Binnaz Abla

Nakta iyi değil veya iyi kişiye göre. Ki genelde olumsuz duyanlar pek beğenmiyor bu gerçek. Ben 4-5 baktırdım belkide. Sorduğum erkek için anda dedikleri doğruydu zaten teyit edebildiğim şeyler. Geri dönecek ama geleceğiniz yok dedi hep. Olumsuz yani ama dedikleri çok çok doğruydu.
Mesela zihin okuyor deniyor nakta için. Aklımda dahi olmayan yakın gelecek için dedikleri hep çıktı.. Mesela "annen veya teyzen seni biriyle tanıştırabilir" demesi ve ikisinin de ayrı ayrı kişilerle tanışmamı istemesi.. daha bir çok nokta. En son 2 ay önce şuan yaşadığım bir şeyi dedi.. "uzun süre önce çok isteyipte yapamadığın bir şey varmış bu tekrar karşına çıkacak" dedi, ki bu 3-4 yıl önceden kalan şuan aklımda dahi olmayan bir durumdu. Tekrar gündeme gelecek demişti ve geldi.

Son düzenleme:
Sevgili site sakinleri çok alakasız gibi gelebilir ama bilgisi olan biri varsa çok sevinirim katina kartında "parsadra"ne anlama geliyor ? Bende bu kart çıkıyor hep yani iki yorumcu farklı şekilde yorumladı ama yani 1senedir yakamı bırakmadı bu kart ilgisi olan bilgisi olan var mı ?

Kart ters mi düz mü? ve açılımda nerede açılıyor? ilişki açılımında nerede kelt açılımında nerede? diğer kartlar ne? bunlar etkiliyor. Ama iyi değil diye biliyorum uyumsuz bir kadın enerjisi. Neyse en azından benim gibi her açılımda Valide görmüyorsun

çok kötü değil çünkü bendede çıkar genelde kadın denir lakin erkekte olabilir evet diğer arkadaşın dediği gibi nerede çıktığı önemli fakat karşındaki kişiyi yada seni enerji olarak etkileyen kadın yada erkek diyebilirim bende çıktığı zaman genelde enerjisini sevmediğim bi arkadaşım var onun can sıkıcı söylemini duyarım genelde :) biraz karışık anlattım ama umarım olmuştur :)

Ya valide de zamanında çok çıktı nerde lanet ucube kadın kartı var onu çekiyorum Ters mi düz mü bilmiyorum rezzan abla Banu doğru falan ilişkide onu yönlendirmek isteyen etkileyen birinin varlığından bahsettiler onun tesirinde çok kalıyor dediler Arada geliyorlar benimkine .dugusal bir durum değil dedi Banu doğru ama aileden biri olsa kartın anlamı farklı ne biliyim valide falan olurdu yanı Sanırım onun tarafında çıkıyor hep ama net birşey de söylemiyorlar valla usandım

haddim olmayarak bişey söylemek isterim valide kartıda senin olumsuz enerjinin yansıması olabilir valide çıkınca açılımda kötü düşünme ben hep katina baktırdığım için ordan biliyorum valide bende hep ben yorum aradığım olaya olumsuz yaklaştığımda baktığımda açılımımda çıkıyor ..

hmm erkekte olabilir yani anladım teşekkür ederim cevap için yani aklıma takılıyor ister istemez 1senedir aynı kart çıkar mı garip

Haddi aşmak ne demek est olur mu öyle şey . Mesela ilişki açılımında onun tarafında çıkıyor hep bu kart kart anlamına bakıyorum ama çözemedim çünkü Banu doğru şu an tek engel o kişi dedi birçok falcı aynı şeyi söyledi kartın derin bir anlamı falan var mı diye merak ettim kimdir bu parsadra neden çıkmış ortaya :))diye

hmm erkekte olabilir yani anladım teşekkür ederim cevap için yani aklıma takılıyor ister istemez 1senedir aynı kart çıkar mı garip
rica ederim bildiğim kadarı ile böyle.. evet erkekte olabilir hani ilişkiniz için olumsuz yorum yapan yada onu seninle ilgili olumsuza yönelnediren bi erkek arkadaşı olabilir ..

Parsadra için dedikleri doğru olabilir eğer bir de aile karışıyorsa doğru yorumlanmıştır.

Yani mantıklı üzgünken kesin olmayacak derken çıkan bir kart oldu hep valide ama açılımı tamamen olumsuz yapıyormuş. Valide çıkan açılımı olumlu yorumladılar hiç bir olmadı. En azından olumsuz konuşsalardı şimdi çıkan fal derdim.

kendimce o parsadrayı veya valideyi yahut abanozu açılımda görünce hemen 7 defa ayetel kürsi 7 defa nas 7 defa felak 7 defa inşirah suresi okuyorum Rabbim engellerimizi kötü enerjili insanları sen bizden uzak tut diyorum etkisi oluyor ..

Amin felak bende okurum hep diğerlerinide okuyum sağol

bir defada enerjin çok iyiyken düşüncelerin duruyken açılım yaptır o zaman daha net görürsün .. yok öyle valide tüm açılımı kötü yapmıyor deneyimlerimden biliyorum bazen 1 gün içinde 8-9 yorum aldığım olmuştu :) hemen kendinizi olumsuza kötüye çekmeyin ..

Kartlar sizi de simgeleyebilir karşi tarafi da
Mesela
Elmas -hava grubu burçtan insanlari
Abanoz -toprak grubu burçtan insanlari
Yakut - ateş grubu burçtan insanlari
Zümrüt - su grubu burçtan insanlari
Tabi yorum önemli ..

bu falcılar
Kartlar sizi de simgeleyebilir karşi tarafi da
Mesela
Elmas -hava grubu burçtan insanlari
Abanoz -toprak grubu burçtan insanlari
Yakut - ateş grubu burçtan insanlari
Zümrüt - su grubu burçtan insanlari
Tabi yorum önemli ..
bu detay çok iyi oldu gizem balık burcu yada yengeç olabilir demişti bu kişi parsardra Zümrüt'n sultanı hmm demekki ondan öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…