
-Umut Işık: Tamamen pembeci bir kişilik hem katina hem kahve falı baktırdım ikiside patladı.
-Yagmur Tekin: Anlık durumu iyiydi yanı sevdiğim çocugun eski kız arkadaşını sorunlarını bilmişti ama tarih fena patladı üzerinden 8 ay geçti çıkmadı.
-Peri Sel: Fena patladı
-Ceren Dernekatladı hemde 2 kez ikiside çıkmadı
-Doruk Ege: Uzak durun pespembe
-Gizem sıtare: Gerçekten anlık durumu mükemmeldi ilk falında. Benimkinin tam karakterini hayatındakileri falan döktürdü. Birkaç güne iletişim kurucak dedi ama oda patladı malesef
-Serkan Arslan: Bu adama 2 kez baktırdım analizleri iyi gibiydi bide konuşunca rahatlamıştım ama patladı mayısta iletişim başlıyacak dedi ama olmadı.
-Esin Güven: Fena Patladı
-Melek Güneş: Berbat
-Selin İmer: Bu kadının ilk falı güzeldi karakter analizleri iyiydi ve iş için dedigi tarijte görüşmeye gittim nisanın ilk haftası bir yol yapıp görüşmeye gidiceksin ve işe başlıyacaksın dedi ve gittim görüşme ama işe başlamadım dönüşbile olmadı hatta
-Ufuk Kutluk: Baktırdığım zaman iyi gibi gelmişti ama dedigi olmadı
-Engin Gümüş: Bu adam gerçekten geçmişimi gözler önüne sermişti. Ve sevdiğim çocugun en yakın arkadaşlarını isimlerine kadar bilmişti. Ama bana dedikleri olmadı o ayrı.(Ama ablama baktıgı falda dedikleri gerçekleşti)
-Karaca Duran: Bu falıma sinir olmuştum. Sürekli bana adım at ara sor gibi şeyler söylemişti ama yapmadım. Derdimi anlatamamıştım kadına bir dahada baktırmadım. dediği tarihler tutmadı
-Özde Soyhan: Telefonda falında baya bi dertleşmemiz olmuştu.Gerçekten nokta atışları analizleri mükemmeldi resmen benimkini tanıyordu sanki. Ama 2,3 falan derken fal bakmamaya başladı. Akıl vermeye başladı sadece akıl veriyordu . bir dahada baktırmadım
-Nil Güneş: Patladı
- Baran Umut: Bu adamın falını görünce heyecanlanmıştım geçmiş karakter analizi güzeldi .Ama zaman tutmadı patladı
-Aybuke Can: Patladı hemde nasıl
-Tuana Akın: 3 ay içince pişman olucak ve gelicek dedi tabikide olmadı.
-Neşe ÖZışık: Patladı
- Ümit yanar: Patladı.
-Pamir Ligaatladı
-Asude Işık: Bu kadında garip birşey bildi ama garipti. Sen bir Hafta içide sevdiğin çocuk hakkında birşey duyucaksın birinden ve bunu arkadaşına anlatıcaksın dedi duyucagım şeyde nişanlanıp ayrılma gibi dedi. 2 Gün sonra başka bir sitede birine fal baktırdım kadın bana seninki nişan atış dedi.Bende hemen arkadaşımı aradım anlattım. Sonra dedim ne oluyor.Ama bana gelme tarihini tutturamadı malesef
-Zeynep Aksu: Dedikleri çıktımı çıkadımı bilemedim.Aramızda iletişim olmadıgını ve ilk adımı benim atmam gerektiğini yoksa egoist oldugu için bana adım atmıyacagını söyledi. Ama ben adım atmadım oda gelmedi bana. Ama iş ile kesin konuştuğu şeyler tutmadı. Bilemedim valla
-Hülya Demir: Bu kadın karşı tarafın beynini okuyo gibime gelmişti. 2 kere fal baktırdım ama tarihler tutmadı.
