Binnaz Abla

Tek tavsiyem var o da falsepeti Nesibe çıkarsa o çıkar. Binnazdakilerin foyasını ortaya çıkardığım topik im var okumaya davet ederim:)

Nesibe evet katiliyorum ama dennisde iyi bu konuda sadece az bakiyor ama nesibe baya analiz ediyor en azindan guvenilir falcilar neyse onu soyluyorlar..

karşı tarafın düşünceleri ve kişilik analizinde kim iyi acaba nesibe mi dennis mi melih gün mü?ayrıca fal sepeti facebook inceliyor diye duymuştum pek güvenilir değil yani dikkatli olun derim...

Dennis face ye bakmasi imkansiz gonnederdikten kisa bi sure sonra bakiyor fali bekletmiyor..benim face kapali disariya. Ben o siteden eylulu duymustum baktigini ben ona hic baktirmadim..
Nesibe derim birinci olarak.2.dennis.3.melih
Nesibe ve dennisin yakin gelecek on goruleride cok iyi

Dennis'in 1 haftası 7 aya eşitse bana mümkünse 1-2 saat sonra falan gerçekleşsin demeli 1 hafta çok çok uzun

Yaa aynı durum geysu için de geçerli ben onun zaman dilimini çözdüm mesela onun da 1 haftası 1 aya eşit:) çünkü bende falları çıkıyor :))

Ya iste boyle oluncada bi sey demeye cekiniyor insan ..neyse diyelim tarihi tutturamamis tamamen aykiri olmamis..bir yerinden tutmaya calisiyorum :))

Canım sen bana bakma belki seninle enerjisi tutmuştur çekinme yani benim sevdiğim isimler de mesela bir çok kişi tarafından beğenilmiyor tarih tutmadı diyorlar

karşı tarafın düşünceleri ve kişilik analizinde kim iyi acaba nesibe mi dennis mi melih gün mü?ayrıca fal sepeti facebook inceliyor diye duymuştum pek güvenilir değil yani dikkatli olun derim...
Nesibe bende Bir tek bir şey bilemedi... tamamen sıfırdı. Seninle enerjilerimiz aynı gibi yorumcularda o yüzden yazmak istedim... böyle bilinç altının derinliklerinden geliyorum falan demişti.
Buna rağmen bırak karşı tarafı beni bile bilemedi...

Topiğe yeni gelen arkadaşlar için yazıyorum bunu... nesibe'ye fal atmadan önce lütfen topikte arama yapıp hakkında yazılanları okuyun... özel mesajlarda da dikkatli olun kendinizle ilgili fazla bilgi vermeyin.
1. Burayı okuyor.
2. Sosyal medyadan sizi araştırıyor.
3. Burada bir kaç kişi vasıtası ile özelden laf toplamaya çalışıyor.
4. Hakkında olumsuz yazılan birsey olursa sosyal medya hesabından kötü enerji, dilek, beddua falan yolluyor
Çok iyi bildiği kişiler olduğunu biliyorum ama bu tavrı bana göre hoş değil.
Bir kez daha yazmak istedim yeni gelenler için...

Selam hoşgeldin...Chitra evet güzel ama bence pembeci nakta daha dobra binnazda yeni kimse denemedim eski baktırdıklarım hep tırt:)

Chitra beni uyarmıştı bazı konularda ama onun söylediklerini yapamadım yapsam belki şu ayrlılık olmazdı:/ ama ayrılmak zorundaydım bunu da görmüştü ani karar verme demişti de yapacak bir şey yok:)

kızlar dennis fallarında mış eki ni çok kullanıyor sizlerdede öyle mi acaba?

Ya iste boyle oluncada bi sey demeye cekiniyor insan ..neyse diyelim tarihi tutturamamis tamamen aykiri olmamis..bir yerinden tutmaya calisiyorum :))

Yaa aynı durum geysu için de geçerli ben onun zaman dilimini çözdüm mesela onun da 1 haftası 1 aya eşit:) çünkü bende falları çıkıyor :))

Ben 1 yıldır topiği takip ediyorum çok okudum geçen yıl denilen şey yeni çıktı diye, geçen yılkilerin çıkmasını bekliyorum ben o zaman

kızlar dennis fallarında mış eki ni çok kullanıyor sizlerdede öyle mi acaba?
Evet evet aynen öyle konuşuyor bendede dennis yalnız yıldızname bakıyorsa ben gerçek ismimle girmiyorum o siteye değişik bir yöntem kullanıyor olabilir çünkü benim bir ahım vardı zamanında birine ahın tutacak kötü bi şekilde içini rahat tut dedi duydum kötü şekilde tuttuğunu onu dilememiştim sadece havale ettim ama bunu fincandan görmesi ilginç bunuda bir dennis bir zeus gördü mesela

Ben birine fal aticam zaman baya bi arasturiyorum diyelimki bi falciya 10 kisi baktirmis bunun 7 8 i iyi demisse ona gidiyorum..telwede baktircam mesela deniyorki nakta yari yariya begenilmis..geyssu nun begeni orani daha fazla gidersem ona giderim henuz daha baktirmadim baktirinca yazicam.. isimleri bi kenara yaziyorum :)

ben katina baktırdım sizce tutarlı mıdır acaba olumsuz bi yorum yapmadı açıkçası çok pembede değildi sizde yorumu başarılımıydı?

Merhaba arkadaşlar bir yolun varda sanırm hiç fal baktırmadım iki kişi ilişti gözüme FAMA ve SEMA deneyenler olursa yardımcı olabilr mi? Sizce hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…