Dennis'in 1 haftası 7 aya eşitse bana mümkünse 1-2 saat sonra falan gerçekleşsin demeli 1 hafta çok çok uzunDennis'in bana 1 hafta dediği şey 7 ay sonra gerçekleşti:/
Tek tavsiyem var o da falsepeti Nesibe çıkarsa o çıkar. Binnazdakilerin foyasını ortaya çıkardığım topik im var okumaya davet ederim:)
karşı tarafın düşünceleri ve kişilik analizinde kim iyi acaba nesibe mi dennis mi melih gün mü?ayrıca fal sepeti facebook inceliyor diye duymuştum pek güvenilir değil yani dikkatli olun derim...
Dennis'in 1 haftası 7 aya eşitse bana mümkünse 1-2 saat sonra falan gerçekleşsin demeli 1 hafta çok çok uzun
Dennis'in 1 haftası 7 aya eşitse bana mümkünse 1-2 saat sonra falan gerçekleşsin demeli 1 hafta çok çok uzun
Ya iste boyle oluncada bi sey demeye cekiniyor insan ..neyse diyelim tarihi tutturamamis tamamen aykiri olmamis..bir yerinden tutmaya calisiyorum :))
Nesibe bende Bir tek bir şey bilemedi... tamamen sıfırdı. Seninle enerjilerimiz aynı gibi yorumcularda o yüzden yazmak istedim... böyle bilinç altının derinliklerinden geliyorum falan demişti.karşı tarafın düşünceleri ve kişilik analizinde kim iyi acaba nesibe mi dennis mi melih gün mü?ayrıca fal sepeti facebook inceliyor diye duymuştum pek güvenilir değil yani dikkatli olun derim...
Aa bana olumsuz konuşmuştu nakta da olumluyduChitra pembeci ama söyleyeyim :)
Selam hoşgeldin...Chitra evet güzel ama bence pembeci nakta daha dobra binnazda yeni kimse denemedim eski baktırdıklarım hep tırt:)
Geysu da bende hep geç çıkar. 7-8 ayları bulur 2 vade dedikleri...Yaa aynı durum geysu için de geçerli ben onun zaman dilimini çözdüm mesela onun da 1 haftası 1 aya eşit:) çünkü bende falları çıkıyor :))
Ya iste boyle oluncada bi sey demeye cekiniyor insan ..neyse diyelim tarihi tutturamamis tamamen aykiri olmamis..bir yerinden tutmaya calisiyorum :))
Yaa aynı durum geysu için de geçerli ben onun zaman dilimini çözdüm mesela onun da 1 haftası 1 aya eşit:) çünkü bende falları çıkıyor :))
Evet evet aynen öyle konuşuyor bendede dennis yalnız yıldızname bakıyorsa ben gerçek ismimle girmiyorum o siteye değişik bir yöntem kullanıyor olabilir çünkü benim bir ahım vardı zamanında birine ahın tutacak kötü bi şekilde içini rahat tut dedi duydum kötü şekilde tuttuğunu onu dilememiştim sadece havale ettim ama bunu fincandan görmesi ilginç bunuda bir dennis bir zeus gördü meselakızlar dennis fallarında mış eki ni çok kullanıyor sizlerdede öyle mi acaba?
Topiğe yeni gelen arkadaşlar için yazıyorum bunu... nesibe'ye fal atmadan önce lütfen topikte arama yapıp hakkında yazılanları okuyun... özel mesajlarda da dikkatli olun kendinizle ilgili fazla bilgi vermeyin.
1. Burayı okuyor.
2. Sosyal medyadan sizi araştırıyor.
3. Burada bir kaç kişi vasıtası ile özelden laf toplamaya çalışıyor.
4. Hakkında olumsuz yazılan birsey olursa sosyal medya hesabından kötü enerji, dilek, beddua falan yolluyor
Çok iyi bildiği kişiler olduğunu biliyorum ama bu tavrı bana göre hoş değil.
Bir kez daha yazmak istedim yeni gelenler için...
Peki simdi beraber misinizHahaha zaman çok zor geçiyor biliyorum, ama olacağı varsa oluyor. İlk ayrılığımız 8 ay, ikinci ayrılığımız 9 ay sürdü düşün
Evet evet aynen öyle konuşuyor bendede dennis yalnız yıldızname bakıyorsa ben gerçek ismimle girmiyorum o siteye değişik bir yöntem kullanıyor olabilir çünkü benim bir ahım vardı zamanında birine ahın tutacak kötü bi şekilde içini rahat tut dedi duydum kötü şekilde tuttuğunu onu dilememiştim sadece havale ettim ama bunu fincandan görmesi ilginç bunuda bir dennis bir zeus gördü mesela
Barıştınız mı ki siz canım ya geçen gün yazmayı unuttum:)Ay çok sevindimmm...Hahaha zaman çok zor geçiyor biliyorum, ama olacağı varsa oluyor. İlk ayrılığımız 8 ay, ikinci ayrılığımız 9 ay sürdü düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?