-Helen Devmen: İş için dediği çıktı. Aşk için dedikleri çıkarmı bilemem kaç ay geçti ses seda yok.umudumda yok
-Duru Ersöz: Aman uzak. Ben fal baktırmadan bi gün önce beni rüyasında görmüş senin gelecegini söylediler bana diyo. Aman uzakÇıkmadııııı
-Natalie Derinsu: Baya mutlu olmuştum fal baktırdıgımda hızımı alamadım 2,3 falan gitti ama patlado hepsi pembe pembe pespembe.
-Berrak Okur:Çıkmadı
-Efsun Aksoy:Malesef çıkmadı çok isterdim çıkmasını
-Elmas Sezer: 7 ay süre verdi Kasımda bitiyor süre çıkarmı bilemedim. Negatif bir faldı.
-Defne Tanrıkulu: Haziranda iletişim dedi .Patladı
-İrem Devin: Patladı. Zaten sinir olmuştum
-Sarp Kılıç:Çıkmadı
-Şevval Erdal: Analiz güzeldi. Geçmişindeki kızla sorunlarını bildi. Ama dediği olmadı zaman tutmadı malesef
-Esma Sultan: Falımda sevdiğim adamla olmuyacak dedi. Geçmişten biri sana pişmanlıla döncek dedi. Ama şöyle bir sorun vardı benim hayatımdaki ilk ve son insandı benimki.Bunu söylediğimde ısrarla başkası dedi. Kendimden şüpe ettim
-Ebru İyihuylu: Geneldi herkese söylenecek şeyler.Ortada bırakmış oladabilir olmuyada bilir
-Umay Bilgin ve Janset Özün: Pişmanlıklar içinde oldugunu en geç eylül ayında gelicegini söylediler ama ekim oldu ses seda yok.
-Eyüp Deniz: Valla benimkini tanımlamış gibiydi.Daha zaman var ama çıkarmı bilemiyorum.
-Müge Aydın: Analizi Güzeldi Benimkini tanımlamıştı . Daha 1,5 aylık zaman var ama umudum yok.
-Meral Ateş: Ben hayatımda bu kadar olumsuz bir yorum almadım. Benimkinin hayatında birinin oldugunu kasımda ayrılacagını sonra sırf o kızı unutmak için bana gelicegini eglence amaçlı oldugunu söyledi 2 hafta boyunca hüngür hüngür agladım.Bir gün o kadar ağladımki hastanelik oldum kalp sıkışmasından. Sonra 2 hafta sonra başka bir hesap açıp tekrar fal yolladım kendisine. Sevdiğim çocugun hayatında kimsenin olmadığını sadece kuruntu yaptıgımı söyledi. O an bir daha fal baktırmamaya yemin ettim
Katina(Binnaz Abla )
-Marzuka Yavuz: Pespembeydi. Beni seviyordu bana aşıktı sözde ma üzerinden 11 ay geçti fos çıktı
-Açelya tuğra: Patladı.Negatif ,Negatif
-Sude Balan: 2 Kez baktırdım kesinlikle çıkmadı
-Efsun Yıldız : 2 sıradaydım ve 8 dakika içinde yorumum geldi neye uğradığımı şaşırdım ya çok hızlı yada salladı bilemedim. Vadesi var ama sanmıyorum.
Tarot(Binnaz Abla)
-Zeynep Sabahatladı
-Açelya Tuğra: Patladı:et
-Poyraz Kuzey:Analizleri iyiydi lakin zamanlar tutmadı
-Pelin Bilge: Bu Kadının dedilerinin tutucagından o kadar emindimki böyle bir analiz görmemiştim çok ama çok iyiydi. Ama bana dedikleri tutmadı. Bana olumlu konuşmuştu olmadı . Ama ablama olumsuz konuşmuştu ve dediği gibide oldu.
İskambil (Binnaz Abla)
-Lena Koval: Sohbeti gayet hoştu hatta 4,5 kere falan baktırdım. Ama ne ablama ne bana dedikleri olmadı.
- Ada balcı: Kendinden çok emin bir şekilde konuşmuş ama Fena patladı.
