bir defada enerjin çok iyiyken düşüncelerin duruyken açılım yaptır o zaman daha net görürsün .. yok öyle valide tüm açılımı kötü yapmıyor deneyimlerimden biliyorum bazen 1 gün içinde 8-9 yorum aldığım olmuştu :) hemen kendinizi olumsuza kötüye çekmeyin ..
Kart falı o kadar sık baktırılmaz ki ama sağlıklı bir açılım için 2-3 hafta ara verilmeliymiş bu her yerde yazıyor. Ben hep ara vererek baktırdım olumsuz açıldı olumsuz çıktı. Sadece falcılar pembeleştirdi ama ben anlamlarına baka baka aşağı yukarı çıkardım olumsuzdu açılımlar. Sen günde 8-9 tane baktırdıysan açılımlar farklı farklı cevaplar tabi içlerinden bi kaçı da tutmuş gibi olur :)
Kart falı o kadar sık baktırılmaz ki ama sağlıklı bir açılım için 2-3 hafta ara verilmeliymiş bu her yerde yazıyor. Ben hep ara vererek baktırdım olumsuz açıldı olumsuz çıktı. Sadece falcılar pembeleştirdi ama ben anlamlarına baka baka aşağı yukarı çıkardım olumsuzdu açılımlar. Sen günde 8-9 tane baktırdıysan açılımlar farklı farklı cevaplar tabi içlerinden bi kaçı da tutmuş gibi olur :)
Şahsi görüşüm 2013ten beri fal atiyorum fali biraktigim 2 sene var
Butun fal turleri hikayedir (su fali ayri bi yerdedir bence)
Nedeni sizin esinizi dostunuzu veya sizi tarif edebiliyosa bi falci karttan veya tellweden görulebilecek seyler degil bunlar bazi insanlarin gõz perdesi aciktir bu kabiliyete sahiptir ama kiMseye %100 yasanabilecek olaylari bilme imkani verilmemistir gaybi allah bilir. Falci an konusunda basarili olma sansi vardi ama uzun vadeli gelecekten bahsedene inanmayin salliyodur ztn fallari bu gozle okursaniz ani bilip ileriyi sallayan falciyida anlarsiniz
Su fali icin õzel bi tavsiyem yok bende herkesle ayni isimlere baktiriyorum fallarda yalniz bazen etkiliyor bizi aglatiyor sevindiriyor umut taciride cok duygusaliz kadin olarak etkilenmemek zor. Valla forumda demirbas olarakkesinlikle geleceği Rabbim bilir ,bende işte öngörü almak istiyorum ama hiç su falı baktırmadım tabiki fala göre yaşasam bu akşam sevgilimi terketmezdim hiç birisi bunu bilemedi tavsiye edebileceğiniz birisi varmı su falında bende ..
Su fali icin õzel bi tavsiyem yok bende herkesle ayni isimlere baktiriyorum fallarda yalniz bazen etkiliyor bizi aglatiyor sevindiriyor umut taciride cok duygusaliz kadin olarak etkilenmemek zor. Valla forumda demirbas olarakMissCherryBlossom ve M Motherofdragon tavsiyeleri õnemli bence fala aktirmadan falcilari burda sormak lazim bazen falci dediklerimiz fal bile bakamayan o yetiden uzak dolandirici bilr olabiliyor
Onceden tellwe deymis ama simdi maille bakiyormus. Ben baktirmadim ama okudum burada cok :)kızlar derin dediğiniz tellwe de mi hangi derin acaba?
O uygulama binnaz in yan kurulusu degil miydi? Binnaz da olan fallarindan potpori sunmus olabilirler.Bu Arada falaladdin uygulamasından attığım ücretsiz falları okudum da geçmişe ait valla çoğu falcıdan daha iyi bakılmış : )yada uygulamayla benim enerjim tuttu:)
Ben yazıcam ama şu an uzun yolda araba kullanıyorum evde söz:) yalnız onca para pul boşa gitmemişM Motherofdragon veMissCherryBlossom tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz :) umarım görürler yazımızı ..
Ben yazıcam ama şu an uzun yolda araba kullanıyorum evde söz:) yalnız onca para pul boşa gitmemişMissCherryBlossom görüyor musun valla gözlerim dolu dolu sercenin_gozyasi
işin ilginç yanı işte tüm açılımlarımda sonuç hep olumlu hep olumlu artık olumlu duymaktan sıkıldım :) yok o öncedendi 8-9 fal şimdi artık ara ara baktırıyorum hatta şuan tavsiyeye ihtiyacım var benimkisini terkettim bu akşam ve iyi bir yorumcudan yorum almam gerek lütfen sizlerde bu konuda bana yardımcı olurmusunuz :))
Ben o konuda en cok nesibeyi begeniyorum.hem karsi tarafin duygu dusunce hem seni cok guzel aktariyor yakin gelecek on goruleride cikiyor hisleri kuvvetli tabi enerji isi tuttumu tutuyor..dennis de iyi ama o cok detay vermiyor yakin gelecek onunda cikar..birde emre dinc var oda enerjisel bakiyor iki ciftin uyumu cekimi karsi tarafin hislerinide biliuor..yagmur sothisi demisler ama benim le olmadi bilemedi..zeusda oyle ki onuda cok begenen var benle uyusmadi..
telwede mi bunlar acaba ? tabiki enerji meselesi sizlerden fikirlerinizi ben talep ettim uyabilirde uymayabilirde :) teşekkür ederim
Falsepeti sitesinde ..telwede kredim var henuz orda baktirmadim :) en cok memnun kalinan isim iyidir diye dusunuyorum..telwede genuz o ismi bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?