Binnaz Abla

M Motherofdragon ve MissCherryBlossom tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz :) umarım görürler yazımızı ..

Ben yazıcam ama şu an uzun yolda araba kullanıyorum evde söz:) yalnız onca para pul boşa gitmemiş MissCherryBlossom görüyor musun valla gözlerim dolu dolu sercenin_gozyasi

Sağ olun hayranlarım

Sağ olun hayranlarım

çook teşekkür ederim tabiki okurum ben hep binnaza baktırdım bi falalemde 1 kişiden yorum aldım şuanki durumum hep aynı noktaya geliyor bunu farklı ve bi nebzede olsa güvenilir bir yorumcudan duymak isterim .. nesibe online olduğunda ilk yorum alacağım kişi o halde M Motherofdragon danda yanıt gelince çok mutlu olacağım :)

Lusifercim online işi tırt bence hem de pahalıya geliyor. Bence yüz yüzeye git ama kendine kota koy haftada max 1 kere. İstanbulda İzmirde harika falcılar var ben oralarda olsam yüz yüzeye giderdim boşver onlineı.

Lusifercim online işi tırt bence hem de pahalıya geliyor. Bence yüz yüzeye git ama kendine kota koy haftada max 1 kere. İstanbulda İzmirde harika falcılar var ben oralarda olsam yüz yüzeye giderdim boşver onlineı.

ben İstanbul'dayım öyle yüzyüze gidebileceğim kim var açıkçası onunla ilgilide önerilere açığım :) çok bilmediğim için 1 ayda yaa 1,5 ayda bir yüzyüze gitmek daha mantıklı tabiki..

Merhaba mesela ben de izmirdeyim. Kim var izmirde bize de yardımcı olur musunuz acabaaa

Merhaba mesela ben de izmirdeyim. Kim var izmirde bize de yardımcı olur musunuz acabaaa

Kankacım ben İzmire işim düşneden önce burdaki topikte çok çok methedilen bir hatuna gittim. Adını hatırlamyrm ama şahaneydi. O yüzden yanlış bir şey söylememek adına sizi İzmirdeki falcılar topiğine yönlendireyim:)

Kızlar söz verdim tutayım çok isterdim ama 12 buçuk saatte yemek,tuvalet molası hariç yaklaşık 1000 km yapıp evrimde 1 basamak geri düştüm uyuyup homo sapiense terfi etmem lazım sabah gelirim

yanıtın içinde teşekkürler :) müsait olduğunda fikirlerini söylersen çook sevinirim iyi dinlenmeler..

Bu hafta indirim varmış Basirly Reanan a sadece 5 krediye baktırdım. Şimdi gelmiş falı valla bilmiş beğendim.
O basirly renanı anlamadım ben buradan çok samimi bir arkadaşım ona telefondan baktırdı ve kadın 2 part halinde ağızdan laf alarak ağır saçmaladı ama basirly de o da çok beğenmişti

Kızlar fala yeni bulaşmış biriyle benim durumumda birinin beğeni durumu değişiyor. Bana göre bir falda yuvarlak ifadeler kullanıldığı anda hani ayrılık yaşayan herkese uyabilecek şekilde konuşuyorsa o falcının bir numarası olmuyor. Ben son zamanlarda kredi iade var diye çok isim denedim ama bana göre hepsi tırt mesela ama yine de detay veririm isterseniz.
Benim söylediklerine muhtemel gözle baktığım 2 kişi güncel olarak; Nakta ve binnaz Melek Yıldız.
Olayın içeriğini yazamam ama mesela Melek falda 2 li vakit dedi 5 li tarihler dedi o şey 25 inde oldu ya da 10,13 Eylül arası dedi 11 inde oldu, harf vererek anlattığı arkadaşımla cidden aram açıldı ama galı herkesi doyurur mu orasını gerçekten bilemiyorum çünkü beğenmeyeni de var.
Nakta ise şöyle; öncelikle bir falcının aynı kişiye her falının gelecekte çıkması da, bana çıkıyorsa herkese çıkması da mümkün değil. Ben Nakta'ya genelde anlık durum için giderim çünkü benim teyit ettiğim kadarıyla hiç yanıldığını görmedim. Cidden sağduyulu bir ablamız bana yol gösterdi mesela kararımda cesaretlendirdi( bu arada bu kararı ben söylemeden falda söyledi) ve bu benim için muazzam güzel ama başkası bu durumdan irrite de olabilir.
Bu arada asla pembeci değil ilk 2 falında ben 2 hafta kendime gelemedim ama yine de beğendim. Geleceğin değişken olması benim doğal karşıladığım bir şey olduğu için Nakta benim için ciddi sağlam iyi

Biryolunvar' a sakın bulaşmayın orada ne işler döndüğü belli değil. Sema'yı beğenirdim eskiden ama artık Sema olduğuna dahi emin değilim:))
Bu arada ben artık gidemiyorum kankaya bağlayınca performansı düşüyor ama tellwe yeşilçingene de eski favorilerimdendir.
Binnazda Bade Deniz var kadından 4 yorum alma şansım oldu hele sonuncusu adrese teslim nokta atışlıydı ama kadın gelmiyor

Günaydinlar falsepeti dennis ve melihbin fallari cikmis diye yazan birinibokumuştum bunlara ne diyorsunuz

Aslinda ben birine baktirdim baya iyiydi ama o siteye giren yok sanirim detayli bilmisti durumu ve bugune kdr aklima gelmeyen bazi durumlari da anlatmisti

Dennis'in öngörülerini yaşadım ben bazen iyi tarafları görmeyip olumsuza odaklanıyor doğrudur ama söylediği olumsuzluklarıda yaşadım mesela .Ama şöyle bir çıkarımımda var attığınız ilk falda daha bir değişik bakıyor dennis ben farklı hesap açıp attım çok net söyledi herşeyi ikinci falları daha yüzeysel .
Melihede baktırdım anlık durumları bildi zaman konusunda cidden kötü ama .hatta o dönem bazı olaylar olacak sen sosyal medyadan göreceksin şahit olacaksın falan dedi 1ay geçmedi gözümle gördüğüm şeyler oldu dennis de söyledi bunu .ama Melih in tarihlerini ciddiye almayın 1hafta içinde olacak der 6 ay sonra olur
Nacizane kendi adıma o sitede önermeyeceğim tek kişi rezzan katina atmıştım özellikle olumsuz bişey bulup çıkarayım diye kendini paralayan bir tip seçtiğim kartların hepsi düz kartlar aklıma bulutlar ,çapa,Nil nehri ,hesse,Güneş sonuç kartı Zara düşünün berbat yorumlar yaptı ama olmadı dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…