- Asenat Kılıç: İskambilde farklı bi tekniği var. Özel açılım falan yaptı.Ama zaaman vermemişti dedikleri olmaz heralde artık 7 ay geçtiüstünden.
- Selma Aydın: 2 Kez baktırdım hiç bir dediği olmadı.
Daha yazmadığım yorumcular var. Fallarını sildiklerim falan. Ama şunu söylemek istiyorum 23 yaşındayım ve ilk kez aşık olmuştum. 1,5 yılımı fallarlsa geçirdim umutlarla. Bilmiyorum belki hiçbiriyle enerjimi tutmamış olabilir. Yada benim sevdiğim adamın dengesiz bir tipi oldugu için olmamışta olabilir bilemiyorum ama Fallara 2,000 tlden fazla param gitti.Şimdi geriye bakınca acayip acıyorum. Beynim çok karışık kaç kere hastalandım kaç kere ağladım bu fallar yüzünden hatırlamak bile istemiyorum. Genç yaşımda sanki ölmek üzere gibi hissediyorum kendimi. Diyorum acaba yapmasaydım belki farklı noktalarda olabilirdim.Hep fallar beni geriye çekti çünkü inandım. Ama hata yapmışım gerçekten.Nasipten öteye yol yokmuş. Hayatımda ilk defa birine baktım biriyle görüştüm ilk defa sevdim.Ama artık seviyormuyum nefretmi ediyorum bilmiyorum. Kafam o kadar karışıkki.Artık o kadar bıktımki aşık olduğum adamın geri dönmesini bile istemiyorum. 1 hafta önce bir daha fal batırmıyacağıma yemin ettim. Çünkü hep geriye gidiyordum. Şunuda söylemek istiyorum bana çıkmadı diye site çıkmıyacak diye bir şey yok. Fal bir enerji meselesi. Ama sizden ricam Lütfen inanmayın ve kendinizi kaptırmayın. Benim düştüğüm durumlara düşmeyin. Umarım yardımcı Olmuşumdur Hoşçakalın. Bütün Güzellikler sizinle olsun :))
merhaba, özel mesaj kısmınızı açar mısınız rica etsem birşey sormak istiyorum?Fali ifsa eden bir ablamiz hem kopyala yapistir fal atip onu da sitede soyleyince bakin fal bu deyip tum falinizi siteye yapistiran sitede de gizli uye olan bir ablamiz Sevgiler derincim
Merhabalar evet Dennis e baktirdim oda aynı yorumu yaptı .. şimdi yağmur sothis e baktircam online olmasını bekliyorum... S u ana kadar hepsi aynı yorumu yaptı ama en sıcak Elfin ve Eda idiMerhabalar , sezgi ye nasıl ulaşabilirim? Ben de Elfin'e ve ipek deniz , umut ışık a da baktirdim. Karşı taraf için hepsi aynı yorumu yaptı bekliyoruz... Daha önce huma ya baktirmistim ve begenmistim. Son zamanlarda instgramda uzman tarot eda ya 2 kez baktirdim enerjisini seviyorum. O da aynı yorumu yaptı . Birde Dennis ve yağmur sothis e baktirmak istiyorum...
umut var diyosun yani sevindim senin adinaBen 1-2 şeyini teyid edebildim...
Nakta iyi mi kötü mü bilemedim ki ilk falı olumsuz ikinci falı olumluydu hatta çok güzeldi...Ardından geysuya baktırdım o da paraleldi.Dün derine baktırdım çok beğendim tespitleri yerinde ama çok olumsuzdu..Şunu anladım Fallar psikolojiyi berbat ediyor...Özellikle Nakta kafamı karıştırıyor..En son Damlalar Cafe Tuğbaya gidip fal defterini sonsuza dek kapatmak olucak...Derin in olumsuz konuşup çıkanı çıkmayanı var mı?Naktayla tam tersiydi çünkü?Durumu tespit etme durumumda yok..Bu kadar zamanlık fal tecrübemden sonra anladım ki;
Nakta>>> (beğenip burada övdüğüm kim varsa hepsinin toplamı)*
Yine de kaç gündür birikmiş kredi,iade hakları derken binnaza fena saldırdım en bol yıldızlıları bile o kadar genel geçer ki soru hakkımı bile kullanmadım.
