- 23 Ağustos 2012
- 52.165
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.230
- 898
telwede mi bunlar acaba ? tabiki enerji meselesi sizlerden fikirlerinizi ben talep ettim uyabilirde uymayabilirde :) teşekkür ederim
Su fali icin õzel bi tavsiyem yok bende herkesle ayni isimlere baktiriyorum fallarda yalniz bazen etkiliyor bizi aglatiyor sevindiriyor umut taciride cok duygusaliz kadin olarak etkilenmemek zor. Valla forumda demirbas olarakMissCherryBlossom ve M Motherofdragon tavsiyeleri õnemli bence fala aktirmadan falcilari burda sormak lazim bazen falci dediklerimiz fal bile bakamayan o yetiden uzak dolandirici bilr olabiliyor
M Motherofdragon veMissCherryBlossom tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz :) umarım görürler yazımızı ..
Ben yazıcam ama şu an uzun yolda araba kullanıyorum evde söz:) yalnız onca para pul boşa gitmemişMissCherryBlossom görüyor musun valla gözlerim dolu dolu sercenin_gozyasi
Sağ olun hayranlarım
çook teşekkür ederim tabiki okurum ben hep binnaza baktırdım bi falalemde 1 kişiden yorum aldım şuanki durumum hep aynı noktaya geliyor bunu farklı ve bi nebzede olsa güvenilir bir yorumcudan duymak isterim .. nesibe online olduğunda ilk yorum alacağım kişi o halde M Motherofdragon danda yanıt gelince çok mutlu olacağım :)
Lusifercim online işi tırt bence hem de pahalıya geliyor. Bence yüz yüzeye git ama kendine kota koy haftada max 1 kere. İstanbulda İzmirde harika falcılar var ben oralarda olsam yüz yüzeye giderdim boşver onlineı.
ben İstanbul'dayım öyle yüzyüze gidebileceğim kim var açıkçası onunla ilgilide önerilere açığım :) çok bilmediğim için 1 ayda yaa 1,5 ayda bir yüzyüze gitmek daha mantıklı tabiki..
Merhaba mesela ben de izmirdeyim. Kim var izmirde bize de yardımcı olur musunuz acabaaaLusifercim online işi tırt bence hem de pahalıya geliyor. Bence yüz yüzeye git ama kendine kota koy haftada max 1 kere. İstanbulda İzmirde harika falcılar var ben oralarda olsam yüz yüzeye giderdim boşver onlineı.
Topiğin adı nedir?Tek tavsiyem var o da falsepeti Nesibe çıkarsa o çıkar. Binnazdakilerin foyasını ortaya çıkardığım topik im var okumaya davet ederim:)
İstanbul topiğine ak panpaaaaa
İstanbul adeta bir membaa
Topiğin adı nedir?
Merhaba mesela ben de izmirdeyim. Kim var izmirde bize de yardımcı olur musunuz acabaaa
Kızlar söz verdim tutayım çok isterdim ama 12 buçuk saatte yemek,tuvalet molası hariç yaklaşık 1000 km yapıp evrimde 1 basamak geri düştüm uyuyup homo sapiense terfi etmem lazım sabah gelirim
yanıtın içinde teşekkürler :) müsait olduğunda fikirlerini söylersen çook sevinirim iyi dinlenmeler..
Surekli banlanmasan daha cok sevecegiz seni :) daha cok ugra! :)Sağ olun hayranlarım
O basirly renanı anlamadım ben buradan çok samimi bir arkadaşım ona telefondan baktırdı ve kadın 2 part halinde ağızdan laf alarak ağır saçmaladı ama basirly de o da çok beğenmiştiBu hafta indirim varmış Basirly Reanan a sadece 5 krediye baktırdım. Şimdi gelmiş falı valla bilmiş beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?