Yine de şu EYLEM TÜZÜN' ü çok merak ettim. Baktıranlar astroloji mi baktırdılar? Çünkü benim durumum asssla tek soruluk değil:))
*yorumum tamamen benim tecrübelerimle alakalı. Hiç detay vermeden ince ince detaylar bilmesi, yakın gelecekte çıkması ve mükemmel akıllı iyi niyetli bir yol gösterici olması benim için yeterli. Size olmayabilir,tutmayabilir. Enerjidir bilemem valla:))
Hem Derin hem de Nakta ani ayni mi anlatti sadece sonucu mu farkli soylediler merak ettim.Nakta iyi mi kötü mü bilemedim ki ilk falı olumsuz ikinci falı olumluydu hatta çok güzeldi...Ardından geysuya baktırdım o da paraleldi.Dün derine baktırdım çok beğendim tespitleri yerinde ama çok olumsuzdu..Şunu anladım Fallar psikolojiyi berbat ediyor...Özellikle Nakta kafamı karıştırıyor..En son Damlalar Cafe Tuğbaya gidip fal defterini sonsuza dek kapatmak olucak...Derin in olumsuz konuşup çıkanı çıkmayanı var mı?Naktayla tam tersiydi çünkü?Durumu tespit etme durumumda yok..
Yok Nakta ilk falı olumsuzdu ikinci falı olumlu çok çok doğru olabilecek şeylerdi..Derin çok farklı şeylere değinmiş çok olumsuzdu...fal baştan aşağı olumsuzdu..Hem Derin hem de Nakta ani ayni mi anlatti sadece sonucu mu farkli soylediler merak ettim.
O zaman ipler senin elinde belki de :) nasil istersen oyle mi gelisecek acaba :)Yok Nakta ilk falı olumsuzdu ikinci falı olumlu çok çok doğru olabilecek şeylerdi..Derin çok farklı şeylere değinmiş çok olumsuzdu...fal baştan aşağı olumsuzdu..
Sağol teşekkür ederim canım:)Aman karmakarışık hal aldı fal işi bi son cafeye gidip beynime reset atıcam artık:)))O zaman ipler senin elinde belki de :) nasil istersen oyle mi gelisecek acaba :)
Gonlunce olsun canim yaa. Sen neyi istiyorsan ona gore adim at ama :))
Kahvede attım aşk kartları da...Aşk içinse aşk kartları daha iyi sanki...Naktaya hangi falı atıyosunuz
Nakta iyi mi kötü mü bilemedim ki ilk falı olumsuz ikinci falı olumluydu hatta çok güzeldi...Ardından geysuya baktırdım o da paraleldi.Dün derine baktırdım çok beğendim tespitleri yerinde ama çok olumsuzdu..Şunu anladım Fallar psikolojiyi berbat ediyor...Özellikle Nakta kafamı karıştırıyor..En son Damlalar Cafe Tuğbaya gidip fal defterini sonsuza dek kapatmak olucak...Derin in olumsuz konuşup çıkanı çıkmayanı var mı?Naktayla tam tersiydi çünkü?Durumu tespit etme durumumda yok..
Aynen canım derin bende de aşırı geçmiş konuşmuş zaten beğendim falını ama naktanın ikinci falıyla çok çelişti yani kafam allak bullak oldu haliyle...Nakta bende anda ve yakın gelecekte çok iyi görüyor derin olumsuzluğuyla şok etkisi yarattı yanii..Yani aslında onu başkasına göre kıyaslamak yanlış oluyor çünkü kimin kime tutacağı hiç belli olmuyor.
Ben hep söylüyorum Naktanın olumsuz falı tutmadı ama sonra bende bir şeyler olunca tekrar gittim olumlu konuştu ve yakın gelecek çıktı hep
Derine 1 kez baktırdım aşırı geçmiş konuştu sadece 1-2 cümle gelecek konuştu o da çıkmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?